Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Sziasztok
Hamarosan megszűnik a Koin és keresek alternatívát. A feleségemmel ketten használtuk, úgyhogy fontos lenne, hogy ha az egyikünk beír valamit, azt szinkronizálja és a másiknál is megjelenjen. Mit ajánlanátok? -
fausto
addikt
Sziasztok,
Mi lehet annak az oka, hogy ha telefonon meg eszek egy app-öt, akkor ugyanazzal a Google fiókkal újra meg akarja vetetni velem, ha tableten akarom letölteni?
Végül úgy sikerül telepíteni, hogy a play google.com-on belépek és elinditom a letöltés, de ez elég fura.
Nem hiszem, hogy az eszköz számít, de a telefon Xiaomi Mi Note 10, a tablet huawei Mediapad t5 -
fausto
addikt
Köszi mindenkinek a tippeket, sajnos az előző telefonom elromlott, nem tudom bekapcsolni, úgyhogy backup-ot nem igazán tudok csinálni. Mindegy, ez van, szétnézek újra, kipróbálom az ajánlott app-okat
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Hosszú idő után le kellett cserélnem a telefonomat és szomorúan láttam, hogy a Swype keyboard megszűnt, nem is tudom letölteni a Play áruházból.
Azt szeretném kérdezni, hogy van bármilyen alternatíva, amivel az utolsó verziót fel tudom telepíteni? Bár megvettem, a könyvtáramban nem találom
Köszönöm előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Ez lehet egy kicsit off
Van egy Xiaomi Redmi Note 2 telefonom és van pár játék, ami a Play áruház szerint nem kompatibilis vele, ugyanakkor a minden szempontból gyengébb céges 2015-ös Samsung J5 meg vígan viszi. Hogyan lehetne ezeket az appokat valahogy a Play-en keresztül rávarázsolni a Note 2-re? Van erre valami trükk?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan androidos böngészőt, amit támogatja a flash-t? (Android 5.0)
Ha lehet ingyenes, de ha más nincs, fizetős is jó lehet. -
fausto
addikt
Sziasztok,
2 SIM kártyás telefonom van. Keresek olyan appot, amivel egyszerűen ki/be tudom kapcsolni, hogy a 2-es SIM-re érkező hívások legyen átirányítva hangpostára. Még jobb lenne, hogy automatizálni lehessen, hogy pl. munkaidőn kívül a bejövő hívások legyen átirányítva hangpostára. A telefonom nincs rootolva.
Köszi előre is!SZERK.: az is jó, ha nem átirányítja, hanem elutasítja a 2-es SIM-re érkező hívásokat, a hívó meg azt hallja, hogy ki vagyok kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Láttam a Play-en, hogy van egy csomó babaőr (vagy baba monitor, kinek hogy tetszik ) applikáció. Leginkább fizetősek, de ha jól működik, szívesen kifizetném az árát .Valaki használt ilyet? Melyiket ajánlanátok? Megbízhatóak ezek?
Pl.:
Baby Monitor 3G
Dormi
Baby Monitor All-In-One
WiFi Baby Monitor
BabyCam Monitor -
fausto
addikt
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan videó lejátszót, aminek meg tudok adni egy hálózati mappát, hogy abban is keressen videó file-okat? Az MX player-t használtam, de ott konkrétan file-onként tudok a hálózatról hozzáadni filmeket.
-
fausto
addikt
válasz aprokaroka87 #84589 üzenetére
Köszi, közben kapott egy frissítést, ami javított rajta, de még jól jöhet!
-
fausto
addikt
Sziasztok,
A messenger aktuális verziója (v44.0.0.2.51) nem jó a telefonomon, folyton kilépked. Van olyan megbízható oldal, ahol letölthető egy korábbi verzió? Köszi!
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Nem tudom, hogy a megfelelő helyre írom-e, remélem azért tudtok segíteni. Volt egy Google Music előfizetésem, ami most járt le (pontosabban tegnap). Nem akartam meghosszabbítani, de elfelejtettem lemondani. Viszont nem tudták levonni az előfizetési díjat, mert a kártya, amit anno megadtam a Google Wallet-nek már lejárt. Úgyhogy csak egy e-mail-t kaptam, hogy nem sikerült levonni. Persze ma már beléptem és lemondtam az előfizetést, de úgy írja a rendszer, hogy még 07.17-ig aktív a szolgáltatás, mintha levonta volna az előfizetési díjat.
Most mire számíthatok? Ha nem adok meg új kártyát, mihez fog kezdeni a Google? Azt a ~2ezer forintot eltárolja, mint tartozás és ahogy olyan kártyát rendelek hozzá, ami működik is lekapja? Vagy felfüggeszthetik a fiókomat? Vagy csak 1-2 kísérlet után hagyják az egészet és törlik a Music előfizetést? Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Szeretném nyomon követni a kiadásaimat. Tudtok ajánlani olyan app-ot, ami erre való? Felírni, hogy mikor, mire költöttem, lehet kategóriákat csinálni (pl. kaja, számlák, szórakozás, stb...), és ha igény van rá, ki tudom exportálni Excel-be. Plusz pont, ha több eszköz között szinkronizálja az adatokat.
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Pár hete olvastam egy alkalmazásról vagy itt a fórumba, vagy az Alkalmazásbemutató rovatban, aminek az volt a lényege, hogy különböző nyelvekhez volt ilyen "hasznos kifejezések" gyűjtemény, témakörökbe csoportosítva. Nyaraláskor lehet hasznos, hogy egy pár dolog az is meg tudjon kérdezni, aki nem beszéli az adott ország nyelvét. Persze nem találom, valaki nem tudja esetleg a nevét?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Nem feltétlen alkalmazás kérdés, de hátha tudtok segíteni...
A Google Drive azt írja, hogy 93%-ban tele van a fiókom, pedig tök üres, letöröltem mindent, mégis több, mint 13Gb foglalt. És ez csak a Drive, mert a gmail alig 200 mb-ot tesz ki a teljes 15Gb-os fiókból. Mi lehet a gond? Valahogy lehet formázni a Drive-ot? Köszi előre is! -
fausto
addikt
válasz DeathAdder #71143 üzenetére
Köszi!
#71144 t181: ez oké, de sajnos kevés, mert csak értelmeznem kell a hallottakat, nekem nem kell közben használom a nyelvtant. Nem ismertem, de megnézem, köszi neked is!
#71146 petipetya: swype-pal előfordul az ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Azon gondolkoztam, hogy androidra van valami angol oktatós app? Középfokú vizsga megvan, valami olyasmire gondoltam, hogy kicsit szinten tartson, igeidőkkel, esteleg bővítené a szókincsen. Jó volna ingyenes, de fizetnék is érte, ha előtte van próba lehetőség.
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Tudok ajánlani olyan ingyenes eBook olvasót, ami sokféle formátumot megeszik(epub, mobi, pcr) és teljes képernyőn lehet olvasni (azaz a rendszer gombok sem látszanak olvasás közben)?
-
fausto
addikt
válasz norbert1998 #67113 üzenetére
Köszi, ki a fejlesztő? Többet is találtam.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Milyen pdf olvasót ajánlanátok? Olyasmi kéne, mint képregény olvasóból a comicrack. Azaz legyen benne teljes képernyős nézet, navigáláskor elég legyen a képernyő szélére bökni a lapozáshoz, stb. Szóval kényelmesen lehessen vele olvasni :-) Lehetőleg ingyenest keresek, köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest