Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz aizen92 #49824 üzenetére
Ilyen nálam nincs. Ezt a ficsőrt külön be kellett kapcsolni valahol. Amikor rootoltam a telefont akkor megcsináltam, de most gyári szoftver van fenn és abban nem látok ilyen opciót.
Vagy az is lehet hogy máshová rejtették. Vagy vak vagyok. Bármi lehetséges.Nem lenne rossz valahogy újra bekapcsolni ezt a funkciót mert hasznos volt.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz atillaahun #49820 üzenetére
Zsír. Sikerült. Köszi!
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
AirDroidot hogy a fenébe lehet letörölni? Nincs a lehetőségek között az eltávolítás. Playnál meg azt írja ki hogy először deaktiválni kell. De azt sem lehet.
Feleslegesen foglal 40MB ramot.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Tud valaki egy aránylag jól működő OCR programot?
Párat írtak itt topicban de nem igazán bejövősek.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Valaki vágja hogy hogyan működik a CamScanner szövegfelismerője? Mert rábökök (miután telepítettem a plugint) az OCR Recognize gombra és szépen fel is ismeri a szöveget, de után nem történik semmi. Ugyanúgy ott marad a kép és nem tudom a szöveget szerkeszteni ill lementeni.
-
Huma
addikt
-
Huma
addikt
válasz zsoltzsolt #49733 üzenetére
Akkor Japánt mutatná.
Egyébként lőttem pár fotót magamról. Egyiken sem lettem felismerhető. Kár hogy a GPS-t nem tudja bekapcsolni a program. Staminát is ki kellett lőnöm, hogy működjön a program. Mondjuk ez érthető.
-
Huma
addikt
válasz zsoltzsolt #49731 üzenetére
Kipróbáltam a nyomkövetést. Szerinte Afrikától délre a vízen tartózkodik a telefonom.
-
Huma
addikt
Gyerekek, rájöttem valamire. Ezek az androidos telók olyanok mintha egy zsebben hordható linuxos pc-k lennének amikkel telefonálni is lehet. Nem mondom hogy egy zseni vagyok, de értitek a célzást...
-
Huma
addikt
(#49211) punky10, (#49209) Silent7:
Köszönöm! Kipróbálom mind a kettőt.(#49216) Somatom:
Thx![ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Olyan program létezik aminél be lehet állítani, hogy csak a mobil adatforgalmat mérje és be lehessen állítani, hogy számoljon visszafelé? Valamint legyen widgetje is ami kijelezze ezt. És automatizálni lehessen hogy minden hónap bizonyos napján alaphelyzetbe állítsa a számlálót.
Tehát van mondjuk 200MB mobilnetem az előfizetésemben amit minden hónap 28-ik napján megújítanak. És én azt szeretném hogy a következő hónap 28-áig folyamatosan számoljon visszafelé mikor mobilnetet használok.
Szerintetek van ilyen alkalmazás vagy inkább felejtsem el?
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Ez a Business Calendar Pro jó naptár? Tudtok jobbat?
-
Huma
addikt
Az a jó hogy mint kiderült három olvasó is kell nekem. Mivel csak az egyik kezeli a pdf-et, a másik a prc-t a harmadik már nem is tudom melyik volt.
Moon fizetős kezeli a pdf-et de nem veszem meg ezerért, mikor van több ingyenes alternatíva is.
Én nem tudtam letenni a voksom egyik mellett sem mert mindegyiknek van valami előnyös tulajdonsága a többivel szemben.
-
Huma
addikt
Thx. Ezt is kipróbálom.
Többieknek:
Kipróbáltam mind a négyet és mindnek van valami tulajdonsága vagy jellegzetessége ami tetszik. Összesítve talán az AIReader tetszik a legjobban közülük, de ilyen rövid idő alatt nem tudom kijelenteni, hogy melyik az amelyik a legjobb lesz számomra.Most már többet ne ajánljatok mert a végén lesz vagy 50 e-book olvasó program a telefonomon.
-
Huma
addikt
válasz sbwolf #48614 üzenetére
Azt már leszedtem.
Meg az Aldiko-t.Az a baj hogy ebből is van egy rakás és egy csomó idő megtalálni a megfelelőt.
Gondoltam megkérdezem kinek melyik a kedvence.Letöltök pár Rejtő könyvet a netről és tesztelem majd őket.
-
Huma
addikt
Szerintetek melyik a legjobb e-book olvasó?
-
Huma
addikt
válasz kovisoft #48475 üzenetére
Csak a keresőbe írtam be és ott volt ilyen szöveg a play-es találatoknál. De most hogy olvasgattam, nincs említve se a saját honlapjukon se a play-en. Szóval lehet, hogy csalóka volt a találat.
-
Huma
addikt
Próbálgattam a Boat-ot és azt kell hogy mondjam nekem ez a befutó. Logikusan felépített, könnyen kezelhető menüje van és nagyon jól testre szabható a böngésző. Persze a Dolphin se rossz.
Azt nem tudja valaki hogy szerveroldali tömörítés létezik nála? Mint az Opera mininél.szerk:
Most olvasom, hogy van nála tömörítés. Ha jól tudom Dolphinnál nincs ilyen.[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz yozsee11 #48387 üzenetére
Nem semmi. De ez már csalásnak minősül, nem? Ezért nem fogják elkaszálni a készítőt? Mondjuk meg is érdemelné. Minimum, hogy visszautalja az összes pénzt. Az utalási költségek meg a sok sz@rakodás az utalásokkal is elég jó kis büntetés lenne.
-
Huma
addikt
Miért kéne tudnia? Azt elég ha a bankod tudja.
Te a kapott kódot szépen begépeled a megfelelő helyre ami a hamis banki oldalon van. Onnan meg automatice továbbítódik a banknak.Ez nem összeesküvés-elmélet. Létező átverés és rengetegen beszopták már.
Úgy lehet könnyen kiszúrni, hogy a kapott sms-ben nem stimmel a számlaszám vagy az utalandó összeg. De ezt rengetegen meg sem nézik, csak automatikusan gépelik be a kódot.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz LonGleY #48363 üzenetére
Ezt én sem értettem soha. A PC-m négymagos és van benne négy giga memória. Mégis megakad ha valami nyúzza a vinyót (ssd nincs). Az a szűk keresztmetszet. A telefonba is rakhatnak akárhány magot és giga memóriát, ha a benne lévő adattároló nem tudja lekezelni a rázúduló adatokat. Teljesen természetes ha nem minden zökkenőmentes.
Mindenesetre ezek a lefagyások és nagyobb akadások nem normálisak. Nekem pl sosem csinál ilyet a play pedig a telefonomban csak 840MB memória van.
Kisebb lagok szoktak lenni. De semmi olyan mi pár tizedmásodpercnél tovább tartana.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz MartOOn #48280 üzenetére
Nincs rajta olyasmi mint az opera classic-ban, hogy ha gyorsan görgeted az oldalt akkor felugrik egy nyíl amire rákattintva a lap aljára vagy tetejére ugrik? Nagyon hasznos funkció ha egyébként sokat kellene görgetni.
Dolphinban is érdekelne ha van ilyen mert nem találtam.
más:
Helium Backup tökéletesen működik.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz quailstorm #48278 üzenetére
Gondoltam van valakinek pro és kontra összehasonlítási alapja. Eddig még csak a Dolphint használtam, de ha jó a másik akkor lehet teszek vele egy próbát.
-
Huma
addikt
Melyik a jobb? A Boat Browser vagy a Dolphin Browser? Vagy ilyet nem illik kérdezni?
-
Huma
addikt
Helium Backup-al hogy lehet PC-re menteni az adatokat? Sehogy sem akar sikerülni.
A Helium Desktop látja a telefont. De nem találok olyan menüpontot a programban amivel pc-re lehetne menteni a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz kovisoft #47603 üzenetére
Tegnap elkezdtem nézegetni, hogy milyen lehetőségek van benne és kb mindent tud amit egy ilyen programnak tudnia kell. Én túrázáshoz használtam, de jó geocachingra és GPS navigációként is megállja a helyét állítólag (ezt nem próbáltam ki).
Van benne időjárás jelentés, iránytű. Testre szabható a kezelőfelülete. Hatszázféle térképet kezel. Ezek közül sokat offline is használni tud. Minden funkciót részletesen be lehet állítani rajta. És mindezek ellenére nincs agyonbonyolítva. Elég felhasználóbarát. Nagyon jó program. Nem bántam meg hogy anno kipengettem érte több mint kétezer forintot.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz bull84ghia #47567 üzenetére
A Locus nagyon jó erre a célra.
-
Huma
addikt
válasz LordRajZoL #36008 üzenetére
No a horkolásfelvevésre kíváncsi vok. Ezt külön be kell állítani? Gondolom igen.
szerk: Már be is állítottam. Remélem nem vesz fel semmit. Bebaszna ha kiderülne hogy alvás közben arámi szöveget tolok.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz LordRajZoL #36003 üzenetére
No én ma kipróbálom. De ha korán kelt akkor csúnyán fogok nézni a telefonra.
-
Huma
addikt
válasz petipetya #36001 üzenetére
Pedig tényleg számít mikor kelsz. Van hogy tök éberen és fitten felkelek háromkor aztán mikor látom hogy korán van visszafekszem és négykor, mikor csörög az óra úgy kelek fel mint a mosott sz@r.
-
-
Huma
addikt
válasz akoska07 #35979 üzenetére
Szerintem fenntartásokkal kezeld a mért eredményeket. A telefon nem mérőműszer. Valszeg minden telefonon mást mutatna a program ugyanabból a hangforrásból.
Egy nagyjából százalékra (Esetleg készülék specifikusan) azért én is kíváncsi lennék. Pl HTC One 20% hibahatár. Sony SP 15%. Stb.(#35996) mcsm88:
Méri az agyhullámaidat.[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Megvettem. Legnagyobb bánatomra a full verzióban is limitálva van a letöltés 5000lap/napra.
Elméletileg a turistautak.hu térképét használja (asszem). Nem lehet valahogy letölteni egyben az egészet közvetlenül a honlapról és rárakni a telefonra?Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
A Locus tud olyat hogy felosztja 1km-re a megtett távot és az alapján is statisztikát készít? Pl átlagsebesség, össz emelkedés és süllyedés.
A RunKeeper tud ilyet, de asszem csak az átlagsebességet írja ki ill hogy mennyi idő volt megtenni azt az egy km-t.Gondoltam lekapom MO teljes részletességű turistatérképét Locusra, de letettem róla mivel több mint 12GB.
Lejjebb adom és inkább csak azt a részt szedem le ahol majd túrázni fogok.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
-
Huma
addikt
Leszedtem az összes ajánlott progit. A Locus elég komoly programnak tűnik. Lehet ő lesz a befutó.
-
Huma
addikt
Köszönöm a válaszokat! Megnézem az Endomondo-t és a Sports Trackert is.
-
Huma
addikt
válasz Ghostman78 #34897 üzenetére
Az én telefonom tudja alapból. (Xperia SP)
Nem lehet hogy a tied is tudja?Más:
Nekem is lenne kérdésem. Megyek túrázni és egy olyan app kellene ami végig rögzíti (GPS), hogy mikor merre jártam és szépen kirajzolja egy térképen. Kiszámolja a megtett utat, esetleg még a szintkülönbségeket is (hegyvidéki túra lesz).Jelenleg a RunKeeper progit találtam meg. Ez megfelel a célnak vagy esetleg van ennél jobb?
-
Huma
addikt
Pl nem tudott mappákat kezelni. Csak album, előadó, stb szerint lehetett lejátszási listát összeállítani. Én régimódi vagyok és mappákba szortírozom a zenéimet.
Volt ami nem játszott le minden mp3-at. Kettő is.
Volt ami nem volt stabil.
Ilyesmik.Az NRG volt az egyetlen közülük ami hibátlanul működött, kezelte a mappákat és nagyon felhasználóbarát a kezelése. (Fizetett hirdetésünket halhatták!)
-
Huma
addikt
Mappákat tud kezelni?
Az NRG is fizetős meg ez is. Nem sajnálok 1k-t érte, ha tényleg jól működik. Csak sajnos eddig 10-ből 9 lejátszó megbukott nálam és sajnálnék olyanra pénzt kidobni amit aztán nem is fogok használni.
-
Huma
addikt
válasz Angelotti #34383 üzenetére
Eddig a Click English jött be nekem a legjobban. Még kissé bugos, de ha kiforrja magát akkor szerintem remek program lesz. A support jónak tűnik. A hibabejelentésemre pár óra múlva már reagáltak is.
Más:
Szerintetek melyik a legjobb mp3 lejátszó? Én most kipróbáltam vagy tízet és az NRG Player jött be leginkább. Az volt az egyetlen amiben minden megvolt amire szükségem volt és minden úgy működött ahogyan kell.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest