Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz #79335424 #46997 üzenetére
Előbb az Apex-szel nyomtam évekig, utána jött a Nova prime.
Nem tudok sem jót, sem rosszat írni róluk (összehasonlításképp).Mindkettő egy alapvető launcher,teszik a dolgukat. A többi, hogy is mondjam, nyomokban tartalmazhat belőlük valamit.
A TSF Shell nekem is nagy szerelmem ezeken kívül, a Next Launchert is rávettem, hogy múkodjon.
Valahogyan mégis a Nova van a telefonon. A Next meg még éretlen, kell még fejlődnie.Talán a Nova egy hajszálnyival tud többet, igen a widgetek egymásra, és utána lehet őket egymás elé-mögé tenni.
De most biztosan jön valaki majd, aki az Apexet dicséri, és az az igazság ez így van.Én egy döntetlenre szavazok az Apex-Nova meccsen
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Oldman2
veterán
A Google Reader bezárását követő nagy fellángolás után, jelenleg milyen RSS Reader-t ajánlanátok?
Jelenleg desktopon a NewsBlur -t használom, sajna ennek Android portja szerintem elég gyengécske.
Olyan kellene, ami Desktopon és mobilon is kezelhető (és jó).
-
törölt tag
Maxxximálisan egyetértek. Én még csak az Apexet próbáltam. Tulképp eddig azt hittem, hogy teljesen elégedett vagyok vele. Viszont van egy widgetem, amit vagy álló nézetre lövök be, vagy fekvőre, de valamelyikben nem adja ki. Olvastam itt, hogy a Nova -ban lenne lehetőségem egy másik fölé helyezni, mint egy réteget. Ez kíváncsivá tett, de biztos lenne vmi feature, ami meg a Nova -ban nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
errrtu
aktív tag
Apex vs. Nova témához kapcsolódva kérdezném, hogy van valahol egy összefoglalás illetve egy összehasonlítás e két indítóról?
OnePlus3
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Van a playerpro nevű lejátszó program, ami korábbi telepítéskor rendesen működött, most viszont a cm11 alatt nem tökéletes. Van benne egy olyan lehetőség, hogy a neten megkeresi az adott lemez borítóját. Bármelyikkel próbálom, 0 találat. Mindegy hogy van e benne ékezetes karakter vagy sem, nincs találat.
Van valami ötletetek, hogy mit csináljak?
Köszi! -
zho-lee
addikt
válasz #79335424 #46984 üzenetére
Igen, kissé gyorsan ment a válaszom..
Szóval, ha tudja az ember mihez nyúlhat az adott készüléken
A HTC Sensation alkalmas volt rá, és kiválóan működött.Az s3-hoz nem is mernék nyúlni.
(azaz tudom mihez nyúlhatok: ebben az esetben az s3-mon semmihez )"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
twine
veterán
válasz petipetya #46986 üzenetére
Picit a témához kapcsolódva,,de mégis más:
Ciki vagy sem, én pár hete jöttem rá, hogy szeretett Apex launcheremben, az App Drawer-en belül én magam is beállíthatom az ikonok sorrendjét,,,régi fájó pont volt ez nekem, hogy csak ABC sorrendben, meg telepítés, illetve "leggyakrabban" használt sorrendben használhattam a drawert...
Nem mindig van időm átnézni frissítéseknél a listát, mit változtattak éppen, az adott alkalmazáson,,,
Ez a lehetőség mikor került bele, nem tudom,,de nagyon örültem neki mikor megtaláltam....[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
Nem tudjátok ki lehet kapcsolni a chrome-ban a címsor autoelrejtését? Amióta csak megjelent idegesít. lehet hogy egy mobilon jól jön az a kis hely is, de 10 colos tableten több fül használatával marhára idegesítő, hogy folyton le kell húzkodni a képernyőt, hogy megjelenjen és válthassak fülek között, vagy bezárjak egyeseket. /és nem a jobbra-balra simi sem kényelmes nagy képernyőn/
fred
-
petipetya
nagyúr
válasz Oldman2 #46981 üzenetére
Dehogynem, például a gyári Launcher is tudja a stock Android alatt azt, hogy egy alkalmazás több különböző mappába is betehető - mind a sima, mind a GEL launcher képes erre.
Nexus esetén adott a gyári launcher, illetve a Play-ről elérhető a GEL, amit a Nexus 5 alapértelmezetten megkapott. Ezért írtam mindkettőt.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
dex02
tag
Üdv!
Vowney V5 kamera programja hibás működésének megoldásában kérnék tanácsot.
Gyakran előfordul h a kamera (bármelyik kamera app) nem ad kamera képet, csak fekete képet mutat. Olyasmit olvastam, h ilyenkor nem fér hozzá a kamerához (kamera fwhez) az app. Erre megoldás eddig a cache illetve dalvik cache törlés vagy factory reset működik.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
törölt tag
válasz zho-lee #46972 üzenetére
Ilyesmi már velem is történt. Almás boltban kérdeztem, hogy kipróbálhatom -e a bt. bill. -t, mielőtt megveszem. Mondta az ember, hogy persze, majd amikor meglátta Samut, akkor kicsit lenézően közölte, hogy "de azzal nem fog menni". Mondtam, hogy sztem meg igen, mert ez Android. Kikerekedett a szeme, amikor csípőből kezelte. Azért azt nem árultam el neki, hogy kicseréltem a keychar, keylayout fájlokat (akkor még nem volt External Keyboard Helper).
De az kevés, hogy tudod, mihez nyúlj. A hogyant is kell tudni és kétlem, hogy túl sok felhasználó vágja csípőből egy hexa átírását. Arról nem is szólva, hogy a kereső csak egy funkciót tölt be. Ezzel még viszonylag egyszerű elbánni. A Sony dedikált exponáló gombjának is így szoktak más funkciót adni. De a home esetében több keylayout van. Külön fájlok és a funkció függvényében cserélgeti a rendszer. Ebbe kicsit bonyolultabb belenyúlni. -
MODERÁTOR
-
LonGleY
veterán
válasz BullZeye #46975 üzenetére
Itt se véletlen Apex Pro van, többszöri próba után ez jött ki nálam igényesebbnek (animációk, átláthatóság, mappakezelés a képernyőkön stb.). De a közvélemény miatt egy kategóriának veszem a kettőt. Az Apex cserébe néha elhagyja a beállításait, ezért érdemes mindig az SD kártyán tartani a backupját.
Van náluk amúgy sokkal komolyabb, az pedig a TSF Shell, az az új szerelmem. Animációkban, tudásban hatszor több, mint a fentiek együttvéve. Legalább két magon vajpuha gyönyör, amikhez képest az Apex-Nova páros olyan, mintha láncfűrésszel faragták volna.
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
Bármiféle háborút félretéve, nekem egy dolog szól az Nova mellett, hogy az Alkalmazásokat úgy tudom mappákba szervezni, hogy 1-1 app akár több mappában is megjelenhet (pl. a GMail a News és a Google mappákban is megjelenik nálam).
Ezt tudomásom szerint eddig semmilyen más Launcher nem tudja.
-
petipetya
nagyúr
válasz Sterilzona #46976 üzenetére
Az általam használt Light Manager-ben nem találtam ilyen funkciót.
Talán a régebben használt Light Flow-ban láttam ilyen funkciót.
"nincs rá lezsóidő"
-
aicon
senior tag
Újra apex - nova war
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
dokee78
félisten
válasz BullZeye #46975 üzenetére
Apex egyedüli előnye,hogy a free Apex többet tud a free Novától.
Mindkettőt használtam huzamosabb ideig,jelenleg Nova Prime-t használok.A Disco Light™ LED Flashlight-ban van ilyen,de csak híváskor villogtatja.
[ Szerkesztve ]
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Mivel tudnam beallitani,hogy hivaskor s esetleg uzenetnel villogjon a vaku ? Iphone modra ... -
BullZeye
veterán
válasz tomy86 #46974 üzenetére
Most felraktam Novát, használtam 1 órát, ami szembetűnt, Apexnél jobbak az animációk, és Novánál majdnem mindegyiknél van egy vékony kék keret mikor animál.
Apexnél sokkal több beállítási lehetőség van (jobban testreszabható), de valóban nem tűnt gyorsabbnak/lassabnak a Nova.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
air
nagyúr
válasz BullZeye #46969 üzenetére
"Apex jobb, gyorsabb."
Neked jobb, nekem nem.
Nálad gyorsabb, nálam a Nova is elég gyors.
Szóval lehet, hogy a te készülékeden, a te igényeidnek az Apex felel meg jobban, de ilyen kategorikusan nem lehet kijelenteni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
zho-lee
addikt
válasz #79335424 #46964 üzenetére
Áhh.. nem olyan nagy dolog, ha az ember tudja, mihez nyúljon
(mindenképp a telefonod topicjában nézz szét előtte )
Ez csak belevau részemről, mert a mostani romban külön van egy ilyen állítási lehetőségem, hogy rövid/hosszú/2x nyomásra mit tegyenek a gombok az SIII-on.A másik fele pedig a HTC-m volt.
Ott a search gombot nem szerettem használni,nekem felesleges volt.
Ezért a keylayoutban átírtam power-re, és rövid nyomásra lekapcsolta a kijelzőt, hosszabb nyomásra power menü jött fel.
Ehhez viszont root kellett, meg a root explorer.apk.A htc kernel pedig támogatta a sweeptowake funkciót, azaz az alsó gombokon végighúzva az ujjam felébresztette a kijelzőt. Ne tudd meg mit nézett a srác amikor látta mindezt szifonnal a kezében
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
BullZeye
veterán
válasz #35202114 #46967 üzenetére
Apex jobb, gyorsabb.
(#46970) petipetya
Én Huawei G300 készüléken használtam 1 magos, 4-5 újrahúzást élt meg Nova, Apex sokkal gördülékenyebb volt, Novánál Huawei G300nál gyakran volt, hogy beakadt lapváltásnál, Apexnél sosem fordult elő.4 magos THLnél már Novával kezdtem, majd lehet felrakom a Novát egy próba erejéig, bár itt kétlem, hogy akadna, de hátha vannak jobb beállításai már, mert nova jó ideje semmi újdonságot nem hoz.
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
törölt tag
Sziasztok. Tabra melyik launchert ajánljátok? Nemkell hogy túl csicsás legyen...
-
törölt tag
Ez megoldható. A probléma az, hogy azt nem tudják szabályozni, hogy ilyenkor mi történjen az input keyevent 3 (ha jól emlékszem, ez a home) parancsra. Mondjuk ilyenkor nem a hívást fejezné be, hanem fókuszba tenné a launcher főképernyőjét. Ezt a rendszer szabályozza nem csak attól függően, hogy épp mi van fókuszban, hanem funkcióprioritás alapján is. Elég zavaros (legalábbis nekem). Szerintem ebbe csak célprogrammal lehetne beleszólni.
Azt nem tudlm, hogy enged -e a rendszer a virtuális alapgombok fölé floating widgetet tenni. Ha igen, akkor azzal talán meg lehetne kerülni a problémát.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz #79335424 #46964 üzenetére
Az automatizálóval nem tud elkapni egy olyan eseményt, hogy "kezdőképernyő megjelenítése/aktívvá válása" vagy valami hasonló? És ha van egy olyan feltétel, hogy "hívás aktív" akkor egy "hívás befejezése" művelettel működhet. Persze csak tippelek, mert egyik automatizálót sem ismerem, fogalmam sincs, hogy milyen eseményeket és feltételeket képesek figyelni, és milyen műveleteket tudnak végrehajtani.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
válasz 7Sony7 #46962 üzenetére
A többfunkciós hardvergombok kezelésébe manuálisan "beleszólni" pilótavizsgás feladat. Van egy Xperia minim, amin a menü és a vissza fel van csetélve a Samuhoz képest. Így mindíg a másikat nyomtam. Utánaolvastam, hogy miként lehetne megcserélni. Gyorsan le is tettem e szándékomról. Szerintem ezt egyik automatizálóval sem lehetne megoldani. Ráadásul ha jól tudom, az a home -híváskezelés is gyártói feature, nem Android. Mivel az automatizálók az Android API -kon keresztül kommunikálnak a rendszerrel, ezért az ilyenekbe nem tudnak beleavatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Ha letöltök egy játékot a play áruházból az hogy működik a telefon számláról vonja le a pénzt vagy bankkártyáról kell fizetni? köszi
-
Wolfskin
őstag
heló, valamit elcsesztem a képernyőmmel, mert nem tudom reprodukálni az eredeti állapotot.:
1. - az ikonok mögött gyári kék szín van
2, - ha lezárt állapotból felébred (bekapcs gomb), akkor egy szép full hd kép, amit húzással összemaszatolok. (ezt egyébként minek hívják? ezt szeretném igazából visszaállítani...)a beállításokban találtam vagy tíz féle képernyőt: (indítóképernyő, kezdő képernyő, nyitó képernyő, háttár kép, élő képernyő, lezárt képernyő, kezdő- és zárolt képernyő stb.), de bármit ha megváltoztatok, csak az ikonok mögötti háttér változik. meg.(azt hiszem az a háttérkép) tudom, hogy alap dolog, de...
arra nincs valami alkalmazás, hogy a HOME GOMB ---> hívás megszakítás (kikapcsolt képernyő mellett is?)
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
heló,
olyan alkalmazást, vagy beállítást tud valaki, hogy a home gombbal lehessen letenni a hívást? van egy csomó "home button..." app, de eddog egyik se...
arra gondsolok, hogy mikor beszélgetés közben kikapcsoil a képernyő, akkor ne kelljen vajarászni, rázogatni, hogy feléledjen, majd ezután gombot keresgélni, hanem úgy, ahogy van, home button és megszakítja a vonalat.''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
aizen92
addikt
Gondolom már ment a sírás, most én panaszkodok: youtube frissítés kinyírta az alkalmazást. Nem lehet megnyitni, folyton leáll
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
vadasz70
aktív tag
A Beállításokban! az alkalmazás kezelőből.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Kérdésem! Az alkalmazás kezelőben el lehet rejteni az ikonokat?
-
Wolfskin
őstag
(#46936) @ LonGleY
nem értem, ha válaszként akarok írni, akkor kiléptet és nem enged bejelentkezni, mindig visszadob, ha újat írok, azt engedi (opera)
szóval: a Business Calender jobb, mint pl. a samsung beépített naptára? tudsz egy két szót pro/kontra?
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
tomy86
addikt
válasz dReFiX #46934 üzenetére
Én ezeket használom ill. használtam: Simple Calendar Widget és Simple Calendar Widget. Jelenleg az utóbbit használom (ne tévesszen meg az azonos elnevezés, a két progi nem ugyanaz)
(#46938) LonGleY: én szeretem (főleg 512MB ram mellett) Megvettem a Business Calendar Prot is, mégis ezt a widgetet használom.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz dReFiX #46934 üzenetére
Amúgy én ezt használom: Business Tasks
Ez utóbbi nem naptár alapú (hanem Google Tasks), viszont
a teendők jelzésése hasonló a fenti képen láthatóhoz.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Oldman2 #46926 üzenetére
Bocs, de igazából nem neked szólt a válaszom "kissé" ingerült stílusa. Csak nem sokkal korábban talált meg egy egybites user szintén a számhordozás miatt. Leírtam neki, hogy hogyan kérdezheti le a gyakran hívott számokat, de nem nagyon vette az adást. A végén abban maradtunk, hogy ő nem szórakozik mindenféle kódokkal és egyébként is milyen szar egy program, hogy azt nem tudja ellenőrizni magától stb....
Ezután megláttam, hogy ismét ez a felvetés és nem kicsit túlreagáltam a dolgot. Sorry.[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
Melyik a legegyszerűbb naptár Widget, ami csak sorban ki írja dátum szerint az eseményeket? Agendán és smoothon kívül? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
GTA 5 iFruit app miért nem kompatibilis LG G Pad 8.3 Tab-al?
-
tobias40
veterán
Továbbra is az a gondom hogy a teló nem mondja ki helyesen a hívó fél nevét/telefonszámát.
Svox classic fent van és jól beállítva,Mariska jogtisztán szintén és még mindíg nem találom azt a beállítást sehol ahol átírhatom hogy mit mondjon a teló a bejövő híváskor!
Régebben úgy állítottam be hogy "keres vki" és oda bármit írhattam volna mert megvolt a hely ahol módosíthattam!
Vhogyan elállítódott vagy letöröltem vmit és most ezt nem tudom megcsinálni!Ha valakinek működik így a telója az kérem segítsen hogy mit tegyek még fel hozzá vagy hol állítsam be,mert jelenleg ilyen opciót egyik programban sem találok!
Köszi!
-
tomy86
addikt
válasz zoli62 #46925 üzenetére
Én mindent a haladó beállítások alatt szoktam csinálni. Ott minden konfigolható. Igen, a szabály létrehozása előtti adatokat is aktualizálja.
(#46926) Oldman2: miért jön mindenki ezzel? A gyakran hívott számok esetén USSD kóddal le kell kérdezni, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik, mint azt korábban is leírtam. Ezeket a számokat hozzá kell adni a megfelelő számcsoporthoz és ennyi. Ezután olyan hatalmas eltérések már nem adódhatnak.
-
zoli62
addikt
Call Meter 3G-ben be lehet állítani alternatív tarifát úgy, hogy ez a percdíj csak egy adott körzetszámba irányuló hívásokra vonatkozik,és ha igen, akkor hogyan?
-
petipetya
nagyúr
válasz dReFiX #46919 üzenetére
Az Exdialer-t ismerem. Témázható és felépítésében eléggé testreszabható.
"nincs rá lezsóidő"
-
dReFiX
senior tag
A gyári tarcsazos/hívás listás program helyett mit ajánlanátok? Köszi!
-
dokee78
félisten
Tudtok Wifi direct vagy bluetoothon működő CB alkalmazást biciklizéshez?
Elsősorban bevált,használt alkalmazásokat várok.[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz Kékes525 #46916 üzenetére
A képek alatt van a leírás, arra kattintva pedig betölti az app oldalát, ahol a szöveg nagyobbra nyitható, és a képek is végigtallózhatók. Minden programhoz írnak 2-3 mondatot, és pontozzák őket egy 10-es skálán. Tény, hogy cikkeket nem fogsz találni, és kipróbálni sem fogja őket helyetted.
A Fetch rendszerében viszont az a jó, hogy igazodik idővel a kedveléseidhez, dislike-jaidhoz, és tényleg egészen hasznos appokat fog mutatni. Az elején érdemes kiválasztani az Apps fülről azokat a kategóriákat, amikről olvasni szeretnél. Úgy kell nézni a dolgot, hogy ez egy alternatív Play, pár fokkal hasznosabb tartalommal. Nekem pl. eszembe nem jutna a Play-en új programot keresni, ott a relevancia ismeretlen fogalom.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Kipróbáltam a Best Apps Market -et. Sajnos ennek is az a legnagyobb hibája mint a playnek: az hogy az apk leírásából elsőre nem mutat semmit. Csicsás, hatalmas, mindent betöltő, semmitmondó képekből kellene kitalálni, hogy mit is takar az apk.
Tanulhatnának a Firefox kiegészítők site-tól, ott legalább mielőtt rányomok az adott kiegészítőre van valami infó is róla, ezért nem kell egyenként végignéznem, hogy egyáltalán kell e vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
LonGleY
veterán
válasz Kékes525 #46908 üzenetére
Közben már megfejtettük, hogy miért. Megszűnt a program, helyette van a BAM.
GrandS: A képek és a videók alapján nagyon zsúfoltnak tűnik, de élőben tényleg gyönyörű. Nem az a szőrös 3D, hanem 2D, nagyon jó effektekkel és motorral.
---------
Más: Az Autodesk is csinált saját üzenetküldőt.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #46905 üzenetére
Úgy néz ki, átvette a program szerepét a BAM.
Pontosabban egybeolvasztották a kettőt..Best Apps Market - for Android
zeorsdfd: Egyszerre. :]
[ Szerkesztve ]
-
zeorsdfd
senior tag
válasz Kékes525 #46904 üzenetére
Fetch = BAM = Best Apps Market
vagy akár: videó:-)
( By incorporating Fetch into BAM, we can bring better, more accurate results to our users, thanks to Fetch's algorithms and BAM's human editors/reviewers.)
[ezaz Longley:-))]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest