Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Hangouts/talk kérdés:
Nemrég lecseréltem feleségem telefonját és ezzel sajnos eljött az idő amikor már gyárilag a ROM-ban hangouts van a talk helyett. Csak chat-elésre használta és a túlsó fél státuszállapota immáron elveszett az új hangoutsban (össze lehet nézni a hangouts és egy PC-s talk vagy egy másik android talk contactlistáját - ég és föld a kettő).
Mivel ez egy IM applikációtól elfogadhatatlan, ezért vissza kellene váltani talk-ra. Ámde root nincs és knox miatt nem is nagyon lehet a telefonon.
Milyen megoldás van még?fred
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
Poweramppal kapcsolatban van egy kérdésem. A headset gombra tényleg csak annyi a beállítási lehetőség előre vagy vissza egy számot? A jelenleg használt MortPlayernél be tudom állítani, hogy egy hosszú és 2, 3, 4, 5 rövid gombnyomásra mit csináljon. A Powerampban nincs hasonló lehetőség vagy csak én nem találom?
-
addikt
válasz fatal` #41091 üzenetére
Nem tudom, mivel meg egyiket sem kezdtem el hasznalni, csak korabbi, mas tapasztalatok alapjan mondtam, nem egyszer volt mar, hogy valami egyszerubb progit kezdtem el hasznalni egy bonyolult helyett, darabig jo volt, aztan akartam valamit amit az nem tudott s csinalhattam meg mindent ujra a bonyolultabban.
Egyelore nincsenek nagy igenyeim, csak olyasmi amiket a Profile Scheduler is tud, csakhogy attol neha lehal a telefonom, nem tudom miert. -
addikt
Igen, koszi, kozben azt is megtalaltam, csak alapbol total nem remlett mi a neve.
hunfatal: Ha a Tasker jobban testreszabhato, meg tobbet tud, akkor inkabb szenvedek azzal, egy kicsit tobbet, minthogy beleutkozzek valamibe a masiknal, amit nem lehet megcsinalni, csak Taskerrel pl.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Van saját topikja is.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
addikt
Sziasztok,
Itt a topikban lattam egyszer egy linket, ha jol emlekszem logoutos bejegyzesre, ami egy olyan progit mutatott be, amivel kb minden taskot automatizalni lehet, olyasmivel is kezdodott a cikk, ha jol emlekszem hogy ettol lesz a telefon okostelefon vagy ilyesmi.
Sejti esetleg valaki, hogy melyik cikkrol zagyvalhatok? -
werszomjas
addikt
Üdv.
Tud valaki olyan programot mondani, ami rögzíti a kimenő hívások időtartamát?
Úgy, hogy megadhassam, hogy csak adott hívásokat, tehát csak ha a megadott számokat/névjegyeket hívom, azokat rögzítse, ne mindet.
A személyes telefonom a céges telefonom is, nincs is vele gond, mert fizetik amit beszélek, de sajnos nehezen tudom különválasztani a magán és a céges hívásokat.
üdv
-
drmotto
őstag
válasz dokee78 #41079 üzenetére
Esetleg ez?
Szolgálati naptár -
Arween
senior tag
Olyan kamera apk-t keresek ami tudja a gyors/lassú felvételt.Létezik ilyesmi ,vagy csak azoknál a telefonoknál elérhető ahol a gyártó alapból belepakolta a készülékbe(S4,Padfone2 máshol én nem találkoztam ilyennel)
-
dokee78
félisten
Az nem szinezi ki az egész napot
Ez az,hogy egész napos eseményként is csak csíkként jelenik meg.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Melyik naptár alkalmazás tudja azt a funkciót,hogy pl. ha bejelölöm,
akkor a havi nézetben pirossal jelzi mely napokon dolgoztam,kékkel jelzi mely napokon túlóráztam és sárgával a szabadságnapokat.
(A színek csak pédák)Ezek fenn vannak,de nem találok módot,hogy lehet megoldani.
-Business Calendar Pro
-DigiCal NaptárEzeket nem néztem:
-aCalendar - Android Calendar
-Jorte Calendar & Organizer -
Agent T
tag
Sziasztok!
Google Play-ről PayPal-al val vagy Maestro bankkártyával nem lehet vásárolni ?
Igazi profi. Úgy csinálja, mintha könnyű lenne....
-
Viper26
nagyúr
MX player látja az mkv-ban lévő feliratot, vagy mindenképp mellé kell inkább tenni?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
DM43
őstag
-
twine
veterán
válasz helixP #41062 üzenetére
A google-t nem "savazásból" írtam, bár így utólag visszaolvasva valóban úgy hangzik
Vissza sem olvastam az előzményeidet, csak belecsaptam a közepébe,,,Mivel segíteni többet nem tudok a témában, csak az ebet kötném a karóhoz,,,
A legtöbb ilyen BT GPS akkor mint egy gyufásdoboz, és aksival brutálisan jól bírják,,,(bár most már félek ezzel sem mondtam újat )
Szóval szerintem, még mindig ez a legjobb megoldás,,,,,nem is drága,és elképzelni sem tudom hogy bárkit zavarna túra közben egy ekkora kellék...
De te tudod,,,
Ahogy mondtam, bennem több okos gondolat ezzel kapcsolatban nincs -
air
nagyúr
Ha szerinted az, légy kedves kifejteni, hogy hogyan működik! Ugyanis kipróbáltam. Sehogy. A tablet (kompjúteren) nem történik semmi.
(#41066) DM43
Jaaa, hát okoskodni én is tudok. Az okostelefon is egy kompjúter. Sőt, az abacus is az.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz gipsztigris #41049 üzenetére
Eddig azt gondoltam, hogy a nicked csak véletlen egybeesés, bár gyanús volt, hogy nagyon járatos vagy navi ügyben. Viszont az már több, mint gyanús, hogy Maiden a barátod. Te készítetted az Iphone Today -t?
-
havri1
félisten
-
air
nagyúr
"GPS over BlueTooth allows you to connect your mobile phone as an external GPS receiver that can transmit information about satellites and the current location, using Bluetooth, to computer."
Vagyis PC-re. Tehát nem ez kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz helixP #41056 üzenetére
Nézd!
Első körben akartam írni,hogy szerintem ez nagyon "sufni tuning" amit szeretnél,és valszeg "amúgy sincs ilyen" És "különben is" 4-5 rugó egy használt BT gps az aprón...
Aztán a "Google haverom" a GPS share bt szavakra ki is dobta a fenti progit...tovább nem is kerestem,,majd te -
DM43
őstag
válasz helixP #41052 üzenetére
Nézd meg ezt a cikket
Szerk: hopp, mégsem ez kell neked, sorry
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz gipsztigris #41053 üzenetére
Köszönöm előre is!
-
gipsztigris
addikt
válasz helixP #41052 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy volt egy progi amivel az Xperia X8-as GPS-ét osztottam meg tablettel bluetooth-on keresztül. És szerintem ez volt az.
De utána nézek holnap a céges gépemen, mert ott elég sok megoldás el van mentve. Remélem megtalálom!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
helixP
nagyúr
válasz gipsztigris #41051 üzenetére
Köszi, de ez nem csak külső GPS vevők (nem telefon, hanem különálló) bluetooth jelét tudja venni?
Próbálgattam már sokat, azért vagyok itt[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz helixP #41050 üzenetére
Ha jól emlékszem EZZEL tudtam az okostelefon GPS-ét megosztani tablettel.
Tabletre kell telepíteni és megkerestetni vele a GPS-es telefont. De van ilyenből még pár program, próbálgatni kell melyik jön be.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
helixP
nagyúr
válasz gipsztigris #41049 üzenetére
Köszönöm a választ, ismerem és használom is az alkalmazást (bár most, hogy megvettem a full verziót, pont nem működik), nekem pont, hogy kékfogas megoldás kellene, itt pedig mindkettőn aktív kell legyen a WIFI kapcsolat .
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz helixP #41039 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe Maiden barátom írását!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
fatal`
titán
Na igen, a 4.4-et azért nem kevertem ide, mert kevés eszközön megy.
Az Xposed fejlesztője előbb-utóbb kénytelen lesz újraírni a cuccot (vagy abbahagyja a fejlesztést), mert 1-2 verzió múlva szerintem az ART lesz a default a dalvik helyett (utóbbi talán ki is kerül teljesen, bár a régi appok kompatibilitása miatt örülnék, ha nem így lenne).
-
törölt tag
válasz helixP #41039 üzenetére
Én még csak wifin próbáltam, de szerintem megoldható. Ha jól értem, akkor ebben az XDA topikban azt taglalják, hogy a külső GPS vevő csatlakoztatására alkalmas programot hogy lehet erre rávenni. Az utolsó oldalon van egy hozzászólás, ami egy másik programhoz vezet. Beütöttem gugliba, így eljutottam egy harmadikhoz is a Play -en.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz dokee78 #41041 üzenetére
Látom nem érted, erről nem tehetek. A GravityBox ráadásul nem minden gyári ROM-on megy normálisan.
Akkoriban még nem volt GravityBox (szerintem még Xposed sem).
ROOTolt telón másképp is meg lehetett oldalni, stock telefonokra ajánlottam a PlayerPRO-t, arra pedig most sincs más megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Két androidos eszköz közötti GPS pozíció-megosztás nem GPS képes eszközzel lehetséges Bluetooth-on keresztül? ( A WiFi-hotspotos dolgot ismerem)
Előre is köszi! -
törölt tag
válasz raziel01 #41032 üzenetére
Nekem megvan mindkettő. Poweramp -nál, egy régebbi frissítésnél volt egy csúnya médiakeresési hiba, ami csak bizonyos hw/sw összeállításnál jelentkezett, de én beleszaladtam. Rom újrarakás oldotta csak meg. Áttértem a PlayerPro -ra. Aztán pár hónapja valmihez balanszot kellett állítanom és nem sikerült (lehet, hogy csak én nem találtam). A Poweramp -ban viszont rögtön megvolt. Viszont a minap próbáltam miniPC -n is, de nem lett teljes siker. Először is kiírta a médiakereső, hogy néhány meghajtót eltávolítottak. ??? Aztán csak tekert körbe-körbe, ahelyett, hogy írta volna, hogy mit csinál és hol tart. Persze értettem a problémáját. CIFS -sel csatoltam a fájlrendszerbe a NAS -t, kb. 24ezer számmal. De akkor is hiányzott vmi infó. Aztán nem találtam azt a beállítást, amiben nem az albumokat látom, hanem konkrétan a mappáimat, ami szerint a NAS -on van rendezve. Telón ez fel sem tűnt, de itt totál káosz volt. Szóval nagy tárhoz marad a GoneMad.
-
fatal`
titán
válasz dokee78 #41033 üzenetére
PlayerPRO-t annak ajánlgattam, aki nem custom romot használt és hangerő gombbal akart léptetni. Ezt mai napig csak a playerpro tudja a saját lockscreenjével.
Igazából egyikkel sincs komoly gond, voltak apró bugok nekem a playerproban (pl. a tekerés a sliderrel nem mindig reagált), meg a widgetje is elszállt egy időben, valószínűleg azóta ezek javítva lettek.
-
A_ScHuLcZ
addikt
A Poweramp most csak 225Ft, de nem tudom meddig, gondoltam szólok, mert talán a legjobb lejátszó.
Ha már itt tartunk kérdeznék is egyet: bnőm szeretné megvenni, megadhatja az én bankkártyám adatait hozzá, abból nekem lesz bajom, vagy működni fog továbbra is a saját fiókomnál a hozzárendelt bankkártyám?
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
LonGleY
veterán
válasz fatal` #41023 üzenetére
Az aztán a kényelem... Mennyivel jobb, mint helyileg titkosítani? :Đ
Különben sem volt egy szavam sem, ezek Bozek aktuális frusztrációi.
Felőlem úgy ültök a brokiba és osztjátok felhőbe, ahogy akarjátok. :]
(A példát csak azért vetettem be, mert sajnos találkoztam ezzel egy
saját adatait szintén rendkívül felelősen tároló ügyfélnél ilyennel. :s :Đ)[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Nem ellopják, hanem folyamatosan ott a potenciál, hogy belenézhet más is, amit én a személyes dolgaimnál nem szeretnék. Ha téged nem zavar, legyen a te dolgod - én ettől függetlenül felvilágosulatlan dolognak tartom. De direkt beszólni másnak ilyen troll szöveggel, az szimplán parasztság. Egyszer már kinyilvánították egyesek a
tudatlanságukérdeklődésük hiányát az ügyben, egy lejátszott kör. Ezen felül mit szeretnél még elérni?[ Szerkesztve ]
-
szabee49
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud valaki animált widget-t ajánlani, ami pl. egy bogár vagy kutya vagy felhő vagy valmi, és mozog a össze vissza? Tudom, hogy hülye kérés, de a lányok sokszor hülye dolgokra vágynak... -
jilian
addikt
Helló!
Tudnátok nekem olyan programot mondani amivel fényképeket videókat tudok összevágni, zenével aláfesteni?
-
wardemi
senior tag
válasz zsepeti #41006 üzenetére
Mint fentebb írták ez telefon függő. Az is, hogy mennyire nehéz rootolni, hogy lehet e úgy, hogy ne vegyék észre stb. [anno mikor S3-at néztem még volt egy számláló ami növekedett piszkálás során ezt nézték is garanciánál, azóta lehet már meg lehet kerülni. GNexusnál meg 3 parancs kb. és nincs nyoma ha vissza kell]. Sőt még az is, hogy szerviznél esetleg el kell tüntetni vagy sem. Elvileg tudtommal még mindig nem szabad vagyis garivesztél de pl a samsung a galaxy nexusom-nál pont meg sem nézte, bár tény, hogy referencia telefon így elvileg nem is kéne nézniük.
Nekem azért kellett mert sokat romoltam egy időben, most már nem annyira. Greenify, TB.-nek meg úgy is kell.
XDA-n többre mész talán
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
raziel01
veterán
válasz zsepeti #41006 üzenetére
A telefon topikjában érdeklődj, ez nem igazán ide tartozik.
A másik pedig, hogy ha nem tudod miért van szükséged a root-ra akkor nincs is rá szükséged.De számomra amiért fontos a root:
Greenify: hibernálni lehet vele alkalmazásokat és így nem esznek RAM-ot feleslegesen.
Adaway: eltünteti a reklámokat. -
zsepeti
csendes tag
Uraim!
A kezdő droidosok táborából érkezvén szeretnélek megkérni benneteket, hogy a "root" témát boncolgassuk kicsit részletesebben.Visszaolvastam a fórumon, de a root sokszor csak alap válaszútként jelenik meg, mármint, hogy root-olt már a telód avagy sem, viszont a hogy lesz root-olt kérdés már ködösebb.
Gondolom a "gyári' telefonját senki nem root-olva vette, tehát egyszer át kellet mindenkinek esni a tűzkeresztségen :-)
Számomra a root előnyei egyértelműek, de maga a manőver - főleg elsőre, kvázi szakértelem nélkül - hordoz magában némi rizikót.
Ellentmondásos hozzászólásokat olvastam angol és magyar fórumokon egyaránt ezért kérlek, segítsetek tisztába tenni a dolgokat (megerősíten v. cáfolni) az alábbiakat:- root-olt teló garivesztéssel jár?
- szervíz számára észrevehetetlenül visszaállítható-e a root előtti állapot?
- rosszul elvégzett root miatt "letérdelhet" a teló, akár teljesen tönkre is teheted?
- root-oláskor a telefon típusa a döntő szempont vagy az op rendszer verziója, esetleg mindkettő együtt?
- a root során használt pc-nek mi a mininmum op rendszer követelménye? xp-n pl, elfut?
- ha nincs ismerősöd, akivel megcsináltathatnád a root-ot, mi az, amire ügyelni kell, hogy ne fektesd meg a telót?Sokat segítene egy sikeres root után részetekről javasolt app gyűjtemény is, a minél jobb kihasználhatóság érdekében.
(geocaching túratérképeket, navi térképeket is telepítenék, és nem lennék boldog, ha saját ROM, meg a 786 Mb-nyi RAM hamar feladná:-).
Egyébként egy 0km-es, csont új Samsung Galaxy Young S6310-es NFC-s telót szeretnék root-olni.
Android 4.1-es fut a gépen.Előre is köszi a segítséget!
BUÉK mindenkinek!
-
whiskeys
őstag
A mysms program ingyenesen küld SMS-t, vagy csak annak akinek szintén fennt van a program?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
kovisoft
őstag
Az EDS fizetős változata és a Cryptonite tudja mount-olni a titkosított konténert, és akkor a többi program is eléri a benne levő file-okat. Ehhez root kell és fuse (filesystem in userspace) támogatás a kernelben. Ettől még persze nem ez a legkényelmesebb megoldás, de ha valóban szenzitív adatok vannak a telón, amiket védeni kell, akkor egyszerűbb módszereknél ez nagyobb biztonságot jelent.
-
Illusion1010
senior tag
válasz Illusion1010 #40998 üzenetére
Akkor ezt jól benéztem
-
törölt tag
válasz Brett001 #41000 üzenetére
Közben találtam még egy lehetőséget. A miniPC elvileg Tab nézetben jeleníti meg a képet. Van a képen alapból az a kis delfin ikon, amire rákattintva ad három lehetőséget. Ha a beállításoknál, a mozdulatok alatt, a bemeneti hely módosításánál elrejtem, akkor fent, a címsor jobb szélén megjelenik egy menü ikon. Erre kattintva, a megjelenő ablak tetején van egy jobb, bal nyíl, amikkel navigálni lehet. Középen pedig a megosztás ikon. Ugyanebből az ablakból előhívható a könyvjelzők és a bővítmények is, tehát a beállításokban a Lab alatt kikapcsolható az oldalra csúsztatós megjelenítés, ha vkinek az nem szimpi.
Telón a menü gombra jön elő az ablak és az alján a zöld sávban vannak a lépkedő nyilak.
Azt sajnos nem tudom, hogy a Jetpack miért nem települ.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz Illusion1010 #40998 üzenetére
Ez már több, mint 1 éve így működik...: [link]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest