Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz nyesix #165448 üzenetére
Átlag 2 naponta töltöm, de inkább kevesebb tehát egy évben van 365 nap annak a fele kb. 182 de mivel mondjuk marad ki hébe-hóba mondjuk havonta egyszer tehát akkor évente úgy 170x töltöm a telót.
Azt írják a neten, hogy kb. 300-500 töltési ciklust visel el egy akku és ha jól értem utána már drámaian romolhat a minősége.
Tehát egy új akkuval egy telefon 2-3 évet probléma nélkül vagy akár 5-öt de ott már lehet napi töltés kell.
Amúgy nem kellene nekem sem ilyen sűrűn de nem engedem 30% alá és már 85%-ot eléri akkor jelez és szedem is le a töltőről. Nyilván így elérem azt is, hogy SOHA ne hagyjon cserben a teló és ne kelljen töltőért rohangálni pl. a melóhelyen vagy hogy pl. mert lemerült ne tudjam használni stb. -
MODERÁTOR
-
Dr.NX
addikt
-
punky10
addikt
válasz nyesix #113286 üzenetére
Tavaly már csinált ilyet, akkor töröltem.Találtam alternatívát,de nemrég ajánlotta egy ismerősöm, hogy megújult, ilyen meg olyan jó lett, így újra feltelepítettem.Tegnapig... Én elhiszem, hogy ha hirtelen sokan kezdi el használni, akkor túlterhelődik egy kis ideig, de itt konkrétan minimum 6 órán keresztül elérhetetlen volt.Ráadásul(és ez adta meg a kegyelemdöfést) este 10 körül a beállitás menüben bezártam,mondván pihenj egy kicsit, igaz pont most lett volna rád szükségem,de holnapra hátha rendbe jössz.Erre viszont még 11-kor is dobálta(az egyébként leállított alkalmazás)a hibaüzeneteket...
Éjfél előtt helyreállt a rend, töröltem az alkalmazást.
Az Idöjárás és Radar alkalmazás nekem még mindig jobb.[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
-
jurzsolt
tag
válasz nyesix #105021 üzenetére
Erre való a [Wi-Fi Matic - Auto WiFi On Off] nevezetű program, nem gps, hanem adótorony háromszögeléssel kapcsolgatja a wifit
-
DrBubo77
veterán
válasz nyesix #101456 üzenetére
Talán a Transparent clock & weather.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
brd
nagyúr
válasz nyesix #98560 üzenetére
Root joggal pl. Titanium Backup. Nem ismerem az általad írt app-ot, de ha jól tudom, az egy játék, nem lehet esetleg, hogy van benne cloud-os mentés, vagy az SD-kártyára ki tudja menteni az állást? Ekkor nem is kell menteni az egész appot a TB-vel, hanem csak a másik telefonra is feltelepíted, és odarakod a forrás telefonról a file-t.
The only real valuable thing is intuition.
-
4es
tag
válasz nyesix #93307 üzenetére
Azt "always on" -ak hívják és olyan nincs.Ez a funkció szinte semmit sem merít az akuból, van playen 1-2 ilyen próbálkozás de gyenge is akuzabáló. Még az xda-s fiúknak is fejtörés a portolása főzelék romokba..
[ Szerkesztve ]
Korábbi profilom "es4" http://prohardver.hu/tag/es4.html
-
vacs
veterán
válasz nyesix #91534 üzenetére
Leho Névnap.
Mutatja a mai és a holnapi névnapot (és a tegnapit is ha beállítod), illetve figyeli a telefonkönyved és ha van olyan név benne amilyen névnap éppen van, akkor jelez. Évek óta használom, tökéletes.(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Napelem
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest