Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
De biztos! Ismerősömnél most volt készülékcsere , és gugli acc beállítás és szinkron után ott voltak a névjegyek.
Pont! -
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ugyan magyarázd már el, hogy miért ne szinkronizálná fel!
És miért lenne jobb, ha a Gmail alkalmazás kezelné a névjegyeket? -
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
"sokszor nem tudod,hogy felszinkronizálja a névjegyeket"
Miért nem? Beállítások, Fiókok, Google, kiválasztod az adott fiókot, és látod, hogy mikor szinkronizált utoljára.
És itt még kényszeríteni is tudod a szinkront.
Szóval ezek inkább álproblémák vagy júzer error, amit írtál. -
SharpSA
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Kijelölöd a szöveget és ott lesz a formázás.
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Vagy esetleg egy "mindet kijelöl" funkció.
A névjegyekkel mit akarsz? Annak van saját alkalmazása a készüléken.
Címkézni pedig most is lehet.
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Gondolom nálad még nem frissült az alkalmazás.
Egyébként roppant fontos fícsör. Én még életemben soha nem akartam színezni és formázni a szöveget emailben, mobilról.
-
aprokaroka87
nagyúr
aszondja a google,hogy mostmár gmail-ben lehet szinesiteni,formázni a bötüket levélírás esetén...ám én nem találom...hol van?
-
WhiteWalker
nagyúr
WiFi Mouse ??
-
JeffDebr
tag
olyan videolejátszót keresek, amiben lehet a fényerőt 100% fölé emelni?
ahogy PC-n működik a VLC-ben, a KMplayer-ben az sajnos androidon hiányzik
segítsetek! köszönöm -
g_g_g
őstag
Sziasztok!
UC browser beállítással kapcsolatban lenne kérdésem.
Ha egy weboldalt ki akarok tenni parancsikonként az asztalra, akkor egy UC nevű mappába beleteszi. Lehet csak a parancsikont kitenni?
Illetve facebook értesítés be van kapcsolva, meg is érkeznek, de mindig rezeg is. Be lehet állítani, hogy csak a noti led jelzze?Köszönöm előre is a segítséget.
-
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Egérmutató szimuláló app van androidra? Azt keresek. Ha igen, mi a neve?
Köszönöm! -
tomy86
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
Korábban, még ES Explorerhez ez alapján csináltam a megosztást. A pc-n így megosztott mappát tudja a Solid is kezelni "vendégként". Mást nem tudok hozzátenni, mert a hálózatokhoz finoman szólva nem sokat értek

-
KisApám
addikt
A TECLAST AIR 3G tárhelyéről akarok áthelyezni az SD kártyára programokat, hogy onnan induljon pár.
Az APEX menüben nem találok semmi ilyesmit...
Hogyan kell??? -
holozis_HUN
addikt
Here appban hol lehet beállítani, hogy a térképeket SD kártyára mentse? Mert egyből a belsőre akarja dobni, de nem igazán van ott hely...Ahh megvan.
-
tomy86
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tud asztali géppel is szinkronizálni.
-
tonyrulez
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
FolderSync-el tudsz felhőbe szinkronizálni mappákat, lehet automatizálni is.
-
tomy86
addikt
-
tomi5244
őstag
Az világos, HERE-ben most találtam meg, hogy országonként le lehet tölteni a térképet, igazából erre lettem volna kíváncsi, de azért köszi!
Még egy olyan kérdés, hogy azt be lehet valahogy állítani automatán, ha átlépi az országhatárt, akkor kapcsolja ki a mobil adatforgalmat a telefon?
- úgy rendszerszinten.T
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Offline navigációval kapcsolatban érdeklődnék.
Ezt úgy kell érteni, hogy semmilyen szintű net nem kell neki? Tehát nem kell előre beállítani/tervezni/letölteni a térképet? Apum gyakran jár külföldön és a telefonján intézné a navigálást is, ha esetleg ismeretlen címre kell menni, de ő nem szórakozna azzal, hogy még online elérésnél előre letöltse a térképet.

Azért is kérdezem mert, ahogy nézem ezeknek az appoknak a mérete nem túl nagy, konkrét eu térkép is offline?
Köszi!
T -
paolinho
őstag
válasz
kuksa90
üzenetére
Köszi szépen a segítséget a szerkesztésből törlés sikerült (nem voltam elég körültekintő, mielőtt kérdeztem volna).

A Windows probléma akkor nem megoldható jelszó nélkül?! Ez mondjuk azért fura, mert a védett hálózatra is csak jelszóval lehet fellépni, minek a dupla biztonság?! -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tonyrulez
üzenetére
Átmásolni én is áttudnám kézzel de lustább vagyok ennél.
Titániummal a backupot lementem a telefonba található SD kártyára + drive/dropboxba éjjel felküldi még , így nem kellene nekem kézzel mentegetni...két helyen van mentésem. Meglennenének a média fájlok is mentésbe... -
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Adott egy Acer Z160 (Z4) telefon, nincs benne magyar nyelv...Hogy tudnék erre teljes magyar nyelvet varázsolni? MoreLocale nevezetű appokkal próbáltam, de ezek csak részlegesen oldotta meg...
-
gipsztigris
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem nem tőlem kérdezed! :-)
-
tonyrulez
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem sehogy sem tudja, csak alkalmazásokat tud lementeni. De a képek, zenék mappából elérhetőek, nem lenne egyszerűbb onnan átmásolni gépre? Már ha oda akarod lementeni és nem a telefonra, mert akkor csak kétszer lenne meg ugyanaz két külön mappában.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
Tehát nem menti le...
Van benne olyan opció hogy azokat is mellécsapja? -
paolinho
őstag
A Solid Explorer kapcsán szeretnék két segítséget is kérni.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy milyen módon lehetne úgy beállítani az alkalmazást, hogy az otthoni (UPC-s) wifi hálózaton keresztül megfelelően tudjon köntaktálni a Win 7-tel futó asztali gépemmel. Látni látja, amikor az "Új távoli kapcsolat-ok" alatt kiválasztom a LAN/SMB alól, azonban a tovább lépés után Felhasználót és Jelszót kér, amivel otthon nem védem a PC-t. Ha beírom csak simán a PC-hez tartozó felhasználónevem, de nem adok jelszót, akkor érvénytelennek minősíti a kapcsolódás kísérletét, és vagy kiléptet, vagy az "újra" lehetőséggel ismét nem enged tovább. Kipróbáltam az, hogy jelszóval védem a PC-t, úgy azonban már tovább tudok lépni, és rendben működik minden. Megoldható volna valahogy, hogy jelszó nélkül is működjön a kapcsolat?
A másik kérdésem az lenne, hogy amennyiben a "Tárhelyek" alá felveszek egy újabb tárterületet (mondjuk pl. a Google Drive-ot, vagy duplán felvett LAN kapcsolatot), akkor azokat hogyan lehet eltávolítani onnan? Erre sajna semmilyen opciót nem találtam, pedig kerestem ahol csak lehet, és próbáltam pl. hosszan nyomva tartani, vagy elhúzni jobbra, vagy balra is, de ezek nem segítettek, nem törlődött a tárhelyrész. Eddig az volt csak ilyenkor a megoldásom, hogy SE törlés, majd újratelepítés. De ennél kell, hogy legyen ésszerűbb megoldás is.
Előre is kösz a segítséget! -
gipsztigris
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
én nem hiszem,de hátha
-
WhiteWalker
nagyúr
A Titanium Backup lementi a galériában lévő képeket és zenéket stb...ha mentéskor "felhasználói alkalmazások és rendszer adatok" mentése van bepipálva?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
rootolt a telefonod?
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
A Chrome-ban van lehetőség a teljes képernyős mód beállítására, de én még egy oldalt sem láttam benne teljes képernyőn.

-
törölt tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Persze, mert az A Dolphin!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hosszú idő után, tegnap frissítettem, de sajnos, a random bezáródások megmaradtak. Ritkábban csinálja, mint az előző verzió, de akkor is bosszantó. Sztem vmi háttérben szinkronizálásnál száll el. Nem értem, hogy miért nem csinálnak vele valamit. Többször is küldtem nekik logot az összeomlásról.
Még jó, hogy van rókám is. Nem olyan jó használni, mint a Dolphin -t, viszont atom stabil és nem csak telós viszonylatban. Mini PC -n volt már huszonórás aktív használatban és egyszer sem adta fel. -
aprokaroka87
nagyúr
a Play áruház ma frissitést ír a gmail-re,ám febr 23 a dátum hozzá,én viszont február 26.-án frissitettem utoljára,ami aznapi.
Létezhet hogy viszavonták az utolsó frissitést?
a verziószám sem egyezik
-
válasz
gipsztigris
üzenetére
És azt mégis hogyan kapcsolom be?
-
Fall-N
veterán
válasz
gyuri81
üzenetére
Én nemrég írtam a fejlesztőknek pont emiatt a hivatalos Chrome fórumon, remélem lesz belőle valami.
A honlapot kell úgy megírni, hogy színes legyen. Nagyobb külföldi portálok már felkészültek rá pl. Androidpolice. Hogy a magyar portálok mikor figyelnek ilyenekre az rejtély. Szerintem soha.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Némelyik honlapon a Chrome böngészőben megváltozik a statusbar színe. Ez tök jó dolog mivel kevésbé ég be az amoled kijelző. Elég sokat olvasom ezt a fórumot, nem lehetne itt is valahogy "kiszinezni" a statusbart?
-
törölt tag
Tudtok ajánlani olyan launchert amin szabadon lehet rakosgatni azt a gombot amivel a menübe lépek?
-
WhiteWalker
nagyúr
Ahogy a neve is mutatja: WiFi File Transfer
-
zhata
senior tag
válasz
Burt1793
üzenetére
Jó lenne, ha működne. Kitkat alatt nem volt gond a repülőgépes mód appból történő indítása, ill. automatizálása, de 5.xx esetében ez már (nálam) nem megy. Ami a legrosszabb, néha - ritkán - működik, de többnyire nem.
Ha esetleg megoldást tudsz erre Lolli alatt, akkor én is megköszönöm. -
Rive
veterán
válasz
üzenetére
Köszönöm, ez szép, csak az eddig beszerzett eszközök közül két régebbivel kapásból nem kompatibilis. Sajna nem jó. MIndenesetre tényleg kösz.
Giinos: Akkor segítenél picit, hogy ezek közül akkor melyik az az EGY?

aprokaroka87: köszönöm, ez úgy fest mindenhez passzol, bár kicsit overkillnek néz ki... Megnézem, köszönöm.
-
JanoXP
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hogyan kell Androidos telefonon "jutyub" account-ot törölni?
Megtaláltam, köszi!
-
Rive
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
~ egy tucat találat... Ezért vagyok gondban, a bőség zavara

Jut eszembe: olyan kell, ami automatikusan indul a 'droiddal együtt. -
Burt1793
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Valszeg nem.fog működni, próbaverzió pedig nincs.
5.0.2, samsung galaxy a5. -
Rive
veterán
Üdv,
Olyan szoftverre lenne szükségem, amivel a lokális wifin belül PC-ről (linux alól) egyszerűen tudom birizgálni (elérni, másolni, törölni) az SD-kártya tartalmát.
Igazából annyi van efféle, hogy nehéz még elindulni is.Root lehetőség nincs.
SMB nagyon macera, valahogy sose tudtam zöldágra vergődni effélékkel.
Az egyszerűség a lényeg, meg a kis CPU és memóriaigény.
Kifejezetten olyan valami kell, ami régi rendszereken is fut, minél többfélén.Minden tippet előre is köszönök...
-
Burt1793
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Taskerrel root nélkül lehet repülőüzemmódot ki-bekapcsolgatni?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
JanoXP
üzenetére
hát nem tudom hogy tasker vagy e-robot app tudna-e segíteni.
mert ugyebár ha jól tudom a youtube fájlnév+kiterjesztés alapján tölt fel,namost ugyebár a fájlnév az sok esetben dátum+idő.kiterjesztés.
Ha az elkészült mű kiterjesztése után sikerülne átirni a kiterjesztést,akkor szerintem már nem fogadná el a youtube.Ez csak egy ötlet.
csak a feltöltés megakadályozása a cél?
-
"videó megosztóra ne lehessen még véletlenül sem feltölteni?"
Szerintem ebben az esetben itt a véletlen feltöltés a hangsúlyos. Természetesen, ha egy kicsit jártas az informatikában, és mindenáron meg akar osztani valamit, akkor apuka nem fogja tudni megakadályozni.
Itt vizsgázik a nevelés és a példa mutatás. Ha eddig tökéletes volt a gyermekkel a kapcsolata, akkor meg tudja magyarázni a gyereknek, hogy mik a videó feltöltés buktatói. -
válasz
JanoXP
üzenetére
Szerintem alapból nem engedi a youtube kiskorúnak a feltöltést, facebook dettó, sőt emlékeim szerint nem is lehetne fiókja ezekhez.
Rákerestem, mindkettőnél 13 év a minimum az accounthoz. Ha ennél fiatalabb, egyszerűen törölni kell az accountjait, és meg van oldva a probléma. Nem véletlen az a korhatár korlátozás.
-
törölt tag
válasz
JanoXP
üzenetére
Szerintem nincs ilyen szoftver. A Google tulajdonában van a legnagyobb videómegosztó. Nem ellensége saját magának. Persze, ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne valamit összebarkácsolni. Az elméleti lehetősége megvan, de fogalmam sincs, hogy hogyan fognék hozzá. Nagyon sok videómegosztó van és még a Gdrive -ról is lehet linkelni.
-
kocka1977
csendes tag
-
JanoXP
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet azt megakadályozni, hogy ha valaki (pl. a gyermekem) készít egy videót a telefonjával, hogy azt videó megosztóra ne lehessen még véletlenül sem feltölteni?
Van erre valami beállítás, vagy akár speciális (pl. szülői felügyelet) szoftver?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo