- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
Eternitys #58060 üzenetére
Igen, jól látod, erre van két widget-je, - 4x1 és 2x1 - illetve a profilváltásra egy 1x1 és a hangerő rögzítésére szintén 1x1 méretben.
(#58058) Somatom
Egy HTC Hero volt az első droidos vasam, 2009 év végén. Most visszanézve, olvasva, az első verzió még 1.5 volt rajta, majd jött az 1.6 és nagy dolog volt, amikor megjött rá a 2.1. -
rjg
őstag
válasz
Eternitys #58051 üzenetére
Én 1.6 óta az AudioManager Pro verzióját használom.
-
tomy86
addikt
válasz
Eternitys #57824 üzenetére
Olyat nem tudok, ahol az ikon ugyanilyen körben van. Viszont a Power Togglesben van lock screen kapcsoló és az egyérintéses rezgő-néma-normál hang kapcsoló is. Olyan színűre állítod, amilyenre akarod, illetve egyedi ikont is adhatsz neki (ikonpakkból, képből, stb.)
-
dokee78
félisten
válasz
Eternitys #50916 üzenetére
GPS Status & Toolbox is tud helyet megosztani,ha jól tudom.
-
Eternitys
aktív tag
válasz
Eternitys #50866 üzenetére
Asszem meglett a potenciális alternatíva pozíció megosztó és térkép screenshot-ot is készítő appra:
A neve: Map Coordinates
-Magyarul nyelvű (legalábbis a menüje magyarított valamennyire)
-4 féle térkép típus: normál, műholdas, terep, hibrid.
-Térkép screenshot megosztás( root kell neki): Email, Facebook, Twitter, Google+ accounts,sms, stb
-Google Maps Navigáció adott helyre
-Cím vágólapra másolás
-Szép holo felületEgy dolog nem világos, hogy pontosan mi az az "MGRS " koordináta típus:
-
petipetya
nagyúr
válasz
Eternitys #50866 üzenetére
Pont nem ismerek olyat, amellyel emailben és sms-ben tudod megosztani a helyzetedet. A helyedben a "my location" kulcsszavakra keresnék rá a Play-en.
A Hangouts, WhatsApp és Viber viszont tartalmaz olyan funkciót, hogy egy gombnyomással megoszthatod a helyzetedet bármelyik csevegésben.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Eternitys #50645 üzenetére
Ezért írtam úgy, hogy a "saját magam részére".
De akkor megerősítem: a saját magam részéről nem érdekel a telefon net/aksi/ram fogyasztása olyan szempontból, hogy rinyáljak miatta. A mobilnet használat mennyisége lényegtelen, mivel az korlátlan. Az otthoni wifi szintén. Az aksi tölthető, nem a pusztában mozgok egész nap. RAM pedig van elég.
Műszaki szempontból viszont érdekel az aksi statisztikája, ezért is szoktam méréseket csinálni: [link]
-
válasz
Eternitys #50458 üzenetére
Régebben mintha csak az internet.telekom APN-nel ment volna, ma már ez lehet megoldott, más apn-nel is, de tégy egy próbát. Noob kérdés, de LTE lefedett területen vagy?
(#50461) air
Ez hülyeség. A H+ a HSDPA+ hálózat jele.. Az LTE/4G hálózat esetén vagy LTE-t vagy 4G-t ír, készüléktől, ROM-tól függően.
-
air
nagyúr
válasz
Eternitys #48800 üzenetére
"Root user? You're done!". ez mit akar jelenteni?
Pont azt, ami oda van írva. "Van rootod? Kész vagy." vagyis a további lépéseket nem kell megcsinálni.
Nem rootolt készülék esetén kell egy PC is a mentéshez. De a mentés a készülékre készül. Utána a visszaállítás gondolom ugyanúgy működik. Rootolt készülék esetén nem kell segéd PC, nem rootolt esetén kell. Ennyi.De én is a Titaniumot ajánlom inkább.
-
tomy86
addikt
válasz
Eternitys #48792 üzenetére
Heliumot nem próbáltam (MyBackup Prot vettem még meg), de a Titanium Backup fizetős verziója szinte mindent tud, amire szükséged lehet. A Heliumról rendelkezésemre álló kevés infó alapján (ami a Playen szerepel és itt olvastam) szerintem rootolt készülék esetén a TB inkább megéri az árát. Ingyenes verziók esetén meg egyszerű a válasz. Próbáld ki mindkettőt és utána dönts!
-
tomy86
addikt
válasz
Eternitys #46452 üzenetére
Nincs mit. Nagyon nem kellett utánanézni, mert már régóta használok görgethető widgeteket a Nován. A leírásban azért nem szerepel pl. se a Nova, se az Apex, mert akkoriban (az xda-s post 2011-es) szerintem nem is léteztek ezek a Launcherek. Ha jól emlékszem ICS-re jöttek ki először.
-
zho-lee
addikt
válasz
Eternitys #46452 üzenetére
Itt is kérdezném, hátha innen kapok segítséget
Samsung Galaxy SIII (I9300) készüléken a kijelző jobb függőleges oldalán 1-2 pixelnyi sávot nem tudok lefedni, kilóg widget és alkalmazás alól is. Persze a háttér lefedi, és bármit teszek, elüt/kilátszik. Szóval idegesítő.
Gondolom, kalibráció kellene, de..
Ezt találtam csak.
Nem tudtok olyat, ami tuti menne az S3-on? -
Bozek
nagyúr
válasz
Eternitys #42336 üzenetére
Attól függ, hogy melyik bank ATM-jét keresed. Az OTP SmartBank-ban van a saját automatáihoz kereső, nem kell hozzá belépni a számlához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest