- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
Viktor0610 #64199 üzenetére
Szívesen neked is!
Ja, egyébként akinek hiányzott az Exchange a gmail appból, az tegye fel, ezt is, mert már támogatott.
Egyébként érdemes látogatni az apkimirror oldalát, elég sűrűn raknak fel app frissítést.
Nálam fent van a Pushbullet, és még az is jelez, ha van valami újdonság.
-
-
catroot
veterán
válasz
gipsztigris #64179 üzenetére
Ha hamarabb olvasom, akkor küldenék. Nekem tegnap ment el mind a három meghívó.
Tűzoltásra addig meg tedd fel a Gmail 5.0-t.
-
törölt tag
Nem nagyon szoktam vonatozni. Múltkor becsúszott egy ilyen sín-skanzen járat. Ott szembesültem a tiltással. Sajnos, az otthoni sávszélességem médiához kevés, de SurfEasy -vel sikerült áthidalni a problémát. Legalábbis technikailag. Mert utána rögtön megértettem, hogy miért tiltják.
-
Flind
senior tag
válasz
RomiJosy #64192 üzenetére
Szerintem a legtöbb tudja, de én biztosan csak a TouchPal X-ről tudok nyilatkozni.
-
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Tud valaki jól működő billentyűzetet? Lehetőleg Magyar legyen ami a kérdőjelet,zárójelet egy gomb folyamatos nyomásával kezeli,mert a CM11 újabban nem tudja.Köszi..
-
parts
tag
válasz
alex devil #64189 üzenetére
Szerintem inkább a "Tartózkodó" -t kell bepipálnod. ha ittt megnézed a lehetőségek listáját, ez felelmeg sorrendben a "Resident in memory"-nak.
-
Bass
addikt
Sziasztok,lehet rossz helyen vagyok de megkerdem. Chrome bongeszobol at lehet menteni a konyvjelzoket a gyari bongeszobe,kiprobalnam azt is.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Viktor0610 #64183 üzenetére
Ên is, de meghívót még nem.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Viktor0610 #64183 üzenetére
Köszi! De ettől nem vagyok előrébb.
-
válasz
gipsztigris #64182 üzenetére
Én azonnal megkaptam a vették a meghívókérésem levelet.
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #64179 üzenetére
Miért nem kérsz te magad?
"Meghívó kéréséhez küldjön egy e-mailt az inbox@google.com címre" -
Imi1981
veterán
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok! Inbox meghívót tudna nekem valaki küldeni!?
-
törölt tag
válasz
ctibor #64175 üzenetére
Nem ismerem a Huawei Cloudot, ezért csak tippelek. Valami mást is használ helyazonosításhoz. Régebben használtam fakeGPS -t és az is úgy működött biztosan, ha teló újraindítás után először az lett aktiválva és csak utána bármilyen Google szolgáltatás. Ebbe is bekavarhat, hogy KK -en már van wifi near, vagyis a wifi alapú helyazonosítás kikapcsolt wifivel is működik. Külön menüpontban kell deaktiválni.
-
törölt tag
Miért speciális eset? Nem muszály Tomato -nak lennie. A dyndns adott. Más routereknek ugyanúgy lehet custom firm -jük. Pl. TP-Linkeken sokan használnak Vargalex firmet. De akár gyárilag is tudhat ilyen funkciót. Az "1klikkes" megoldások hátterében ugyanez a kapcsolati mód van, csak az alkalmazás végzi el a konfigot. Viszont így egy idegen szerverre csatlakozik a user és a használhatóság is nagy mértékben függ a szerver terheltségétől. Az ingyenesek, túl azon, hogy terheltebbek, még korlátozásokat is szoktak tartalmazni (pl. adatforgalom limit). Saját router esetén csak a mobilneted (illetve a wifivel használt háló), vagy az otthoni feltöltési sávszélességed a korlát.
-
pocok1970
tag
Üdv!
Más is tapasztalta már,hogy a Fakegps app nem jeleníti meg a térképet?
Van erre megoldás? -
törölt tag
Nekem egyszer hibázott egy csúfat a szolgáltató és csak egy fix IP -vel tudtak kiengesztelni.
De egy NO-IP.org regisztráció sem nagy kunszt. Én mindíg Shibby Tomato kompatibilis routert választok. Itt egy SSH-Tunnel leírás hozzá. Androidra is van SSH.
ctibor:
Arra is a VPN -t szokták használni. -
ctibor
senior tag
Ma meg létezik olyan alkalmazás, amivel fake országot tudok mutatni egy olyan szervernek, amelyik csak egyes országokból enged kapcsolódni?
Ha igen, mit ajánlotok?
-
nastygeek
csendes tag
Ajánlatokat kérekszépen pofás ebook és pdf readerre. Annyi a kikötés, hogy legyen kényelmes és reklámmentes.
-
zozoka79
tag
válasz
Viktor0610 #64162 üzenetére
vodás vok amúgy.pontosítok: a gyári működik,csak hibásan,2012-es,meg 13-as maileket mutat,és időnként szinkronizál párat,de mind régi.az újakat nem tölti be.érdekes....amúgy kösz,megnézem a szolgáltatói instrukciókat ha vannak
-
Baku
aktív tag
Tudtok olyan VPN appot amiben magyar szervert is be lehet állítani?
Nem baj ha magáért az app ért fizetni kell csak ne kérjen havidíjat. ...
Régebben volt nekem egy (a nevét már elfelejtettem) ingyenesek
indult, de egy frissítés után havidíjat akart kérni. ...Aha megvan: a VPN One Click volt az. ...
-
Laca1212
őstag
-
-
teo77
őstag
Köszönöm a sok hasznos infót! Kiprobalom. Egyébként igen, egy egyszerű vpn klienst keresek/kerestem androidra, amivel "tunnelesitek". Felteszem, ezt azt jelenti Air, amit gondolok.
Amúgy az Orbot-ot ismeritek? Egy ígéretes Tor proxy-app. Nálam nem ment, talán a beállításokkal van a baj. Nem vagom.
-
zozoka79
tag
van egy xiaomi redmi 1s-em,egy jó email app kellene rá.feltettem a bluemail-t,nem tetszett,kitöröltem.gyári nem működik,k9mail szintén nem működik.pop3 meg stb lehetőségek mit jelentenek? nem birom beállítani,mivel lövésem sincs mik ezek,
-
-
törölt tag
Beg leírta a lényeget, de lehetnek más szempontok is. Ha megnézed a linkelt Hideninja leírását, abban nagyjából fel vannak sorolva a lehetőségek. Telenorosként nem akadályoznak tiltások (a lefedettség annál inkább), de a másik kettő ördögtől származónak tekinti a VOIP -ot és azonnal lecsap az 5060 -as, általános SIP porton menő forgalomra. A VPN -be viszont nem lát bele, az otthoni forgalmadhoz meg nincs köze. Vagy pl. a MÁV sem szereti a Youtube -ozást.
Air:
Úgy működik, hogy egy biztonságos csatornán kapcsolódsz a routeredhez és azon keresztül használod a netet. Esetleg keress rá az "ssh-tunnel" kifejezésre! -
beg
veterán
Pl. Ha kívülről akarsz hozzáférni az adataidhoz és nem akarod, hogy egy nyilvános hálózaton bárki szimatoljon. Én is úgy dolgozom a céges belső hálóra távolról, hogy OpenVPN-el csatlakozom akár laptopról, akár mobilról.
De amit te keresel, arra a VPN Hideninja szerintem elegendő.
-
Speeedfire
félisten
Erre tudna valaki válaszolni?
-
teo77
őstag
Nem biztonságos, idegen wifi-n való netezéshez milyen (elsősorban ingyenes) vpn védelmet javasoltok?
-
zeon.hu
nagyúr
a Here Maps hogy vehető rá, hogy beszéljen is?
hang letöltve, engedélyezve, hangerő is o.k., csak épp nem szólal meg... -
törölt tag
Nekem mondod? A társaságomban én vagyok egyedül fogékony ilyen "misztifikumok" iránt. Szoktam is kapni érte (egymás között, nálunk alap a beszólogatós humor). Szóval, mindegyiknek ott a kezében az eszköz, mobilnettel és tolják az SMS -eket. A Spanyolországban élő barátnőm meg nem érti, hogy miért nem tud Whatsappon kommunikálni az itthoniakkal, miközben Spanyolban csak azon kommunikálnak.
-
beg
veterán
Mi az az SMS? Az a drága izé, amit kétévente egyszer küldök, azt is véletlenül?
-
-
törölt tag
válasz
raziel01 #64139 üzenetére
Engem szokott érdekelni, hogy mi áll egy "csoda" hátterében. Az Ő nem egyenlő az Ö -vel. A Handcent megteszi, amit a szabvány keretein belül lehet, de sajnos, túl régi, elavult a szabvány. Szóval nincs arra lehetőség, hogy 160 karakterben, minden Magyar betüt használva, helyesen tudj írni.
-
air
nagyúr
válasz
#79335424 #64137 üzenetére
"Vagyis a Handcent sem tud csodát, pont ugyanazt csinálja, mint amit egy normális billentyűzettel, a gyári SMS alkalmazással is végrehajtható."
Annyival tud többet, hogy automatikusan helyettesít, nem neked kell keresgetni. Ráadásul nem mindegyik bill. alkalmazás mutatja az összes ékezetes karaktert.
-
törölt tag
Nyilván, hiszen ezek benne vannak abban a kódtáblában, amit az SMS, szabványa szerint, 8 biten le tud írni. Az Ő -re, Ű -re nincs alternatíva. Vagyis a Handcent sem tud csodát, pont ugyanazt csinálja, mint amit egy normális billentyűzettel, a gyári SMS alkalmazással is végrehajtható. Balra dőlő ékezetes karakterekkel helyettesít.
-
air
nagyúr
válasz
#79335424 #64135 üzenetére
A kicsi, hosszú ékezetes karaktereket a balra dőlő ékezetűre konvertálja, Ő-t, Ű-t Ö-re Ü-re.
A fogadó oldal eddig mindent simán megjelenített, amit a Handcenttel küldtem. Még egy "szimbi jános" Nokia is.(#64131) Pocee
Te mit használsz? Ugyanis mindegyik tudja, csak úgy kell beállítani. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #64107 üzenetére
"a Handcent SMS tud olyat, hogy konvertálja a betűket nem UNICODE-készletűre."
Pontosan mire konvertál és a fogadó készülék ezt hogyan tudja értelmezni, ha nincs telepítve ugyanolyan SMS alkalmazás?
Próbáld ki légyszi, hogy pötyögsz egy Ő, vagy Ű betűt! Kíváncsi lennék, hogy mire alakítja át és azt mivel magyaráznád! -
-
Pocee
senior tag
Srácok!
Kellene egy levelezős alkalmazás,amiből nem tünnek el a 3 napnál régebbi levelek,előny ha több fiókot is tud kezelni.
Előre is köszönöm! -
dokee78
félisten
Miért van állandóan a recent appok között a Swox Classic?
Nem is használom. -
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #64109 üzenetére
Világos, csak kiegészítettem.
-
válasz
norbert1998 #64126 üzenetére
Nem, ezek nincsenek fent. Nem hiányolta ezeket a MinMin sem.
-
Flind
senior tag
válasz
Oldman2 #64123 üzenetére
Plusz újra is kell indítani installálás után, mint minden Xposed modulnál.
(#64128) Oldman2: Nem hiányolta?! Nézd meg a linket amit küldtél! Várj nem is kell, segítek: "xda-developers --> XDA Community Apps --> Xposed General --> Xposed Framework Modules --> [Xposed][2.2+] MinMinGuard v1.7.0"
Ezek után talán ne kelljen még az alkalmazásnak is kiabálni, hogy mennyire user error amit csinálsz. -
válasz
norbert1998 #64122 üzenetére
Nem tudom mit kellett volna beállítanom ebben a MinMin-ben!?
Feltettem, kiválasztottam egy próba alkalmazást benne, majd újraindítottam.
A reklám ugyanúgy megjelent benne... visszatettem az AdAway -t, azzal meg egyből eltűnt.
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Instagramnál hol tudom beállítani azt, hogy ha feltöltök egy képet akkor ne csináljon egy másolatot a telefonra belőle a galériában? -
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
here térképhez hozzá lehet valahogy rendelni a magyar nyelvet?
esetleg később lesz hozzá, tervben van-e? -
válasz
norbert1998 #64110 üzenetére
-
Flind
senior tag
Ai.type Keyboard Plus-ról mik a vélemények? Az is ingyenes most Amazonon, be is húztam már a profilomhoz, majd ha lesz időm felrakom tesztelgetni.
Bár kétlem hogy váltaná a TouchPalt, sőt tudom igazából, mert TP-ban van két funkció, ami semmi másban, és nekem elég fontos. -
dokee78
félisten
válasz
-
dodopek
addikt
válasz
Köszönöm a választ. Esetleg valaki a kérdés első felére? A swiftkey emil cserére?
Köszi! -
mttssz
senior tag
válasz
Appokban is tüntet, én azt használom nem a MinMin-t. Annyi hogy a reklám helye megmarad.
-
norbert1998
nagyúr
Az adaway helyettesíti a minminguardot?? Vagy az csak a böngészőben dolgozik?
-
-
air
nagyúr
válasz
Swype is feldobja az összes ékezetes karaktert.
-
válasz
dodopek #64106 üzenetére
Én csak néhány billentyűzetben láttam arra lehetőséget, hogy a márik irányba dőlő ékezeteket is feldobja.
Anysoft Keyboard, Kii Keyboard, Smart Keyboard.Amennyiben nem szeretnél billentyűzetet cserélni, akkor SMS-appot kell cserélj. Pl. a Handcent SMS tud olyat, hogy konvertálja a betűket nem UNICODE-készletűre.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet a Swiftkey bill appban emilt cserélni úgy, hogy a felhő adatok ne vesszenek el? Ha a bejelentkezett címre kattintok, kidob egy hexa kódot, amit vágólapra másol, de ha bejelentkezem egy másik címmel, nem tudom hova lehetne beilleszteni.
Előre is köszi!
Más.
Valahogy rá lehet bírni a droidot, hogy más karakter készletet használjon? Hogy az ékezetes betűkkel ő írt sms ne legyen többszöröse a valódi karakter számnak. Bocs, ha ez gyakori kérdés. -
Baku
aktív tag
válasz
Predator2 #64102 üzenetére
Hivasrogzitő appok- ról volt már itt szó többször is. A végső konklúzió:
Abszolút telefon függő. Nem lehet tanácsot adni, (max. ugyanazon típusú telefonra), mert ami nálam jól működik az nálad nem fog, és fordítva. ....
Sajnos nincs más megoldás mint egy rakást kipróbálni, és amelyik jól műxik adott telón, az marad. .. -
pete_21
addikt
válasz
Viktor0610 #63723 üzenetére
(#63723) Viktor0610, (#63726) Zsolt_72, (#63735) ollie: Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint minden okostelefon összefűzi az üzeneteket, és a címzett is így látja.
-
Predator2
addikt
Helló
Van egy Xperia mini pro (sk17i) telefonom erre keresek egy felvevő progit amivel jó minőségben tudok rögzíteni egy fontos telefon hívást sd kártyára. Nem gond ha fizetős, csak jó legyen és emberi ára.
Később egy Xperia Z1c-n használnám tovább. Szeretném ha azon is működne majd.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest