- A GT 7 kap először Android 16-ot
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
dokee78 #42429 üzenetére
Ha vigasztal nem Sony bug.
Direkt megvettem a támogatói verziót. Ott is csinálja. És nem Sony-m van.
Ha kihasználom a rendszeralkalmazások hibernálhatóságát, akkor igaz a MIUI RAM fogyasztása 35-40%-kal csökken, de cserébe pl. az E-Robot nem tudja ütemezetten repülőbe tenni a telefont...Fotószerkesztő:
Pixlr Express -
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #42401 üzenetére
Teszteltem több böngészőt és a Boat browser a legpatentabb a telefonomon.
-Gyors
-Chromeból importált könyvjelzőket szépen importálta html-ből
-Nem bugos,ha pl hozzászólást írok az MA fórumokon -
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #42235 üzenetére
Sehol. :] VoIP, ennyi. Bár azóta kipróbáltuk gyengébb netek mellett, és ott ez is problémás volt hangminőség szempontjából. Jó nettel viszont perfekt az egyszerűsége miatt. Esetünkben maradt a picit ropogós Kakao Talk és a néha megszakadó, de amúgy korrekt régi Skype.
(#42233) air: Akinek még garanciális és nincs rá idegzete, de aztán mindent bepótol. :]
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #41967 üzenetére
Hát, mivel a Google Reader több, mint fél éve megszűnt, így nem is fogod tudni RSS olvasóval használni. Alternatívaként ott a Feedly, van hozzá saját alkalmazás is, de gyakorlatilag az összes RSS olvasó kezeli, szóval ha az nem tetszik, még válogathatsz is.
(#41977) dokee78: Font Changer.
-
törölt tag
válasz
dokee78 #41969 üzenetére
Kipróbáltam, azonnal FC -volt. A log hegyekben dobálta az errorokat. Próbáltam ezek alapján változtatni a beállításokon, de egyszer csak kiírta, hogy zavarja egy másik alkalmazás (gondolom, a Screencast) jelenléte. De köszi a tippet, rövidesen kipróbálok egy másik romot, azon újra megpróbálom, mert érdekel, hogy mit tud.
-
punky10
addikt
válasz
dokee78 #41925 üzenetére
Nálam 2x csinált ilyet a telefon.Kikapcsoltam a Stamina-t(sőt azóta le is tiltottam...
)és azóóta nincs ilyen problémám.A bosszantó az,hogy több éve kipróbált appokat használok,és mind az ébresztőt,mind az óra-widgetett védetté tettem.
Nem 100%,hogy a Stamina a bűnös,de úgy 97-98 %-ot tennék rá... -
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #41408 üzenetére
Jah, jó. Cserébe viszont 1-2 office csomag is viszi őket,
pl. Quickoffice vagy OfficeSuite Pro 7 (PDF & HD). :] -
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
dokee78 #41253 üzenetére
Kipróbálnám de van egy ébresztőórám, amíg a telefon kikapcsolva figyel,ha meg nem otthon alszom, akkor is a puritán, erősen a minimalista vonalat preferálom, szóval elsősorban a funkcionalitás érdekel.Párszor már próbáltam különböző live hátteret is , mondom na ne bassz, ez mire jó, ki is kapcsoltam.
Az hogy már az ébresztést is csicsázzák, oké, megértem, biztosan van piaca, de ezután gondolom majd jön vmi extra design-nal pl.a számológép is . -
drmotto
őstag
válasz
dokee78 #41079 üzenetére
Esetleg ez?
Szolgálati naptár -
fatal`
titán
válasz
dokee78 #41041 üzenetére
Látom nem érted, erről nem tehetek. A GravityBox ráadásul nem minden gyári ROM-on megy normálisan.
Akkoriban még nem volt GravityBox (szerintem még Xposed sem).
ROOTolt telón másképp is meg lehetett oldalni, stock telefonokra ajánlottam a PlayerPRO-t, arra pedig most sincs más megoldás.
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #41033 üzenetére
PlayerPRO-t annak ajánlgattam, aki nem custom romot használt és hangerő gombbal akart léptetni. Ezt mai napig csak a playerpro tudja a saját lockscreenjével.
Igazából egyikkel sincs komoly gond, voltak apró bugok nekem a playerproban (pl. a tekerés a sliderrel nem mindig reagált), meg a widgetje is elszállt egy időben, valószínűleg azóta ezek javítva lettek.
-
raziel01
veterán
-
válasz
dokee78 #40325 üzenetére
Nagyon jó minőségűek az ikonok.
Egyébként meg:
"Due to circumstances, this version of Tersus will no longer be receiving updates. Please see this article to learn more about why this had to occur. If you need a permanent copy, the article (linked below) will contain a link for you.An upgraded, newly designed rendition of Tersus is linked below. This version will be our focus moving forward."
Ezt már másutt is láttam. Nem értem, miért nem távolítják el egyszerűen?
-
7Sony7
addikt
válasz
dokee78 #39558 üzenetére
Én nem iratkoztam fel, csak most rápróbáltam. Nem írja elöl hogy b4, csak lent valahol, és ott volt az update gomb. Rányomtam, letöltötte, restartola magát, és kész. Nem lehet, hogy a tied automatán megcsinálta? (ha fel vagy iratkozva) Amúgy hol írja, hogy hányas béta van fent?
-
Bozek
nagyúr
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #39532 üzenetére
Nem teljesen tudom eldönteni, hogy mire jó a Dropbox kliens a képek feltöltésén kívül egy mobiltelefonra, amit a normális ember amúgy nem engedélyez, aki nem akarja az NSA-nak és Dropbox adminoknak mutogatni magát. Kb. csak arra jó, hogy félmillió thumbnail fájllal beszennyezze a telefont. A Dropbox fájlokat egy fájlböngészővel is meglesheted, ezért nem kell kliens a gépre, szinkronizálni pedig csak bizonyos kijelölt fájlokat tud.
-
mcsm88
senior tag
válasz
dokee78 #39532 üzenetére
A box engem sem érdekel, nem tetszik, pedig Xperiához van 50GB ingyen tárhely.
Google Drive: tudsz fájlokat, könyvtárakat is fel le tölteni, egyszerre akár többet is.
Eddig fájl méret korlátba még nem ütköztem, pedig volt pár nagyobb tömörített fájlom.
Van benne lista és miniatűr nézet. Mintha egy fájlkezelő lenne.
Én csak fájlok tárolására használom, de elvileg lehet a fájlok szinkronizálására is, de arra még nem volt szükségem.
Ja és a legfontosabb: melóhelyen a dropbox blokkolva van a PC-ken, a Drive nincs, ezért választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gerner1
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest