- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
retesz147 #110439 üzenetére
Nézd meg a Sleep as Androidot! MiniPC -n használom. A többszörös ébresztést biztosan tudja, de most nem tudom megnézni, hogy megfelel -e az összes elvárásodnak, mert nem vagyok gépközelben. A pro verziója Tasker beépülő, tehát, ha valamit nem tudna önmagában, azt Tasker -ben (vagy, E-Robotban) is le lehet programozni.
-
-
Soockit
aktív tag
válasz
retesz147 #110436 üzenetére
Szerintem a legjobb ébresztő óra: AMDroid
Magyar fejlesztő, ha van ötleted, kívánságod akkor lehet neki írni és válaszol is és ha egyetért akkor bele is rakja, volt amit korábban jeleztem neki.
Rengeteg nehezítési lehetőség, akár azébresztő kikapcsolásához, akár szundihoz, de a legjobb az amikor egy idő után visszakérdez, hogy felébredtél, és ha nem nyomsz rá, akkor újra ébreszt, tehát nincs véletlen kinyomás! -
-
Márklár
tag
válasz
retesz147 #15324 üzenetére
Én ezt használom már egy éve, nekem bevált:[Timeriffic]
-
LonGleY
veterán
válasz
retesz147 #15324 üzenetére
A Dolphin amúgy sem árt, ha Facebook-ozol, az Opera Mobile pedig renderelésben a legjobb. Amúgy bármelyik, amelyik szimpatikus (sokszor felmerül még a Boat Browser is), majd leszeded azt, amelyikre nincs szükséged. Fogyasztásban nem hiszem, hogy nagy különbséget produkálnának, hisz arányaiban úgyis a képernyő eszi a legtöbbet. Talán a Dolphinra mintha panaszkodtak volna, de ez akkor sem annyira mérvadó. Mint ajánlott böngésző, a Chrome és a Firefox nem igazán bukkannak fel a hozzászólások közt.
Adatfogyasztásban mindegyik Mini jó, dícsérik az Opera Mini-t, és a UC Browser minjét is ilyen szepontból. Annyit érdemes tudni a motorokról, hogy majdnem mindegyik Webkites, az Opera pedig - egyelőre még - Presto-s (az is Webkites lesz). És most már rohadtul kéne egy gigantikus első hozzászólás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- 24 Hours of Le Mans
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest