Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz kocka1977 #91599 üzenetére
LG G4 az tényleg komoly teló, de nem értelek teljesen, a teló kamerájával veszed fel a filmet?
-Ha igen, akkor a videó felvétel beállítását állítsd kisebbre.
-Milyen fájl formátumba konvertálsz? Szerintem 3gp, MP4 a legoptimálisabb Galaxy Acere.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
kocka1977
csendes tag
Amivek csinálom a fölvételt az egy LG G4
ezzel megcsinálom 1920x1080 ba vagy nagyobb fölbontásra!
És ezzel akarok konvertálni is 480x320 ba hogy tovább tudjam küldeni és hogy letudja játszani a lányom egy galaxy ace-n!
mi itt az elevult teló és miert nem elég a ram?
ezeket a convertálókat már mind próbáltam! egy nagy rakás sz@r mind!
Kivéve a format Factory ami 80% ba lejátszhatót convertál[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kocka1977 #91597 üzenetére
Gondolod, ha nem tudja lejátszani, akkor átalakítani simán megtudja csinálni?
Nem írod, hogy milyen telóról van szó, de a kijelző méretei alapján valami elavult lehet, ami szerintem nem alkalmas film konvertálásra.videó converter
Gyorsan ránéztem, hát itt is, csak azt tapasztaltam, hogy jól működő konvertáló olyan mint a fehér holló. Telefon kell hozzá, de nagyon erős, sok rammal.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
kocka1977
csendes tag
Sziasztok
Tud nekem valaki javasolni valami video convertáló APK-t androidra?
1920x1080 vagy nagyobb videókat szeretnék konvertálni 480x320 fölbontású telóra hogy azon is lejátszható legyen!
Sz.gépen megcsinálom de rengeteget vagyok telón! format factory ami megcsinálja de sokszor nem lejátszható formátumot produkál az is! -
addikt
válasz rapgeuse #91582 üzenetére
"Androidos telefonról hogyan lehet a lementett word fileból sms-t küldeni? Van olyan applikáció ami megolgja ezt? Milyen applikációval lehet sms vázlatot írni androidoson illetve megírt sms-t lementeni."
Legtöbb készüléken alapból van valamilyen szövegszerkesztő, ha esetleg nincs, akkor én ezt ajánlom neked.
WPS Office + PDF
Megnyitod a dok. fájlt, majd a kijelölöd az SMS-nek szánt szövegrészt. Hosszan tapizni a szöveget, majd a felugró szövegkijelölő opcióból választod a másolást.
Ha ez megvan, akkor belépsz az SMS küldés menübe, új üzenet, itt is hosszan megérinted a kijelzőt, majd felugrik a beillesztés panel, választod a beillesztést.
Ennyi, fordítva is hasonló!
SMS küldéskor érdemes az ékezeteket francia betűkészletre korrigálni, mert nem fog beleférni 160 karakterbe, ha tele van hosszú ékezetekkel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem a LastPass alkalmazásról van szó, hanem a LastPass böngésző beépülőről. Ez Androidon Dolphin -hoz és Firefox -hoz van. Ez a Dolphin -hoz való, a Firefoxét pedig a böngésző saját addon kezelőjéből tudod telepíteni, vagy a LastPass oldaláról.
A LastPass háromféle platformot különböztet meg. Teló, Tab, PC. Amelyiken először jelentkezel be, azon a platformon lesz ingyenes a szinkron (tehát mobil- mobil-szerver, vagy tab-tab-szerver között). A platformok közötti szinkron fizetős.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tav-Csoves #91586 üzenetére
Szerintem a legalapabb dolog, hogy közvetlenül a böngészőben nem tárolunk jelszavakat. Ha a Dolphin nem jó, akkor Firefox. Én a beta verziót használom Androidon. Van szinkronja és ahhoz is van Lastpass beépülő (különböző platformok között fizetős). Plusz elég sok addon van hozzá.
-
holozis_HUN
veterán
válasz Tav-Csoves #91586 üzenetére
Chrome kicsit régebbi verzió. Android a Google-é, a Chrome Google-é. Telón és gépen is SZERINTEM a legjobb böngésző. A kereső is ügye Google. Kell ennél jobb összhang? Ha laggol a Playes Chrome (nekem igen, Z3 nem gyenge teló...) akkor leszedsz netről egy régebbi verziót, és nem frissítesz.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
S e t h
nagyúr
Frissült a swype és nem tudom placebo-e de mintha jobb lenne a találati aránya. Néha már idegesített a mások által elmentett sok nyomorék szó, most kevesebb bukkan fel, de a frissítés leírásában utalnak is rá, hogy csiszoltak rajta, ez volt a placebo alapja. Nem reménykedtem, hogy ez magyar nyelven is érzékelhető lesz, de most jobbnak tűnik.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
válasz Tav-Csoves #91583 üzenetére
Szerintem Dolphin + Dolphin Lastpass addon.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! Tudtok ajánlani jó böngészőt, amiben jó a szinkronizáció, a jelszókezelés, nincs benne beleaplikált ajánlott reklám oldal - vagy ha van, törölhető.
Jelenleg chrome-ot használok, ami azt csinálja, hogy egyszer csak befagy tőle az egész telefon, ha kilövöm - killedhrome - akkor rendbejön a telefon.
Ugyan ez számítógépen is: chrome-on el akarok indítani egy videót, és befagy az egész, főleg fb-n jön elő...Szóval jó jelszó manageres, és szinkronizációs, jó megjelenítős böngésző kellene.
Nagyon szépen köszönöm! -
rapgeuse
újonc
Sziasztok!
Androidos telefonról hogyan lehet a lementett word fileból sms-t küldeni? Van olyan applikáció ami megolgja ezt? Milyen applikációval lehet sms vázlatot írni androidoson illetve megírt sms-t lementeni. Köszi.
Üdv T
-
snowdog
veterán
válasz membrandj #91574 üzenetére
Egyszer csak felugrott,hogy vírust talált a készülékemen. Akarom a vírusírtást vagy valami ilyesmi kérdés. Rámentem és bedob egy oldalt,hogy 900 ft-ért fog 3 sms-t küldeni hetente( 2700 ft/hét).
Szerintem pont ez a beetetés, még ha most nem is volt valós a veszély. Az ilyen ajánlatokat SOHA ne fogadjátok el, mert csak baj lehet belőle. Pont ezen keresztül akarnak a gépetekbe bejutni. Ez olyan, mintha egy levélhez mellékelt csatolmányt megnyitnátok.
-
membrandj
nagyúr
Üdv!
Valamelyik nap spotifyon kerestem egy zenét, majd beléptem a youtueba és ott is kerestem , végül a chromot indítottam el,de teljesen más okból.
Egyszer csak felugrott,hogy vírust talált a készülékemen. Akarom a vírusírtást vagy valami ilyesmi kérdés. Rámentem és bedob egy oldalt,hogy 900 ft-ért fog 3 sms-t küldeni hetente( 2700 ft/hét). Arra természetesen nem mentem rá,de ha visszalépésre mentem, akkor elkezdett rezegni a telefon. Volt,hogy kétszer egymás után. Újraindítottam és újra csinálta. Azóta magától eltűnt,de ez fura.. lefuttattam vírusírtókat. Avg,avast talán.
Semmit nem találtak.Illetve, szerintem elállítódott a telómon egy funkció,de ez nem biztos,hogy a " vírus " mitt. Régen nekem úgy volt beállítva, ha megnyitom a nemrég bezárt alkalmazásokat vagy futó progikat másnéven. ( kis kocka gomb,a jobb szélen) akkor összefűzve mutassa az ablakokat. Ergo, ha 10 chrome ablak van nyitva, akkor csak 1-et mutasson és ne 10-et. Ha rámegyek, akkor mutatja a 10 ablakot. Most mutatja már a kocka gomb után az összeset. Erre ötlet,hogy mivel is lehet visszaállítani ?
Köszi előre is mindenkinek!
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Számítógépen létrehozok egy új naptárat a Gmail fiókba de sajnos a telefonon nem látom csak az alap naptárat
Van valami ötlet?
Esetleg én csinálok valamit rosszul?
Köszi zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
punky10
addikt
válasz Trichie #91560 üzenetére
Én a Gravitybox alkalmazásban találtam erre lehetőséget.Viszont sajnos vannak feltételek:root,Xposed keretrendszer...és talán(de ez nem biztos )mtk proci...
Most jutott eszembe,ezt használtam az Xperia Go-nál is,tehát az MTK nem kötelező...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
mufi
senior tag
Sziasztok. Behalt a Galaxy S3 telefonom kijelzője. A telefon működik, tölt, hívhatnak, megérkeznek az üzenetek, de ugye mivel a kijelző nem funkcionál (nincs kép, nem a touchscreen halt be, hanem teljes sötétség van ), nem tudom fogadni a hívásokat. Van rá valami mód, hogy a telefont összekössem a laptopommal, s átvegyem az üzeneteket, névjegyeket, majd reszeteljem az egész telefont gyári állapotára? Előre is köszönöm.
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
Zlcsi
senior tag
egyébként a play áruház vajon miért nem indul?
fehér kép jön be és semmi más -
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Nem akart se hogysem működni a play áruház, úgyhogy megpróbálkoztam egy vissza állítással az LG Bridge-el (lg g4-ről van szó)
Reggel óta megy, kb 5 órája 68%-nál van elakadva, az alkalmazások letöltése pontnál. Azt írja ki, hogy a teljes 712 mb, ez az én szerény 5mbites netemmel sem több fél óránál.
A telefon azt írja ki, hogy Megjegyzés: Visszaállítás az utolsó biztonsági másolatból ... Kérem várjonEgyébként a telefon meleg, tehát valamit csinál...
5 óra elakadás után most már kezdek aggódni. Soha nem csináltam még ilyet, eltarthat ilyen sokági egy vissza állítás?
-
Trichie
tag
Ismertek olyan android programot ami telefonhívás közben híváskor jelzi a másodperceket?
Olyat keresek ami jelez hívás közben ha pl 50. másodperchez erek hogy ne haladjam meg az 1 percet? Ha hívás mondjuk 1 perc 1mp akkor mar 2 percnek számlázzak és ezen szeretnék spórolni -
kispe82
tag
Némelyik film hangereje nagyon halk. Rootmentes készülékre keresnék valami megoldást amivel lehetne növelni a hangerőt a filmeknél.
-
vacs
veterán
válasz nyesix #91534 üzenetére
Leho Névnap.
Mutatja a mai és a holnapi névnapot (és a tegnapit is ha beállítod), illetve figyeli a telefonkönyved és ha van olyan név benne amilyen névnap éppen van, akkor jelez. Évek óta használom, tökéletes.(^)(>.<)(^)
-
törölt tag
Azt azért tegyük hozzá, hogy nagyon rossz volt az alap hasonlat, mert az Android változott az utóbbi 3,5 évben. Lásd: Google Fotók. A szöszimnél viszont csak annyi a változás, hogy néha hét feje lesz és minegyik tüzet okád. Pont ugyanúgy, mint 3,5 éve. Szomorú vasárnap.
-
tybsen
addikt
válasz #79335424 #91544 üzenetére
Miyen precíz vagy, respect! A hsz-od szerkesztése után már értem, hogy miért írtad az előbbit. Igen, a Google Fotók persze ront a minőségen, ha korlátlan szinronizálást szeretne az ember, tehát igazad van, mert ilyen értelemben nem nevezhető valódi "mentésnek" , hiszen nem eredeti méretben/minőségben mentődik. (Ha meg igen, akkor ott is 15 GB ugye a limit, mint a drive esetén.)
AMD Power: Szóval ha a képek eredeti minőségben és méretben való feltöltése a cél, akkor tényleg nem Drive alternatíva a Google Fotók.
A Google Fotók inkább átlag felhasználóknak jó (mint én pl), akiknek nem annyira fontos az eredeti minőség megtartása. Erre viszont a korlátlan Google Fotók app elég jó, ugyan tényleg ront a minőségen, de hétköznapi felhazsnálásra szerintem megfelelő lehet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tybsen #91541 üzenetére
Azt azért hozzátenném, hogy a Drive és a Google Fotók az két külön dolot. A Drive -ot használom akár a fotók mentésére is, a Google Fotókat viszont nem.
AMD Power:
15GB -ra nem kevés kép fér fel és ha megtelt, akkor csinalsz egy "fenykepeim ketto" fiókot. Vagy, bevállalod a Google Fotókat és akkor korlátlan a tárhely, némi kompromisszummal (a Google butítja a képet, mert a Google Fotók alapvetően a webes megosztáshoz lett kitalálva).[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz AMD Power #91539 üzenetére
Az alap Google fotók alkalmazás automatikusan feltölti a képeket és videókat, beállítástól függően.
Akku kijelzésre én régen ezt használtam.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Tegnap este óta én is "Droid" tulaj lettem újra.Mivel több mint 3.5 éve nem vagyok Andoridos gondolom egy csomó jó és hasznos alkalmazás kijött. Ti miket szoktatok használni? Mit érdemes letölteni még rá?
-
nyesix
senior tag
sziasztok!
Ezt a Névnapp alkalmazást használom, de nem jelez előre a névnapoknál, csak azoknál amik kedvencként be vannak állítva.
Ti milyen névnap appot javasoltok? olyan kéne, ami a telefonkönyvemben lévő minden egyező névre aznap reggel jelez, nem csak a kedvencekre... -
beg
veterán
Ezt nem tudnátok esetleg privátban tovább folytatni? Vagy a szakmai topikban?
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
jozsi0104
tag
-
jozsi0104
tag
válasz aprokaroka87 #91524 üzenetére
Jelenleg nincs a telefonon olyan
A sajátgéppel atmásoltam total commanderre bekapcsoltam a rejtett file megjelenitásét de sajnos üres mappát találtamKérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
jozsi0104
tag
válasz aprokaroka87 #91522 üzenetére
A total commander nem látja az androidomat.
Hogy tudnám elérni hogy lássa?Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
jozsi0104
tag
válasz aprokaroka87 #91519 üzenetére
Vagy esetleg ha összekötöm usb kábellel számitógépre?
Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
aprokaroka87
nagyúr
nem tudom mi van a dolgok mögött,de a gmail néha elfelejt pusht küldeni az e-mail üzenetekről,vagy esetleg szervizelik a gcm-t?
-
jozsi0104
tag
Android telefonon, játékból zene kimentése telefonra.
Hogyan?Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
csongi
veterán
Sajnos nalam egyik mefoldasal sem megy.
Majd keresgelek meg valami megoldast.
Koszonom. -
Flyme
senior tag
Sziasztok,
olyan zene alkalmazást keresek, ami youtube-ról tölti le a zenéket (mint iOS-en az iMusic). Köszi!Szerk.: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz csongi #91503 üzenetére
Akkor passz! Nekem Voda kormányzati csomagos céges számom van, annál működik. ....vagy lehet készülékfüggő, nem tudom.
Még a butatelefonos időkből így vannak elmentve a számaim.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
csongi
veterán
válasz gipsztigris #91493 üzenetére
Hat ez az en simemrol nem mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest