- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
megint én #54149 üzenetére
Tájékozódáshoz vagy útvonal-rögzítéshez keresel programot? Esetleg a teljesítményed adatainak mutatásához? Az elsőre a Locus Map Pro-t ajánlom (magyar turistatérképpel, szintvonalakkal és domborzat-árnyékolással), a második célra a Wikiloc-ot (telefonos és PC-kliens), a harmadikra én az Endomondo-t használom. A Wikiloc ingyenes, a másik kettőnek van fizetős és ingyenes verziója is.
Olyan megoldást/alkalmazást sajnos nem tudok ajánlani, ami "3 in 1" lenne. Ezeket azonban jó szívvel tudom ajánlani; rendszeresen használom őket teljesítménytúrákon. -
doc
nagyúr
válasz
megint én #31058 üzenetére
Bocs ha nem voltam egyertelmu
De igen, pontosan ezt szeretnem. Folyton hivogat mindenfele szerencsetlen telemarketinges, es a szamaik mar bekerultek a "SPAM" contactba, amikre a telefon folyamatos foglaltjelzessel reagal, de mikor rejtett szamrol hivnak, akkor ez nyilvan nem megy (nem akarok minden rejtett hivast automatikusan letiltani).
Ezert gondoltam egy ilyen megoldasra, amikor a hivo hallja hogy azert nem veszem fel mert nincs szam. Ilyenkor vagy visszahiv telefonszamkijelzessel (amit aztan a blocker mar vissza is tud dobni), vagy keres mas balekot -
tomy86
addikt
válasz
megint én #30989 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél, nekem nincs gondom a mentéssel. Vegyteknek próbálok segíteni kitalálni, hogy miért nem tud bizonyos programokat menteni.
-
megint én
őstag
válasz
megint én #30548 üzenetére
Sőt, most látom, hogy bármelyik másik fényképezős appba bemegyek ott is csak feketeség...
Na ez furcsa.
Szerk... AAAztaaa Resi után a gyári fényképezőn is megmaradtak az ottani beállítások... Na ezt hogy a p.csába?
(#30550) Jacak
Ja, ez így szar... Pedig ezt leszámítva valami hihetetlen jó progi. SOKKAL szebb képeket csinál. -
-
megint én
őstag
válasz
megint én #30459 üzenetére
Szerkidő...
LOL! Telefonról nem akart menni, de ha PCről mentem rá, onnan engedte.
MÉGSEM! Nem ó így sem.. nem engediiii....
Na végre fenn van... Úgy sikerült kijátszani, hogy a google searchot tettem föl, ami ilyen "kártyákat" dobál neked, amit ő úgy gondol érdekes lehet számodra, és abban be van építve ez a szar...
-
freemanone
addikt
válasz
megint én #30001 üzenetére
Arra nem fogsz appot találni. A 3G sebessége amúgy is a neted sebességétől is függ, tehát ha a telód többet tudna, akkor se fogod tudni tesztelni, ha lassabb a T által nyújtott elérés. Arra tökéletes a speedtest is. WIFI-re viszont lanon kéne tesztelni. Szóval pl PC-n megosztasz valamit, azt a telefonon pedig letöltöd és ha a progi nem írja a sebességet, akkor számolsz picit. hogy X adat Y idő alatt ért oda, akkor ez Z sebesség lesz közelítőleg.
Viszont azt is vedd figyelembe, hogy itt pedig a routered lehet hátráltató tényező. A legtöbb router sebessége a maximum fele alá esik amikor két wifi-s eszköz kommunikál rajta nagy adatforgalmat bonyolítva, mivel mindkét eszköz kihasználná a lehettséges maximumot, ezért csak kb fele fele jut a két eszköz számára. A legjobb erre egy korrekt N-es router amire LAN-on kötöd rá a PC-t és a wifi-t semmi más ne használja csak a telefon. Lehetőleg nem panelban, ahol még 500 másik AP-t is látsz...
Viszont ez eléggé off itt, de ha kell valami írj PM. -
LonGleY
veterán
válasz
megint én #29877 üzenetére
Amikor felrakod a friss rendszert, beállítod a FB-ot, Skype-ot, azután add meg a gmail accod. Ilyenkor a leszinkronizált névjegyek már tartalmazni fogják a linkeléseket. Ha mégsem, akkor az előzőleg Super Backup-al készített névjegyek mentést állítsd vissza. Így az eredeti állapotnak kellene helyreállnia. Saját felhőbe és Dropboxba szinkronizáló appot a többiek biztos tudnak (csak szükség van-e rájuk?).
-
megint én
őstag
válasz
megint én #29877 üzenetére
Lejárt a szerkidő...
Ami még k.vára nagyon fontos, hogy amikor előjön a contacts, akkor ne a "régi" billentyűzet jöjjön ki, hanem a teljes bill. Mert a mostani ROMban ez a contact+ van, és nem lehet betűkre váltani, egyszerüen nincs rá lehetőség, és így nagyon nehéz keresni.
-
LonGleY
veterán
válasz
megint én #29525 üzenetére
"Gondod van a FB kliensekkel? Hogyhogy csak most? Nekünk már nagyon unalmas. Tiltsd le a francba őket, nem éri meg a szenvedést." Idézet a képzeletben tervezett első hozzászólás első bekezdéséből. Amúgy komolyan. Böngészőből kényelnesebben kezelhető, és jóféle, FB-ot kezelő chatprogramok is léteznek.
-
kavics325i
őstag
válasz
megint én #27909 üzenetére
Pl. ez az alapja a futás és az állóképesség lemérésének. Én is ehhez próbálom magam viszonyítani. Csak amikor még futottam,tudtam,hogy a 3200m-t 13perc alatt futottam le.Akkor jó volt a kondim.Eltelt 10 év,de én ugyanazt az időt szeretném produkálni. Az én S Health-om km/h-ban írja ki és pont nem jó,mert így számolnom kell visszafelé
-
megint én
őstag
válasz
megint én #27909 üzenetére
Szerk időlimit...
Meg ami még faxság, az az izzadás. Azt csak úgy tudnád meg, ha leméred magadat futás előtt és után. Persze, ha nem ürítesz, és ha amit iszol, azt is hozzáadod. De könyörgöm a progi mi alapján számol? Megtett kilóméter alapján?
Nem is tudom, vajon ugyan annyit izzadna egy 50kg-s ember 5°Cban, mint egy 130kg-s 30°Cban. -
tomy86
addikt
válasz
megint én #27823 üzenetére
Mort Player (videót nem tud, arra Dice Playert használok)
-
LonGleY
veterán
válasz
megint én #26342 üzenetére
A FB letiltása után egy célprogram:
UberSync Facebook Contact Sync
"Facebook does not allow to export phone numbers." Ez nem tudom, mennyit számít esetedben. Lehet, hogy érdemes rászokni arra, hogy rendes gmail accounthoz kötött névjegyet csinálj azokból, akik kellenek.
-
sharkybacsi
tag
-
laszlohu
addikt
válasz
megint én #24801 üzenetére
Továbbra is ezt a navi app-ot ajánlom :
Az Osmand app - ban
ha a navigációs progit autós módban használom :
navigáció - automatikus követés ideje : átállítottam 60 -ra,
így sokkal jobb lett
Ha gyalogosként, akkor : 15 - re(alapértelmezett) lehet állítani
ui.: ami végülis a gps érzékenységét állítja.Hátrány : kéne egy jó beszédmotor hozzá Magyar nyelven,
ugyan van hozzá magyar nyelvű tts, de elég halk és gépies.Itt pedig be lehet írni a hiányzó utcaneveket, de ezek, csak a kisebb falvaknál hiányoznak,
a többinél már be van írva :
[link2] -
Bozek
nagyúr
válasz
megint én #24592 üzenetére
Amit Te linkeltél, annak sok köze nincs a lépésszámlálóhoz.
Runtastic Pedometer az erre alkalmas alkalmazás.
-
-
-
-
Mr X
veterán
válasz
megint én #11317 üzenetére
Cool Readert próbáltátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest