Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz zeon.hu #69994 üzenetére
Nekem is volt már, hogy nem reagált, ilyenkor segít, ha a masinán csak simán megnyitod a Play-t és vársz egy picit, vagy újraindítod az egészet úgy, hogy a net bekapcsolt állásban marad. A Play csak időszakosan ellenőrzi, hogy mi újság online, azon felül (újra)indítás után teszi ezt meg. Összefügg a készülékkel is: az, amelyik több memóriával bír, kevésbé fogja a háttérbe szorítani a Play – és az egyéb szinkronizáló / push-t fogadó alkalmazások – működését.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Playről pc-n keresztül letöltve másnak is 20-24 óra késéssel jönnek le az appok?
Tegnap egy linkről nyitottam meg a playt, akkor már ott böktem rá a telepítésre, de nem jött, így telóról szedtem le.
Erre most jelezte, hogy "Az alkalmazás már létezik".
Ez már a második eset volt ekkora késéssel.#?*@&!
-
Lazsnak
tag
Sziasztok!
Epp egy eskuvon vagyok es felvettem 1,4gb-nyi full hd videot a lenovo k910esemmel es crashelt a camera app. Ez azzal jart, hogy lett egy mp4.tmp kiterjesztesu fileom amit semmi nem jatszik le. Helyre lehet ezt allitani? File meretebol itelve ott van az adat csak mukodesre kellene birni, tud erre valaki valamilyen megoldast?
Elore is koszonom.
-
petipetya
nagyúr
-
LonGleY
veterán
válasz andriska0725 #69988 üzenetére
Miért, olyan áttekinthetetlenül sok opciója lenne? o_O Nem lehet.
-
andriska0725
tag
sziasztok. Érdeklődnék, hogy valahogy belehet állítani facebook messengerben, hogy minden embernek más legyen az értesítési hangja?
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Van olyan böngésző, vagy alkalmazás, amivel root nélkül lehet blokkolni a videó ablakában lévő reklámokat? Androidon egyszerűen lehetetlen streamet nézni....
-
Just_Reboot
addikt
válasz DeathAdder #69976 üzenetére
deodexed (apk): A gyári alkalmazások apk fájljai (legtöbb esetben) ún. "odexed" apk-k. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazás egy része (a classes.dex fájl) ki van szedve az apk-ból és egy külön fájlban, optimalizálva (az odex-ben) szerepel. A deodexelés során ez a fájl visszakerül az apk fájlba, így az alkalmazás egésze egyetlen apk fájlban lesz. Ennek előnye, hogy könnyebb módosítani (témázni) az apk-kat. Lásd még: odexed (apk), apk, leírás a dex fájlról
Valószínűleg igen de nem 100% szerintem keress valami alternatívát ha mégsem.
-
otoaak
tag
Olyan file kezelő alkalmazást keresek ami támogatja a két ablakos nézetet és van LAN támogatás, tudna mondani valaki ilyent? (Total Commander nem tetszik a helyett kellene.)
SG Note Pro P900
-
goom
senior tag
válasz Just_Reboot #69971 üzenetére
Kérlek, adj linket is, ha tudsz (xda).
-
Bferibörs
addikt
válasz quailstorm #69966 üzenetére
Somatom, quailstorm köszönöm.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
DeathAdder
veterán
válasz Just_Reboot #69973 üzenetére
-
harry3
őstag
Az Xperiák Stamina mode-jával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha jól értelmezem csak annyit csinál, hogy az internetkapcsolatot egy idő után kikapcsolja, így azok az alkalmazások, amik internetkapcsolatot igényelnek inaktívvá válnak, tehát nem fogják a telefont ébreszteni, hogy szinkronizáljanak? Ebből én azt szűröm le, hogy a Stamnia csak olyan alkalmazásoknál működik, amikhez kell internet, tehát nem azt csinálja, hogy amíg ki van kapcsolva a kijelző, addig az összes alkalmazást leállítja, ami fut a háttérben, csak kikapcsolja a netet.
-
Edi77
őstag
válasz Just_Reboot #69971 üzenetére
Köszönöm, szedem is le
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Just_Reboot
addikt
válasz DeathAdder #69933 üzenetére
Ha fel is lehet telepíten nem biztos hogy menni fog. Valószínűleg fojton leáll majd. Hogy pontosan miért azt nem tudom. De pl: G3 esetében is csak úgy megy a gyári kamera meg a távirányító ha deodexálják vagy portolják. De akkor is recoveryből telepíthető zipként. Vagy a System/App mappába másolva. Szóval ha Xda- valamelyik szakinak tetszik ez a browser és szeretné CM en használni akkor deodexálja vagy portolja. Másképp szerintem nem fog menni. Esetleg ments ki valahová majd CM en másold be a system/app mappába majd álítsd be az engedéjeket utána reboot.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Én még úgy vagyok az appokal hogy időről időre mindig tesztelgetem ezeket. Most pl Swift key előtte nem jött be akkor a swype. Ez a touch Pál mitől ilyen jó?flesky nem jön be.
-
DeathAdder
veterán
Mik újabban hangoutsban ezek a felugró smiley-k amik jó nagyban felkapaszkodnak néhány pillanatra közvetlenül a gépelőmező felett? valami új fícsör?
-
7Sony7
addikt
Amazon free app of the day: Tiny hope. Jópofa kis "kávészünetes".
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Flind
senior tag
válasz LonGleY #69899 üzenetére
A Smart Launcher-ben le lehet védeni jelszóval az elrejtett appokat. Bár az egészen más világ, úgyhogy nem mindenkinek alternatíva.
(#69940) scope2007: Erre mindenki mást fog mondani. Én TouchPal-t használok, mert nekem ez a legkényelmesebb (plusz hozzászoktam a funkcióihoz). Előtte több mint egy évig SwiftKey párti voltam, és próbáltam a Swipeot is, azok sem voltak nagyon rosszak, de azért TouchPal ismerete után eszem ágában sincs visszaváltani. Ami még érdekes lehet az a Flesky, de én hiányolom belőle a swipeot, plusz egyelőre elég RAM-om sincs hozzá.
Ez (is) elég szubjektív téma, és megszokás kérdése, pont mint a böngésző vagy launcher választás.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
CM10-re keresek fm rádiót, létezik ilyen? (S2 4.3.1)"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
törölt tag
válasz dokee78 #69957 üzenetére
Én is Amoledest szerettem volna, de erről le kellett mondanom. Nem gyártanak dual SIM -es Note4 -et, KNOX nélkül. Meg csilliárdos sem vagyok.
Több, mint három évig használtam az S2 -t, de nem volt beégésem. Viszont nálam az Apex forgatta a főképernyőt, amit a Samu nem tudott megoldani a TW -n. -
spiritex
veterán
válasz dokee78 #69957 üzenetére
Az Alcatel Idol Ultra életem egyik legjobb technikai kütyü választása volt. Nagyon tudom ajánlani. Lehet, hogy én is veszek magamnak még egyet. 48-ért egy gyönyörű kijelzős, szép és gyors telefont kap az ember.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
törölt tag
Akkor nem érted. Az Amoled úgy jeleníti meg a képet, hogy maguk a pixelek világítanak. Tehát csak azok a ledek használnak energiát, amiken a tartalom van. A többinél a teljes kijelzőt világítják meg hátulról, amikor aktív a kijelző. Nem az alkalmazás miatt fogyaszt, hanem a megjelenítés miatt.
-
Baku
aktív tag
válasz bogil99 #69911 üzenetére
Én az OFF Clock-ot használom, nekem bejött. Igaz, hogy Samuledem van. ... Egy tesztet azért megérne más kijelzőn is, gyanítom, hogy nem zabál sokat. ..
-
spiritex
veterán
válasz petipetya #69946 üzenetére
+1 a SwiftKey-nek. Nemcsak a szavakat fejezi be helyetted, de még a mondataid struktúráját is kiismeri egy idő után, és olyan sorrendben kínálja fel a szavakat, ahogy általában írod őket. Tényleg pár kattintás egy egész mondat.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
teo77
őstag
válasz DeathAdder #69937 üzenetére
Felismered a böngészőt az ikonjáról, Tibiben.
Hangouts: nagyon szeretem, csak végre csinálnák meg azt a kiba* állapot kijelzést rendesen!! Egyszerűen nem képes helyesen mutatni, hogy ki van online és ki nincs!
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
petipetya
nagyúr
válasz scope2007 #69940 üzenetére
Ezeket ismerem most, mivel próbálgattam őket huzamosabb ideig:
SwiftKey: téma és méret bejön, az írás pedig könnyű vele (ezt használom)
Swype: a swype része nagyon jó, a téma és a méret viszont nekem nem tetszik
Fleksy: meg kell szokni, de utána kezesbárány tud lenni, téma és méret rendben van
"nincs rá lezsóidő"
-
LonGleY
veterán
válasz storm3 #69944 üzenetére
Jahogy olyan, ami az említett kettőt tudja? Olyan nincs. Facebookra még különállóan sincs jó chat kliens, a Viberre meg semmilyen tudtommal, mert API sem készült hozzá. Illetve az "offline" üzeneteket (amiket akkor küldrnek, mikor off vagy) csak a hivatalos kliensekben kapod meg. Át kell szoktatni a haverokat normálisabb programokra.
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
válasz LonGleY #69939 üzenetére
A tippek jok, viszont en olyasmire gondoltam mint az ebuddy, hogy tobb accal(msn, yahoo, etc.) lehetsz egy kliensen belul online.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
scope2007
addikt
üdv újra!
melyik billentyűzet appot érdemes kipróbálni ?
most van erőmű is hozzá.. [3gb ram - 64gb rom]
mert a régi telefonom ARC nem igazán szerette.. nagyon belassult az egész[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
storm3
senior tag
válasz DeathAdder #69937 üzenetére
Letezik olyan app, ami kivaltja a messengert+vibert 2in1?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
teo77
őstag
válasz DeathAdder #69933 üzenetére
Persze, hogy van! Csak szerezd meg az apk-ját a browsernek.
Szerk.: meg is van: [link]
Töltsd le, telepítsd fel!
De el tudod menteni. Vagy hogy érted az elmentést?
Majd keresd vissza ezt a linket, és töltsd le CM-re
Jah, így már értelek! 👋
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
DeathAdder
veterán
Van mód arra, hogy CM romon a samsung féle gyári "Browser" -t használjam? (samsungon természetesen)
AOSP még mindig bugos, és még mindig döcög, chrome nekem a lassú kezelhetőség, az állandó desktop mód és teljes kijelző hiánya, valamint az akkuéhínsége miatt nem a kedvenc, de ezzel nagyon megbarátkoztam már.
Szóval Ti-vel, ADB-vel... vagy bármi egyéb módon visszaállítható lehet CM romra?Ha nem (egy genyó off topikban nem voltak hajlandóak válaszolni) az is érdekelne hogy miért, mert végül is ez is csak egy alkalmazás, akkor meg mi akadálya?
-
törölt tag
válasz quailstorm #69927 üzenetére
Egyyébként érdekes, hogy ezen a kínai telón gyárilag van ilyen opció. "Álmodozás" a neve. Gondolom, nem véletlen, hogy van külön "csak töltés közben" opciója. Szerettem volna megoldani, mert tök jó, hogy ha éjszaka megriadok, akkor minden kézmozdulat nélkül is látom, hogy mennyi az idő. De elég bizonytalan a működése. Gondolom azért, mert a Launcherem és a lockscreen alkalmazásom is egyedi.
-
quailstorm
nagyúr
A régi Nokiákban transzflektív kijelző volt, pl 6300, N95 8GB. Ez vissza tudta verni részben, vagy egészben a ráeső fényt egy tükör segítségével, és a legvakítóbb napsütésben is olvasható marad minimum fényerőn, monokróm színvilágban.
De jelentem kérem, drága a cucc. Évek óta nem láttam nyomát se. Pedig még ezeknek az ablakos flip covereknek is lenne értelme vele. -
-
whiskeys
őstag
Valami jó YouTube alternatívát nem tudtok ajánlani?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
kisspall
aktív tag
válasz joelke HU #69915 üzenetére
A Beállítások-Dekóder- Egyéni kodek letöltése résznél kiírja milyen kel. Azt a fajtát töltsd le a linkelt oldalról.
Egy kis macera van vele, de csak egyszer kell és az MX bőven megér ennyit. Nem jókedvükben szedik ki, hanem mert beperelné őket az AC3 jogtulajdonosa ha nem fizetnének érte. -
válasz joelke HU #69915 üzenetére
Mert a fejlesztőknek fizetniük kell érte, hogy használhassák, mivel licence köteles.
(#69911) bogil99: ahhoz az kéne, hogy folyamatosan bekapcsolva legyen a kijelző, az meg - mobiltól függően - 3-6 óra alatt csutkára merítené.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bogil99
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan .apk -t amivel a lezárt kijelzőn is mindig látszik az óra (mint pl. a régi Nokiákon)?
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
joelke HU
senior tag
nem hiszem el, az mx player után a km player sem viszi az ac3-mal kódolt hangot. valakinek valami ötlete? megpróbáltam a korábbi verziót felrakni az mx-ből, konkrétan a 1.7.32-t, de az meg nem indul el, mert szerinte nem kompatibilis az androidverzió (4.4.2)
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest