Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vabaor
csendes tag
sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek amivel tableten keresztül tudok a saját mobilomról indítani vagy fogadni hívást (bluetothon vagy wifin keresztül tökmind1) -
beg
veterán
Köszi mindkettőtöknek. Novából anno 50 ft körül megvettem a prime-ot, úgyhogy nem gond. Valamit ki akarok próbálni, ami a jelenlegi SS löncserben nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
Rég használtam, de nincs róla infóm: apex és/vagy nova fizetős tud widget overlapping funkciót?
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Dilikutya
félisten
válasz hallerlaller #67289 üzenetére
Árszintek szerint nem lehet böngészni a Play-en?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
vicze
félisten
válasz hallerlaller #67289 üzenetére
Shaun the sheep az alapból free, kb. az a "demo videó".
-
teo77
őstag
Sziasztok!
4.4.4 alatt nem jönnek azonnal pushban az emailjeim. :/ Lehet ezzel csinálni valamit? Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
vicze
félisten
Találkozott valaki ehhez hasonlóan ingyen filmmel Play-en?
-
-
Dilikutya
félisten
Kicsit off, vagy nem, de nem találtam külön Google Play topikot. Mióta van az, hogy eltűnt az a lehetőség, hogy a Play-en egy kategóriában csak az ingyenes programok között böngészhetek? Ömlesztve van, és zavar. Nincs Mastercard bankkártyám, csak Maestro, így a vásárlás nem opció.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
hzcs
senior tag
Hali!
Adott egy samsung galaxy young 2 telefon, melyen a samsungos progik, amik az alkalmazásoknál vannak, el lettek távolítva. Telefonálás indításakor a képernyő lezár, dupla érintéssel lehet feloldani, és utána lehet bármit csinálni. Kérdésem, hogy ez megváltoztatható? Próbáltam másik tárcsázót, kontakt managert feltenni, de ez a része (hívásindítás utáni) nem változott. Ezt meg lehet valahogy változtatni? 4.4.2 android van rajta, root nélküli.
Köszi! -
törölt tag
válasz Quasi_modo #67276 üzenetére
Ahhoz, hogy slideshow legyen, előbb látnia kéne. Nyisd meg a QuickPicet és a folder -hez add hozzá az SMB megosztás mappáját! Ott kéne legyen a Cloud drive -ok között, mint SMB, vagy Samba. De nincs ott!!! Ha fájlkezelővel megnyitod az SMB -t és úgy adod át a QuickPic -nek, akkor előbb letölti, aztán jeleníti meg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz darvinya #67274 üzenetére
Te érted félre. A fájlkezelők OS szinten csatolnak. A hálózati meghajtó elérési útvonala ettől még hálózati marad. Ezért a hálózati módot nem támogató alkalmazások nem tudják kezelni. QuickPic -ben nem tudsz mondjuk slideshow -t csinálni, vagy Poweramp -ban lejátszási listát. CIFS -sel viszont igen, mert minden OS alkalmazás úgy látja, hogy a tartalom fizikailag a felhasználói tárhelyen van.
-
darvinya
titán
válasz Brett001 #67272 üzenetére
Értettem amit írtál.
De mind fórumtárs írta, hogy A CIFS kernel szintű csatolás. Az alkalmazásoknak már nem kell támogatniuk semmit, mert azok már a csatolási útvonalon, helyi médiaként látják a hálózati meghajtó, csatolt mappáját. Ha én egy fájlkezelővel belépek a /mnt/sdcard/cifs/Volume1 útvonalon levő mappába, akkor azt mutatja.
Tehát mint OTG-nél alapból kellene látniuk, de Hozzáadtam az EShez, megjelenik a PC-m, belépek ott van az összes megosztott vindózos könyvtáram.
És erre írtam, hogy ES tud mountolni alapból a többi nem csak a meglévőt tudja olvasni.Én is gyors WiFi megosztáshoz Es-t használom, mert ott egyszerűen WiFi megosztás+sz.gép file kezelőben beírom a Es által adott dolgot, és kész a csatolás.
(#67273) Somatom
WinXP-n nem lenne ennyi nyűg.
Sajnos Vista óta ezek a megosztások inkább MTP módra hasonlítanak, mint normális meghajtó.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
válasz darvinya #67270 üzenetére
Ha nem látják, akkor az vmi csatolási hiba. Sajnos, a Wines SMB megosztás lehet más, mint a Linuxos (vagyis a NAS -é). Winest viszont még nem csatoltam. Lehet, hogy a fiók bejelentkezési adatai kellenek, lehet, hogy a backslash a nyűgje, vagy a könyvtár láthatóságához kell vmi plusz jogosultság. Mount Manager -ben a + gombbal még további opciókat lehet hozzáadni. Pl. amíg nem adtam hozzá az iocharsetet, addig error volt az ékezetes neveknél. A Win viszont, a NAS -sal ellentétben, vszínűleg nem utf8 -at használ. Mellesleg CIFS Managerrel nekem sem skerült a csatolás.
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
válasz darvinya #67270 üzenetére
Bocs lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam. A már CIFS managerrel felmountolt könyvtárt nem látják! Amúgy az ES-hez már hozzáadtam a kiszolgálót. 192.168.1.101 ez a gépem címe. Hozzáadtam az EShez, megjelenik a PC-m, belépek ott van az összes megosztott vindózos könyvtáram. Olvasom, írom őket, akár könyvtárat is törlök stb. (minden jog megadva a windowsban. )
Ahogy Somatom írja, én a csatolt könyvtárat szeretném kezelni, de egyelőre üresnek a látja a sikeres cifs mount ellenére is.Köszi Somatom, amúgy próbáltam ezt a progit is, de sajna semmi. A 0777-ek is megvoltak. De nekifutok még egyszer.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
törölt tag
válasz Brett001 #67261 üzenetére
Itt egy Mount Manager screenshot egy NAS teljes meghajtójának működő csatolásáról. Nézd meg az elérési utakat és a jogosultsági beállításokat! Ha sok filmed, zenéd, képed van, akkor javaslom, hogy először a használni kívánt alkalmazásokban tiltsd a médiaszkennelést legalább a cifs mappákra, mert letérdelhetnek tőle!
darvinya:
Ez nem így van. A CIFS kernel szintű csatolás. Az alkalmazásoknak már nem kell támogatniuk semmit, mert azok már a csatolási útvonalon, helyi médiaként látják a hálózati meghajtó, csatolt mappáját. Ha én egy fájlkezelővel belépek a /mnt/sdcard/cifs/Volume1 útvonalon levő mappába, akkor azt mutatja, hogy 2TB a tárhelyem (ekkora vinyó van a NAS -ban).[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Köszi átnézem, de elég pilótavizsgásnak néz ki azzal a sok parancssorral.
#darvinya, #drmotto:
Igazából az a gond, hogy már a fájlkezelők se látják a mountolt könyvtár tartalmát, igy aztán kakukkoltak. Lejátszótól függetlenül. Ha sikerülne felmountolni, akkor az már olyan mint ha helyi könyvtár lenne.
Amúgy a Google Playt meg a VLC-t nekem is felajánlja az ES de hiába választom akármelyiket alapértelmezettnek csak egy számot hajlandó lejátszani. Ha több számot jelölök ki vagy egész albumot, akkor az ES-ben ---> továbbiak ---> lejátszás és az ES lejátszó indul mindenképp."Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
saelin
veterán
Az youtube alatt nem jelennek meg kommentek, ha nem az igazi nevemmel jelentkezem be, ez meg oke. De hogy a valos nevu profilom alatt nem latom a mentett lejatszasi listakat... Ha ramegyek a listara, akkor jelzi, hogy el van mentve, de a baloldali elhuzhato menuben nem jelennek meg. Masnal is ilyen? Most lehet valtogatni a ket profil kozott, mert csak az egyikben van meg ez a feature... *sohajt*
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
drmotto
őstag
válasz Brett001 #67261 üzenetére
A beállítások-alkalmazások -nál az ES alapértelmezéseit törölted? Mert nekem is így van megoldva LG G2-n, és a gyári lejátszóval játszok le zenét. A Playerpro és a google music az megjelenik a listában, de Poweramp és az N7 player valamiért nem akarja így lejátszani.
-
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni mountolás témában. Mert én már megőrülök!!
Adott egy Nexus 7 2013 wifi, Android 5.0.1-el. Rootolva.Szóval: PC-n lévő megosztott windowsos foldert szeretnék felmountolni, hogy az abban lévő sok-sok zenémet wifin keresztül hallgatni tudjam. Nos az odáig oké, hogy ES explorer, helyi hálózat hozzáadása és látom a könyvtárakat. De úgy zenét csak az ES beépitett zenelejátszójával tudom hallgatni, az meg nem sokat ér.
Én normális music playerrel szeretném hallgatni, mint mikor OTG-n feldugok egy pendrivot és a stick mount progi szépen felmontoulja /mnt/sdcard/usbstorage/sd1/ és szépen tudom tallózni a pen tartalmát.
Nos rövid nyomozás után kiderült, hogy hálózati mounthoz CIFS támogatás kell, azt pedig a gyári kernel nem tudja. Letöltöttem tehát az XDA-developers-ről egy Nexus 7 2013, 5.0-as androidhoz való módosított kernelt. Sikerült is feltenni, ment szépen.Letöltöttem egy CIFS manager [link] nevű progit, ahogy le van írva, megadtam a kiszolgáló elérést a megosztott folder nevével, a mount point-ot /mnt/cifs/megosztott könyvtár neve stb... Ki is írja, hogy sikeresen mountolva!
Ezután open /mnt/cifs/megosztott könyvtár: megnyílik, de ÜRES!! Nem lát semmit a tablet! Nem lehet tallózni!
Mi lehet a gond? Vagy ez nem így működik? Nem úgy, mint az USB sticknél?Biztos van VALAMI megoldás!
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy nem teszek fel külön widgetet (akksikímélés miatt) a gmailes levelek megjelenítésére, jó a beépített. Azt tudja valaki, hogyan lehet az email fiók alapértelmezett színét megváltoztatni? Ez a rikító piros szín a Home-on elég szembeverő. -
mailroy
csendes tag
Sziasztok! 67225 hsz-re valaki? Gyárilag telepítve a superuser,mègsincs root jogom. Gyári beáll. visszaáll. megvolt, semmi változás.
-
hati
addikt
válasz hallerlaller #67229 üzenetére
Ha vissza tudtad rakni az előző verziót, akkor miért váltanál másikra? Amúgy én is visszaraktam az előző verziót, mert nagyon nem jött be az új felület.
-
csadi0011
őstag
Valaki ismer ehhez hasonló appot, ami jól működik?
Wifi Audio Wireless Speaker -
törölt tag
válasz csemberlen #67249 üzenetére
AML S802 SOC. Itt a topikja. A konkrét problémára vonatkozóan #1082 -től olvashatsz. Általánosságban pedig azt tudom a topikban található infókról mondani, hogy Lifeforce hsz. -eit, véleményét tanácsos komolyan venni.
-
batai15
félisten
Sziasztok!mi mostanság a jó bill app?swype használtam régen de annyira nem jött be. Hagyományosan szeretek jobban gépelni. Smart keyboard nálam eléggé pontatlan... köszi a tippeket!
-
wopi
aktív tag
Tudtok olyan Android Galéria appot ajánlani, amiben beállítható, hogy minden képet automatikusan töltsön fel a google drive-ra? Tehát nem google+ -hoz adja hozzá, hanem a driveban jelenjenek meg.
Köszönöm!
-
Kami11
őstag
Nincs, nem is ismerem ezt a programot.
Amit még sikerült feltennem az a Nova Launcher Prime 3.3 volt, azután már semmit nem enged.
Végigtúrtam az összes beállítását de a telepítésre utaló korlátozást nem találtam benne, de eltávolítottam majd restart, de a probléma ugyanúgy fennáll.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy nem tudok külső forrásból programokat telepíteni.
Volt egy wipe frissítés után és újra belaknám a telefont. A készülék egy I8190-S3 mini.
A Play-ről enged, a telefonon lévő apk fájlokat viszont nem. Hely van 4.5GB-ból 3GB szabad, a beállításokban pedig engedélyezve van az "ismeretlen források" menüpont.
Elindul a telepítés, de már a "Telepítés" gombot hiába nyomom nem csinál semmit, a "Mégsére" pedig értelemszerűen kilép!
Mi lehet a gond? Valakinek 5let?
Nem tudom visszarakni az alkalmazásaimat mert a Titániumot sem tudom felrakni, de más apk fájlt sem enged telepíteni.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
gyuri2008
veterán
A play áruházban, hol tudom megnézni a megvásárolt programokat?
-
Oneforall
csendes tag
Telepítettem a Firefox for Android böngészőt (KitKat 4.4). Az oldalakon lévő mp4 videokat nem játsza le tökéletesen, a hang jól jön , de a kép villog.
Mit kellene beállítani rajta? -
air
nagyúr
válasz Tav-Csoves #67239 üzenetére
Wakelock detector
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
hallerlaller
addikt
Hát ez szerintem nem böngészés. Arra én is rájöttem hogy ha felül rányomok akkor bejönnek az alfórumok, de a megszokott 4 kártya helyett már csak 2 és 1/2 kártyát látok egy +5"-os kijelzőn, marha kényelmetlen állandóan felnyúlkálni, vissza gomb visszadob a főoldalra, sehol nem jelzi ha valamit elolvastam, stbstb. na de ne offoljunk csak felmérgesítem magam.
jahogy aza kék csík a nem olvasott,grrr, ha nem mondod az istenért nem jöttem volna rá.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Tav-Csoves
őstag
kép
Szisztok, valami nincs rendben az androidrendszer nem fogyaszthat többet mint a képernyő. Hogy tudom kideríteni, hogy mi a baja? UTOK 1000D tablet. -
Bozek
nagyúr
válasz hallerlaller #67235 üzenetére
Tudsz böngészni, csak máshol kell keresni. Ha belépsz az általad megnézni kívánt fórumra, akkor fent megjelenik a neve. Arra rányomva bejön minden, amire szükséged van, a tetején a feliratkozott témákkal, aztán a népszerű al-fórumok, végül meg az összes al-fórum. Kicsit kacifántos, mert a kedvenceknél még egyszer rá kell nyomni utána, hogy az al-fórumokat is lásd, de szerintem kezelhető.
Elvileg azt is jelzi, hogy mit nem olvastál, ott van mellette a kék csík.
[ Szerkesztve ]
-
savanyaw
csendes tag
Sziasztok!
A képernyőzár beállításokat nem tudom módosítani. "Rendszergazda, titkosítási irányelv vagy hitelesítőadat tárhely által letiltva."
Egyedül a jelszót változtathatom.Szebb Jövőt!
-
Kátai
senior tag
Biztonsági mentésre (adatok,képek,stb.) tudtok nekem ajánlani egy egyszerű programot? Nem rootolt a készülék. Valamint tud valaki linkelni egy leírást a VROOT nevű kínai progihoz?
-
hallerlaller
addikt
Igazából elvagyok a régi 4.9.5 verzióval is csak valami jobb alternatíva iránt érdeklődtem volna. Pro-t nem rakom vissza mert egyrészt valamikor pár éve töltöttem le, másrészt ha jól emlékszem azért váltottam a simára mert a pro nem kapott frissítéseket és eléggé lassú lett.
Nem nézlek hülyének, igazából csodállak, valószínű te vagy az egyetlen aki tudja használni az új verziót is. Browse funkció nélkül, ordas nagy trendi ikonok mindenütt, értelmezhetetlen menü, nem látom mit olvastam és mit nem, számomra és még soksok embernek ez így kuka. Bár hogyha csak az aktuális felkapott beszélgetésekre vagy kíváncsi akkor még jónak is tűnhet. Kár érte, kiváló ügynök volt.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz hallerlaller #67232 üzenetére
Létezik a Pro és le is töltheted, ha megvetted. Benn van az összes alkalmazásod között a Play-ben. Hiába nézel hülyének, attól még használhatod akár azt is, nem húznak érte karóba. És hidd el, megvettem én is és használom is (bár csak XDA-t és Sport-Video-t nézek rajta).
Válaszoltam is a kérdésedre, alternatívának írtam a Tapatalk Pro-t, nem tehetek róla, ha Te nem találod meg.
-
vadászcsiga
félisten
válasz vegyszer #67221 üzenetére
Mi asszonnyal évek óta a Do it tomorrow-t használjuk úgy hogy neki iphone-ja van nekem meg droidom.
Bevásárlólistának meg a Buy me a pie vált be. Tökéletesen szinkronizál mindkettő.[ Szerkesztve ]
-
hallerlaller
addikt
Lol, te szerintem nem is használod, csak gyorsan ránéztél most hogy jól megmondd nekem a tutit. Ha használnád tudnád hogy a pro rég össze lett vonva a simával, most már csak egyféle verzió van. És igen, szomorú látni hogy tesznek tönkre egy appot amiért egyszer fizettem. Ja és tedd offba ha nem tudsz válaszolni a kérdésemre légyszives.
Kérdésem továbbra is fennáll, tud valaki egy jó tapatalk alternatívát?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Régebben nagyon sokat használtam, de szép lassan lekoptam azokról a fórumokról. Kevés volt a számomra értékes infó és időm sincs olyan sokra. A PH meg nincs és nem is lesz Tapatalkon. Ehhez képest már aránytalanul soknak tartottam az erőforrásigényét és a Tapatalk 2 után a mérete is egyre csak hízott. Persze aki sok fórumhoz használja, annak biztos megéri.
-
Bozek
nagyúr
válasz hallerlaller #67229 üzenetére
Mi az, hogy megölte? Talán a fejlesztők hibája, hogy nem tudod kezelni. Én egyből rájöttem, hogy mi hogyan van, bár nekem se tetszik. Ettől függetlenül ezért 1 csillagot adni szégyen...
Egyébként nem lehetséges, hogy az a 3 ezer ember meggondolta magát és adott rá még egy csillagot? Nem feltétlenül törlésről van szó, mert 15666 még mindig ott van. A Te hozzászólásod meg nem olvastuk, így abban nem tudunk véleményt nyilvánítani. A Pro szerintem amúgy se frissült, használd azt. -
hallerlaller
addikt
nos urak. Tud valaki egy jó tapatalk alternatívát? A mostani frissítés megölte az appot teljesen, kapják is az 1 csillagot rendesen, ami legjobban felháborít, hogy a negatív kommenteket törlik, tegnap még 18000 1 csillag volt, ma már csak 15000 és az én hozzászólásomat is szerkesztették amiben odaírtam hogyan kell downgradelni az appot, lol.
-
törölt tag
Egy kis Dolphin tapasztalás. Korábban volt szó a területi nagyításról. Most tudatosult bennem, hogy nem én bökdösök nagyon pontosan, hanem fekvő nézetben nincs ez a funkció. Fel sem tűnt eddig.
-
vicze
félisten
válasz vegyszer #67221 üzenetére
Van jó pár app pároknak. pl. Avocado, Between, Couple stb.
Mindegyiknek van olyan funkciója a listákon kívül, ami pároknak hasznos lehet.
Pl. én kifejezetten hasznosnak találtam, ha kaptam értesítést, hogy a másik telefonja le fog merülni és nem fogom tudni elérni. De nyilván minden meg lehet oldani máshogy, esetleg érdemes ránézni az appokra, hogy van-e olyan hasznos dolog, egyszerűsíti az életet. -
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni root témában. A telefonomon (Lenovo A916) gyárilag telepítve van a Superuser alkalmazás, nem törölhető, csak letiltható. A Superuser beállítások fülön belül a rendszergazdai jogonál be van állítva az alkalmazások és ADB. A rendszerbeállítások, biztonság, eszköz rendszergazdák fülnél viszont csak az Android Eszközkezelőt engedi kiválasztani, a Superuser itt nem szerepel.
A problémám az, hogy a rootchecker szerint nincsen rootolva a telefon, de a framaroot telepítését követően a supersu, illetve unroot füleket ajánlja fel, de hibát ír ki mindkettőnél. Tehát a framaroot szerint is fel van telepítve a superuser, de mégsem rootolt a telefon, a rootot igénylő programok rá sem kérdeznek az engedélyre (pl system app remover), csak kiírják, hogy nincsen rootolva, nem használható. Ha gyári beállítások visszaállítását lefuttatom elképzelhető, hogy eltűnik a telefonról a Superuser és utána menni fog a framaroot? Köszi
-
vegyszer
addikt
válasz BuricsJ #67222 üzenetére
Köszönöm szépen! De kérlek hidd el nekem ez új. Mind az app, mind a szolgáltatás, mind az erre való igény... De hétvégén kibukott a Zasszony, hogy 3x mentünk boltba, de 3x nem vettük meg azt, ami kellene. Mert a multi elterelni a figyelmét.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Olyan appot kellene találni, amivel az asszony tud "to do" listát csinálni, szerkeszteni, az ő droidos telórjáról, és az az enyémen megjelenik.
Pl: holnapra bevásárlólista, karácsonyi ajándék lista, meg ilyenek.
És vagy lehessen altételenként törölni, vagy inkább pipálni, ami kész.Van valakinek ötlete etéren?
Köszönöm szépen a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Tosee
őstag
Üdv Urak!
Egy olyan alkalmazást keresek amivel ki tudnám váltani a clean mastert! Igazából másra nem használom csak arra, ha eltávolítok egy appot, akkor jelez, hogy hátrahagyott x mappát és y fájlt! Tudnátok valami ilyesmit ajánlani? Vagy, hogy lenne egyszerűbb eltávolítani valami programot úgy, hogy ne hagyjon szemetet maga után?[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
törölt tag
válasz gacsoi #66081 üzenetére
A BIG Launcher 2,5 $ most
-
HREH
senior tag
(#67208) babicsbalu, (#67211) -juc-
Köszönöm a válaszokat, van arra valamilyen mód akkor, hogy ne kelljen mind a ~5-600 zeném adatait egyesével beállítanom, album artokat leszednem, előadót megadnom stb.? Nincs valami app, amivel ezeket lementhetem, és később ROM-cserénél egy egyszerű módszerrel (pl. recovery flash) visszaállíthatom?[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Titanium Backup-pal ki tudom menteni a Powerampos zeneborítókat, egyéb adatokat, ill. a zenefájlokat is?
Gondolkodom a megvásárlásán, ez lenne az egyik fő szempont."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
-
törölt tag
Van valakinek tapasztalata pro és kontra ezzel az alkalmazással?
-
darvinya
titán
Mi a t…sz van Play app-al, állandóan 99%-nál megáll a letöltés és 492 hibával eldobja.
Emiatt kezdhetem előről.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest