-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Sziasztok,
Xiaomi Mi A1-et használok (Android One teló, 9-es droiddal).
Az a problémám, hogy van 1 app, amit gyakran használok, és jó lenne ha futna a háttérben. De sajna ha jön egy hívás, megnézem a leveleket, vagy pl. a térképet, mire visszelépek az appba újratölti az egészet.
Az app kb 200-250MB-t eszik (a csúcs 450 volt -a telómba pedig 4GB van). Az alkalmazásoptimalizálást már kiszedtem, de nem segít.Van bármi mód, hogy ne lője ki a Droid? (lehetőleg root nélküli megoldás)
Abban bízom van valami egyszerű beállítás valahol, ami felett elsiklottam -
Victoryus94
őstag
válasz
tutis #108599 üzenetére
Először kell egy jelszó a telefonnak. Tehát be kell állítanod egy PIN-t vagy jelszót. Utána elvileg meg kell jelennie az ujjlenyomatnak is.
Amúgy esélyes, hogy olyan modellt vettél, amiben nincs ujjlenyomat-olvasó (vagy valamiért kihagyták az egyik ROM-ból... és azt kellene lecserélni)
-
Victoryus94
őstag
Ezek szerint többszintű csoportosításra nincs lehetőség.
Köszönöm mindenkinek az ötleteket. -
Victoryus94
őstag
Sziasztok, egy olyan névjegy appra lenne szükségem, ahol picit komolyabban tudom csoportosítani a kontaktokat.
Egyrészt vannak a google fiókomba levő személyes ismerőseim/rokonaim.
Másrészt a céges exchange-es számok.
Ezeket jól el szeretném különíteni egymástól...
Másrészt utóbbit jó lenne tovább szűrni (mappákba rendezni), valahogy így:
-Céges
-->Külső partnerek
---->Partnercég1
--------->Minta János
--------->Próba Dezső
----->Partnercég2
--------->Ügyvédek
------------->Józsi
------------->Pista
stb.Mivel 350-400 névjegy, (vagy akár 15 Attila közül) elég nehezen találom meg azt az egyet, akit épp keresek... (mármint ha egymás alatt van ömlesztve az egész)
-
Victoryus94
őstag
Sziasztok, egy LG telefont visszavittünk a Telenorhoz, ahol kaptunk egy csere készüléket. (Samsung GT-S6810p) "Galaxy Fame"
A probléma:
1. "Üzlet módban" van. Vagyis félpercenként bekapcsolnak a reklámok, megszakad minden (rádió, zene, böngészés, stb.)
2. A fényerő maxra ugrik, GPS, és egyéb funkciók bekapcsolnak.
3. Emellett láttam, hogy a Samsung DTC Retail Mode be van kapcsolva, amit:
kikapcsolni nem lehet, ellenben lesi a gps poziciótól kezdve minden karakter leütést.Kérdésem: EZ NORMÁLIS? Így gyakorlatilag használni sem lehet a telót.. (na meg én nem is merném, ki tudja milyen adatokat lop le).
Esetleg ki lehet ezt kapcsolni? Vagy vissza kellene vinnem?
Gyakorlatilag 4-5 óra alatt lemerül így a teló.. és még a képernyőt se lehet kikapcsolni.
Emellett nem talál névjegyeket, és google fiókból sem enged importálni. -
Victoryus94
őstag
válasz
tomy86 #30657 üzenetére
Ha csak nem vagy alkalmazásfejlesztő, sehogy.
Ha neked nincs rendszergazdai jogod, programnak sem tudod megadni.
Szóval a root elkerülhetetlen.milangfx:
Esetleg ez alapján megpróbálhatod mozgatni: http://codeguide.hu/2013/02/13/android-hack-gyari-alkalmazasok-eltavolitasa-2/
De nem tudom, ér-e valamit. -
Victoryus94
őstag
USB-s billentyűzettel kapcsolatba lenne problémám.
-A billentyűzet angol kiosztású. (Overmax OV-KL-01)
-A tabletemen 4.2-es android van, ami (sajnos) kezeli a külső billentyűzetet
-Cél: angol karakterkiosztáson hosszan/többször lenyomva a karaktert ékezetes legyen.
-Próbáltam external keyboard helperrel, swiftkey-jel.. stb. de semmit nem érnek, az android kezeli a kiosztást.
-Lehet magyar nyelvet választani a beállítások/ szöveg és nyelv /fizikai billentyűzet menüpontban, de így pl. nem tudnék "á" betűt írni, illetve újra kéne matricázni a billentyűzetet, hogy tudjam, mely karakter mi, mert nem szokványos a billentyűk helyzete.
-Angol kiosztásnál viszont nem lehet magyar ékezetet írni.Ötleteket várnék.
-
Victoryus94
őstag
válasz
dokee78 #30492 üzenetére
Igen, azt mondták, más PIN számú fülessel jó lehet, illetve majd a következő frissítések talán javítják.
Arra voltam kíváncsi, külső program segíthet-e, van-e amivel szabályozhatom, honnan szóljon a hang.air: én úgy tudom, csak abban az esetben veszti el a garanciát, amennyiben annak köze van a roothoz. Szoftveres hiba esetén viszont kis utánaolvasással otthon is orvosolhatók a gondok.
Ha nem kapcsol be a készülék, akkor ammúgy sem látják, rootolva volt-e. Ha egyéb hardveres hiba van (pl. jack csatlakozó) felteszi a gyárit, és a fenét nem érdekli, rootolta-e, még akkor sem, ha egyébként van benne számláló. -
Victoryus94
őstag
Sziasztok, galaxy mini 2 telómra cyanogenmod 10.1-et tettem fel, azóta nem szól a zene a fülesből, helyette automatikusan a hangszóróból. Viszont a rádio szól a fülessel is.
(másik lejátszóval is próbáltam, ott is a telefonból szólt a hang, ha bedugtam a jack fülest)Kérdés: Van olyan program, amivel szabályozni lehet, honnan szóljon a hang? (füles/telefon hangszóró)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged