- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
Balazska15 #81896 üzenetére
Sygic vagy Here.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Balazska15 #77728 üzenetére
én is arra gondoltam.
amíg nem frissítek vagy lépek be valamelyik másik topikba, addig nem frissül az ott lévő szám. -
Mauzes
addikt
válasz
Balazska15 #77688 üzenetére
Nekem csak telefonos kellene, gépen nem használom.
-
zseko
veterán
válasz
Balazska15 #75207 üzenetére
Én az SMS Backup + progit használom, az a gmail levelek közé menti le az sms üzeneteket, sms címkével ellátva. Vissza is tudja állítani.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
Balazska15 #75207 üzenetére
Innen bármelyik tudja, javaslom, hogy az első három közül válaszd valamelyiket. Kies-sel nincs tapasztalatom ilyen szempontból, de a fenti alkalmazásokkal pofonegyszerű a művelet.
-
jopika
tag
válasz
Balazska15 #73463 üzenetére
Magisto Video Editor
Video Editorezeket használtam play röl leszedhető
-
tpeter77
addikt
válasz
Balazska15 #50828 üzenetére
szia
a Ledet megoldottam.
Opera Mobile Classic alól és még egy böngésző alól (talán Firefox) nem megy ..... kipróbáltam vagy 5-6 félét.
csakhogy eddig ez alól eddig ment, ezért furcsa.
Gyári böngészőből, Chrome-ból jó.A hangprofilosról majd holnap küldök képet.
-
tpeter77
addikt
válasz
Balazska15 #50828 üzenetére
beírtam már oda is csak ott nem jött válasz.
-
Laca1212
őstag
válasz
Balazska15 #50316 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Balazska15 #50298 üzenetére
Ennyi. De ha csak az én melómból indulok ki, ez nem is olyan rossz dolog.
-Látod, hogy hol vagyok, tudod, hogy hova megyek. Akko meg mé hívogatsz azzal, hogy mikor érek oda? A sofőr vezet, a vállalkozó meg idegeskedik. Ne cseréljük meg a szerepeket! -
petipetya
nagyúr
válasz
Balazska15 #50102 üzenetére
Lentebb kérdezte valaki, hogy csak azok látszanak-e akik +36 formátummal szerepelnek a telefonkönyvben? Nálam másfél éve így szerepel mindenki, így erre nem tudok válaszolni. De lehet, hogy nálad ez a probléma?Negatív. Kipróbáltam és simán látni azt a személyt, akinek átírtam a számát a +36-ról 30-ra. Talán a whatsapp / beállítások / kapcsolatok / összes kapcsolat mutatását lenne érdemes bepipálni.
-
St3ven
addikt
válasz
Balazska15 #50102 üzenetére
Ráfrissítettél a kontaktlistára? Illetve a rejtett kapcsolatok mutatását is érdemes lenne beállítani.
-
air
nagyúr
válasz
Balazska15 #49047 üzenetére
Talán nem ezt tettem? Leírtam, hogy az alapértelmezett fiók törlése factory resettel is felérhet. Ez nem jelenti azt, hogy minden esetben ezzel jár.
Próbáld értelmezni, amit leírtam! -
bododani
senior tag
válasz
Balazska15 #47381 üzenetére
Elég rossz minőségben, de a Camera FV-5 tud ilyet. És ennél jobb app ami nagyobb felbontásban tudna készíteni ilyet jelenleg nincs. Átkutattam én eziránt mindent de nincs más ami jobbat készítene.
-
caverinha
aktív tag
válasz
Balazska15 #46266 üzenetére
Jól látom,h ennek a prèmium változata engedi a szkennelt dokumentumok szerkesztèsèt? Igazából igen olyan kellene,mint a fordìtó,azzal csak az a bajom,h egy oldalnyi szöveget nem tudok kimásolni belőle,ha soronkènt másolok ès átlèpek a wordbe bemásolni a sort majd megint a fordìtó,akkor kezdhetem a szöveg lefènykèpezèsèt újra,szóval lènyegèben pont ilyen kellene ès úgy emlèkeztem,h van is rá egy külön app,de lehet rosszul emlèkeztem.
-
canniball
nagyúr
válasz
Balazska15 #45758 üzenetére
Ehhh, akkó mé írják oda az ingyeneshez...
-
törölt tag
válasz
Balazska15 #45708 üzenetére
Arra is van jó megoldás. Ha a task killer csak egyetlen futó alkalmazást lövöldöz ki. Saját magát. Így megvan a placebo és semmibe sem kavar bele.
-
hrvp
aktív tag
válasz
Balazska15 #45531 üzenetére
Ó basszus, köszi! Átsiklottam felette...
-
arkone
aktív tag
válasz
Balazska15 #44273 üzenetére
A srác kívánsága alapján amit én ajánlottam megvalósítható. Nem nyílik meg semmi. Parancsikonra kattint és már világít is. Mit értelmezzek még a 44255-as hozzászólásban?
-
quailstorm
félisten
válasz
Balazska15 #44139 üzenetére
Eredetileg ugyebár én ezt taskmanagerrel egybekötve akartam, és arra voltam kíváncsi ki használ ilyet, és melyiket. Keresni én is tudok, de kösz azt a két másodpercet.
-
törölt tag
válasz
Balazska15 #44027 üzenetére
Tehát
1. VLC 2.1.3 nézet - kezelőfelület hozzáadása - web
2. Eszközök - beállítások - alul, a megjelenítésnél mind - kezelőfelületek - elsődleges felületek - lua nál, a lua értelmezőben, a lua HTTP -nek adsz egy tetszőleges jelszót, majd alul mentés.
Telóban a remote settings -nél szkenneli a hálózatot és magától fel kell ismerje a PC -t akkor is, ha nem adtál meg IP -t (ugye azonos hálózaton vagytok, nem mobilnettel, vagy másik hálózatról próbálod?). Ha megtalálta, akkor rákattintva kéri a jelszót, amit megadtál a PC -n. Ha nem találja, akkor az hálózati probléma, nem a remote hibája. Pl. valami tűzfal, vagy ilyesmi blokkolja a kapcsolatot. -
törölt tag
válasz
Balazska15 #44024 üzenetére
Ez még nem baj. Mi van, ha a library -ra böksz? Ha csatlakozva vagy, akkor látnod kell az alapértelmezett könyvtárt. Ha legfelül (nem a nagy, ződ nyíl) a házikó ikon melletti nyilacskát bökdösöd, akkor fel tudsz lépkedni egészen a csatlakoztatott meghajtókhoz. Innen ki tudod tallózni az indítandó médiát.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Balazska15 #44024 üzenetére
Ugyanezt tapasztalom.
-
scope2007
addikt
válasz
Balazska15 #44005 üzenetére
dettó, én is próbáltam régebben.. a leírás alapján.. de nem működött
egyébként vlc-t használok, windows mediaplayer mellett. -
törölt tag
válasz
Balazska15 #44013 üzenetére
Hát gőzöm sincs, hogy min akadsz el. Frissítettem a VLC -t a legújabbra. Telepítettem a Peter Baldwin -féle remote programot. Indítás után írt egy beállítást, hogy a beállítások (mind) - kezelőfelületek - elsődleges felületek - lua -nál adjak meg HTTP jelszót. Megadtam, majd alul mentésre katt. Ezután "add VLC server" -nél megadtam a PC IP -jét. Kérte a jelszót és ennyi. Még a CIFS -sel csatolt NAS -on lévő videó megosztást is látom a telón, tudok róla médiát indítani. Megy a vezérlés, hang, szvsz erre lehet azt mondani, hogy működik. Volt kb. fél perc összelőni.
-
törölt tag
válasz
Most nincs telepítve a telóra, de régebben használtam, De ha nagyon nem bírsz vele, akkor megpróbálom. A VLC -ben hozzáadtad a webes vezérlőfelületet? Ha esetleg nem, akkor keress rá a gugliban a beállításra!
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ha lesz megoldás, akkor légyszi írd be a topicba. Én is próbálkoztam vele január elején, de csak valami 2-3 évvel ezelőtti leírást dobott ki a kereső, ráadásul a linux alatti vlc-n nem is volt a cikkben említett menüpont.
-
atosan
veterán
válasz
Balazska15 #44001 üzenetére
Köszi a tippet
Sajnos nem segített, csak úgy műkszik, ha a belső tárhely Music álnevű mappába rakom. Fura számomra.
-
guftabi96
addikt
válasz
Balazska15 #43774 üzenetére
Azzal próbáltam én is, de a gravity boxot nem sikerül elindítani. Monduloknál engedélyeztem a gravity box-ot, újraindítottam a telefonomat, majd amikor indítanám a gravity boxot annyit ír ki, hogy várakozás a keretrendszer válaszára, tölt pár másodpercet, majd kiírja, hogy a keretrendszer nem válaszol. kilépés.
mi lehet a probléma?
-
anyuci44
csendes tag
válasz
Balazska15 #43732 üzenetére
Nincs a beallitasok kozott hivasbeallitas.
-
válasz
Balazska15 #43677 üzenetére
Tape-a-talk
-
dokee78
félisten
válasz
Balazska15 #43677 üzenetére
Keress privátban.
Mert itt hosszú lenne és csak megtöltenénk a toikot egy csetpartival.Keresővel is találtál volna egy általam javasolt jól működőt.
-
dokee78
félisten
válasz
Balazska15 #43654 üzenetére
Akkor azt kihagyom.
-
Eternitys
aktív tag
válasz
Balazska15 #42915 üzenetére
Igen, ilyesmit keresek. Meglesem, köszi!
-
colonia
senior tag
válasz
Balazska15 #42566 üzenetére
-
madkiller
őstag
válasz
-
dokee78
félisten
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest