-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz
vadászcsiga #66909 üzenetére
...milyen eszközön?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
vadászcsiga #66244 üzenetére
Köszi.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
vadászcsiga #66216 üzenetére
A sima chrome ot vagy a chrome bétát használod?
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #66222 üzenetére
Értem, köszönöm a magyarázatot, így magyarul sokkal érthetőbb!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
vadászcsiga #66053 üzenetére
az app sales csak 99 centet ír rá
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #66053 üzenetére
Van aki 29ft-ért vette meg.
Nem sok, de inkább várok még a vásárlással.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #66039 üzenetére
Lehet Linux is. A lényeg, hogy X86, vagy X64. Állítólag lehetséges ARM -re is, de én még nem láttam ilyen eszközön. De Androidon biztosan nem megy.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #66037 üzenetére
Nem. A Firefox is biztosan támogatja és sztem a Chrome is. Csak nem Androidon, mivel az Android nem támogatja. De még ez sem pontos, mert van olyan java összetevő, ami támogatott. A JRE viszont nem az.
-
scream
veterán
válasz
vadászcsiga #65647 üzenetére
Ha minden igaz, akkor ez a legfrissebb/utolsó verzió belőle.
-
LonGleY
veterán
válasz
vadászcsiga #65644 üzenetére
Látod a képeket a webes Gmail címtárban az emberkéknél? Ha ott alacsony felbontású, akkor a telón sem lesznek jobbak. Cserélgesd ki itt őket! A HTC One V-m után a Sony Z1C már engedi a telón a nagyfelbontású kontakt-képeket, ezért itt ez volt a megoldás. A rossz minőséget nem fogja semmi csak úgy feljavítani, kell megint a egy forrás neki.
Van arra is program, hogy valamilyen szinten összefésülje a Facebook-kontaktjaid fényképét a megtalált emberekével a telós címtárban, de ott nem biztos, hogy jó kép, vagy jó felbontásban kerül feltöltésre. Itt legalább te szabod meg, hogy a nem négyzet alapú képekből melyik részt alakítsa ki profilképként az illetőkhöz. Ha a telefonod rendesen szinkronizál a címtárral, akkor a telón is láthatod majd a végeredményt. Illetve ez azért is jó megoldás, mert a későbbi Androidos telefonodon is működni fog a dolog további teendők nélkül.
-
LonGleY
veterán
válasz
vadászcsiga #65642 üzenetére
Mi alapján cserélné? A Facebook kontaktok képei szerint?
-
Brett001
aktív tag
válasz
vadászcsiga #65402 üzenetére
Bizony mindenkinek más a fontos. Én is UC Browsert használok, nekem nagyon bejött. Nálam ui. fontos a normális zoom tördelés. Sajnos nekem már van "öregszem"-em, közelre rosszul látok, olvasó szemüveget kell használnom. De szemüveg ide vagy oda, még így is soxor túl kicsik bizonyos weboldalak betűi. És sokszor használom a zoomot. Nos a Chrome nem tördel zoom alapon, ahogy a Firefox sem (ráadásul amennyire szeretem PC-n anyirra rühellem andrioidon, és még lassú is
) A Dolphin tördel zoomot, de vannak ugye oldalak amin tiltva van a zoom. (pl. itt a prohardver fórumon is) A UC Browserben felül lehet birálni a tiltást, (force webpages zoom), a Dolphinban nem. Bár a Dolphint gyorsabbnak érzem az UC-nál, de az UC a zoom miatt nálam abszolút befutó, jól cachel, van flash támogatás alapból; szóval:
Ja a cuccom: Nexus 7 2013 tablet.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #65382 üzenetére
Engem nem lehet "megtéríteni", állatbarát maradok.
Dolphin és Firefox Beta fan.
-
Flind
senior tag
válasz
vadászcsiga #65402 üzenetére
Írtam hogy nekem nem édes kevés, mert naponta 10-15 percet spórolok vele. De ezen kívül is rengeteg funkciója hiányzik nekem Chromeban (pl. normális tördelés, addonok, keyboard helper, clipboard, page-background color, adblock, gestures, sd-moving, download manager, video & image viewer, stb).
-
Flind
senior tag
válasz
vadászcsiga #65400 üzenetére
Nem csinálja ezt. Majd ha lesz időm (mondjuk holnap), csinálok egy screencastot, és feltöltöm ide hogy miről is beszélek.
-
Flind
senior tag
válasz
vadászcsiga #65391 üzenetére
Igazad van, rosszul fogalmaztam. Úgy értettem hogy csomó hasznos funkció hiányzik belőle, ami másik böngészőkben megvan (élükön a flash-sel). Persze van akinek ezek sem kellenek
Én UC Browser-t használok amúgy. És mivel tudomásom szerint ez az egyetlen böngésző (meg a többi UC: HD és Mini) ami chaceli a legutóbbi oldalakat (ha nyomok egy visszát 0mp alatt az előző oldalon van, nem tölti újra), ezért ez is marad. Mert ha az egész netezés időtartamát veszem, akkor ezzel több percet spórolok meg.Szerk: Linkesítettem.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
vadászcsiga #65394 üzenetére
Bárki-bármit mond nekem nem kell másik böngésző.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Én az AOSP browsert használom,ami a cm romokban van.De playen is fent van Vanilla browser néven. Nekem tökéletesen megfelel.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Operával az a bajom, hogy a Classic nem tudja importálni a Miniben mentett könyvjelzöket...
-
beg
veterán
válasz
vadászcsiga #65364 üzenetére
Azért úgy leülnék a mérnökökkel kötetlen hangulatban beszélgetni, hogy miért a chrome az egyetlen droidos böngésző 2014/15-ben, ahol nem lehet könyvjelző sorrendet állítani?
Ettől függetlenül én is ennél maradtam, pedig volt pár vargabetű más böngészőkkel is. -
air
nagyúr
válasz
vadászcsiga #65364 üzenetére
Nálam sem. Igaz nálam nincs is telepítve.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #64587 üzenetére
Nekem az egész 5.0-ról ez jutott eszembe.
Ez már annyira Material, mintha 4 éves óvodás gyerekek tervezték volna.Feleségem tegnap szólt is, hogy valamit csináljak a gmai-el, mert botrányosan ronda lett.
-
atosan
veterán
válasz
Nekem is még az április 24-i frissítést mutatta, szintén külső forrásból beszerezve.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Valami hihetetlen ocsmany sz.r lett
-
petipetya
nagyúr
válasz
Azt nem tudom, de mivel napi szinten használom, egy másodpercet sem tudtam várni és letöltöttem az apkmirror oldaláról.
-
raziel01
veterán
válasz
vadászcsiga #63552 üzenetére
"Currently supported devices:
Xiaomi MI2/s/a, MI3
LG G2
ZTE Nubia Z5sn
OnePlus One"Elég karcsú így.
-
törölt tag
válasz
Erre én is kíváncsi vagyok, le is töltöttem
-
törölt tag
válasz
DNG -t ír. Nekem ez valósnak tűnik. Persze az optika és a beolvasó fizikai képességein ez sem tud változtatni. A képkidolgozás szoftveres részét ki lehet vele iktatni, de megéri küzdeni egy telóval készült képpel?
-
aelod
veterán
válasz
vadászcsiga #60800 üzenetére
Tudtok olyan appot ami a viber beszélgetéseket menti le és újratelepítés után vissza is tudja állítani azokat?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #60913 üzenetére
...mármint a gépelés
-
catroot
veterán
válasz
vadászcsiga #60795 üzenetére
Melyik? Mert én a bétát használom azóta, amióta kijött rá a material design.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #60795 üzenetére
Hová a fenébe raktak a reload gombot? Minek kell így eldugni?
-
Mr X
veterán
válasz
vadászcsiga #56966 üzenetére
-
Mr X
veterán
válasz
vadászcsiga #56951 üzenetére
Titanium Backupban van unlink from market opció, ha jól rémlik.
Somatom:
Sosem használtam, csak úgy emlékszem, (elméletileg) tud ilyet is.
-
válasz
vadászcsiga #56460 üzenetére
Az angol alapján a Töröl a Cancel, vagyis a Töröl lehetőség nem töröl.
-
twine
veterán
válasz
-
beg
veterán
válasz
50% esélyed van eltalálni, hogy melyiket fordították félre.
-
válasz
-
Fall-N
veterán
válasz
vadászcsiga #56204 üzenetére
A 35 az utolsó jó verzió az a fölötti 36-tól rossz.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #56233 üzenetére
Droidra van kismillió böngésző. Csak van valamelyiknek párja IOS -en.
-
Probert75
addikt
válasz
vadászcsiga #56233 üzenetére
Úgy tudom Operánál is van ugyanilyen szinkronizáció, de nem vagyok benne biztos. Egy próbát megérhet esetleg.
-
xSide
őstag
válasz
vadászcsiga #56193 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz
vadászcsiga #56193 üzenetére
nem tudom. korábban a messengre csinálta ezt. csak ő még be is csukódott kis fülbe. tudod, mikor chat fejekben van használva, nem megnyitva. és annak is mindegy volt, hogy swype vagy swift
-
Fall-N
veterán
válasz
vadászcsiga #56179 üzenetére
A Chrome a ludas. Főleg, hogy van benne most egy szép hiba is sok oldal töltés után üres lapokat ad csak és onnan nem is jön helyre. A hivatalos fórumon is van sok bejegyzés erről. 37 béta dettó ugyanez.
-
petipetya
nagyúr
válasz
vadászcsiga #56189 üzenetére
Biztos hogy nem a G2 a ludas hanem a Chrome.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
vadászcsiga #56189 üzenetére
én doplhint használok, swype-al, semmi gond, de swift-el sem, úgyhogy biztos, hogy megint a chrome lesz a ludas
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ilyet már tapasztaltam a SwiftKey alatt is. Ilyenkor vissza nyíl majd újra előre nyíl és látszik a szöveg. Ezek szerint nem a billentyűzet a hibás.
-
beg
veterán
válasz
vadászcsiga #56182 üzenetére
Egyszer-kétszer, de csak itt a ph hozzászólásoknál.
-
atosan
veterán
válasz
Nálam is előfordult, nem is volt fenn sokáig.
-
xSide
őstag
válasz
Nálam van, de csak itt.
-
beg
veterán
válasz
vadászcsiga #56176 üzenetére
Jelen.
-
MurdR
veterán
válasz
vadászcsiga #55066 üzenetére
Mindenre van alternatíva, a YT volt említve, YT-ot is mondtam.
-
bendi806
aktív tag
válasz
vadászcsiga #53949 üzenetére
ez tetszik
de ahogy halgatom az ereszt , szerintem ez eső esik ...és még a mobilomat sem néztem meg -
petipetya
nagyúr
válasz
vadászcsiga #53874 üzenetére
Csak tipp, de szerintem érdemes lenne törölni az alkalmazás adatait a faszbukon:
- teló / Facebook / jobb oldali menü / privacy shortcuts / more settings / apps / xy / alul a kék remove gomb
- Facebook desktop felülete / felső sávban a lakat ikon / további beállítások megtekintése / alkalmazások / xy / eltávolítás -
St3ven
addikt
válasz
vadászcsiga #49897 üzenetére
Nekem egész jól megy. Általában csak kalimpálok össze-vissza, és hagyom, hogy mindent kijavítson.
-
válasz
Én is így vagyok vele.. Hiába néz ki baromi jól, még nagyon olyan mintha beta fázisban lenne.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Dettó, azzal a különbséggel hogy a SwiftKey-re állok vissza. Jó lenne ez a Fleksy, ha már írás közben láthatóak lennének a javaslatok. Ám amíg ehhez egy szóközt kell nyomni, addig macera.
-
nyikszi
őstag
válasz
vadászcsiga #49854 üzenetére
+1 a Sportstrackernek
Csak ajánlani tudom.
-
válasz
vadászcsiga #49543 üzenetére
Van benne, de elég lassan hozza elő az adott betűre a további lehetőségeket. Viszont piszkos nagy előnye a kinézete.
-
petipetya
nagyúr
válasz
vadászcsiga #49543 üzenetére
A languages menüpontban először frissíti magát (vagy neked kell rányomni a frissítés gombra) és utána már le tudod tölteni a magyar nyelvet. Hogy mindez működik-e netkapcsolat nélkül azt nem tudom, mivel nekem csak az alvás alatt van repülőgép módban a telefon.
-
batai15
félisten
válasz
vadászcsiga #47580 üzenetére
Na hát megnézem ha közelébe se lesz
-
batai15
félisten
válasz
vadászcsiga #47575 üzenetére
van az is, de nincs mindíg rajta.
-
kutkut
addikt
válasz
vadászcsiga #47274 üzenetére
Néztem azt is, de nekem nem jött be.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #46590 üzenetére
Mondjuk ez így annyira nem gáz, színvilágilag:
Más tészta,hogy az animare Tv újság jobb
-
Logeeen
senior tag
válasz
vadászcsiga #45217 üzenetére
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #45215 üzenetére
Azt kétlem, hogy a közeljövőben megtörténne. Nemrég vette meg egy Japán cég és saját tervei vannak vele, nem hiszem, hogy eladná. De engem nem érdekel a Viber. Egyszer volt a telómon, az nekem elég is volt. Kicsit aggódom a Whatsapp miatt. A kedvesem Spanyolországban él és ott Whatsappot használ a "nép". Ő Facebookozik, így valószínűleg számára nem sok változást jelentene az integráció. Azzal tisztában van, hogy bármilyen, velem kapcsolatatos dolog FB -ra kerülése negatív hatással lenne a kapcsolatunkra. De ha ebbe a Whatsappot is bele kell vonni, az már a kapcsolattartásunkra is negatív hatással lenne. Ez hatványozottan növelné a Facebook gyűlöletemet.
Egyik barátom szokta mondani: némelyik nő mind egyforma
-
Logeeen
senior tag
válasz
vadászcsiga #45208 üzenetére
Nem egy asszonyunk van?
-
petipetya
nagyúr
válasz
vadászcsiga #45213 üzenetére
Ha váltani kellene, akkor szerintem az emberek nagy része a Vibert fogja választani, mivel ez ismert. Ám addig még sok víz lefolyik a Dunán.
-
petipetya
nagyúr
válasz
vadászcsiga #45211 üzenetére
A Hangouts esetén nem kell félni a Facebook integrációtól.
-
LonGleY
veterán
válasz
vadászcsiga #44921 üzenetére
Mi az, hogy ne felejtsem? Eleve azzal kezdtem - te voltál az, aki helytelenül írta le a nevét. Míg PC-n Password Safe-nek hívják, droidon PasswdSafe-nek (a készítő nem ugyanaz, de attól még hivatalosan összetartoznak, ahogy az olvasható a hivatalos oldalon).
És igen, van, akinek nem két darab jelszava van. Nekem körülbelül 150 különféle bejegyzésem van (mindenhol más jelszót használok, és sok ügyfelem adata is abban van). Erre ez az egyedüli normális és biztonságos megoldás, nem egy ColorNotes-ban vagy Excelben való szerencsétlenkedés. A PC-n való vezetés alap, és ott jön képbe, hogy jó a droidos kliens megléte, amikor muszáj előhúznom egy kódot, és csak a telefon van nálam. Adja magát... Mi olyan nehéz ezen elképzelni?
-
scarabaeus
őstag
válasz
vadászcsiga #44924 üzenetére
1 db 10 karakteres kód számára nem szükséges jelszótároló. Mesterjelszóval védeni egyetlen jelszót?
Sok tucat, szépen berendezett (URL-ek, megjegyzések, banki adatok) strukturált jelszóadatbázis összeállításával épp úgy két hete foglalkoztam (platformváltásom volt, a fix pont a PC maradt, csak a mobil részen volt váltás, és nem akartam export-importtal foglalkozni, hanem végre rendbe tenni az egészet), szépen ráment egy délután, PC-n.
-
raziel01
veterán
válasz
vadászcsiga #44921 üzenetére
Azért fontos, mert PC-n sokkal kényelmesebb belegépelni a jelszavakat meg rendezgetni őket csoportokba.
Telón már csak olvasni kell.LonGleY: Tubemate akkor is letölti a videót ha mobilon le van tiltva a lejátszás. Ha pedig nem akarja az ember letölteni akkor 1 kattintás a Tubemate-ban rámenni arra, hogy asztali nézet. Így simán nézhető mobilról is a videó. De én inkább leszedem HD-ban.
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
vadászcsiga #44721 üzenetére
Google Play Gift Card-ra belehet váltani a gyűjtött pontokat?
-
S e t h
nagyúr
válasz
vadászcsiga #44701 üzenetére
Én viszont meglepődtem, nagyjából egy óra pluszt jelent kijelző időben ugyanazon felhasználói szokásokkal, nem vártam ilyen mérvű eredményt.
[link] -
LonGleY
veterán
válasz
Az akkuidő akkor javulna drasztikusan, ha egy kifejezetten ilyen szempontból problémás programot fagyasztanál. De a program lényege inkább a memória megkímélése, és a fölösleges jelenlétek kiiktatása, mint az akkuidő javítása.
"Egyébként sem biztos, hogy egy alkalmazás fagyasztgatása, majd ebből az állapotból újraindítása kevesebb erőforrást igényel, mint a folyamatos működés."
Na ja. Egy programindítás sokszor annyi energiát képes felzabálni, mint a néhai ébresztés.
-
törölt tag
válasz
Mert meghaladta az idejét. Tudod, minden csoda csak 3 napig tart.
Fagyasztgatunk, engedgetünk, próbálunk okosabbak lenni a rendszernél. Ha van olyan alkalmazás, ami valamiért látványos akkumerülést produkál, annál van értelme játszani a fagyasztással. De ha nincs ilyen, akkor ne várj látványos javulást. Egyébként sem biztos, hogy egy alkalmazás fagyasztgatása, majd ebből az állapotból újraindítása kevesebb erőforrást igényel, mint a folyamatos működés.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #44167 üzenetére
AirAudio-val és root-tal megoldva
-
nOvOp
senior tag
válasz
vadászcsiga #43787 üzenetére
nekem a next jött be...
-
air
nagyúr
válasz
vadászcsiga #43787 üzenetére
Krumpli - burgonya
-
punky10
addikt
válasz
vadászcsiga #43784 üzenetére
Mert amikor megutáltatta magát ,akkor még Béta volt...
És a legtöbb usernek észébe sem volt azóta letölteni... -
air
nagyúr
válasz
vadászcsiga #43769 üzenetére
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #43587 üzenetére
A system.ui -t. Legalábbis miniPC -n ezzel operálnak az ilyen alkalmazások. Van egy másik is, amihez van egy plusz, toggle app, amivel Tasker kompatibilissé válik. Ha kell vkinek, akkor megkeresem. Ez arra jó, hogy egy profilba illesztve, majd a profilt indítva előbb elveszi a dockbart és aztán indítja az alkalmazást. Így a használni kívánt program már helyes koordinátákkal jeleníti meg az érintőfelületet. Nem tudom, hogy Tabon van -e ennek jelentősége. MiniPC -knél igen.
Szerk: megelőztek
-
vagamo
őstag
válasz
vadászcsiga #43587 üzenetére
"Mini PC -n a HideBar -t használom. Ehhez van egy külön toggle, amivel Tasker kompatibilis lesz.
Szokták még a Full!Screen -t is használni. Mindkettőhöz root kell. DE! Ezek az eltüntető programok tulképp megerőszakolják a rendszert. Másodpercenként kilövögetik a system.ui -t. Néha lehetnek mellékhatások. Pl. távoli elérésnél." -
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #43559 üzenetére
Igen, de a térkép enélkül is ingyenes. (OSM -> Open Street Map) A proga plusz funkcióiért kell fizetni. Az OSMAnd+-ban nincs korlátozva a használható térképek száma, meg még néhány apróság. Egyébként az OSMAnd+ a Play-en jelenleg 1.799 Ft. Én mg 1.200-ért vettem meg.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #43509 üzenetére
Szimpatikusnak tűnik ez az OsmAnd+ pedig próbáltam már az összeset, jobb hijjan a 3 betűs maradt de nem komálom annyira.
Nincs teli csicsaval a navigációs felület. Most ezzel az amazonos leakciozott verzióval az összes térkép ingyé lesz nekem? -
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #43505 üzenetére
Ne csodálkozz, ha lassan jön. Az osztrák térkép majdnem 300MB, a magyar csak ~120MB. Ez mellé még szedd le az alapréteget (World basemap), a korrekciós réteget, ha szeretnél hangos navit a magyar file-okat, esetleg a wiki-ket.
Elég részletesen be lehet állítani a progrmot is. A térkép pontossága néha hagy némi kívánnivalót, de alapjában véve nem roszabb, mint bármelyik fizetős. Nem rosszbb, hanem más! Mint írtam, ha valahol valami hiányzik jelezd a közösségnek, biztos akad egy fejlesztő, aki felviszi. De akár Te magad is megteheted. -
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #43499 üzenetére
Használom. Jó. Ha valami nem smakkol benne, akkor az a térkép hibája/hiánya. Ha jelzed, csak akad egy fejlesztő aki kijavítja.
Tőlünk kicsit nyugatabra a térkép lefedettsége némileg jobb. ITT meg tudod nézni a térképét is. Az offline verzió 2 hetente frissül.(#43502) (#43504) zsoltzsolt:
Ha 10-nél kevesebb térképet használsz az ingyenes is jó.
Igen bele lehet. INNEN szedd le a TuraReteg.sqlitedb-t, illeszd be ahová írja a lap. Végezd el, amit ír, ha mindent jól csinálsz, működnie kell. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
vadászcsiga #43499 üzenetére
Próbáld ki, most a fizetős ingyen van, nem veszítel vele semmit
-
LonGleY
veterán
válasz
vadászcsiga #43414 üzenetére
Mióta mobilméret létezik, kevés weblapkészítő veszi a fáradtságot, hogy rendes reszponzív designt csináljon, ahol nem kell ilyen gomb egyáltalán. Az összes destop+mobilnézetes oldal egy rakat elavult szar, ahogy a PH! is (ez azért nem jó példa, mert erről első ránézésre lerí az igénytelensége, az ismertsége mellett viszont baromi égő, hogy egy designer sem dolgozik náluk, csak kókler).
Lehet normális lapot csinálni profi stílusozással, új trükkök bevetésével, ahol menet közben méreteződik/rendeződik át minden, és minden méreten használható marad, a touch-ot is figyelembevéve. De egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyen magyar oldalt ismerek. A híroldalunk pl. ilyen lesz.
-
Laca1212
őstag
válasz
vadászcsiga #42944 üzenetére
Telepítsd még ezt az app lock mellé.
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #42981 üzenetére
Van másik, sokkal elegánsabb megoldás is. Az oldalsó menüben a Hide AppLock. Emellett még az Install/Uninstall-t bekapcsolod és kész is a védelem. A futó folyamatokból meg nem tudja kilőni, mert ott is jelszót kér.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #42958 üzenetére
Na meg van a megoldás, az App Lock mellé telepíteni kell az Advanced Protection ☞ AppLock nevű cuccot amivel törölhetetlenné válik az applock, sehonnan nem tudtam eltávolítani, csak programon belül lehet megoldani de ahhoz ugye tudni kell.a kódot.
-
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #42958 üzenetére
"Azt vártam hogy egy gyerek eszén azért járjon túl"
Gyerek eszén túljárni? Naív...(#42957) zolka95:
Air Droid? -
vadkörte
addikt
válasz
"Valamelyik nap itt olvastam az AppLock-ról, fel is tettem, ma tesztelvén a biztonságát gondoltam letörlöm a telefonról meglátjuk mit szól. Semmit. A lezárt appok újra megnyithatók."
Miután megszűnt a védelem mégis mit vártál?
Ha saját magát is beveszed a listájába csak nem engedi eltávolítani magát.
Amúgy próbáltam és ekem tetszett. Elég jól testre szabható, de már/most nem használom. MIUI-t tettem a telefonra, az meg ezt alapból tudja és semmivel sem rosszabb, mint a külső app-ok. (egyel kevesebb akkuzabáló)(#42951) madkiller:
A Nova egy éhenkórász. Ace.en sokáig Holo-t használtam de amikor CM10.1-re váltottam, cseréltem a beépített Trebuche-t (sz sem volt rossz, de megevett minden RAM-ot és még fagyott is) Nova-ra. Megérte. -
Troy.
addikt
válasz
Hello!
Én az App Lock (Smart App Protector) használom. Én ezt úgy oldottam meg, hogy a beállításokat is bevettem a zárolandók közé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged