Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Sziasztok! Olyan widgetet keresek gmailhez, illetve az s szervezőhöz, ami tud hasonló "bőrt" mint ami a képen látható kék widget (Hd Widget colourform)
Eddig a pure calendar és messengert használtam, de gondoltam körülnéznék, hátha van alternatíva...
Emellett a wifi list widgetre keresek laternatívát, ami kijelzi a wifi bekapcsolásakor az elérhető ssid-ket, és arra csatlakozok, amelyikre épp akarok (munkahelyen használom)
Köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
válasz
krupitomi
üzenetére
Elég elavult, gyengus szegény. Tudomásom szerint nincs itt AML8726 topik. Sajnos, csak érintőlegesen ismerem ezt a SOC -ot. Nem tudom, hogy van -e CIFS kernel modul, az SMB megosztás fájlrendszerbe csatolásához. A BSplayer tud SMB -t kezelni. Vagy ott az XBMC utódja (vagyis a folytatása), a Kodi, ami most a 14.0 Helix RC3 -nál tart. Ezt nagyon sokan használják (használjuk) miniPC -n. Természetesen kezeli az összes hálózati megosztást, de emellett a rádiókat, a Youtube -ot, online feliratokat és még nagyon sok mindent.
-
krupitomi
tag
-
krupitomi
tag
Sziasztok!
Egy olyan android program érdekelne (tv okosítóhoz) ami a hálózatra kötött pc-ről is tud filmet lejátszani. Előre is köszönöm!
-
Salex1
őstag
Van valami lehetőség arra, hogy ha SMS-t kapok, és az értesítés sávban "lesöpröm" akkor olvasottá váljon?
Úgy idegesít, hogy már elolvastam az SMS-t és mégis ott figyel a szám az ikonon. -
LonGleY
veterán
Akit érdekelne egy egyszerű, de normális SMS-kezelő app, annak ajánlom ezt:
Üzenetküldő – angolul Messenger, avagy a hivatalos Google cucc. Indítás után egy nyomásra alapértelmezetté tehető. Semmi fölösleg nincs benne, a kontaktképek alapján automatikusan színezi a beszélgetéseket (egyénenként változtatható), kellően animált, átlátható, gyors, a címzetteket egyből listázza új SMS írásakor, és van benne a Gmail-ben megszokott oldalra húzós acrhiválás (itt törlésre nem átállítható a dolog).A szimpla gyárinál a Z1C-men pl. sokkal jobb és pofásabb. 4.1-en és afölött használható.
-
vicze
félisten
Nyomd be a viaszállítást is és synceld le a Google fiókod, igen akkor elvileg (kiemelném, hogy nem 100%) visszafogja rakni az appokat első Play-be belépéskor.
Főzött ROM-nál problematika, hogy ha GApps külön rakod mellé, akkor kisebb az esélye hogy megy a restore.De ha ennyire probléma, akkor Helium és le van a gond.
-
fdisk
őstag
(#67107) gacsoi és (#67129) Bozek : Köszönöm.
-
vicze
félisten
Ezt nem teljesen értem. Ahhoz hogy a jelenlegi készülékre feltelepítse az appokat, ahhoz első bekapcsoláskor rá kell nyomi a restorera, ha utólag nyomod be akkor az már a backup lesz(backup&restore maga az opció), és esélyes hogy 4.4 esetében ez azt jelenti, hogy ugyanezt az eszközt fogja visszaállítani 0appal.
-
törölt tag
Minap kipróbáltam miniPC -n a Sleep As Droidot. Azt nem tudom, hogy mennyire megbízható, de nagyon cool! Reggel a két hangfal beteríti a szobát tengeri hullámok csobbanásával. Mintha a barátnőmnél ébrednék, Spanyolban. Beraktam a fejem mellé a mikrofont, úgyhogy az éjszakai műsorszámomat is visszahallgathattam. Nincs ebből egy olyan verzió, ami Paella -t is tud készíteni? Úgy még kellemesebb lenne a reggeli ébredés.

-
Navaze
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Köszi, meg nézem.
-
Gedeon31
addikt
Szerintetek melyik a legmegbízhatóbb ébresztő alkalmazás?

-
válasz
róland
üzenetére
élvezem, multiban tolom, valamelyik nap lefekvés előtt mondom letolok párat, hát olyan erős bagázs összejött, hogy majd 3 óra hosszát játszottam 
Megpróbáltam San Diegot is megnézni, de single race módban nincs olyan pálya, csak mutliban tudok azon játszani

Előtte nexus 5 -öm volt, ott is szépen futott, de nem tudom milyen beállításokon (alapon ment).
-
soultrapp
senior tag
Helló!
nem tudjátok értesítési sávban miért jelenik meg egy csillag ilyen free games-es hulyeseggel?? egyre gyakrabban..
Az opera is miért nyitogat magától meg felugró ablakokat??plusz ilyen android securitysoldalt?? -
vicze
félisten
Kb. annyi belépsz a Play Storba és pár perc után elkezdi telepíteni, mivel ott el kell fogadni a felhasználási feltételeket, és kezdenek sorban csorogni.
Ehhez két dolog kell, az előző készüléken be kellett pipálva legyen, hogy backupolja, illetve az elején a varázslóban be kellett állítsad, hogy restorolja.
Ha ezek nem voltak meg akkor nem fogja csinálni, illetve 4.4-nál kisebb verzióval nem úgy vettem észre mintha nem jól működne, random megy vagy nem megy(custom ROM-okra is háklis). 5.0-nál viszont már nagyon-nagyon jó lett ez. -
teo77
őstag
Sziasztok!
Mit kell tennem ahhoz, hogy a legyalult rendszeren, a gmail fiókomba való bejelentkezés utan a Playstore automatikusan elkezdje feltenni a korábban fent lévő appokat? Így megspórolnék egy kis fáradtságot. Köszönöm! -
Chrys_
addikt
Van valakinek tippje erre? [link]
-
Navaze
tag
Sziasztok.
Abban kérném a segítségeteket, hogy nem tudtok estleg olyan csengőhang szerkesztőről amiben nem csak a jobb ball oldalt és a hangot tudom változtatni, hanem a magas, közép, mély hangokat is. Próbáltam kutatni de nem sokra jutottam.
-
air
nagyúr
válasz
zolka78
üzenetére
Én ezt használom. MP3 Video Converter
-
zolka78
senior tag
Van-e esetleg valami olyan app ami videoból kitudja szedni a hangot valamilyen formátumban?
-
róland
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
N4 is?
-
eurolac
senior tag
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Traffi Hunter...pont ezeket tudja, GPS -es alkalmazás. Play-ról tölthető.
[link] -
róland
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
A8 Tokyo?
(Kicsit húzós pálya grafikailag.) -
beg
veterán
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Waze. Online navigáció, közösségi jelzésekkel.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Van olyan jól használható GPS-es alkalmazás, ami figyelmeztet a traffipaxoknál? Nem csak az állandóknál, hanem pl ha vki jelezte a térképen néhány órával ezelőtt, hogy mérnek egy adott helyszínen... No meg az is jó lenne, ha pittyegne azokon a helyeken, ahol gyakran mérnek, ahonnan gyakran jön felhasználói jelzés.
Mert én is tudom, hol szoktak rendszeresen mérni a környékünkön, szóval jó volna egy jól használható app ilyen téren... Létezik? Amit én találtam, azt alig frissítették ilyen téren.
-
törölt tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Vazze! Kezdhetted volna azzal, hogy Lola T -n tesztelsz!

-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Kéne egy kis segítség! Törött kijelzőjű Motorola Defymből szeretnék egy rejtett biztonsági kamerát építeni. Tudtok valami jó háttérben futó videófelvevőt,amit a telefon esetleges megtalálása esetén sem lehet észrevenni? Illetve tudtok olyan PC-s programot, amiről lehet irányítani a telefont, mivel így törött kijelzővel nehézkes. Úgy szeretném, hogy a videót elindítva bármit nyomsz meg, semmire ne reagáljon lehetőleg.
-
Köszi az infókat

Csak kíváncsiságból akartam megnézni, nem tudtam hogy itt is vannak grafikai beállítások.
Egyébként Exynos 7 Octa 7410 (note 4)
-
-
quailstorm
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Úgy néz ki csak Windowson és WP-n van ilyen durva framecap. Droidon el van eresztve, bár nem nagoyn van eszköz ami bírná. Nem tudom neked mid van, egy SGS4 vagy Nexus 4 nem elég a 60-hoz az tuti. Meg a PC-m se...
(#67140) Aweriot : azzal az a bajom, hogy már egy éve is volt. De elég komoly darab. Csak mást nem tudok én se.
(#67142) Aweriot: valószínűleg nem mér rosszul.
De megnézném én azt a játékot, egyrészt bánt, hogy kevés képkockával vagyok kénytelen nézni, másrészt én látom a különbséget.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
képkocka és sapka szavak
nem megy fölé, azt hittem kitalálható, de amúgy így mondjákA8 amúgy eléggé az csak limites
Modern Combat 5-öt megnézheted, aztán másik cég, mert különben framecapet találsz megint.
Goat Simulatorral tuti helyes értékeket kapsz (unreal engine), meg Asphalt 6-nál is ingadozott nekem. Dehát Galaxy S...
EA-nél most mi a menő? -
válasz
quailstorm
üzenetére
Azzal is 60 fps az állandó érték.
Melyik a leginkább SoC igényes játék? Szeretném kicsit megtanulmányozni a GLtools-al, jó kis app ez
"minden platformon 30FPS framecappelt"
Elnézést, de ezt az utolsó szó miatt nem értem
-
quailstorm
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
túl azon, hogy Asphalt 8 minden platformon 30FPS framecappelt...
mondom, GLtools -
válasz
DeathAdder
üzenetére
Fps meter-el egyből sikerült

Asphalt 8 normalon és high-on is 60 fps-t mér, szóval most van rosszul mér vagy a telefon erős
Egyébként nem akart addig jó lenni amíg a Fejlesztői lehetőségekben nem pipáltam ki a "Hardverátfedések letiltását".
De mi ez pontosan? Hagyhatom így, vagy inkább vegyem vissza a pipát?
-
-
Bozek
nagyúr
Azért használattól is függ, hogy melyik téved többet. A gyáriban nem lehet beállítani a szolgáltatók variálását, mint például azt, hogy mindegyik 10 kbyte-os egységekben mér. Ha megnézel 1000 oldalt, amik mondjuk 3 kbyte adatforgalmat jelentenek, akkor az a gyáriban 3 MB-nak néz ki, míg a szolgáltató kiszámláz érte 10-et. A 3G Watchdog-ban beállítható ez is, szóval ott közelebb lennél a valós 10-hez ebben az esetben.
(#66878) fdisk: LightFlow-ban tudsz egyéni rezgést beállítani.
(#66919) Somatom: Nuance hangok
(#67023) drmotto: Köszi, nem is tudtam, hogy van ilyen. Bár egy Tapatalk jobb lenne, de az még jó ideig biztos nem lesz...
-
Baku
aktív tag
válasz
llaszlo
üzenetére
Na megtaláltam... Music Mixer HD a neve (Music Mixer néven több app is van a playen, de talán ez a legjobb). Azért nem találtam, mert a telefonommal nem kompatibilis, és nem jelent meg, de a PC-n (amit egy héten jó ha egyszer bekapcsolok) már kidobta a Play keresője....
Sajnos már rég nem frissítik, de ha kompatibilis a vassal, akkor úgy jó, ahogy van...
[ITT A LINKJE]
Esetleg még egy. Faék egyszerűségű, de arra amire Neked kell megfelel (ha műxik rendesen):
(Nem próbáltam, csak most rábukkantam):
[Music Mixer] -
vicze
félisten
válasz
anonymus89
üzenetére
Ha van távoli elérés engedélyezve annak a címét kell először megtudd, az hogy kitől, azt a saját IT-tok kell tudja.

-
quailstorm
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
GLTools-nak nézz utána, érdekelhet.
-
-
atedg
tag
heló
van olyan megoldás hogy ha az android áramot kap akkor egyből bekapcsoljon???
van egy régi telefonom ami webkameraként működik viszont az 5v-ot már nem akksijáról (megdöglött) hanem direkt tápról kapja.
Viszont ha elmegy az áram akkor nem bootol újra. -
Probert75
addikt
-
fausto
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Köszi, ki a fejlesztő? Többet is találtam.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Milyen pdf olvasót ajánlanátok? Olyasmi kéne, mint képregény olvasóból a comicrack. Azaz legyen benne teljes képernyős nézet, navigáláskor elég legyen a képernyő szélére bökni a lapozáshoz, stb. Szóval kényelmesen lehessen vele olvasni :-) Lehetőleg ingyenest keresek, köszi előre is!
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Megjött végre a Lenovo A916 telefonom, megpakolva alkalmazásokkal, melyektől szeretnék megszabadulni. (Baidu Browser, Dolphin Browser, Pocket Poker, Mobogenie, Mobo Market, Twitter, Dr Safety, Dubattery...) A telefonon telepítve van a Superuser, azt hittem ez azt jelenti automatikusan, hogy rootolva van a telefon, de nem. Letöltöttem a System App Removert, de nem engedi törölni őket, mondván, hogy nincsen rootolva a telefon. A Superuser-be, mikor belépek azt írja ki, hogy jelenleg még nincs beállítva rendszergazdai jogosultság egyetlen alkalmazáshoz sem. A beállításokban találok rendszergazdai jog fület, itt letiltva van alapból. Hiába állítok be bármit, alkalmazások, adb, lak. és adb, csak adb, nem történik semmi. Ha letöltöm a framarootot úgy tudom rootolni, vagy mit csináljak a telefonon lévő Superuser-rel, hogy rootolja a telót? Köszi előre is
-
fdisk
őstag
Erre vki?
(root és xposed van,ha számít) -
törölt tag
válasz
ignisz
üzenetére
Erre most mit írhatnék? Hogy szar a Dolphin? De nálam működik. Többször, több készülékre telepítettem. Az sem valószínű, hogy csoda történt volna. Kizárásos alapon marad a user error. Megcsináltad az aktiválást? Dolphin beállításaiban "ha szükségesre állítod a flash -t", majd kilépsz. Alkalmazás menüben ráböksz a Flashplayer -re, kiválasztod a Dolphin -t. Megnyílik a Dolphin, benne egy nagy négyzet. Arra ráböksz, ezzel aktiváltad a plugin -t. Firefox -nál ugyanígy kell csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én igyekszem távoli, vagy drága eszközzel intézni az ébresztést. Vagy ne érjem el, vagy sajnáljam falhoz vágni.

élvezem, multiban tolom, valamelyik nap lefekvés előtt mondom letolok párat, hát olyan erős bagázs összejött, hogy majd 3 óra hosszát játszottam 

crok
mobilizmo