Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
fausto #150335 üzenetére
Ezzel próbálkozz meg, szerintem ezt is megoldja, hasonlóan mint ezt.
-
crok
Topikgazda
válasz
fausto #138998 üzenetére
Az APK-val önmagában nem lesz kisegítve a dolog,
ha nem mennek a szerverek a nyelvi csomaghoz..
Márpedig APKMirror-on a legutolsó APK 2018 január 18-n került fel,
nyilván akkor a szerverek is egy év+ lent vannak már..Megnéztem neked az APK AndroidManifest.xml-ben hogy backup-olható-e ADB-n de android:allowBackup="false" úgyhogy se ADB-vel kézzel se Heliummal ez nem menthető, root nélkül ezt nemigen oldod meg mert nincs mivel. Root ha van mindkét készüléken akkor természetesen megoldható (Swift backup vagy Titanium Backup simán megoldja - de ezzel csak annyit érsz el hogy átmented).
-
Dr.NX
addikt
-
rjg
őstag
válasz
fausto #77291 üzenetére
Money Manager Ex for Android
Javslom, iratkozz fel a G+-on a bétatesztelők közé, akkor már a frissebb verziót tudod használni. Van hozzá Windows-os, Linux-os és OSX-es kliens is. -
tomy86
addikt
válasz
fausto #77291 üzenetére
Mivel eddig nem jött jobb javaslat, így ezeket ajánlom: Expense IQ, Cash Droid, Költségvetésem.
Az excelbe mentésen bukik el mind a felsoroltak közül (html, csv, mentést tudnak). -
junkpod
veterán
-
t181
senior tag
válasz
fausto #71145 üzenetére
Nekem sokat segített/segít. Használnod nem kell a nyelvtant, de rengeteget tanulhatsz belőle. Én a tudásom, ha nem is nagyobb, de hasznosabb részét biztosan filmekből és angol cikkekből, könyvekből szereztem, pedig áltsuliba, középsuliban, és most fősulin is nagyon jó tanáraim voltak.
szerk.: de a nagyobb részét is. Sokat segítettek ezek a filmek/szövegek "megtanítani", hogy egy-egy szerkezetet, igeidőt, mikor és miért kell az adott szituációban használni. De nem belebeszélni akarlak, Én így tapasztaltam/tapasztalom.
-
t181
senior tag
válasz
fausto #71138 üzenetére
Erre szerintem nem kell program. Olvass sok angol cikket(BBC), fórumot, stb, plusz filmeket, sorozatokat nézz angolul. Szerintem többet ér bármelyik oktató programnál.
Nem tudom, hogy a Duolingo-t ismered-e, elvileg nagyjából a középfokúra készít fel, szóval szinten tartásnak jó lehet.
-
DeathAdder
veterán
válasz
fausto #71138 üzenetére
nemrég megjelent MA! -s cikk.
-
Probert75
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- MacBook Air 15" M4 chip 10/10 16GB/512GB - (Sky Blue) - Csak 1db!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- Gigabyte Ga-Ma770 DS3 + X2 250 + Hűtő + Hátlap + 4 GB DDR2 800 Mhz Ingyen elvihető!
- Playstation 5 / PS5 825GB Lemezes +1db kontroller Gamer PC / Laptop / PS! PRO beszámítás
- Ps5 konzolt vennék mainap Budapesten!
- MacBook Pro 13" - i5 2GHz 4 core, 16 GB DDR4, 512 GB SSD
- Alpenföhn Wing Boost 3 ARGB Triple
- Exkluzív ajánlat - AMD LIGHT Konfiguráció 3 év garanciával! Rèszletre is! 0% THM
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest