Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
Topikgazda
Talán tudja valaki. Amikor néhány napja ingyenes volt az Amazon Appstore-ban a Monument Valley "megvettem". Akkor még nem volt meg a tabletem. Most megjött és természetesen telepítettem rá is az Appstore-t, de ott nem jelenik meg a menűben egy csomó minden például a Library a Cloud drive-al sem, ahonnan letölthető lenne a MV alkalmazás a tabletre is. Belemásztam az acc.-ba és ott látszik, hogy a regisztrált eszközeim között nincs a tablet csak a telefon. De lehetőséget sem találok a regisztrációra sehol. Hogy lehetne a MV programot átvarázsolni a tabletre?
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Dottore
addikt
válasz #07400704 #65693 üzenetére
Lehet bármilyen jó egy app, de ha spamel akkor kapják be. Másrészt meg egy bloatware lett belőle.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz atosan #65690 üzenetére
Csak ötletelek. Szerintem nem lesz ilyen, mert ez inkább effekt, mint slideshow. Esetleg automatizálóval lehet 0,3 mp -enként nextet emulálni (root -tal). Az más kérdés, hogy a vas bírná-e. Mp -enként 3db. 8-10 Mpx -es kép megjelenítése nem kis feladat. Ha lebutítod, akkor már lehetne mjpeg videót is készíteni a képekből.
-
törölt tag
Miért is köpködik sokan a clean master-t?
-
őstag
Köszi,jó ötlet.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Melyik képnézegetőben lehet a diavetítést pl 0,3 másodperc sebességre állítani? Quickpick csak 1 másodpercet tud.
Előre is köszi a választBoldog Karácsonyt
-
mttssz
senior tag
válasz stumpjumper #65688 üzenetére
Hosszan kell nyomni.
-
stumpjumper
csendes tag
válasz Viktor0610 #65686 üzenetére
Köszönöm!
De játék közben nem jó :/ -
MODERÁTOR
-
petipetya
nagyúr
válasz ra^ven #65681 üzenetére
Az Easy Backup & Restore segítségével simán át tudtam menteni az üzeneteket és a hívásnaplót 4.4.4 - 5.0 között. Igaz nekem max. 30 üzenetem volt és nem sok hívás, de hátha neked is beválik.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
tomy86
addikt
válasz ra^ven #65681 üzenetére
Super Backup Azt nem tudom, hogy 2.3 alatt működik-e, de szerintem igen.
-
ra^ven
senior tag
Üdv!
Tudnátok olyan sms lementő appot ajánlani, amely régi rendszerű telefonról (2.3.7 CM) vissza tudok tölteni (4.4.4-re CM) ?
SMS Backup&Restore nem nyert, illetve ez akkor lenne, jó ha használnám a saját sms appját de azt nem szeretném. (4.4.2-es sima kitkat-nél sikerült, bár a 600ból átvitt 300-at, de 4.4.4-en egyet sem.
SMS to Gmail szintén nem nyert.Előre is köszönöm.
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
RomiJosy
aktív tag
Köszönöm.
-
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Sokan köpködik a clean master-t, milyen alternatíva van még a droid karbantartására? -
csadi0011
őstag
válasz stumpjumper #65675 üzenetére
Milyen telefonod van, hogy alapból nem képes rá?
Pénzért ez a legjobb: [link]
Ingyeneseket meg próbálgatni kell.Valaki használ asztalra kirakott könyvjelzőt chrome-mal? Ki lehet rakni ikonnak az asztalra egyenként könyvjelzőket. Nekem a mobilaréna van kirakva. Ha rámegyek bejön a mobilaréna. Eddig minden oké ugye. Aztán bezárom a fület, majd a chrome-ot és eszembe jut, hogy hoppá akartam még valamit. Launcherben megint rámegyek a könyjelző shortcutjára de csak simán lap nélkül nyílik meg a chomre. Elég idegölő.
-
stumpjumper
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami képernyőkép mentő programot?[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Valaki tudna valami jó mp3 letöltő appot?
Mert play áruházból szedtem le párat de valamelyik virust ír ki másik tele van reklámokkal stb -
MODERÁTOR
-
goom
senior tag
Van GMail-címem, és ott tárolom a névjegyeimet. Most átnézvén, úgy döntöttem, hogy sokat (kb. felét) törölni fogom onnan, mert soha, vagy csak igen ritkán hívom már őket.
Van-e lehetőség, hogy törlés előtt lementsem őket (visszatölthető formában)? Csak a "hátha egyszer mégis kellene..." - esetére.
Ha igen, program kell-e hozzá, vagy PC-vel összekötni, vagy felhő?... Mit javasoltok? -
törölt tag
Sziasztok!
Tud valaki ebben segíteni?
Köszönöm előre is! -
őstag
Sziasztok.
Húgom ajándék 50 GB-ja lejárt a Dropboxában amihez anno egy S3 megvásárlásával jutott hozzá. Most egy S4 -nek szerettem volna aktiválni az ajándék 50Gb-ját az Ő accountjára ami már csak 15 Gb-ra csökkent, mivel lejárt a 2 éve és nem adta meg neki,nem ment az üzenet. Ugyanezt az S4-et egy másik 2GB-os kezdő fiókra aktiváltam és ment neki a 48GB ajándék tárhelyről a levél. Mi lehet a gond? Amelyik fiók egyszer aktivált 50 GB ajándék tárhelyet az már ha vásárol másik készüléket és járna megint az 50 GB akkor sem kapja meg?
Vagy valami trükk? Annyi, hogy húgom accountjánál nem engedélyeztem a camera uploadot a másik accountnál igen. ez lehetett a gond esetleg?Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Tyer
őstag
Amugy ennyi, ha neki fontos, akkor mentse le, van 2 orája, utána ha nem lehet feloldani, hardreset, ha fellehet, akkor nincs gond, a döntés az övé. Csak hogy jofej legyél adj neki egy Nokia 2110i-t, hogy elérhető legyen, az nagyobb bünti, minthogy ha nincs teloja
[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
psg5
veterán
válasz gipsztigris #65662 üzenetére
Ott a pont! nem is kinlódok vele tovább. Volt töltő, nincs töltő.
Köszi a tippet, jobb, mint a feltörés a későbbiekre nézve is.Szerk.:bejött
(#65663) petipetya: Most összeveszés és duzzogás van, vagyis hiába is adnám vissza hogy töröljön róla, jönne a csakazértsem...
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
gipsztigris
addikt
Ezt egy picit bővebben kellene megmagyaráznod!
A szerkesztett postod után jobban érthető.
Ha nem árulná el a fiam, hogy mi a jelzár, akkor többet nem kellene attól félnie, hogy lemerül a telefonja.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
psg5
veterán
Kicsit olvasgattam és a félreértések végett: Fiam rossz tanulmányi eredményei miatt visszaveszem tőle a telefont és törölném le róla a játékokat stb, hogy tudja asszony használni, de a kölyök annyira volt szemfüles, hogy levédte a képernyőt és természetesen nem árulja el...
Hard resetet ha nem muszáj nem csinálnék (hátha visszakaphatja és akkor nem kell mindent újraraknia)#65660) vadászcsiga: Fogalmam sincs melyik az. Villog a kurzor egy sávban, aminek a végén egy kis billenytyűzet ikon van és alatta, hogy segélyhívásra.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Billentyűzáras/képernyőzár appal védett telefont fel lehet-e törni valahogy?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Kakumix
senior tag
-
karldergroße
senior tag
Jó reggelt! A Flipboard-alkalmazásban a Facebook-képek egy része nálatok is totál homályosan jelenik meg?
-
scream
veterán
válasz vadászcsiga #65647 üzenetére
Ha minden igaz, akkor ez a legfrissebb/utolsó verzió belőle.
-
hanati64
tag
Zooper: Miért lesz "a" betű a térkép helyett. [link]
-
scream
veterán
válasz Just_Reboot #65646 üzenetére
PhotoShop.
-
LonGleY
veterán
válasz vadászcsiga #65644 üzenetére
Látod a képeket a webes Gmail címtárban az emberkéknél? Ha ott alacsony felbontású, akkor a telón sem lesznek jobbak. Cserélgesd ki itt őket! A HTC One V-m után a Sony Z1C már engedi a telón a nagyfelbontású kontakt-képeket, ezért itt ez volt a megoldás. A rossz minőséget nem fogja semmi csak úgy feljavítani, kell megint a egy forrás neki.
Van arra is program, hogy valamilyen szinten összefésülje a Facebook-kontaktjaid fényképét a megtalált emberekével a telós címtárban, de ott nem biztos, hogy jó kép, vagy jó felbontásban kerül feltöltésre. Itt legalább te szabod meg, hogy a nem négyzet alapú képekből melyik részt alakítsa ki profilképként az illetőkhöz. Ha a telefonod rendesen szinkronizál a címtárral, akkor a telón is láthatod majd a végeredményt. Illetve ez azért is jó megoldás, mert a későbbi Androidos telefonodon is működni fog a dolog további teendők nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz vadászcsiga #65642 üzenetére
Mi alapján cserélné? A Facebook kontaktok képei szerint?
-
vadászcsiga
félisten
Melyik az az app ami a google kontakt képeket kicseréli teljes felbontásúra? Már össze vissza kerestem de sehogy nem tálalom.
-
LonGleY
veterán
válasz Just_Reboot #65639 üzenetére
Én is, találtam is egy jó hátteret, amiről épp a feliratot retusálom lefele. :]
-
LonGleY
veterán
válasz Just_Reboot #65636 üzenetére
(úgy találtam rá a kifejezésre, hogy a képkeresőre ráhúztam asztali gépen a képet... hasznos eszköz, ha hasonló képeket keresel)
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
-
robagp
tag
válasz kalapacsolok #65628 üzenetére
Nekem egy darab pici szöget, vagy tűt is érzékel a fa asztalra lerakva az s2.
A salgó polcnál végig visít, abban sincs áram.
Sima faasztalnál nem csinálja....
Dobálj le tűt az asztalra és meglátod azt is jelzi.
A tűben azért elég kicsi, és csak ott jelez felette..... -
Próbálj ki bármilyen iránytű alkalmazást, közelítsd egy fémtárgyhoz, és nézd meg, hogy reagál. Például gázkonvektorral elég látványos. Az összes fémdetektor alkalmazás csak játék, és erre a kilengésre épülnek.
És mint játék, nem szabad tőle se pontosságot, se megbízhatóságot várni.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
air
nagyúr
válasz kalapacsolok #65628 üzenetére
Hogy mi?
Na neee! Ez végképp hülyeség.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #65621 üzenetére
Pontosítok: falban lévő vezetéket nem észleli nekem. Gondolom erre nem jó, mert nem vas, hanem réz. Nektek?
Vasat azonban jól jelzi. Használhatósága azonban így meglehetősen csökkent.
-
törölt tag
Ha részletesebben is érdekel, akkor itt, #2148 -tól, Tamás megpróbálja elmagyarázni nekem a működését.
-
air
nagyúr
válasz kalapacsolok #65621 üzenetére
Gyerekek!
Azért ne keverjük már a szezont a ....-tal!
Az, hogy a mágneses szenzor "megtalálja" azt a vezetéket, amiben áram folyik, - mert ugye csak az a vezeték kelt maga körül mágneses mezőt, amiben áram folyik, a sima vezetékre meg sem nyikkan, a vasbetonra pláne nem - az attól még nem lesz fémkereső!
A fémkereső teljesen más elven működik.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Azt tudja valaki, hogy a telefonom miért nem látszik sehol a google accountomban? Se device manager, se google play, sehol nem látszik. Mikor megvettem a telefont (kb 2 hónapja) akkor jó volt, de egy ideje eltűnt onnan.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tyer
őstag
Nos, van itt ez a fostos inbox app...
Használja valaki? Tetszik ez valakinek?
Az én bajaim:
1. nem látom mikor jött a levél, csak ha megnyitom...
2. Nem lehet olvasottnak jelölni, csak késznek, de akkor meg eltűnik...(mi van???)
3. Fiókoknak nem lehet külön beállitani hangot... Sót ha jol láttam egyáltalán nem lehet.Van/lesz erre megoldás?
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
kalapacsolok
senior tag
válasz scream #65610 üzenetére
Működik is, nagyon profi, köszi!
GMAIL-es kérdés: létrehoztam egy testvérek csoportot... Régen ha a telón gmailben a címzetteknél elkezdtem beírni, hogy test..., akkor feldobta, rákattintva beillesztette az összes címzettet. Valamelyik frissítés óta ez nem megy... Van erre valami egyszerű megoldás? PC-n, böngészőben továbbra is működik ilyen módon.
[ Szerkesztve ]
-
wardemi
senior tag
válasz robagp #65603 üzenetére
Felvitel / kezelés:
Megnyitod a gmail, ott átváltasz a címtár kezelésére : [link]
Ott látod elvileg az összes névjegyet. Tudsz újat felvenni vagy módosítani. A módosításhoz csak annyi kell tenned, hogy 2x rákattintasz az adott névjegyre [link]
Utána megjelenik az összes adat, itt megcsinálod amit szeretnél (jobb felül megjelenik elvileg a mentés most gomb vagy a vissza a címtárhoz is elmenti automatikusan a változást ): [link]
Frissítés menete:
Mikor ezeket megtetted a weben, akkor automatikusan frissül az accounton. Tehát, ha adott eszközön be vagy lépve azzal a "acc", akkor az pár percen belül frissülni fog.
[!!!amire figyelni kell!!!: szinkronizálás be van e kapcsolva, a fiókbeállításban [eszköz] a névjegy szinkron be van e pipálva, esetleg még a névjegyeknél kell variálni (névjegyekben a további beállításokban kitudod választani, hogy milyen névjegyek legyenek láthatóak)]rem érthető volt
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
válasz whiskeys #65607 üzenetére
Azért, mert KitKatnél csak rendszeralkalmazások tudnak írni (és törölni) az SD-re. Vagy rootolod, és még akkor is kell futtatni az SD fix nevű programot, vagy használod a samsung által mellékelt fájlkezelőt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
scream
veterán
válasz kalapacsolok #65609 üzenetére
Xposed Torch például pont ezt tudja.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Van vmi progi arra, hogy kikapcsolt képernyőnél pl a hangerő gomb le hosszan történő megnyomásával ki-be lehessen kapcsolni a lámpát?
A telóm rootolva van, speckó rommal, Galaxy Note 2-m van. köszi a segítséget!
-
törölt tag
válasz paolinho #65604 üzenetére
Ahogy előttem is írták, létezik ilyesmi. Pl. Smart Distance. Pitagoras úr elképzeléseire alapoz.
-
whiskeys
őstag
Sziasztok. Samsung Ace 4 telóra kellene egy file kezelő. Sajnos bármit szedek le, az sd kártyáról nem akar törölni semmit...
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
robagp
tag
Igen, létezik, csak nem pontos.
Viszont viszonylag jól működik!
Pl smart tools-nak is van olyan, de rengeteg van még azon kívül is!
"távolság mérő" ennyit írj be a keresőbe.
Amúg van még fémkereső, teszteltem régebben elég kis hiba százalékkal dolgozik.
Sebesség mérő, hőmérő.....stb
Persze az erre kifejlesztett műszerek mindig jobbak lesznek! -
petipetya
nagyúr
Csak erről hallottam a témában:
Prexiso lézeres távolságmérő iPhone-hoz[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
paolinho
őstag
Lehet, hogy hülye a kérdés, de létezik olyan alkalmazás, ami faltól-falig távolságot mér, mondjuk pl. egy lakás (ill. szoba) feltérképezése kapcsán. Azt tudom, hogy létezik ilyen műszer, ami kvázi mérőszalagként mér távolságot, de mobiltelefon tudhat ilyet? Mert ezzel próbált valaki engem meggyőzni (etetni). Vagy csak én vagyok hitetlen, vagy ilyen nincs is?
-
robagp
tag
válasz wardemi #65602 üzenetére
Nézegettem, nézegettem, de nem találom, hogy kell.
Úgy tökéletes lenne ahogy leírtad, de nem tudom hol az a funkció a gmail-ben.
Hozzá adni tudok személyt, de nem tudom hol kell szerkeszteni a személyeket.
No és azt se találtam, hogy kell onnan frissíteni az eszközeimre.
Légyszíves írd már le lépésenként!
Köszönöm szépen! -
robagp
tag
Hello!
Az évek alatt rengeteg felesleges tel szám összegyűlt a telefonomban.
Hogyan lehet a legegyszerűbben kitörölgetni, hogy a többi készülék is kitörölje, ne vissza frissítse a kitörölteket?
Van, hogy email, és tel szám külön van, azt ís szeretném egybe rakni.
Tehát egy teljes rendezést szeretnék, és minél egyszerűbben.
Nincs windows-om!
OS X, Chromium, Linux, ennyim van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest