-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
dauphin #33487 üzenetére
Van egy ilyen topickunk is.
Amúgy ki nem tudod kapcsolni, mert ez az alap DB esetében.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
dauphin #32329 üzenetére
Én úgy csinálom a fotó átmásolást, hogy dropboxra feltöltöm mobilon, gépen pedig letöltöm. Keress rá a Google Playen, hogy Dropbox, töltsd le. Használata egyszerű: rámész a képre amit fel szeretnél rakni gépre, majd megosztás- dropbox, kiválasztod a mappát és kész. Regisztrálni kell.
-
dauphin
aktív tag
válasz
dauphin #32211 üzenetére
Szép estét mindenkinek.
Egy kérdésem volna hozzátok:
Aki használ BitTorrent Sync-et (vagy más hasonló tudású app-ot tud ajánlani személyes tapasztalat útján) képek átmásolására mobilról közvetlenül PC-re, azt megkérhetném arra, hogy szájbarágósan leírná nekem a program beállítását és használatát? Köszönöm előre is a támogatásotokat.
Akár ide vagy priviben várom a segítségeteket.
-
air
nagyúr
válasz
dauphin #32133 üzenetére
Proximity Actions Smart Screen On/Off funkciója.
-
kovisoft
őstag
válasz
dauphin #32133 üzenetére
Én a Proximity Tool Extension-t használom. Sokan dicsérik a Gravity Screen On/Off-ot, de sajnos ez nálam nem működik rendesen.
-
Probert75
addikt
válasz
dauphin #32133 üzenetére
Ilyenre gondolsz? 3:20-tól. Szerintem ez Samsung ficsőr.
-
kovisoft
őstag
válasz
dauphin #31844 üzenetére
Azért szerintem nem feltétlen olyan vészes a helyzet az érzékelők fogyasztása terén. Nekem pl. 0,13 mA-t fogyaszt a közelségérzékelőm, a telefon meg alvó üzemmódban kb. 15-20 mA-t, vagyis több, mint százszor annyit. A gyorsulásmérőm is 0,13 mA-t fogyaszt, tehát nálam nincs nyereség abból, ha vegyesen vannak használva. Persze ez nyilván telefonfüggő, mindenképpen érdemes letesztelni. Az Elixir is megmutatja az egyes szenzorok fogyasztását.
-
LonGleY
veterán
válasz
dauphin #31835 üzenetére
Na ja, csak azt tudd, hogy a zseb érzékeléséhez szükséges szenzorok is fogyasztanak. A giroszkóp kevesebbet, a közelségérzékelő többet. Ezért szokták kombinálni a kettőt (pl. a Gravity Screen Off-ban), ahol inkább a giron van a hangsúly.
sutszi: Ezt mindegyik tudja. Endomondo: + 1
-
-
dauphin
aktív tag
válasz
dauphin #31759 üzenetére
Szép esős napot mindenkinek!
Erre volna valamilyen ötletetek:
Van arra lehetőség, hogy a JB 4.1.2 alatt, amikor esemény történik: email, sms és más értesítés érkezik, a kijelző felébredjen? Sokszor jó lenne csak rápillantani a telefonra, és látni miért is riasztott. Sokszor már fárasztó állandóan nyomogatni a bekapcsgombot a hangjelzés után.
Van erre alapból beállítási lehetőség vagy más megoldás? Köszönöm szépen.
-
Logeeen
senior tag
válasz
dauphin #31717 üzenetére
A LightFlow-al nekem is voltak gondok. Azóta a Light Manager-t használom, és megszűnt minden probléma!
-
kovisoft
őstag
válasz
dauphin #31129 üzenetére
Előttem már leírták, hogy ha be van kapcsolva a wifi, akkor azt használja. Azt viszont, hogy a telefon alvó állapotában mi legyen a wifivel, külön lehet szabályozni a wifi beállításokban (legalábbis ICS-ben, de gondolom JB-ben is). Ehhez a wifi kapcsolatoknál kell egy menü gombot nyomni és az "advanced" (magyar változatban nem tudom, hogy hívják) menüpontot kiválasztani. Itt be lehet állítani, hogy alvó állapotban mindig/soha/csak tápon maradjon a wifi bekapcsolva.
-
Tyer
őstag
válasz
dauphin #31133 üzenetére
Amire én használom...
Ha itthon vagyok,Wifi be, 3G ki, és leveszi a hangot 80%-ra(7böl 6)
Este 10-6ig leveszi a hangot 2-re.
Ha elmegyekitthonrol, akkor 40 percenként 2 percre bekapcsolja a netet, és szinkronizál.
Ha elinditok bizonyos app-okat, akkor bekapcsolja a netet.
Ha a Waze-t inditom,a GPS-t is bekapcsolja.
Én ilyenekre használom. -
Jacak
senior tag
válasz
dauphin #31133 üzenetére
Nálam már úgy másfél éve alapprogi...
Feltétel-művelet.Ez a lényeg.De nem képekkel operál,mint a Tasker,hanem szöveges.
A teáltalad kívánt feladatra abszolúte megfelelő,én is használtam már erre.Pl.
feltétel:
-Kijelzővilágítás KI,és wifi-kapcsolat bontva,
művelet:
-Mobil adatkapcsolat BE. -
LonGleY
veterán
válasz
dauphin #30746 üzenetére
Ne csodálkozz rajta, a működése adott esetben kiszámítgatatlan. Nálam se megy, hiába kapott meg minden engedélyt. Van olyan is, ami megy, de 5 perc után, ha belegebedsz se fog jelezni... Én már arról is leszoktam, hogy a led-et figyeljem, úgysem csinál semmit (persze, merüléskor villog kitartóan...)
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
dauphin #30664 üzenetére
Sajnos rosszul gondolod
MIndig van egy google naptár s egy telós naptárNote figyelmezetett is ha a gyáriba irok hogy ezt bizza nem fogja szinkronizálni.
Érdemes a beálitásokat átnyálazni ott biztos van lehetöség a naptár cserére
Próbáld ki pl Jortet ott a beálitások közt rögtön értenni fogod mire gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest