Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    Chromer

    Minden alkalmazásban lehetővé teszi a Chrome custom tabon történő megnyitást, ahogyan azt a G+ appban már megszoktuk. A Chrome / előzmények listájában pedig szerepelni fognak az így megnyitott tabok, egyszóval teljesértékű a szolgáltatás.

    Telepítés után érdemes elvégezni egy kis finomhangolást a Chromer alkalmazásban:

    - Usage Options / Secondary browser / Chrome: ezzel a megnyitott tabon lesz egy Chrome gomb, amire bökve abban nyílik meg a cikk.

    - Web Heads / Close web heads on link open / KI: ha kiszedjük a pipát a négyzetből, akkor a tab becsukása után az nem ragad bent az utoljára használt appok listájában.

    - Personalization / Dynamic toolbar color / BE / based on app: az adott app színét állítja be a megnyitott tab címsorában, például a G+ esetén ez piros lesz.

    Nekem remekül bevált, remélem más is hasznosnak fogja találni. Arra nem jöttem rá, hogy milyen funkciót nyújt pluszban az alkalmazáson belüli vásárlás. Az ingyenes verzió tökéletesen ellátja a feladatát.

    A poszt elején az app nevére bökve (vagy kattintva, gondoljunk csak a gép előtt görnyedőkre) a Play link jön be, ahol megtalálható egy YouTube bemutató is.

    Köszi a figyelmet. :R

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák