Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pajoz
őstag
Leárazva 255 HuF.
Jegyzettömb +
Widgets by Pimp Your Screen -
válasz Bferibörs #68287 üzenetére
Igen chrome van a mobilon, azt a pipát nem tudom hol kéne keresni,mert a beállitásoknál csak a facebook és a google van és új hozzáadásánál nem ajánl fel egyedi dolgokat csak email , meg valami válalati amit lehet választani.
A böngészőn belül meg van néhány link az asztali könyvjelzőknél,de az nincs amit az IE-ből importáltam be az asztali PC-n a chromeba. -
whiskeys
őstag
válasz vadászcsiga #68297 üzenetére
Az ingyenes?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
whiskeys
őstag
Deezer-hez hasonló progit tudtok ajánlani? Nem szeretnék fizetni ezért. Köszi szépen..
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Egy full egyszerű és biztonságos progit keresek amivel telefonról a képeket vagy más kisebb fájlokat amikor wifin van a telefon át tudom másolni Pc-re.
Előre is köszönöm!
-
Henker2
addikt
Üdv!
Nem tudom jó helyre irok-e:
Olyan programot, alkalmazást keresek ami elváltoztatja a hangunkat telefonálás közben! Van ilyen? Ha igen mi a neve? És persze android-ra keresek!
Köszi
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Bferibörs
addikt
válasz repvez #68281 üzenetére
a mobilon chrome van ?
1, lépj be
2, nézd meg a fiók szinkronizálásnál,hogy a böngésző ki van e pipálva( a chrome könyvjelzői között "Asztali könyvjelzők"-ként jelenik meg, alapból a Mobil könyvjelzőket mutatja)
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
gacsoi
senior tag
válasz alex devil #68280 üzenetére
Védett alkalmazásoknál be van pipálva az app??
Már ha nállatok van olyan.[ Szerkesztve ]
-
Pajoz
őstag
válasz alex devil #68280 üzenetére
JB Paranoid.
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Be lehet azt állítani a telón, hogy az SMS adjon hangjelzést, de az email ne? Annak csak az ikonján szeretném látni, ha jött levél.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Crome böngészőben hogyan lehet a PC-s kedvenceket szinkronizálásra birni? mert amit találtam az azt irja, hogy nem sikerüt.
ÉS nem jelennek meg a kedvencek a mobilon . -
Pajoz
őstag
válasz alex devil #68277 üzenetére
Nekem ez nincs bepipálva mégsem frissíti a vekkert.
-
gacsoi
senior tag
válasz alex devil #68277 üzenetére
Milyen rendszered van fent??
Nem véletlenűl KK?? -
Pajoz
őstag
válasz alex devil #68265 üzenetére
Hasonló dolgot nekem is csinál. De csak lezárt kijelzőnél. Ha felodom látom, hogy frissíti az időt. Mondjuk nekem egy widgetben van az idő és az időjárás a tabon. Talán próbáld ki te is egyben kirakni. Enyém HD sem virágbolti és szintén van Greenify, de persze nincs hibernálva.
-
SsPL711
őstag
válasz alex devil #68270 üzenetére
Greenify is kilőheti az óra widgetet, nem?
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
canniball
nagyúr
válasz siofok #68251 üzenetére
És a kézbesítésről értesítés működik nálad, kipipálja az sms-t ha sikerült kézbesíteni? Mert nálam nem akar működni és nem tudom a legújabb verzióban van valami elkefélve vagy a telefonban keressem a hibát (korábban egy másik készüléken működött)?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
SsPL711
őstag
válasz alex devil #68267 üzenetére
Nem használsz valami task killer-t vagy akkumulátor készenléti időt növelő app-ot?
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Narxis
nagyúr
válasz alex devil #68265 üzenetére
Indítsd újra a telót.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
alex devil
senior tag
Van egy érdekes problémám. A HD widgets nem frissíti az időt. (Nem az időjárást, az időt) Van valami tippetek, hogy mitől lehet? Fizetős verzió, régebben nem csinált ilyet. Két widget van kirakva, az egyik csak időjárás a másik csak idő és dátum.
S23
-
dokee78
félisten
Minimalistic textől tudtok kisebb RAM igényű tárhely méretet mutató widgetet?
Szabad tárhelyet kellene mutatnia.
Korábban próbáltam egy magyar appot erre,de nem frissült normálisan a widgete. -
Sanyi.mTs
addikt
airdriod-ot használok a fájlok mozgatásához a telefonomra. A V3.0.2-es frissítés óta, ha aktivizálom a progit, akkor a status bar-on nem jelenik meg az airdroid ikonja, csak ha csatlakozok rá pc-n keresztül.
Mit és hol kellene beállítanom, h már akkor látszódjon az ikon, ha aktiválom a programot? -
atosan
veterán
válasz norbert1998 #68257 üzenetére
Köszi a választ, akkor inkább hanyagolandó dolog, annyit nem ér számomra.
Boldog Karácsonyt
-
Bozek
nagyúr
válasz #79335424 #68254 üzenetére
Külön-külön megjelenik benne az összes szinkronizálandó dolog minden egyes account-nál. Tovább tesztelni nem tudom, mert ahhoz már kellene neki az Unlock Key.
Mondjuk ez még mindig jobb megoldás, mint ami nekem elsőre eszembe jutott. Arra gondoltam, hogy abban az időszakban, amikor nem akar szinkronizálni, fagyassza le Greenify-vel a gyári E-mail alkalmazást.
-
törölt tag
válasz SsPL711 #68245 üzenetére
Nem próbáltam, úgyhogy ez csak tipp! Nézd meg a Syncer -t, hátha jó lesz! Ez Tasker plugin. Elvileg a Robotnak is kezelnie kell, bár találkoztam már olyan plugin -nal, ami nem jelent meg a Robotban, a külső alkalmazásoknál. Ha csak teljes account syncet tud kapcsolni, akkor esetleg megpróbálhatod átirányítani a leveleket egy másik fiókra és aztán annak a teljes account szinkronját kapcsolgatni.
-
atosan
veterán
Sziasztok ,
Az ilyen kernel tuning cuccok mennyire hasznosak, vagy inkább többet ártanak?Boldog Karácsonyt
-
SsPL711
őstag
válasz siofok #68251 üzenetére
Az a címzettől is függ, hogy ha be van állítva olvasási értesítő, akkor azt vissza küldi e, mert ha jól tudom arról a címzett manuálisan rendelkezik, hogy küldi e, vagy sem. S ha jól látom, olvasási visszaigazolást csak az MMS-ekről tud küldeni, ha a szolgáltató is támogatja.
[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy a handcent sms-ben van arra lehetőség,mint a régi készülékeken,hogy küld értesítést ha megnyitották az üzenetet?Mert csak olyat találtam,hogy az elküldésről.na dehát az elküldést csak észreveszem mikor küldöm.
OnePlus nord 2t
-
SsPL711
őstag
válasz petipetya #68246 üzenetére
Gyári Email.
K9-nem jó, mert nem időközönként szeretném csekkolni.
Ahhoz hasonló beállításokat szeretnék, mint a Samsung Email kliensében találhatók.
8-17-ig ne szinkronizálja az Exchange-es fiókomat, az intervallumon kívül pedig push-sal jöjjenek a levelek, hétköznapokon.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz SsPL711 #68245 üzenetére
Gyári email kliens vagy a gyári Gmail kliens?
Mert az előbbi pontosan így működik kitkat alatt (stock android esetén), míg az utóbbinál telepíted pl. a k9mailt és beállítod hogy x időnként csekkolja a Gmailes leveleidet.
Szerintem egy időzítős funkcióval ellátott app (pl. E-Robot) alkalmas lehet arra, hogy adott intervallumban engedi a netre a telefont és ezáltal az email fiókot is. Hogy van-e ilyen külön csak emailre, az jó kérdés.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
SsPL711
őstag
Sziasztok!
Olyan appot keresek amivel automatikusan tudom ütemezni, hogy a gyári email kliens egy adott intervallumban szinkronizáljon, a megadott intervallumon kívül pedig ne, illetve fordítva. KitKat-ra.
Nincs root és egyéb bűvészkedés a telefonon.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
törölt tag
válasz petipetya #68234 üzenetére
+1
A Samu engem is szivatott ezzel. Ezen a chinafonon is lecseréltem már a Launcher -t, meg a Lockscreen -t is. Csak még nem tudtam teljesen beállítani. Kicsit összetett ez a C Lockscreen. Még nem teljesen tiszta az összes beállítási lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz katt777 #68194 üzenetére
Kínai klóntelefonokon mindennaposak az ilyen problémák.
A KOTOR ügyében meg írj a supportnak, ha már kompatibilissá tették playen a játékukat a telóddal, akkor vagy csinálják meg rendesen, vagy adják vissza a pénzed.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
petipetya
nagyúr
válasz szabosasito #68233 üzenetére
Nálam az értesítéseknél nem kapcsol be a kijelző a gyári android alatt, úgyhogy ez Samsung specifikus dolog lesz.
"nincs rá lezsóidő"
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Ha a beállított naptár értesítés ideje elérkezik, akkor bekapcsolja a kijelzőt, plusz hanggal jelezz. Ha email jön csak hanggal jelezz és a led villog. Nálatok is így van, vagy állítani kell valamit, hogy ha email jön a kijelző bekapcsolódjon és látható legyen. / Samsung Galaxy S5 gyári 4.4.2 /
Előre is köszönöm, további szép napot.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
Lehet hogy van más megoldás is, nekem egy jutott eszembe: Snapchaten tudsz így videót szerkeszteni, ott el is küldheted az illetőnek ha van fiókja, vagy screencasttal le is mentheted akár, persze csak root esetén.
Nyugi, én nem használok ilyen
antiszociálisszarokatappokat, csak az ismerősi körömtől hallottam róla.(#68227) Narxis: lol
[ Szerkesztve ]
-
-
Narxis
nagyúr
2014 év végi szoftverajánló.
Böngésző: Maxthon, Dolphin
Launcher: Apex, Nova
Időjárás: eWeather HD, Weather Pro Premium
Zenelejátszó: JetAudio Pro, Power AMP
Office: OfficeSuite 8 Premium, PDF Max 4
Fényképezés: Camera ZOOM FX Premium. A Better Camera
E-mail: Gmail amióta más szolgáltatót is kezel.
GPS: Google Térkép, Navigon
Battery saver: DU Battery Saver Pro
Fájlkezelő: Solid Explorer
Ébresztő: Sleep As Android
Videólejátszó: BSplayer Full
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
senior tag
Sürgős!
Olyan appot keresek, amivel tudok készíteni egy videó üzenetet (szelfi' formájában), arra egy-két effektet, szöveget tudok dobni és le is menthető. Szülinapra akarok egy üdvözletet küldeni. Ötlet?
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
attiati
veterán
operanak melyik volt az utolso stabil verzioja meg a teljesen atszabott kulso elott? Es az honnan lehet letolteni?
biztonsag szempontjabol az ugyanolyan jo, mint a legfrissebb verzio?
-
xSide
őstag
válasz freeknight #68213 üzenetére
App nem kell hozzá bluetooth igen.
Véletlen vettem észre mikor netrádiót próbálgattam és a (win7) laptopon szólalt meg.
Ki is szedtem pár dolgot a bluetooth beállításokban, mert a hívások is ott szólaltak meg először mikor aktiv maradt véletlen telón a bt.
Semmi nem lett gépre rakva a teló driver-en kívül[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
válasz freeknight #68215 üzenetére
Vedd meg a Play-ről a TeamSpeaket és használd a telefonról
Ismerősöm használta iphone-ról, nem volt vele semmi gond. Rákérdeztem, hogy ezt most miért, a válasza az volt, hogy az öccse mindig tönkreteszi a headset madzagjátszerk.: Már több mint egy órája nyitva volt ez a tab? Kicsit beelőztek a válasszal
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
MODERÁTOR
válasz freeknight #68215 üzenetére
"...eléggé magától értetődőnek tűnik ..."
Nem hiszem, hogy csak én gondolnám, hogy ez nem így van.Egyébként pont tegnap láttam valamilyen TeamSpeak programot a marketen.
Xiaomi 13T
-
air
nagyúr
válasz freeknight #68213 üzenetére
Nem hinném.
De egy mikrofon a PC-hez kb. 300Ft.
Egy hangkártya max. 2-3eFt.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan app androidra, amivel a telefon mikrofonját tudom csatlakoztatni a pc-hez, akár wlanon, vagy usb kapcsolaton keresztül? Magyarul az kéne, hogy pl. teamspeak-ben a telefon mikrofonja legyen a bemeneti eszköz. Meg lehet ezt oldani? -
darvinya
titán
Mit lehet tenni, ha 1 app 1x elindult, de többször már nem hajlandó.
Volt újrarakás, adatok törlése, stb.
Nem virágbolti.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rgeorge
addikt
válasz atosan #68207 üzenetére
A play-beli leírás szerint KitKat alatt bizonyos telefonokon root nélkül csak a rendszeralkalmazások férnek hozzá az akku statisztikákhoz. Ezzel viszont root-olt telefonon is hozzáfér a GSAM ezekhez.
"Enables full Battery statistics on KitKat based Android devices for GSam Battery Monitor.
Unfortunately, Google has removed the ability in KitKat (4.4) for non-system applications to access battery statistics. This companion app restores this function by running as a privileged system application. Root access to your device is required. GSam Battery Monitor works fine without the root companion, however this app adds additional statistics."
Akkor van rá szükség, ha az alkalmazás arra panaszkodik, hogy nem fér hozzá az akkustatisztikákhoz.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Tyer
őstag
Hello!
Olyan jegyzet app-ot keresek, amiben lehet gombbal is írni, valamint rajzolni is. Egy jegyzeten belül...
Segítsetek légyszi!
KösziTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
S e t h
nagyúr
válasz rgeorge #68205 üzenetére
Azt is észrevettem, hogy ha ultratakarékos módba váltok és utána amikor ezt inaktiválom, akkor több órával is megdobja a kijelző idejét, nem tudom ezt mi okozhatja.
A gyári eközben rendesen mutatja pl., hogy 6 óra kijelzőidő van, addig a GSAM már irreális 8-9 órát mutat.Lenne még mit csiszolni ezen az alkalmazáson.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
rgeorge
addikt
válasz S e t h #68187 üzenetére
GSAM nálam is nullázza újraindításkor, a kijelzőidőt szoktam csak nézni, azt mindig újrakezdi. De volt, hogy nem volt újraindítás, és irreálisan keveset mutatott, a gyári a helyeset.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest