Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewsonic851
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Skype kb. mennyi adatforgalmat fogyaszt egy videóhívás alatt?
-
viewsonic851
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a Viberen én nem hallok hívás közben senkit, engem viszont hallanak...
Képküldés, üzenet küldés tökéletes működik.
Frissítettem. Akkor is süket.
Wifi jel erőssége mindkettőnknél tökéletes volt.Mit lehetne még megpróbálni, mi lehet a baj?
Köszi a válaszokat előre is!
-
viewsonic851
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a régebbi hozzászólásokat a kérdésemmel kapcsolatban, de nem találtam rá egyértelmű választ.
A kérdésem azokhoz szól, akik használják a RunKeeper vagy Runstatic alkalmazást futás közben.
Be kell kapcsolni az adatforgalmat, vagy elég a GPS? Ugyanis amikor csak a GPS van bekapcsolva és indítanám a futást, akkor mindkét alkalmazás kéri az internet hozzáférés bekapcsolását...
Olvastam, hogy a térkép használata miatt nagyon lecsapja az adatforgalmat, így csak a GPS beállítása szükséges, és majd wifiről feltölthető az adat... De ezt hogy kell érteni? Csak akkor fogom látni hogy mennyit futottam, ha pl facebookon nyilvánossá teszem?
Valaki tudna nekem segíteni, hogy akkor most hogy is van ez pontosan...? Bocsánat a bugyuta kérdésekért, nem vagyok jártas ezekben az androidos alkalmazásokban
Egyébként ki melyiket ajánlja? RunKeeper vagy inkább Runstatic? Esetleg más? Melyik a legpontosabb?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest