- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhorvath
aktív tag
válasz
lomposfarkas #172261 üzenetére
Tegnap óta párom Redmi telefonján is ezt csinálja Android 13 alatt, pedig minden engedély meg van adva neki. Délelőtt még rendesen működött nála is.
Közben nálam Samsungon Android 14-gyel tökéletesen működik ugyanazokkal az engedélyekkel. -
zhorvath
aktív tag
válasz
WhiteWalker #169972 üzenetére
Lakó- és pihenőövezetben laktam 20 évig. A Sygic szerint 50 km/h-val lehetett ott közlekedni.
Oké, hogy figyelni kell a táblákat, nem a navinak hinni e téren, de minden más tudta, csak a Sygic nem tudja mind a mai napig.
Nálam nem volt esélye eljutni a forrósodásig. -
zhorvath
aktív tag
válasz
szabi__memo #163829 üzenetére
Banki belépéshez hitelesítés.
-
-
zhorvath
aktív tag
válasz
janakbacsi #150406 üzenetére
Nekem volt olyan alkalmazásom rejtett Magisk mellett, amelyik azt figyelte, hogy a fejlesztői menüben az OEM feloldás be volt-e kapcsolva. Kikapcsolva simán működött. Egy próbát megér.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #148509 üzenetére
Egyet értek veled. A baj az, hogy a magyar ember mindent ingyen szeretne.
-
zhorvath
aktív tag
Szerintem szimplán nem Android 11 kompatibilis az app. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és kérdezz rá! Az én bankom (BB) üzenetben figyelmeztetett, hogy aki frissít 11-re, annak nem fog működni. Kellemetlen, ha erre a CIB nem hívta fel a figyelmet és ez áll a probléma hátterében.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
WhiteWalker #145529 üzenetére
Én kipróbáltam a Sygic-t. Azt vettem észre, hogy a sebességhatárokat nem pontosan mutatja.
Én lakó- és pihenő övezetben lakom, ahol ugye 20 km/h a megengedett legnagyobb sebesség. A Sygic szerint 50. Volt 60-as tábla, ahol 90-et jelzett. Tetszett benne a sávok mutatása kép a képben. Egyelőre nem győzött meg, hogy áttérjek rá. -
zhorvath
aktív tag
válasz
punky10 #143432 üzenetére
De én nem az ő kérdésére, hanem Somatom válaszára reagáltam.
Utána mindenki ezt próbálta megcáfolni."Persze. Ez alap. Nálam is így van. Pl. a Whatsapp telefonszámhoz kapcsolódik, de azon a kártyámon nincs net. Bár, jobban belegondolva nem egyértelmű, hogy mire gondoltál. Arra sztem nincs mód, hogy egyes alkalmazásokat másik kártya netéhez társíts. Mindent, vagy semmit."
Kiemeltem vastaggal, hogy mire. Szép estét! -
zhorvath
aktív tag
válasz
kidnou #143420 üzenetére
Figyu! A kérdés nem ez volt és ezt nem is vitatja senki.
A kérdés az volt, hogy lehet-e szabályozni dual SIM esetén, hogy melyik alkalmazás honnan vegye a netet.
Mondok egy egyszerű példát.
Van mondjuk egy Telenoros céges SIM kártyám 2GB nettel. Legyen ez a SIM1.
Ez az adatmennyiség pont elég arra, hogy amikor úton vagyok és nincs wifi, akkor látom a céges levelezésemet mellékletekkel együtt, tudok válaszolni is, ha muszáj.
De az nem lenne szerencsés, hogy amikor a net erre a SIM kártyára van állítva, akkor mondjuk a Gmail, a Youtube és a Spotify is ezt a 2GB-ot enné, ezért ezeknél az alkalmazásoknál beállítom, hogy csak wifiről és SIM2-ről mehetnek, ami meg mondjuk egy 8GB-os keretű saját Telekom SIM kártya. Így véletlenül sem fogom 2 nap alatt elfogyasztani a céges keretet és nem keverem a céges adatforgalmat a sajáttal.
Részemről tényleg befejeztem a témát. -
zhorvath
aktív tag
válasz
WhiteWalker #143392 üzenetére
Én MIUI-ról beszéltem, nem EMUI-ról.
-
-
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Viktor0610 #143136 üzenetére
Hát a kolléga meg sem említi a Shazamot, de amúgy igen, tudja a Shazam, amit írsz.
A telefonon lejátszott zenét (legyen az rádió, Spotify, mp3, bármi) simán felismeri. -
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #139380 üzenetére
Javasolnám a Természetjáró programot. Ha a helymeghatározás be van kapcsolva a telefonodon, akkor azt is látni fogod, hogy az adott látnivaló, túraút, stb. milyen messze van tőled.
-
zhorvath
aktív tag
-
zhorvath
aktív tag
válasz
MikeWazowski #138699 üzenetére
A YouTube-on az értesítés beállítások között nincs ilyen lehetőség. Mondjuk én nem is tudom, hogyan lehetne figyeltetni egy jövőbeni feltöltést.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Viktor0610 #135300 üzenetére
Nekem tökéletesen működik MIUI 10 alatt Xiaomi telefonon.
YT Vanced az XDA Labs-ból telepítve, a microg pedig apk-ból. -
zhorvath
aktív tag
válasz
WhiteWalker #134578 üzenetére
Ha rákattintasz alul a némítás alatti 3 pontra, akkor kibontja a csúszkált.
-
zhorvath
aktív tag
-
zhorvath
aktív tag
-
zhorvath
aktív tag
-
zhorvath
aktív tag
A factory reset (gyári visszaállítás) mindent el fog tüntetni, amit te hoztál létre a belső tárhelyen.
Akár fényképezéssel, videók készítésével, programok telepítésével. Ha másoltál zenét a telefonra, akkor az is.
A telefon olyan állapotra áll vissza, mintha most vetted volna ki a dobozból.Tehát ha nem szeretnéd elveszíteni személyes dolgaidat, akkor FR előtt mentsd el őket!
Én menteni szoktam pl. a Whatsapp és hasonló programok mappáit is.
Ha rootolt a telefonod, akkor pl. Titanium Backuppal le tudod menti az alkalmazásokat és azok beállításait is.
Ha nem, akkor nézd meg a telepített programjaidat, hogy van-e bennük mentési lehetőség (ezeket is mentsd ki a telóról, vagy felhőbe ments!) és mentsd el a beállításokat, hogy könnyebb legyen a programok visszaállítása! -
zhorvath
aktív tag
-
zhorvath
aktív tag
válasz
TODI1111 #131363 üzenetére
Igen, rosszul csinálsz valamit.
A jobb alsó sarokban van egy sárga kör, abban egy + jel.
Arra kell rábökni és egy új távoli kapcsolatot létrehozni.
Ott ki kell választani a Google Drive-ot, bejelentkezni, és onnantól a Solid Explorerben is látod a Drive-on tárolt dolgaidat.
Sőt, külön jelszóval is tudod védeni a hálózatodat.És hogy mi mindent tud még a progi: olvass itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest