- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tyuli76 #47196 üzenetére
Itt a hsz. Csak átfutottam benne a linket, de használhatónak tűnik.
-
jbl
senior tag
Ez engem is nagyon érdekelne!
Találja meg valaki, hogy honnan lehetne letölteni!Small sheep 3D Weather Widget
小綿羊 3D 天氣小工具 -
LonGleY
veterán
válasz
fireman123 #47197 üzenetére
Sok gyári és egyéb widget tudja azt, hogy a kedvencnek jelölt konktaktokat kiemeli, de a legegyszerűbb az, ha widget helyett parancsikont hozol létre. Ott kiválasztod a közvetlen tárcsázást, utána a kontaktot (több ilyet is kipakolhatsz). Ebből lesz egy 1x1-es ikonod, amire bökve azonnal kezdeményezi a hívást.
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Olyan appot keresek amellyel a főképernyőre ki lehet tenni a leggyakrabban hívott számokat, és onnan lehet hívást indítani.
Esetleg az android (4.1.2) ezt nem tudja alapból? -
pakfong
tag
válasz
batai15 #47190 üzenetére
4,7-es kijelzőn nem zavaró és lényegesen gyorsabb a gépelés a 4. sorral. Ph-s kollega megoldotta ezt a Smart Keyboard-ban, reméltem, hogy a swype is tudja.
-
Bozek
nagyúr
-
törölt tag
válasz
soldi3r #47179 üzenetére
Igen, arra írták, hogy működik. De sztem szerver oldalon minden ilyen alkalmazásnak kell root jog.
tyuli76:
Egy másik topikban írtak egy shellparancsról, ami állítólag kikapcsolja a slotot. Én nem tudom kipróbálni, mert nincs duál simes droidom (csak szeretnék venni és keresem a megoldást). Érdekel? Tudnád tesztelni? -
tyuli76
tag
Üdv
Van már olyan alkalmazás,h 1 kattintással lekapcsolom az egyik simkártyát?Repülöüzembe rakom.Lenovom van és ezen van a beállitások,sim kezelelés,és ott tudom kikapcsolni.Next van fent,de ott nem tudom kirakni a simkezelés ikont,mert ha rámegyek,akkor van még 4-5 ikon azon belül,és ha azok közül választok,akkor összeomlik a launcer. -
batai15
félisten
válasz
energy4ever #47172 üzenetére
Passzolom, talán a topikjában keresgélj. Gugliztam kicsit, de semmi értelmeset nem találtam ezzel kapcsolatban.
-
Foose
addikt
Látom most mindenki Swype-ol
Én régen nagyon sokáig Swiftkey-t használtam,meg is vettem. Aztán nemrég jött a TouchPal X billentyűzet,megvettem,és imádom! Swiftkey régen törölve
Próbálta már valaki ezt? Csak egy javaslat
-
batai15
félisten
válasz
energy4ever #47167 üzenetére
[link]
erre gondolsz? -
batai15
félisten
válasz
energy4ever #47167 üzenetére
Szerintem érdeklődj a prestigio topikokban.
-
dokee78
félisten
válasz
energy4ever #47165 üzenetére
az azt hiszem a prestigiokon van gyárilag.
-
energy4ever
addikt
Mi annak az idojaras widgetnek a neve, ahol egy barany maszkal?
-
Tomace91
senior tag
Erre eseteleg valaki?
"A Clean Master-t érdemes használni Nexus 5-n? Megbízható ez az 1 gombos cucca? Meg amikor jön értesítés, hogy felesleges fájlok vannak koppintsak a tisztításért akkor lehet hagyni, hogy magától csinálja a dolgokat vagy figyelnem kell rá és át kell állítanom őket?" -
tobias40
veterán
válasz
petipetya #47154 üzenetére
Lehet hogy így lesz majd kiderül.(nevében benne a trial de sehol nem említik az idő korlátot)
Itt az email amit küldtek:
You're almost done!Confirm your email to finish setting up Swype.
If you are viewing this email on your device, tap on the following link:
If the link above does not work, manually enter the activation code listed below by opening Swype Settings > My Words (or Swype Connect) > Enter activation code.
Activation Code:
Thanks!
Swype -
petipetya
nagyúr
válasz
tobias40 #47145 üzenetére
swype + dragon trial
Számomra egyértelmű, hogy maga a billentyűzet ingyenes, és csak ez a dragon nevű szódiktálós kiegészítő része lesz fizetős 1 hónap után. Ezért ha ez utóbbira nincs szükséged, akkor egyenlőre felesleges megvenni, mert 1 hónap után úgyis kiderül, hogy igazam volt-e vagy sem.
Egyenlőre én is próbálgatom, mert az csúsztatós írásos része jobb, mint a swiftkeynek. Ha a szókiegészítésben is lenyomja majd, akkor marad ez. Már régebben is próbálgattam ezt a swypeot, csak akkor meg nem lehetett ekkora méretű gombokat beállítani raja - azóta viszont ezt pótolták.
-
siofok
őstag
válasz
siofok #47148 üzenetére
nekem csak a hosszú ó hiányzik,hogy azért hosszan kell nyomjam,nincs kint.
sosem használtam még az utómatikus javaslatos funkciót.Itt előbb utóbb azokat a szavakat adja fel,amiket sűrűbben használok?Vagy mindig ugyanazok maradnak?amúgy tényleg szupi,főleg kocsiban a hangos rész,ha működik frankón.(még csak 1-2 szó erejéig próbáltam) -
aizen92
addikt
válasz
batai15 #47134 üzenetére
petipetya:ennél van gyorsabb funkció! Próbáld ki ezt:
Van a swype piktogram bal alsó sarokban, és arról áthúzod a C-re, vagy V-re,A, X-re stb. Csak gyorsnak kell lenni különben megnyitja a beállításokat
remélem érthető
Igen, ezt más program nem tudja, olyan gyors vele a linkelés,hogy hihetetlen. Egyik legjobb program szerintem.
-
porse
őstag
válasz
Stauffenberg #47106 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz
batai15 #47128 üzenetére
Nem fogsz csalódni benne, igekötős igékkel talán a legjobban bánó app, még a Kii software van vele versenyben ,ott viszont nincs magyar bill. kiosztás, plusz csak három szót dob fel választási lehetőségként.
Volt vhol egy swype segédlet, hopp, meg is találtam, ez a nagyszerű benne, hogy hangos diktálás esetén mire képes még.
swype utasítások -
válasz
Tomace91 #47116 üzenetére
A Swiftkey már évek óta, a Swype csak tavaly jelent meg Playen, szóval ezért a nagy különbség. De próbáld ki mindkettőt és meglátod, hogy melyik jön be jobban. Amint írták a Swype most ingyenes Amazonon, de ahhoz a mobilodon kell lennie az Amazon Appstore appnak is, hogy használhasd a Swype-ot. Ha ez nem zavar, akkor hajrá. De mondjuk nem sok az az 1 dolláros Play ár sem.
-
petipetya
nagyúr
Van egy új alkalmazás, a neve Link Bubble: magyar nyelvű cikk
A lényege az, hogy lapozom a G+ és Facebook hírfolyamot, és azt a pár darab engem érdeklő hírt megosztom az alkalmazással, amely elraktározza azokat egy későbbi elolvasás és/vagy megosztás céljából.
Tetszik a koncepció, és kellene is, ám itt kezdődik a probléma: van belőle ingyenes és fizetős változat, így naivan kipróbáltam az előbbit. Sajnos az ingyenes verzió nem alkalmas az éles tesztelésre, mert max. 1 perc után elvérzett és a pro verzió frissítését ajánlotta fel - túl gyors voltam neki, vagy nem tudom.
Ha pedig feltenném a fizetős verziót, akkor 15 perc alatt nem derülne ki, hogy valóban úgy működik-e, ahogyan azt elképzeltem. Ezért mondhatjuk, hogy nincs lehetőségem rendesen kipróbálni, így lehet akármilyen jó alkalmazás, de megy a levesbe.
Kérdés, hogy ismertek-e és használtok hasonló alkalmazást? Mert most az van, hogy átpörgetem az üzenőfalakat és közben megnyitom a linkeket a böngészőben, ahol ezeket később elolvasom. Ez pedig így elég fapados.
-
somnia
senior tag
Sziasztok!
Galaxy s4-re van működő CallRecorder?
-
huan
őstag
Sziasztok!
Magyar nyelvű tréningprogram(mint pl.az endomondo) létezik? -
S e t h
nagyúr
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #47095 üzenetére
Sajnos a frissítés után jegyzi meg.
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem.
A Clean Master-t érdemes használni Nexus 5-n? Megbízható ez az 1 gombos cucca? Meg amikor jön értesítés, hogy felesleges fájlok vannak koppintsak a tisztításért akkor lehet hagyni, hogy magától csinálja a dolgokat vagy figyelnem kell rá és át kell állítanom őket?
Másik, hogy azt mondjátok akkor, hogy a swype jobb, mint a swiftkey? Az jobban megérné az árát? Mert pont azon gondolkodom, hogy megveszem valamelyikből a Pro verziót és a Swiftkeyt kétszer annyian vették meg, mint a Swypeot.
Köszönöm a segítséget! -
aizen92
addikt
+1 a swype-nak. lassan egy éve használom. Tökéletes, a húzogatás csak akkor használom, ha egy kézzel tudok írni, a sima funkció is nagyon jó. Tableten ezzel szoktam gépelni.
Pro: magyar kiosztás, intelligens szótár, 2 hét alatt ha belaktad nagyon gyorsan tudsz vele írni, nagyon jó a szó előrejelző része, testreszabható felület, tableten 3 pozíció pozíció
Kontra: csak a tabletes verzióban van "tabulátor" funkció". Ez amúgy rohadt idegesítő, nem értem miért nem lehet a mobilosba is megoldani, inkább oda kellett volna, sokkal nagyobb szükségem lenne ott a mezők közti ugrálásra. na mind1.Lényeg megéri megvenni.
-
-
LonGleY
veterán
válasz
batai15 #47108 üzenetére
TuneIn Radio Pro-t szokták írni, de az én kedvencem a XiiaLive Pro.
-
batai15
félisten
Mi mostanság a legjobb online rádió app?
-
LonGleY
veterán
válasz
Stauffenberg #47106 üzenetére
4.2.2-t értelmeztem valamiért olvasáskor.
Ez van, ha valamihez nem adnak ki rendes API-t. Ha a user-switcher programok nem jöttek be, akkor nem tudom, mi lehet a megoldás.
Esetleg vegyél még egy készüléket, és szinkronizáld köztük a fájlokat BitTorrent Sync-el! :]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
LonGleY #47104 üzenetére
Mint leírtam a multi profil nem kényelmes. Épp annyira pain-in-the-ass mint az adott alkalmazásból kijelentkezni és bejelentkezni egy másik accounttal. Van két különböző rendszered, van egy jól belakott, jól beállított, amin más egyéb alkalmazásokat is használsz, meg mellé egy másik amit a nulláról húzhatsz fel. Ez nem épp arra lett kitalálva, hogy ha egyik Instagram fiókodból a másikba akarsz átlépni, akkor válts át egy másik Android felhasználói fiókra.
4.4 pedig megvan már. Mint írtam 4.4.2 van fent jelenleg.
Ennél valami jóval kényelmesebb kéne. Annyira nem is izgatna ha lenne alternatív Instagram kliens amiben működik a feltöltés is. Csak a gyökér fejlesztők nem adják ki a teljes API-t, így feltölteni csak a gyárival lehet, semmi mással. Még böngészőből sem, pedig már egy ideje van böngészőből elérhető Instagram is.
Szerk: Ami nagyon fontos még, hogy egyik Android felhasználói fiók nem lát rá a másiknak a dokumentumaira, így a fotókra sem. Ezt ugye nem kell ecsetelnem, hogy egy Instagram esetében eléggé kellemetlen.
Tölthetném fel Dropboxba, majd onnan letölteni újra a másik fiókkal... hát, ez minden csak nem kényelem.
-
LonGleY
veterán
válasz
Stauffenberg #47102 üzenetére
Android 4.3-tól van rendes multi profile kezelés.
Nexus 7 lévén tudsz pakolni 4.4-et. -
válasz
-=Vacsek=- #47090 üzenetére
A Camera 2 és a Fast Burst Camera épp le van árazva playen, vess rájuk egy pillantást.
mod playen leárazás:
GO Launcher Prime
Paper Artists -
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok!
Ötleteket várnék arra, hogy miként oldhatnám meg olyan alkalmazásban a "multi account" kérdést, ami alapból nem képes rá. Pont csak a legkézenfekvőbb megoldás az ami szerintem kényelmetlen, ez pedig az Android beépített "user account" kezelője. Pont annyira fájdalmas átlépni egy másik Android accountba, mint a kérdéses alkalmazásokban kijelentkezni és újra belépni. Először ezzel próbálkoztam, de valami normálisabb megoldás kéne.
- Instagram és Tumblr a kérdéses alkalmazások.
- Instagram nem adja ki a feltöltéshez szükséges API-t, így alternatív kliensekből csak "viewer" van.
- Tumblr esetében egy accounthoz több blog is tartozhat ezt tudom, de itt most több accountról van szó.
- Tumblr-ből léteznek alternatív kliensek, de nem tetszenek.Próbáltam a Google Play-ben olyan appot keresni amivel lehetőségem lenne valamilyen módon multi accountot kezelni alkalmazásonként, de a többség csak olyat találtam ami a gyári Android user accountokat kezeli, semmivel nem vagyok előrébb.
Még az is érdekelne, hogy lehet-e ugyan azt az alkalmazást kétszer is telepíteni valamilyen módon.
Ha kell rootolok. Amúgy Nexus 7-ről és gyári, érintetlen 4.4.2 rendszerről van szó.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Filmgyűjtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest