- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
zhorvath #175825 üzenetére
A neten olvastam, hogy többnél gondot jelentett az a Gree+ alkalmazás használatba vétele.
Gondolom az appot letöltöm, s elindítom, s ez végig vezet a folyamaton.
Rosszul gondolom?
Vagy így csináljam?
Megnyomom ezt a két gombot.
A készüléket párosítom a telefonnal.
A ezek után indítom el az appot. -
Bferibörs
addikt
-
efi99
őstag
válasz
zhorvath #169979 üzenetére
Urak. Még mindig a térképtől függ, hogy merre tervez (pl tudja, hogy földút vagy engedély kell), hol mennyivel lehet menni és ezért pl melyik a gyorsabb út stb. Ez nem a Navik sara.
A Sygicnek TomTom van, a Here Wego-nak Here, az IGO-nak többféle, a Magic Earthnek és az OSMAnd-nek (meg még elég soknak) OSM, a Googlenak meg a saját. Mindegyikben van hiba. Szinte kizárólag a hibás térképek sara az ilyen anomáliák. Ha valaki belefut egybe, dobja az adott navi appot, pedig lehet, hogy a többi 99,9%-ban jól tervez.
Felforrósodni meg azért szoktak a telefonok, mert egyszerre megy a kijelző és 99%-ban a töltés is, ez gyilkos kombo. Plusz süti a nap. Más alkalmazással is felforrna, ha 2 órát ott menne a szélvédő alatt nyáron, folyamatos kijelzővel, töltéssel. -
crok
Topikgazda
-
punky10
addikt
válasz
zhorvath #143424 üzenetére
Pedig itt páran úgy értettük,hogy az eredeti kérdés erre vonatkozott.Van egy Telenoros kártya nettel,de pár alkalmazást a 2. slotban lévő Telekomos SIM 3 Giga netjéből akarja megoldani...
Ezt sem olyan nehéz összerakni...
Ez volt:Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott a Messenger, Instagram stb. app, ami jelenleg egy Telenor kártya adatforgalmát használja, amikor nincs wifi. Ha mellette lenne egy Telekom kártya, havi 3 giga adatkerettel, ebben az esetben megoldható az, hogy az említett appok a Telekom kártya adatforgalmát használják? Dual SIM-es telefon esetén ez beállítható? /Honor 8A telefonon használná kolléga./
-
szimi57
őstag
válasz
zhorvath #143424 üzenetére
Érdekelne egy képernyőmentés, ahol látszik a beállitás. Az előzőeknél a korlátozás látszik, maga a beállitási lehetőség nem. Régebben használtam két simet, de már nem igazán rémlik. Most egy sim esetén nincs ilyen választási lehetőség. Lehet csak akkor jönne elő, ha raknék bele még egy simet. Szoftver hibára viszont emlékszem a két simmel. Amikor kapcsolgattam át a céges és magán sim között az adatforgalmat. Érdekes lehet még a sim beállitásoknál, hogy mobiladatra van-e kijelölt alapértelmezett sim. Arra határozottan emlékszem, hogy csak az egyiket lehetett kijelölni. Itt jön be az ellentmondás. Ha alkalmazásonként lehet társitani mobiladatot, akkor a sim beállitásoknál mindkét simre engednie kellene az adatforgalom beállitást, vagy egyszerüen ez a menüpont meg sem jelenne csak az alkalmazásoknál.
-
punky10
addikt
válasz
zhorvath #143395 üzenetére
Nem Photoshop,de ez még nem bizonyítja az állításod.Ezt látom én is EMUI-n,de ez csak annyit mutat (nálam),hogyaz adott alkalmazás használhat wifit és mobiladatot,és a mobiladat a 2-es SIM-ről megy.
Linkelj be egy másik képernyőképet,hogy egy másik alkalmazás pedig az 1-es SIM-mel van a neten... -
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
zhorvath #141275 üzenetére
Hát, ha play áruházban data controller appok között nem találtok ilyet, illetve a telefonon tényleg nincs ilyen beállítási lehetőség, akkor én ilyen célra (céges levelezés) bizony vennék egy 10 ezer forintos telefont, abba benne a SIM, aztán nincs gond, se app para, se kapcsolgatás. De nem értem, céges kártya van, nettel a levelek miatt, telefon meg nincs hozzá???
-
nOvOp
senior tag
válasz
zhorvath #141265 üzenetére
Igazából az egyik kártya digi mobil és a mh-én nincs jel (nagy az árnyékolás), viszont a telenoros működik. Na ezt lett volna jó egy widgettel átváltani. A 2 vagy annál több nyomkodás felejtős, akkor inkább nem lesz netje
Ha beállítanám az alkalmazásokban, hogy melyik sim-et használja, akkor folyamatosan azt használná. Nekem meg pont az kellene, hogy bizonyos helyen használja a másik sim-et. A megoldás a wifi lenne még, de az egyelőre még nem adott. -
DS39
nagyúr
válasz
zhorvath #141267 üzenetére
nem kukacoskodni akartam. én is 2 sim-et használok, de amit írtál az miért jó? (ha csak nincs korlátozva, hogy más netről belépj a céges levelezésbe)
Somatom: na igen, ilyesmire gondoltam, hogy ezért kellhet. + vannak olyan csomagok, ahol social cuccok használata nem számít bele a keretbe.
-
gojko.m
senior tag
válasz
zhorvath #139780 üzenetére
Csak nem ártana egy érthető, részletes leírás vagy videó a Magisk telepítéséről. Odáig eljutottam, hogy letöltöttem a MagiskManager-v7.3.5.apk, Magisk-uninstaller-20191011.zip, Magisk-v20.0.zip fájlokat. És telepítettem a MagiskManager-v7.3.5.apk-t. De így még nincs Magisk Hide a menüben. Hogyan tovább? Mit kell csinálni a két .zip fájllal?
-
CB
senior tag
válasz
zhorvath #138741 üzenetére
"Nem tud olyat a telód, hogy always on display?"
Sajnos nem találtam ilyet.
"A Play áruház is tele van ilyen alkalmazásokkal."
Tudom, hogy televan, de olyat keresek, amit már kipróbáltak, jól működik.
Nem akarok össze vissza telepítgetni, meg törölni, főleg pénzért vett progikat. -
-
-
Somatom
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zhorvath #111914 üzenetére
Random ráböktem az első koponyára
-
Potrien
senior tag
válasz
zhorvath #103029 üzenetére
Először is nagyon köszönöm ,hogy ilyen kedvesen válaszoltál nekem
A névjegyzékem úgy néz ki lassan visszajött,de a képeimet sajnálom nagyon.
Ezek szerint ha teljes mentést szeretnék a telefonról a számítógépre akkor root-olnom kell a telefonomat.
csak úgy tudom akkor már nem fogom ota-n kapni a frissítéseket.
vajon egyszerübb,kevésbé hozzáértő embernek való lehetőség nincsen?
Olyan amit én is meg tudok könnyűszerrel csinálni? -
Oldman2
nagyúr
válasz
zhorvath #102242 üzenetére
Az a baj a jelenlegi megoldással, hogy ez csak annyit befolyásol, hogy automatikusan nem fog frissülni, de ugyanúgy jelezni fogja a többi mellett hogy frissítés van!
Egy ide kapcsolódó kérdés:
Annak ellenére, hogy be van állítva az automatikus frissítés globálisan, miért nem frissül minden app magától? Rendszeresen van 1-2/több, amit manuálisan kell tovább lökni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged