Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Nem tudom jó helyen kérdezem..
Olyan bajom lenne hogy van egy lg g2 mini telom lollipop androidal és vettem egy 16gb-os sd kártyát és valamiért nem engedi telorol másolni pl a Zenéket az sd kártyára.. Mi lehet a probléma?
Vissza raktam a régi 512mb-ost de arra se engedi másolni.. Probáltam total commandert,astro file manager, sima filemanagert is.. -
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Létezik olyan app amivel lehet youtubról letölteni klipeket?! Ami működik is..! Mert play áruházba rengeteg ilyen van csak egyett se találtam ami működik is.. :/ -
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Tudd valaki olyan letöltő appot mondani amivel tényleg lehet letölteni youtubról? -
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Valaki tudna valami jó mp3 letöltő appot?
Mert play áruházból szedtem le párat de valamelyik virust ír ki másik tele van reklámokkal stb -
Hardver Arc
senior tag
válasz norbert1998 #60851 üzenetére
Viszont szerintem a total commander vagy astronál lehet jobb ez a file expoler főlleg hogy magyar nyelvű,áttekinthetőbb,könyebb kezelni
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
válasz norbert1998 #60851 üzenetére
Sajnos egyik se.. Melléklet hozzá adásakor még mindig csak képnézegető vagy fényképezőt engedélyezi sőt áthelyeztem a fényképnézegetőbe a docx fájl meg átneveztem txt-re is vagy pdf-re a fájlt de úgyse látja meg a dokumentumot :/
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Valaki tudna segíteni olx-ben hogy lehet társítani docx fájlt? Önéletrajzot kellene küldenem valahová és ott van a csatolás és ha rányomok akor be ugrik hogy honan akarok tallózni fényképnézegető,picasa vagy android rendszer azon belül fényképek menü pont..
De nem értem mért csak képet lehet csatolni mikot kiírja alul a csatolásnál hogy pdf,docx stb..
De a telo ezeket a lehetőségeket adja be ha tallózok hiába raktam fel a astro vagy total commander fájlkezelőt.. A olx fájl csatolásnál nem ismeribe őket.
Ha számít valamit a telo sony sp android 4.3-mal[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Olyan kèrdèsem van hogy qouckoffice ebben az apk-ban van world program is?
Mert csak akkir töltöm le play áruházból..
Kisebb szöveget kellene írnom ahhoz kellene..
Vagy egyèbb más szövegszerkesztőt tudtok ajánlani? -
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Valaki tudd mondani olyan apk ami a youtubrol leszedi a videot,klippet mp3 formátumba-ba?
vagy olyan is jo ami letölti a youtubrol a klipet.. -
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Van egy huawei androidos telefonom kb egy èves... zenèt töltöttem le ès kiírta a telo vagy a weboldal hogy 3virus található ès ez rendszer fagyáshoz vezethet le lassul a telo stb..Most olyan lètezik hogy telo virusos lesz? Eddig az egy èv alatt soha nem irt ki ilyen hülyesèget.. de ha mègis úgy van akkor mien virusírtó app segítene..?
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek androidra meik a legjobb,leggyorsabb böngèsző app?
Chromet ne is írjátol mert a gyári browser sokkal gyorsabb.. -
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Van egy huawei ascend y300 telom...
Doc fájlt akarok megnyitni de nem tudom mien app kèpes rá ami ingyenes.. world tutorialt leszedtem de csak videokat mutat.
Valaki ötlet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest