Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
Nem biztos, hogy tudtok segíteni, de adott egy Xperia U, de nem hiszem, hogy fontos.. Jelenség: Wifi-n megy minden jól, de mobilnettel nem képes pl. a Google Play-ről bármilyen frissítés vagy telepítés elindulni!
Gyári rom + root. Ennyi a mókolás. Play szolgáltatásokat már töröltem/újrahúztam, sőt a romot is.. Mi lehet a forrása a dolognak? Ja és a mobilnet is működik amúgy rendesen. -
bubi92
őstag
számítógép, legfőképp egér funkció, winamp, és vlc irányítására kellene valami applikáció. unified remote valamiért nem működik. valami alternatíva?
-
Bozek
nagyúr
válasz nastygeek #64888 üzenetére
Ez jó kérdés. NDS-re szerintem a legjobb a DraStic, de ez fizetős. PSP-re ott van a PPSSPP, amiből van ingyenes verzió is, én a fejlesztés elősegítése érdekében megvettem a Gold-ot. PS1-re meg fogalmam sincs, hogy melyik a jó, ClassicBoy-t használok, mert az sok mindent tud (PS1, N64, GBA, GB, GBC, NES/Famicom, Sega Genesis, SNK NeoGeo és van letölthető plugin az SNES-hez is).
(#64875) darvinya: "Tömörítési eljárás során már sérül is a hangzás."
Kivéve a veszteségmentes tömörítéseket. A FLAC például már egy ideje alapból benne van az Android-ban. Egyébként nem nagyon lehet észrevenni akkor se hangzásbeli különbséget, ha LC-AAC-be kódolja az ember, mondjuk 192 kbps-es bitrátával.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Alkalmazás használati statisztika:
-
dzsordzs69
senior tag
válasz norbert1998 #64892 üzenetére
Köszönöm.
-
norbert1998
nagyúr
válasz dzsordzs69 #64889 üzenetére
A wms tools egy teljes értékű xposed, annak a moduljaivak megy is, és ugyanúgy használandó. Megy miuin
-
xSide
őstag
válasz dzsordzs69 #64889 üzenetére
Alkalmazásokban vagy böngészőben weboldalaknál?
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok! MIUI van a telómon, de ha fel akarom tenni az Xposed-et, nyafog a telepítő. Milyen hasonló alkalmazást ajánlanátok? (némileg zavarnak a reklámok többek között) köszönöm
-
nastygeek
csendes tag
Emulátorokról kérhetnék tippeket?
Érdemes-e az ingyenesekkel próbálkozni?
(a fő érdekeltek az NDS, PSP, PS1) -
beg
veterán
válasz harcikoca #64881 üzenetére
Igen. Klón és noname cucc helyett normális kínai márkát kell venni és kevesebb lesz a gond. De ennek van külön topikja.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Gaborking
tag
Köszönöm a segítségeteket, Poweramp nagyon tetszik!
-
harcikoca
senior tag
Üdv, gondolkodtam egy kínai androidos telefon vásárlásán, de eddig ilyenből csak egy galaxy s4 klón volt a kezembe, az borzasztó volt, összehasonlíthatatlan egy eredetihez képest, hardveresen persze 4-8 mag meg stb, de a felhasználófelület egy 0. A kérdés az lenne, hogy mindegyik ilyen? pl ez: [link]
AMD+Ati powee'R
-
Zolix
tag
Apex launher van fönt, de hogyan tudom megcsinálni, hogy a zárolt képernyőn ne az alap ikonok legyenek?
-
air
nagyúr
válasz sssirius #64869 üzenetére
Ha a TV-d tudja a 2nd TV ready funkciót, akkor megoldható.
A 2011-es, vagyis a D széria két legmagasabb tagja a 7000-es és a 8000-es készülékek tudták ezt. Sajnos az újabb szériákról nincs ilyen infóm. De az irányt megadtam, hogy merrefelé keresgélj.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Oldman2
veterán
Segítségeteket kérném, a bőség zavara miatt...
:-)Olyan Todo & Task Manager programot keresnék, ami:
- A Tevékenységeket hierarchikusan (is) tudja kezelni, azaz ha az 2. az 1. subtaskja, akkor a 2. csak akkor kerül előtérbe, ha az 1. már befejeződött, folytatva a sort, ha a 3. subtaskja a 2.-nek, akkor a 2-3 csak akkor kerül elő, ha az 1 már done állapotú. Azaz mindig csak azt tolja a képembe, amit éppen csinálnom kellene...
- Mindezt időpontokhoz kötve is kezeli.ezek lennének azok a kívánságok, amiket eddig semelyik ilyen progiban nem sikerült megtalálnom.
A hierarchikus felépítést tudja több, is de a vastagon szedett funkciót eddig nem találtam meg semmibe.
Mivel ezeket (jelenleg) nem tudja a Google, gondolom ha van is megfelelő, az nem tud a Google -hez szinkronizálni.
De ha még ez utóbbi is teljesülni tudna, akkor lennék ám igen elégedett!
-
r4z
nagyúr
válasz galaxys80 #64870 üzenetére
Úgy is szól. Csak ugye alapvetően az ilyen programok is úgy van megírva, hogy az EQ-t meg a többi felesleges sallangot is lehessen használni, és ez a hang rovására megy. Ahogy az ASIO vs WASAPI esetén se pontosan ugyanolyan a hangzás egy DAC esetén. Mint egy erősítőn - hiába nem tekersz semmit a hangszínen, a source direct mindig jobb hangzású.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
sssirius
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki tud-e megoldást a "problémámra". Van egy Samsung smart TV-m, ami vezetékes hálózatok csatlakozik a routeremhez. Azt szeretném megoldani, hogy tudjak TV-t nézni telefonról valamilyen alkalmazás segítségével. Van erre lehetőség?
-
r4z
nagyúr
válasz galaxys80 #64866 üzenetére
Nagyon nem mindegy a szoftver se. Hallgasd meg ugyanazt a számot PowerAMP és Neutron alatt, hallani fogod a különbséget még a telefon DAC-jával is. PC alatt is hatalmasat dob a hangzáson a JPlay, pedig az csak egy driver. Nem lesz tőle mesterkélt, csak jobb.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Edi77
őstag
válasz petipetya #64864 üzenetére
és (#64865) 7Sony7 ,
Nagyon köszönöm Átállítottam 23:50-ről (nem fogok álmomban frászt kapni) reggel 9-re, email értesítést meghagytam. Szinkron az wifi mellett folyamatosan megy.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz 7Sony7 #64860 üzenetére
Google kalendart használok. Van sok sok évente ismétlődő emlékeztetőm, egyebek, ezeket nincs az a pénz, hogy egyesével állítgassam át. Tehát, ha jól értelmezem, gépen nem is lehet ezt átállítani?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
7Sony7
addikt
Attól is függ, milyen naptár appot használsz. Ha jól emlékszem, több is alapból hozzáad a feljegyzéshez 00:00 percre egy riasztási időpontot, viszont alpból úgy vannak beállítva, hogy " jelzés 10 perccel előtte." Ezért csörömpöl neked 23:50 kor. Ahogy megírod a feljegyzést, görgess lentebb, és töröld az értesítési időpontot, vagy írd át pl:10:00 ra.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
air
nagyúr
válasz #13110016 #64857 üzenetére
Mondjátok ezt addig, míg egyszer úgy nem jártok mint Somatom kolléga.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Edi77
őstag
Bocsánat, ha nagyon off, de nem találtam jobb topikot.
Az a gondom, hogy a Google naptárjelzések már újabban akkor is lejönnek telóra, amikor az asztalin is megjelenik, kb 16:50 magasságában. Meg jelez a telefon éjjel 23:50kor is. A kérdésem az, hogy ezeket a nem általam beállított időpontokat a Google naptárban hol lehet módosítani? Én egyszerűen nem találtam meg."Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
KISDUCK
addikt
Nem ismer valaki véletlen valami mmo-t ami támogatja a billentyűt? Az order and chaost próbáltam, de csak kijelzőt ismeri mint kezelő szervet. Sk17i-m van cm10 4.1.3-as droid.
-
Bozek
nagyúr
-
Baku
aktív tag
Nálam a Kingston viszi a pálmát a maga feltétel nélküli élettartam garanciájával.
A lányom átkozott és elcseszett Alcatel-je kettőt nyírt ki. Visszavittem a boltba és szó nélkül az orrom alá dugták az újat. Semmit nem kerdeztek, pedig - mint utóbb kiderült - én voltam a hunyó (illetve a fos telefon). Mindez kétszer egymás után. ..
Ja, és se blokkot, se számlát nem kértek, tehát elvileg bármelyik üzletben kicserélték volna, ahol olyat árulnak. ... Ez azért nem piskóta. ...[ Szerkesztve ]
-
vmaxter
tag
válasz Tav-Csoves #64844 üzenetére
Kártya törlése az megvan. Kétségeim voltak afelől, hogy egyenlő a formázással. Ráadásul ugye arról volt szó, hogy exFAT-ra kéne formáznom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tav-Csoves #64841 üzenetére
Biztos, hogy FAT32. Feltéve, hogy az OS partícionálójára gondolsz, nem egy utólag telepített partícionáló alkalmazásra.
-
vmaxter
tag
válasz Tav-Csoves #64841 üzenetére
Nem formáztam telón, mert k-ra nem találok sehol olyan opciót, ahol az SD kártyát formázni lehetne. Ezért fanyalodtam az PC-ről való formázásra USB-n keresztül. ES File Managert használok egyébként. Azt gondoltam, hogy tud formázni és azt is megmondja milyen fájlrendszer van rajta.
Közben viszont megoldódott. Egy adapter segítségével beletettem a fényképezőgépembe. Ott már látta a PC és újra formáztam. Ezután vissza tettem a telóba, és azt már felismerte.
Pár percig volt para
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz Tav-Csoves #64840 üzenetére
A K-9-et használom évek óta, ott ez a funkció alap. Most kipróbáltam a Gmailt, ennyi.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Tav-Csoves
őstag
válasz rgeorge #64831 üzenetére
Elvileg ha a k-9ben beállítod, hogy időkorlát, s méretkorlát nélkül letöltse az összes levelet, s úgy - ha van egyáltalán ilyen: - rányomsz az összes kijelölésre, akkor menni fog.
Csakhogy nem nagyon éri meg letölteni az egészet. Haáarabb megvagy, ha weben intézed el ezt. -
Gaborking
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan zenelejátszó appot mondani amivel tudom növelni a füles hangerejét? -
air
nagyúr
Látom még mindig nem érted. Egyáltalán nem azokra céloztam a "pökhendi kisebbséggel" akinek tetszik, hanem akik csinálták. De hogy ezt még mindig magyarázni kell, inkább azt mutatja, hogy az írott szöveg értésének hiánya nálad áll fent.
Hogy még a második, ironikus megjegyzésem után sem esett le, hogy baromira nem arról van szó amiről te beszélsz, téged minősít nem engem.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
flash-
veterán
Van olyan levelezoprogram androidra ahok be tudom allitani hogy egy bizonyos feladotol erkezo leveleket ne a spambe rakjon hanem a normal bejovo mappába?(ugyanis k9 van de nem tudom hol tudnam ezt beallitani)otlet?
-
rgeorge
addikt
válasz Tav-Csoves #64830 üzenetére
Köszönöm, megy vissza a K-9.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
-
rgeorge
addikt
Gmailben van lehetőség olvasottra állítani az összes levelet? Egyenként kijelölni nem szeretném.
-
alex devil
senior tag
Szerintem is randa az új gmail.
S23
-
gyuszmó
őstag
Hogy tudom vissza cserélni ?
Nincs régi appomKöszönöm
[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Bozek
nagyúr
válasz zeon.hu #64786 üzenetére
Nekem egy 16 GB-os csinálta azt, hogy random módon elkezdtek eltűnni róla a fájlok. Gyorsan beszereztem egy 64-est.
(#64800) aprokaroka87: Annak, hogy a zenelejátszó bezárja a Viper4Android-ot, mi köze az Android memóriakezeléséhez? Az ilyen zenelejátszót sürgősen törölni kell.
(#64811) air: A válaszok, plusz az én véleményem alapján ez eddig 4:4. Szóval nem értem, milyen kisebbségről beszélsz. Te vagy a császár és a normális, akinek meg tetszik, az pökhendi és hülye? Csak gratulálni tudok.
-
Tav-Csoves
őstag
fél vagy, egy év jár a mobiltartózékokra.
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet kollégák
Szerintetek ha füles cserélnek gariban, megnezik, , hogy milyen soft van fenn ?
Vinnem a telot, csak félek hogy kiszurjak.
Milyen retorzio lehet, ha a szerviz észreveszi?
Kvázi bűncselekmény , feltorni nem ?
KöszönömA telo Tmobilos
Szerintem ocsmány, dedos a gmail uj dizájn, de lehet csak öreg vagyok hozzá
[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
-
Siriusb
veterán
A válaszaitok alapján levontam a következtetést, megint velem van a baj.
-
törölt tag
válasz gipsztigris #64807 üzenetére
Én a sötét tónust szeretem. Sokat vezetek éjszaka. Nem csípem, amikor hirtelen kisüti a szemem a kijelző. Eddig az Apex appdrawer -nek külön ikonja volt. Most be kellett raknom csoportba, hogy ne legyen egy fehér paca a kijelzőn.
-
MODERÁTOR
-
Siriusb
veterán
Jött a frissítés, kíváncsian vártam, milyen lesz a gmail 5.0. Sajnos hányós smiley nincs a PH-án, mert beszúrtam volna ide vagy 5-öt. Egyből előkerült a Titanium Backup.
Nektek komolyan tetszik?! Már megint velem van a baj? -
FalconKnight
aktív tag
Ingyen Taxi Budapest területén belül!!
Van egy program, amivel fuvart tudsz rendelni, és a végén te döntöd el, hogy mennyit szeretnél fizetni, ráadásul tudok adni hozzá 4000 Ft-ért kuponkódot is, úgyhogy így 1-2 ingyen fuvart szerezhetsz!
A program neve WunderCar.
Pesten belül kb. 40 aktív sofőr van. Én múltkor kipróbáltam, hajnalban hívtam ezzel fuvart, amikor az éjszakai járatok nagyon nagy szívások, sokat kellett volna várnom és majdnem egy órás kerülőt tennem, hogy hazajussak, de ezzel a progival fuvart hívva 10 perc alatt ott voltak értem.A sofőrök ellenőrzöttek, vannak tesztutasok, akik szűrik őket, és előzetes telefonos elbeszélgetés, jogsi és büntetőpont ellenőrzés is van.
Rendes volt a sofőr, több mint 300 fuvar van már a háta mögött, 4.9-es értékeléssel, jót beszélgettem vele az úton.
Szerintem ez egy must have progi. Ez az ingyen fuvar a hülyének is megéri!A kuponok (ebben a sorrendben kell beírni a fizetés menüpont alatt!): TFA2K, ELSOFUVAR
Olyan a kuponrendszer, hogy ezen felül akár még 10k értékben tudsz szerezni ingyen fuvart.
Újra regisztráció esetén újra lehet használni a kuponokatFalcon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest