Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Karácsonyi T-Home kedvesség. Be akartam üzemelni az új telón a TV-GO -t. Belépéskor azt írja, hogy elértem a regisztrálható eszköz maximumot (ez 2db). Valamelyikből lépjek ki. OK. Belépek egy másik eszközbe. Ott azt írja, hogy jelenleg 1 eszközön használom. Jó. Kilépek abból az 1 -ből is. De a másikon, belépéskor továbbra is ugyanazt írja. Jelenleg egyetlen helyről nem lépnék ki. A rendszergazda szájából. Tök jó, hogy ilyenkor nem működik ez a .......

-
ubiessuni
tag
Sziasztok.
Olyan problémám akadt,hogy jó ideje használom a ponydroid-ot,minden tökéletesen ment eddig,de most pár napja valamiért semmilyen formában nem hajlandó elfogadni a data-s linkeket,minden más mint pl:mega,mediafire,stb tökéletesen megy...
Pedig egyébként a data.hu-n prémium előfizetésem van,és eddig tökéletes volt,próbáltam újra telepíteni,adatokat törölni,mindent ami eszembe jutott,de semmi.Nincs valakinek valamilyen ötlete?
Köszi. -
batai15
félisten
Köszi a segítséget! Kellemes ünnepeket!
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Melyik a legegyszerűbben felrakható-párosítható-kezelhető távirányító pc-hez? -
kisspall
aktív tag
FTP témához
Az én bevált párosításom:
FTP server a telefonra
[link]
Két bökésbe kerül az indítása.
Alap könytárnak az mnt-t állítottam be, innen elérhető a külső és a belső SD is.
Előnye még, hogy kiírja azt a címet, amit a számítógépen futó FTP kliensbe kell beírni....ami nálama FileZilla, annak konkrétan a portable változata:
[link]
Egyszer kell csak beállítani, egy Windows újratelepítés után is azonnal futtatható.
Megjegyzi a legutóbbi kapcsolat adatait, legközelebb már csak egy kattintás.
Hagyományos 2 ablakos fájlkezelőt kapunk, bármi másolható vele bárhova. -
laabom
tag
Sziasztok. a Faccebook alkalmazáson nem lehet beállítani hogy időrendbe rakja ki a dolgokat vagy csak én nem tudom? Nézegettem mindenhol de nem tudtam rájönni. Elég zavaró a dolog. Ha valaki tud segíteni emgköszönném
-
tybsen
addikt
Runtastic pro funkciókhoz hozzáférési kód az android magazin jóvoltából: ANDR-UZVZ-KBAL
-
törölt tag
válasz
batai15
üzenetére
Nem. Csak ha fut a szerver. Azt nem tudom, hogy a Solidos megoldás mennyire automatizálható. Ha ilyet szeretnél, ahhoz sztem vmi profibb alkalmazás kell. Én a Servers Ultimate -et javaslom (a pro épp akciós volt az AppSales -en). Abban be lehet állítani a boot -tal indulást. Bár sztem fölösleges azért a pár bökésért. Hacsak nem vmi távoli szerverként szeretnéd üzemeltetni a telót.
-
törölt tag
válasz
batai15
üzenetére
De hát amit leírtam, az pont a TC -s FTP kliens. De ahhoz a telón futnia kell egy FTP szervernek, amihez a kliens csatlakozik. Ezt csinálod a Solid -dal. Amit a Solid -ban beállítasz útvonalnak, azt fogod látni legalsó könyvtárként a TC -s kliensben. Ha root joggal, a root mappát adod meg, akkor a teló teljes könyvtárszerkezetét tallózhatod, beleértve a rendszermappákat is. Gondolom, világos, hogy ez nem ajánlott.
-
vicze
félisten
válasz
nightzone
üzenetére
Olyan biztos nem lesz, a felépítésből adódóan, hacsak nem csatlakoztatsz egy objektívet hozzá.
Ebben a cikkben talán elég értelmesen le van írva a problematika, és a megoldások.A dual kamerás mobilok, annyival előnyösebbek ehhez az effekthez, hogy a 2. kamera képéből ki tudják elemezni, hogy mi van térben előrébb, és sokkal jobban el tudják különíteni az elő és a hátteret. Minden más esetben mozgatnod kell a kamerát, hogy egy 2. képet készítsen és az alapján elemezzen, ahogy a Google kamera csinálja.
-
törölt tag
Sokmindentől függ, de általában a feltöltési sávszélesség szokott lenni a szűk keresztmetszet. Persze, ha a tabon mobilnettel próbálkozol és csak edge van, akkor nem nagyon lesz sikeres az átvitel.
mailroy:
Android sdk -val fejlesztett app -ként nincs ilyen. Ez a kernelben van definiálva. Létezik olyan (pl. SGS2 -höz Dorimanx kernel), hogy a kernelhez van egy külön alkalmazás, amiben a kernel paramétereit lehet állítgatni. Abban lehetséges ilyen szintű beállítás. Vagy, esetleg vmi gyári szervízmódban. De ezek speciális és készülékfüggő lehetőségek. -
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Vègigböngèsztem a fórumot, de nem találtam választ. Van olyan program\beállítás, amivel rootolt telefon kijelzőjènek èrintès èrzèkenysègèt feljebb lehetne tornászni? Köszi!
-
nightzone
aktív tag
Megnéztem a gyári kamera appot és a képnézegetőt is a mobilon. Valóban ott van az elmosás effektus is a képnézegetőmben, viszont ez a teljes képet mossa el nekem, szóval nem csak a háttéret. Így akkor marad a Googli kamera app, bár mivel ha ez csak szoftveresen megoldható dolog, akkor azért nem számítok túl jó eredményre, de kipróbálom. Köszi

ollie, Jazz: Nektek is köszi az infót, reméljük azért egyszer majd lesz erre megoldás hardveresen is.

-
-
batai15
félisten
És xSide: ebből sokat nem értek... max solid explorer dolgot... nem lehetne némileg egyszerűbben?(tc ftp kliens stb)
Ja és jó lesz a wifis routeres meg oldás is .

-
törölt tag
válasz
batai15
üzenetére
A PC -s SMB -t majd vázolja más. Nem használok PC -t. A NAS -hoz csatlakozom, azon meg alapból futnak a szerverek.
Teló eléréshez, csatlakozott wifivel menj a Solid menüjében, a fájlmegosztáshoz! Ott beállítod a könyvtár útvonalat, amit majd PC -n, alapból látni fogsz. Valamint jelszót, portot. Ezeket kell a PC -s TC, FTP kliensének megadnod. Úgy emlékszem, hogy ott nincs külön port rublika. Az IP után kell a :2121 -et írni. Enélkül a szabványos, :21 -es portot használná, de olyat nem oszt az Android (nem kezdek bele, hogy miért nem). A többi a szokásos. Írj, ha a routeres háló nélkül szeretnéd, közvetlenül a PC és a droid közöt, mert azt egy kicsit másképp kell beállítani! -
törölt tag
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Olyan progit keresek ami értesítést küld/jelez ha a facebookon volt történés like vagy ilyesmi. Nincs fennt az fb app mert ngyon lezabálja a telefonomat azért kéne egy ilyen.
Előre is köszi. -
-
Krystal_s
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Minden ikon? Nem lehet, hogy véletlenül másik asztalra váltottál? Balra, jobbra lehet lapozgatni őket.

-
madmike
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Beállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása. (nekem 5.0.1-em van, de 4.4en is azt hiszem ugyanott volt.)
-
-
madmike
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szia!
Azt, hogy az asztal teljesen visszaálljon gyárira csak úgy tudod elérni, ha a komplett rendszerre tolsz egy gyári visszaállítást. Ezzel az a gond, hogy így buksz mindent amit Te telepítettél.
Az órának a widgetek közt kell lennie. Belépsz az alkalmazásokhoz, ott felül rányomsz a modulokra, ha nincs ott akkor lövésem sincs hova tűnt... -
batai15
félisten
Olvastam már többször is hogy file kezelővel gépről wifin lehet vezeték nélküli tárhelyet csinálni. Meg lehet oldani hogy oda vissza működjön?
Illetve solid Explorerer szeretném. Köszi! -
tybsen
addikt
Ma megint sok fizetős alkalmazás ingyen az amazonon!
-
Skacok!
Borzasztó láma vok androidos kérdésben (még egy kövület 2.2 van a mobilomon) és van egy problémám. Karácsonyra vásároltam a srácoknak két WayteQ XTAB 8Q GPS tabletet. Feldobtam rájuk pár játékot (semmi buhera!) aztán az egyikről egyszerűene eltünt minden ikon az asztalról ami gyárilag ki volt téve, gondolom én szúrtam el valamit.....
Két kérdésem van a dologgal kapcsolatban.
1. vissza lehet valahogy állítani az eredeti "gyári" kinézetet?
2. igazából visszapakoltam mindent amit kell de azt a tetves digitális órát nem tudom kitenni! Csak azt a ronda analók kereket. Hogy kell az alap progikól a digitális órát kitenni?...ja 4.4 KitKat van a tableten.
-
petipetya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Megnéztem volna, de a játék mindkét változata ezer forinton felül van.
Ha pedig nem a hivatalos verziót használod és az zárja be magát, akkor a válasz adott.
-
törölt tag
válasz
unravel
üzenetére
1.: Igen. Vagy ad lehetőséget rá a böngésző, vagy a Beállítások -> Alkalmazások menüpontban, a böngészőt kiválasztva, leálítod, törlöd a gyorsítótárát, majd az adatait.
2.: Általában szokott lenni rá gyárilag gombkombináció. Ez gyártónként eltérő. Samsungon Home + Power egyszerre, kínai telókon általában hangerő le + Power.
3.: Ezt passzolom. Nem használok ilyet.
-
unravel
őstag
Bármelyik bongeszot defaultra tudom tenni?
Melyik a legjobb screenshot app?
Hogyan lehet boviteni\engedelyezni a szotarat a gyorsirashoz?
-
Jazz
veterán
válasz
nightzone
üzenetére
A mélységélességet az objektív fizikai képalkotása adja.
Mélységélességet csökkenteheted ha növeled az (optikai) zoom-ot. pl. 10x-es a kép alapján, illetve ha a blende nyílást minél nagyobbra veszed. A képen a rekesz érték kb. f2.8. Ez nem telefon szint, méginkább nem app.
Más: feltettem a facebook app-ot hogy tudjam használni a chat-et (mivel böngészőben bugzik a facebook ezerrel és lassú). De kényszerített hogy feltelepítsem a facebook messengert. Kérdésem, hogy:
- enélkül nem is lehet a chat-et használni?
- a facebook messenger is bugzik. Nem tudok egy hosszabb üzenetet írni, mert állandóan automatikusan bezáródik az írás felület magától! És mindig kezdhetem elölről.
- próbáltam a Go!chat app-ot is, de ott meg semmi korábbi beszélgetést, partnert, üzenetet nem jelenített meg. Keresőben keresve meg csak olyanokkal engedne chat-elni akik az ismerőseid között vannak. -
vicze
félisten
válasz
nightzone
üzenetére
Kamera:
Semelyik és mindegyik, tudom nem segít bocs. Bővebben:Depth of Field az normál objektív esetében egy bizonyos távolsága lenne(nagyon leegyszerűsítve), de ez a mobilokban nincs, így eléggé máshogy működik. Mivel a szenzorok arra vannak kihegyezve, hogy a teljes kép minden pontja éles legyen, így a lencse is így van kitalálva előttük, így egyetlen dolgot lehet csinálni, SW utófeldolgozást. Mindegy hogy duo kamerád van vagy csak 1 ugyan úgy SW fogja csinálni az elmosást végső soron.
Akár az alap Google Kamera is tudja, de mostanra szinte az összes gyári fényképező is képes rá valamilyen filter formájában.
Szóval nézd meg a kamera SW-d beállításait, vagy a képnézegetődét, elég esélyes, hogy lesz elmosás funkciója, a neve leég változatos lehet viszont. -
törölt tag
válasz
unravel
üzenetére
Egyébként találomra kiválasztottam a Bagel rádiót. Beírtam a TuneIn pro keresőjébe és már szólt is.
Nightzone:
Te jó ég! Nem mindegyik kamera ilyen? Az én beépített kamerarendszeremnél (két golyós, sztereó) default, hogy csak akkor élesít a második pohárra, ha az első már üres. Viszont ez csak korlátozott pohármennyiségig működik. Utána már egyáltalán nincs semmilyen élesség.
-
-
jonnyjoker01
veterán
Valiant Hearts működik valakinek lollipopon? Nekem force closeolt.
-
törölt tag
válasz
unravel
üzenetére
A last FM statisztikához nem értek. Az oldalon viszont ott a link a saját Androidos alkalmazásukhoz.
-
unravel
őstag
válasz
7Sony7
üzenetére
7Sony7, Somatom: Igazatok van.
Akkor írjatok nekem léci olyan appot ami megnyitja a netrádió streamet és elküldi last.fm-re a statisztikát.
-
max-11
tag
OWA-s a levelező, neten jelentkezem rá, ezt előbblehagytam,...
-
vicze
félisten
válasz
nightzone
üzenetére
App leírásban ott a válasz: "Added External SD card support for KitKat users"
Minden SD kártya miatt sírónak: Továbbra is az SD támogatást az app készítője kell megcsinálja 4.4 esetében.
Nem vitát akarok, meg baltát a hátamba, de ez van, és "nyugi" 5.0-al se lesz más csak a fejlesztőnek egyszerűsödik, változatlanul át kell írni az appot, hogy megfelelően biztonságos legyen. -
max-11
tag
Üdv!�Külső levelezőből nem tudok az androidos tabon letölteni semmi mellékletet. Se doc, se pdf, semmi nem jön le. Egy ideig várakozik, azután sikertelen lesz. Tudtok segíteni h mi blokkolhatja, miért nem engedi?
Köszi, ha tudtok!!!!!! -
törölt tag
Jajj, nem kell mindjárt hivataloskodni! Előbb ki kell élvezni a szitu szépségét. Ilyekor szoktak jönni a legsziporkázóbb dumák.
Karácsony van és most épp úgysincs senkinek SOS megoldandó problémája. Igazán szórakozhatnánk egy kis lealázósdit, hamár ilyen szép, magasra fel lett dobva a labda. -
air
nagyúr
válasz
Hunork
üzenetére
Prohardver alapelvek
III. Moderáció:
10. Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
- 8. „Trollkodás”: téma- és közösségromboló provokáció. -
törölt tag
válasz
unravel
üzenetére
Összeírhatok Neked egy listát, de kétlem, hogy ugyanazt értjük "legesleghasznosabb" alatt. De olvass vissza pár hsz. -t! A fájlkezelős diskurzus jó példa arra, hogy nem nagyon létezik olyan, hogy legesleghasznosabb. Az Android alkalmazások egyik szépsége a sokszínűség. Sokszor olyan apróság miatt lesz az egyik program vkinél kedvenc, ami másnál fel sem tűnik.
Hunork:
Ez elég erős bekezdés. Vigyázz, nehogy túl hamar kifogyjon belőled a kraft!
-
7Sony7
addikt
Üdv. Tudtok olyan kamera appot, ahol be lehet állítani hosszú záridőt?
Unravel: ha van valami konkrét, kérdezz rá, biztos kapsz javaslatot, amúgy meg nézegesd a play áruházat, youtubeon beírod pl, best android apps, stb.
-
unravel
őstag
Heló
Ne röhögjetek, de most lett életem első okosmobilja. Van valami gyűjtőoldal a legesleghasznosabb programokkal?
-
törölt tag
válasz
batai15
üzenetére
Igen, nálam is a Solid az általános fájlkezelő. Folyamatosan fejlesztik, ezért lehet, hogy nem minden infóm naprakész.
1.: Solid nem boldogult a darabolt, jelszavazott RAR -ok kicsomagolásával/összefűzésével.
2.: Van egy bug a NAS -omban. Ha a teljes meghajtót csatolom CIFS -sel, akkor a puffermemóriát (20MB) mutatja tárhelyként. Solid -dal nem tudok írni rá, mert szte kevés a hely a célmeghajtón és ez a tárfigyelés nem kikapcsolható.
3.: Nem találtam benne olyan jól leprogramozható belső társításokat, mint a TC -ben
4.: Az ablakváltás, manőverezés, ablakok közötti fájlműveletek sztem TC -n jobban ki vannak találva. -
törölt tag
válasz
madmike
üzenetére
Igen. Teszteltem. Sőt! Ha jól tudom, akkor a Cerberus -ban nincs olyan lehetőség, hogy az aktiváló sms -be beírod a pozíció küldéseinek időintervallumát. Tehát küldesz egy SMS -t, amiben 5 percet adsz meg, akkor 5 percenként küldi vissza sms -ben a pozíciót, amíg nem küldöd a deaktiváló sms -t. Persze net esetén az Avast fiókon keresztül is követheted.
batai15:
Én mindkettőt használom (plusz még a RootExplorer -t és az ES -t is). Van amiben jobb a Solid, de van, amiben a TC jobb. És van, amiben a másik kettő. -
nightzone
aktív tag
Srácok, SVR+Kitkat-re valaki? thx
-
törölt tag
válasz
dokee78
üzenetére
Hát nekem még fizetnem kellett érte, és az jóval ezelőtt volt.
-
batai15
félisten
Nagy total Commanderes vagyok látom megy itt a beszélgetés a solid explorerről. Jobb mint a tc?
Tc -vel a rar bontás meg a fileok tulajdonsága nem tetszik. -
törölt tag
válasz
madmike
üzenetére
Nekem a Cerberus Lopásgátló van erre ráállítva.
-
madmike
őstag
válasz
üzenetére
a webes felületen igazából nincs mit nézni, semmi beállítási lehetőség nincs... mindegy, remélem találok rá valami megoldást.
Azt, milyen alkalmazással csinálod, hogy emailt kapsz hibás pin esetén? Vagy alapból tud ilyet az Android?
-
törölt tag
válasz
madmike
üzenetére
Gondolom ez az eset forog fenn. Valószínűleg ezt z ok nélküli zárolást nem kellett volna kipróbálni. Nálam a csúsztatás is aktív lenne, tehát választható, de PIN védelemmel használom minden készülékemet. Talán az Android eszközkezelő webes felületén nézz szét.
A PIN-es feloldásnak biztonsági előnye is van, nekem úgy van beállítva, hogy fényképet és emailt küld ha rosszul írom be a PIN-t (illetéktelen hozzáférés elleni védelem).
-
-
LonGleY
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
nem
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Valaki erre?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardvervadászat november elején
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

de igen, és a tiéd ráadásul még 3D-t is tudja
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo