- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #32150 üzenetére
Az, hogy 3D Mark-hoz hasonló, még nem fogjuk tudni, mire gondolsz pontosan.
De pár tipp: NeoCore, NenaMark2, Relativ Engine 3 Benchmark, RD 3D Benchmark.
És végül: 3D Mark
-
kovisoft
őstag
válasz
dokee78 #32150 üzenetére
A Widgetsoid is meg tudja jeleníteni a memóriát, de talán a használt és a szabad közül csak az egyiket. Viszont tetszés szerint lehet átlátszóvá tenni.
-
-
Jazz
veterán
válasz
dokee78 #31532 üzenetére
Bele. Aztán jöttél te az már 4. Ez meg itt az 5. Há' nem? De. 6.
[link] 1:35
(okkal van így amúgy.)
(#31533) xSide: Thx.
....ja hogy ez antivir. Nincs semmi ilyen baja a telónak.
Akkor: Továbbra is valami screen-up felderítő progit keresek.
-
mimey
tag
-
dauphin
aktív tag
válasz
dokee78 #30747 üzenetére
Köszönöm.
Meglett a megoldás.
Kicsit pironkodom, de mentségemre legyen mondva, hogy valamivel később én magam is rájöttem hol szúrtam el. A Notifications menü alatt egyenként kell engedélyezni, amikor kiválasztom a színeket a fényjelzésekhez az app-oknál. Úgy látom, még jobban el kell merülnöm a rejtelmeiben.
-
batai15
félisten
válasz
dokee78 #30536 üzenetére
Nekem igen galaxy nexus van és szeressem .
Több helyen pl cm10 oldalon is google nexusnak hívják, de sok helyen olvasni samsung galaxy nexus vagy nexus prime névvel is. (meg toguro a verizon)
Modkerben "maguro" néven ismerik.
De igaz ez a google nexus megnevezés a nexus 4re is . a kódneve " Mako" -
Victoryus94
őstag
válasz
dokee78 #30492 üzenetére
Igen, azt mondták, más PIN számú fülessel jó lehet, illetve majd a következő frissítések talán javítják.
Arra voltam kíváncsi, külső program segíthet-e, van-e amivel szabályozhatom, honnan szóljon a hang.air: én úgy tudom, csak abban az esetben veszti el a garanciát, amennyiben annak köze van a roothoz. Szoftveres hiba esetén viszont kis utánaolvasással otthon is orvosolhatók a gondok.
Ha nem kapcsol be a készülék, akkor ammúgy sem látják, rootolva volt-e. Ha egyéb hardveres hiba van (pl. jack csatlakozó) felteszi a gyárit, és a fenét nem érdekli, rootolta-e, még akkor sem, ha egyébként van benne számláló. -
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #30166 üzenetére
Na ez tényleg elég érdekes módon van megoldva.
Nova beállítások - alkalmazásfiók - alkalmazástár-csoportok. Ott van a "Fül" és a "Mappa" menüpont. Rámész a mappára, a + jellel létrehozol egy mappát, amit azután bármelyik alkalmazáscsoporthoz hozzá tudsz adni, ugyanazzal a módszerrel, ahogy bármilyen programot.(#30167) LonGleY: korábban én is az Apexet használtam, de most ismét kipróbáltam a Novát az itteni hozzászólások hatására és jelenleg fényévekkel gyorsabb, mint az Apex (abszolút ugyanazokkal a beállításokkal használom).
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #29444 üzenetére
Most megnéztem magamnak ezt az új Nova Prime-ot, tényleg jók az áttűnési effektek. Az Apex-nél valahogy nem találtam használhatóbbat a Tablet-félénél. De egy csomó apróságban igénytelenebb, pl. nem tudtam beállítani, hogy a tálcán mappázott ikonokat úgy dobja fel, hogy ne jelenítse meg a mappa nevét, és a programtár rendezése is egy káosz az Apex-hez képest.
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #29303 üzenetére
Jó kérdés. Az biztos, hogy az idő múlásával tanul a Now. Nekem pl. napi szinten ott van az időjárás, a munkaidő és egyéb naptárban lévő programok, az útvonalterv a melóba és haza, a köztes tömegközlekedési megállóhelyek és útvonalterv minden olyan városon belüli helyre, amire rákerestem a térképen. Ezenkívül a múltkor megjelent egy étterem ajánló (hogy azt miből szedte elő nekem, azt nem tudom).
Egyébként minden létező kártya be van jelölve a beállításaiban, plusz a mobilnet és a helymeghatározás.
Viszont gzbotii fórumtársnak Angliában már több infót mutatott: [link]
-
freemanone
addikt
válasz
dokee78 #29258 üzenetére
adfree, adaway webserver:
logolni tudod vele a http request-eket és ezekből a logokból viszonylag könnyen kitúrható, hogy melyik reklám server hostja nem szerepel a host file-ban és manuálisan hozzáadhatod.
ha ezt a funkciót használod számíthatsz akkuidő csökkenésre is, főleg ha sokat netezel a telón.
inkább power userek számára hasznos fícsör, mintsem átlagpolgárnak, aki csak a reklámokat akarja blokkolni. -
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #29018 üzenetére
Szerintem azért, mert ingyenes.
Én úgy tudom, azokat nem lehet kívánságlistára pakolni.
Mondjuk ez érdekes egy dolog. WiFi Direct-el kapcsolódik, látom is a kapcsolatot a WiFi beállításokon belül. Viszont ha nem a programmal, hanem csak úgy simán akarom használni, akkor meg WPA kódot kér.
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
dokee78 #27830 üzenetére
Még a tizenX gigás mkv filmeket is lejátsza nekem hálózatról streamelve
, best player
raziel01 nyers a stílusod,de egyetértek vele...a free verziókban mindig van valami kis hiányosság...én is megveszem ami kell , pár száz ft-ot ki lehet bírni...elég sok appot vettem már , de egyet sem bántam meg.
-
Foose
addikt
-
Bozek
nagyúr
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
dokee78 #26585 üzenetére
"Ez szép téma?"
Nekem tetszik a téma, főleg, hogy az alkalmazások egyedi ikont kapnak.
Bár nálam egyes alkalmazások nem kapnak egyedi ikont. Főleg inkább a nem Play Store-ból telepített appok. Például a Bwin android alkalmazás, amivel okostelefonról is lehet fogadni.
Ha jól tudom akkor az a Playen nem elérhető.-
"Tipon is gyorsabb az Apex,mint a gyári?"
Nálam az APEX-el jobban fut a kicsike. Sajnos nincs egy brutális hardvere a telefonnak (Többmagos processzorok, gigás ramok), így képes kissé megröccenni a dolog. De a gyári is ugyanúgy.
-
"Vagy csak az oldalra görgetés miatt cserélted le?"
Az első használatok során még nem is tudtam, hogy tud olyat. Kicsit idegen volt a beállítások között szaladgálni, de aztán szépen lassan megtaláltam a fincsi kis funkcióit.
Végülis amiért lecseréltem a gyárit és ezt használom:
Remekül testre lehet szabni, a free verzió is elég sok funkcióval van ellátva, a kezdőképernyők számait tudom módosítani a gyárival ellentétben. (3 kezdőképernyőt használok, így a többit bármikor tudom törölni), a tálcára is több ikont ki tudok tenni., programtárban függőleges folytonos lapozás
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #26538 üzenetére
Ugyanúgy sima belépés kell neki, esetleg app-engedélyezés.
Ha van saját FB oldalad (vagy content csesztető vagy valamelyiken), akkor azt kezelheted vele. Amúgy semmire sem jó! Nincs statisztika, se semmi olyan, ami miatt értelme lenne az appnak... Böngészőből, touch felületen (pl. Boat-ban) sokkal jobban kezelhetők az oldalak, ráadásul több funkciót is elérsz úgy. A nemhivatalos, oldalak kezelésére is hivatott appok még annyira nem érdemelnek szót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest