-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Per Me
tag
válasz
V.Stryker #175448 üzenetére
DÁP fórumon azt írják, megy. A banki viszont szerintem nem fog.
-
simico
aktív tag
válasz
V.Stryker #175400 üzenetére
Microsoft Lens ingyenes, MDScan + OCR egyszer fizetős (de van ingyenes, illetve próba verziója is). Én utóbbit vettem meg anno és szoktak használni, de a Lens is jó.
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
V.Stryker #173005 üzenetére
1. Ahová én járok, oda biztos, hogy nem engednek be. Sima márkaszervíz. Kizárt dolog, hogy engedjék, hogy Józsi és Kálmán bácsi okoskodva ott magyarázzon, alámenjen a felemelt autóknak, stb, stb.
2. "NEM készül felvétel!" Ezt magad sem hiszed, ugye?A felvétel alapján lesz leíratod. Semmilyen információd nincs arról, hogy a feltöltött anyagodat ki és hogyan és milyen célra használhatja.
"te ott állsz a túloldalon és ez téged érzékenyen érint és ettől most itt behisztiztél." Igen, szoktam ott állni; de nem tanár vagyok. Behisztiztem? Felesleges személyeskedni, a törvény az törvény. Mert sutyiban rögzíteni az annyira szép dolog? Nincs gerinced odamenni és megkérdezni, hogy megegedné-e, ha felvennéd és lenne leíratod? Hozzám is jöttek már tök korrekt módon oda rögzítési kéréssel és engedtem. Nekem azzal van bajom, hogy sutyerák módjára felveszik a tanárokat (de bármilyen nem közszereplői státuszú előadót), amivel utána kvára visszaélnek. És még megideologizálják, hogy nekik ehhez joguk van. Hát rohadtul nincs. A gerinctelen sutyeráksággal van bajom; mert oda lehetne menni és meg lehetne kérdezni.
"És kivetíted arra, hogy igazából azért tilos, mert kevés a fizetés." Tévúton jársz: Azért tilos, mert törvényileg tiltott. Nem kevés a fizetés, ezzel nagyon mellélőttél. Nem is értem ezt hogyan hoztad ide, mi köze van ennek ehhez. Köszönöm szépen, van a levesben hús.
"ncore accountokat": Nem használok torrentet, ennek sincs ehhez köze. De azzal indítottam, hogy nem vagyok szent, de ez a fajta csak jogaim vannak és kötelezettségeim nincsnek hozzáállás, amit még jól meg is ideologizálok, na ez valóban kiveri nálam a biztosítékot.
"reggel 8-tól bent... stb, stb.": Ettől még nincsenek törvényt áthágó jogaid. Te válaszottad, oktatásban részesülsz, jobban képzett leszel, statisztikailag bizonyíthatóan magasabb fizetéssel, stb, stb. De ettől még nincs 007-es státuszod, hogy bármit megtehess. Főleg úgy, hogy 1 perc lenne tök korrekt módon engedélyt kérni.
@efi99: "Majd jól elveszi a Pintér Sanyi bácsi a telefonod már reggel."
Így is van, pont az ilyen és hasonló aljas rögzítések miatt mondom azt, hogy van ráció a leadásban.Befejeztem a témát, nem tudok többet hozzátenni. Részemről lezártam.
-
DrKapocs
őstag
válasz
V.Stryker #173001 üzenetére
Aki volt a pad vagy az előadói pulpitus túloldalán (kicsit magasabb szinten), az pontosan tudja, hogy nem reagálom túl. Pár ezer, tízezer forintos előadói díjért senki nem akarja, hogy egy komplett leíratod legyen. Ha előre tudom, hogy készíthetsz ilyen felvételt, akkor teljesen más díjazást határozok meg, PC korrekt példákat hozok, minden szavamra figyelek, stb.
Szerinted miért nem engednek be egy autószerelő műhelyben szerelés közben az autódhoz? Sok ok közül az egyik, hogy védjék a tudást és know-how-t. És még odaállítanál, hogy fel is venném, csak, hogy otthon, legközelebb biztos meg tudjam csinálni az autóm... szerinted?
Felesleges ezt túlokoskodni, belemagyarázni, tilos és kész. Rövid szösszenet például itt.
"Nem csak a nyilvánosságra hozatalhoz, de magának a felvételnek az elkészítéséhez is külön engedély kell."
Szerintem akkor is lopás, szemét dolog.
-
Probert75
addikt
-
DrKapocs
őstag
válasz
V.Stryker #172997 üzenetére
Nesze neked adatvédelem; a tanárnak is vannak személyiségi jogai, az elmondott anyag pedig az ő tudása, szellemi tulajdona, amiből él. Kvázi ugyanúgy ellopod azt a rögzítéssel, mint bármi mást. Mert ugye utána jön az, hogy leiratot készítesz, amit továbbadsz másnak, aki szintén továbbadja, kiteszi a netre. Ez nem csak nem törvényes, hanem nem is etikus. A tanár hozzájárulása nélkül nem készíthetsz sem kép- sem hangfelvételt. Nem akarok álszent lenni, nem vagyok szent, de nekem ez undorító lopás. Tessék jegyzetelni, megkapod a ppt-t, mi kell még, a veséje nem kell?!
-
crok
Topikgazda
válasz
V.Stryker #164016 üzenetére
Ja, volt, ugy 6+ eve, Android 6 alatt. Esetleg nem kevered azzal hogy csak megnyitotta a droid alkalmazaskezelot a ROM sajatja helyett? Az ott levo menuben jopar app tilthato ami a ROM alkalmazaskezeloben nem.
Google Play > Help & feedback > keresés > delete or disable apps on android > menj a "tap to go to Application Settings"-re
- vagy -
Google Play > Help & feedback> Reinstall and re-enable apps > legörgetsz az Uninstall apps-hoz > nyisd meg a "remove it or turn it off" linket > menj a "tap to go to Application Settings"-re
- vagy app-al -
Activity launcher letolt > All activities > Settings > Installed apps nevű activity
Itt, ebben az app settings-ben már lehet engedélyezni vagy tiltani appokat, valszeg tobbet mint amit a ROM enged (de korantsem mindet!). -
-
Somatom
veterán
-
Jakuu
őstag
válasz
V.Stryker #111906 üzenetére
https://www.google.hu/url?q=http://en.miui.com/thread-17464-1-1.html&sa=U&ved=0ahUKEwjOgPHktcDUAhVFM5oKHf-rAS8QFggqMAA&usg=AFQjCNFqRD4oKvnG1pvpGCCd2OzoBXZLKQ 47. Hozzaszolasban van egy ujabb verzio, teszem hozza nekem nem mukodik redmi 1s-en, de nalam custom kernel van, lehet az bezavar, esetleg spiritfm app, de az fizetos.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
V.Stryker #111791 üzenetére
Rendszer alkalmazás eltávolító, például.
-
darvinya
titán
válasz
V.Stryker #108731 üzenetére
Play áruház-kereső-iCloud
MÁS
Ezeknél VPN szolgáltató AdBlokkolók ÁSzF-jét elolvasva derült ki, hogy a felhasználó által generált adatokat felhasználhatják és kiadhatják 3. félnek.
Elvileg 3. félnek anonimként adják át, de nem adnak garanciát rá, és ebből adodó kárért ÁSzF elfogásával lemond a felhasználó kártérítésről.! -
beg
veterán
válasz
V.Stryker #106862 üzenetére
Összefoglaló tartalmaz alternatívákat.
-
sbwolf
aktív tag
válasz
V.Stryker #106718 üzenetére
Pl.Star Chart
-
beg
veterán
-
HoTaZo
addikt
válasz
V.Stryker #106050 üzenetére
Én úgy tudom elérni, hogy a mobilom össze van szinkronizálva a fiókommal gondolom ez nálad is megvan. Ekkor mobilon megnyitom a Chrome-ot, jobb fent menü, Beállítások> Alapok alatt Jelszavak mentése> A mentett jelszavak megtekintése és kezelése a passwords.google.com címen. Itt meg kell adnod újra a jelszavad, utána már csak lejjebb görgetsz és ott vannak a Mentett jelszavak.
-
válasz
V.Stryker #105243 üzenetére
Tehát: az NFC is 13.5 MHz -es és az eSzemélyihez a honlapjukon ajánlott kártyaolvasó is 13.5 MHz-es.. tehát a HW azonos.
"majd lesz rá program állambácsitól, ha"
Félreértesz.. NEM telefonon akarok okmányirodázni, kormányablakozni..! hanem csak kártyaolvasónak akarom használni a telefont, hogy ne kelljen megvenni a fenti linken is szereplő 15-30eFt -os USB-s olvasókat.. PC-re pedig ott a szoftver [link] -
Narxis
nagyúr
válasz
V.Stryker #105243 üzenetére
5.0 Dec 13
Swipe to open drawer (a la Pixel Launcher)
New Pixel style searchbar
New search view, with tabs for Frequent, Recent and New/Updated apps
New "Timeout" screen lock method
New double-tap-swipe gestures
Android 7.1 launcher shortcuts
Dock backgrounds to draw under navbar
Quick start to easily change major settings (Nova Settings > Backup > Quick start) -
-
törölt tag
válasz
V.Stryker #95082 üzenetére
Konkrétan a Digiét nem próbáltam, de VPN -nel sztem lehetséges. Az ingyenesek általában túlterheltek. Én egy VIP VPN -es basic csomaggal használtam Németországban a Telenoros MyTV -t, és a Telekomos TV-Go -t.
update: Vazze, most esett le a tantusz! Összeraktam a két topik infóit.
Erdélyben nincs vmi Digi okosság? Elvégre román cégről van szó, Magyar nyelvterületen.
csadi0011:
Xposedes App Settings -t használok ilyesmire, de annál sincs garancia arra, hogy egy alkalmazás a várt módon reagál a "megerőszakolására". -
Bozek
nagyúr
válasz
V.Stryker #81073 üzenetére
Pocket Casts
Podcast Addict, illetve az ingyenes
Podkicker, illetve az ingyenesÉn ezeket próbáltam, de van még ezer féle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest