- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
Létezik valamilyen program, amivel a hangerőt, és a hangminőséget lehetne javítani?? mert eléggé gyenge a gyári hangszóró :S csak fülessel, az igazi...de az meg nem lóghat állandóan a fülembe!
Köszi, a tippeket (ha létezik egyáltalán ilyen) -
fdisk
őstag
válasz
atillaahun #40195 üzenetére
A médiaszervernek.
Mert így,h mediaszerver nincs .Legalább is én nem találtam ilyen nevű alkalmazást. -
fdisk
őstag
válasz
atillaahun #40185 üzenetére
Értem.
Meg tudod pontosan mondani,h mi a neve?TomCat333: Hibernálva van nálam mind a gyári zenelejátszó,mind a poweramp is.
-
sportsman
csendes tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami tudja külön számolni a 20as 30as hivások időtartamát és a 70eseket. Keresgéltem statisztikai alkalmazásokat, de konkrétan ilyet nem találtam. Tudtok ezzel kapcsolatban segíteni?
Előre is köszönöm, Kellemes Ünnepeket
Üdv.
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Nekem egy olyan alkalmazás kéne, mint a shanzan, vagy a soundhound, csak épp olyan, ami izmos Kínai, Vietnámi, Kóreai, Japán dal adatbázissal bír. (felett távolkeleti film zenét azonosít)
Van valami ötlete valakinek?
-
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #40183 üzenetére
#40186: Az úgy nem lehet teljesen jó, mert úgy nem tartalmazza az "A" oldalon lementett XML az "A" kontakt infóit, csak a "B"t. De ugye ez a "B"-nél történő visszaállításkor pont nem jó.
De azt hiszem, megvan a módszer: csak a számokat és a kontakt nevet kell átírni az XML-ben, és megfordítani, hogy type="1" vagy "2" az üzenet (így benne lesz az "A" kontakt infó, mintha csak a "B"-nél lett volna lementve). Ezután már mehet is a restore a másik oldalon. Pár nap és megint nálam lesz a másik kütyü. Majd megírom, hogy sikerült-e.
-
-
dokee78
félisten
válasz
Feribacsi555 #40177 üzenetére
Myphone explorer
-
LonGleY
veterán
válasz
Viktor0610 #40182 üzenetére
Öööö, igen. :]
Akkor az SMS Backup & Restore megfelel? Az XML-t ment..
-
-
fdisk
őstag
Milyen alkalmazások miatt szokott futni a mediaszerver?
Mert mostanság elég "sokat"(10-12%) van használatban.
Az sd-t már formáztam .
Le lehet tiltani ezt a mediaszervert? -
LonGleY
veterán
Ha már SMS mentés, akkor újrafogalmaznám egy még nem megoldott kérdésem...
Arra tudtok megoldást, hogy hogyan lehetne átalakítani az egyik SMS-beszélgetésről készült mentést úgy, hogy azt a másik félnek fölrakva is működjön, mintha csak nem törölte volna le a saját előzményeit? A lényeg, hogy ne csak egy szimplán megnyitható archív legyen (mert az már összejött az SMS Backup & Restore-al), hanem hogy rendesen jelezze nála is, hogy melyik a saját üzenete, és melyik az enyém (ami ugye a két készüléken fordítva van).
-
whiskeys
őstag
Sziasztok. Skype vagy viber melyik verziója eszik kevesebb ramot? Újabb vagy régebbi verzió? Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek.
-
válasz
Feribacsi555 #40177 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy az Androidos készüléken készítettem egy mentést CSV-ben, hogy lássam, milyen oszlopokat haszál, és a Nokia készülékről készített CSV-ben ugyanezeket az oszlopokat hagytam csak meg.
Így már importálni lehetett a programokkal. -
Feribacsi555
senior tag
Szevasztok!
Adott a feladatom, nokia 3110c-ről kellene üzeneteket átvinnem CAT b15 telefonra.
Szórakoztam vele egy csomót, legalább 15 fajta sms import meg backup meg ilyesmi alkalmazásokat szedtem le, .vmg kiterjesztése van az üzeneteknek. Bár átkonvertáltam .csv-be a nokia programjával, de akkor sem ismerték fel a programot. Tud valaki valamilyen programot ajánlani, amivel rá tudom tenni az sms-eket az új telefonra?
-
r4z
nagyúr
Más is tapasztalt anomáliákat a Heliumnál, ha más főverzióra akart áttérni? 4.3-ról frissítettem 4.4.2-re, és néhány alkalmazást nem tud rendesen visszaállítani, hibával megakad.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #40174 üzenetére
Persze. Lényeges szó volt a mondandómban az "önmagában". Ha két alkalmazás (app, rom, kernel, bármi) nem csípi egymást, akkor persze előfordulhat ilyesmi. Almáéknál ilyen biztos nem fordulhat elő, hisz egy cég, egy hardver. De ez itt a ződ robot, ami Linux alapra építkezik. A Linux pedig nagyon felhasználóbarát....csak megválogatja a barátait.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #40153 üzenetére
Talán én sem venném észre, de mivel régóta Anysoftot használok, úgy gondoltam, hogy az említett jelenségre koncentrálva, több programmal kipróbálom. Ezután írtam Neked a választ, hogy nálam nem csinálja, pontosabban nem az Anysoft csinálja. Ha viszont nálam nem csinálja, akkor önmagában az Anysoft nem lehet a hibás.
-
Amazon.com 5 dollárt ad, aki letölti a kliensét, és feltelepít akár egy ingyenes programot. ollie írta, December 28-ig kell feltelepíteni, 1 vagy 3 hónapig (nem jegyeztem meg) lehet elkölteni.
Óvatosan az Amazon-nal, nem mindig a legfrissebb verzió van fent a programokból, pl. FolderSync Google Play (2013.12.16) - Amazon (2013.10.17).
Ami engem érdekelne, csak kérdéses a frissítés:
- Osmand 3.99 usd - Google Play 1799 forint
- Minuum Keyboard 3.99 usd - Google Play akciós 399 forint
- FolderSnyc 2.29 usd - Google Play 681 forintTaláltam több, jelenleg ingyenes programot is: Free App of the Day - Welcome Pack (összesen 41.45 usd lenne):
- Photo Studio PRO (Kindle Tablet Edition)
- Handrite Notes Notepad Pro
- Sonic The Hedgehog 2 (játék)
- PrinterShare Mobile Print
- Moon Phase Pro
- My Alarm Clock
- Another Monster at the End of This Book...Starring Grover & Elmo! (Kindle Tablet Edition)
- Relax Melodies Premium: A White Noise Ambience For Sleep, Meditation & Yoga
- SPC - Music Sketchpad 2
- Stellarium Mobile Sky Map
+ Angry Birds Star Wars II a mai ingyenes programSajnos sok program nincs meg Amazonon, ami engem érdeklen: PowerAmp Full, Titanium Backup Pro, AIDE Premium, Greenify Donation, Locus Map Pro, Svox Hungarian Mariska... Valaki talált itt 5 dollár környékén programot vagy játékot amit megérné még megvenni?
-
bododani
senior tag
Sziasztok! Tudtok olyan appot, ami a basszust megnöveli a fülesemen? (Xperia GO, és Sennheiser MX270)
-
siofok
őstag
válasz
zsoltzsolt #40166 üzenetére
komoly
de jobban örülnék,ha mondjuk látnám a "vonalat",vhogy az megnyugtatóbb.Még ha csak eggy sima fehér háttéren van a vonal,amin 1 nyilacska mutatja jelenleg hol járok visszafele -
dokee78
félisten
válasz
zsoltzsolt #40166 üzenetére
-
siofok
őstag
köszönöm mindkettőtöknek,asszem kicsit beleásom majd magam a témába!
még 1 kérdés,hobby szinten off-roadozok,és keresnék olyan gps progit,hogy elmegyek A-ból B-be erdei utakon,az rögzítené,és visszatudnák a nyomvonalon találni. -
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #40161 üzenetére
+1
Bizony.
Teljesen átlátszó értesítési sávtól,navi bartol kezdve a hardveres gombok funkció állításáig mindenféle nyalánkság. -
válasz
feelurself #40157 üzenetére
Beállítások -> Nyelv és bevitelnél kapcsold ki a helyesírás ellenőrzőt.
-
atillaahun
veterán
-
siofok
őstag
Sziasztok!Egyre többször olvasom ezt az xposed framwork-ot.Tudna valaki ajánlani 1 oldalt,lehetőleg magyarnyelvűt,hogy utánaolvashatnék mi célt szolgál,milyen lehetőségek rejlenek benn?Előre is köszönöm!
-
blt.62
őstag
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórumtárnak!
-
feelurself
aktív tag
Sracok!
Kii keyboardnal hogyan lehet azt beallitani, hogy ne huzza ala pirossal kb az osszes szot ? Nyelvbeallitasoknal van olyan, hogy nincs nyelv - qwerty. Ha ezt hasznalom, nem huzza ala, a gond csak az, hogy ez qwerty elrendezesu. Felraktam a magyar szotarat is, ennek ellenere tovabbra is alahuzza az osszes magyar szot, ekezettol fuggetlenul.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Feltettem a whats app-ot, profilképet tettem, beszélgetek valakivel sokat. Megváltoztattam a profilképem, de annál a személynél még mindig a régi profilképem van. Már 3szor változtattam meg, adatokat is töröltem az appból, újra kezdtem használni az appot, de annál a személynél még mindig az első profilképem látszik. Mi lehet a baj? Sajnos mással nem tudom kipróbálni mert csak vele beszélek.
-
atillaahun
veterán
válasz
#79335424 #40147 üzenetére
Ezt pont olyan hiba amit sokan észre se vesznek, csak azt hiszik mellé nyomtak amikor néha jelentkezik a nemérzékelés.
- Igen Tasker-rel biztos lehetne ilyen profilt is csinálni ha erre gondoltál. De valóban egyszerűbb ez a jelszavazós program amit Air említett. Bár nem egészen értem a program létjogosultságát, mikor ott van eleve a feloldó képernyő.
-
Deck
titán
-
batai15
félisten
Sziasztok,ismerős kapott egy tabletet+usb bill kombó. A bill nem magyar ékezetes,meg lehet oldani hogy pl fn+a =á betű legyen vagy valami hasonló? Köszi!
-
törölt tag
válasz
atillaahun #40144 üzenetére
Ha az Anysoft hibás, akkor ennek nem mindenkinél egyformán kéne jelentkeznie?
Telóra egy szűrés, ami csak az otthoni router SSID -jéhez engedi csatlakozni?
-
air
nagyúr
válasz
grafikus17 #40141 üzenetére
Semmi gond nincs ebben. Az asztalra vagy a not. barra teszel egy Wifi ki/bekapcsoló widgetet, ha nincs. Az otthoni wifit beállítod, és felteszel egy Smart App Protectort, amiben letiltod a Beállítások alkalmazás hozzáférését, amit csak mintával, PIN kóddal vagy jelszóval lehet feloldani, és máris nem fog tudni semmi más wifihez kapcsolódni.
-
róland
veterán
válasz
atillaahun #40144 üzenetére
Egyszerűbb butatelefont venni.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #40140 üzenetére
Vagy tolsz egy MAC szűrést a router-re, vagy nem létező fix IP-t állítasz be a telefonján a kapcsolathoz, nagyjából ugyanaz az eredmény, csak más az elv. Viszont ez csak az otthoni WiFi-t fogja érinteni, univerzális megoldás úgy nem igazán van hogy mindenhol működjön is meg ne is.
Esetleg még a Tasker-rel lehet komolyabb profilokat beállítani minden eshetőségre, de azért az nem kispálya.(#40143) Somatom
Nálam mindenhol csinálja nem csak böngészöben, általban akkor amikor elsőre nyitok meg alatta egy programot. De nagyon ki van már a tököm, úgyhogy kotrok valahonnan egy korábbi verziót. -
törölt tag
válasz
atillaahun #40140 üzenetére
Valami más gond lehet. Nálam is jelentkezik, de csak weboldalaknál, viszont nem csak Anysoft -tal. Más programoknál (pl.) jegyzet egyik billentyűzetem sem csinál ilyet. Sztem ez inkább vmi böngésző hiba.
grafikus 17:
Ha ez csupán technikai kérdés, akkor talán lehet rajta segíteni (szinte biztos, hogy root kell hozzá). Ha viszont bizalmi, akkor nem, mert ha a lányod elmúlt már 12, akkor percek alatt kiderül, hogy csak az ő készüléke nem tud csatlakozni más wifihez, onnan pedig szintén nem fog sokáig tartani, hogy újra tudjon. -
fatal`
titán
válasz
grafikus17 #40141 üzenetére
Sem korlátozni nem tudod a wifit, sem továbbosztani. A telefonokban nem AP van, úgyhogy a WiFi vagy vesz, vagy ad, a kettőt egyszerre nem tudod.
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok! Kapott a lányom egy androidos telefont. Hogyan tudnám a wifi kapcsolatát kordában tartani. A telefonom wifi hotspotja csak a mobil netet tudja megosztani. lehetne úgy, hogy a wifi kapcsolatot csak az én telefonomról tudja venni?
-
atillaahun
veterán
Aki a legújabb AnySoftKeyboardot használja nem találkozott még azzal a bug-al, hogy gépeléskor néha nem érzékeli az első érintést, csak a másodiktól?
Lassan már a falnak verem a fejem tőle, mikor utólag veszem észre, hogy lemaradt a mondat meg a jelszó eleje.
Vagy lehet ez valami hülye beállítás? Már oda-vissza végignéztem vagy háromszor de semmi ilyesmit nem találok. -
Pikkolo^^
addikt
Van olyan reboot program ami beépül és ha hosszan nyomom a kikapcs gombot akkor ott fog megjelenni?
-
Chili7
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudnék androidos tabletemen online foci streameket nézni?
Azok a streamek amiket pc-n tudok nézni, androidon el sem érhetőek.köszi
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Van olyan program ami megmondja, hogy az adott területen lévő mobiltorony a 3G internetet milyen frekvencián sugározza?
-
-
kerxy
őstag
Valaki tudna abban segíteni, hogy rootolás nélkül hogy tudok a system/app mappába másolni?
Köszi előre is
-
petipetya
nagyúr
Karácsonyi játék akció a Play Áruházban: [link]
-
törölt tag
válasz
BassHead #40121 üzenetére
Nem ismerem a Chrome -ot, de olyan megoldás lehetséges, hogy a könyvjelzőket egy külön alkalmazásban tárolod és abban kiválaszthatod, hogy melyik böngésző nyissa meg. Vagyis ebben az esetben a Chrome -nak az lesz a kezdőlapja. Elvileg arra is van lehetőség, hogy pl. Xshortcuts programmal készítesz egy parancsikon intentet, ami a megadott weboldal megnyitásához meghívja a Chrome -ot.
-
boogie84
veterán
Mostanában kezdtem el játszani a Real Racing 3-al. Jobb mint pc-n a kiba...ott NFS. Egy a bajom h nem tudtam h milyen játék lesz, és a nevem Guest maradt.
Át tudom valahogy írni ezt? Vagy maradok vendég?
Aki még nem próbálta és tényleg autó versenyezni szeretne, mindenképp próbálja ki! -
vadkörte
addikt
válasz
Viktor0610 #40124 üzenetére
+1
Jogos és igaz.
Csak ha már kliemsekről volt szó, a FB féle RAM- és tárhelyzabáló bughalom helyett ajánlottam egy használható alternatívát. Nem mindenki szeret mobilon böngészőből arckönyvezni. -
-
vadkörte
addikt
válasz
LordRajZoL #40122 üzenetére
Ha nem lényeges a FB szinkronizáció ajánlom az Atrium for Facebook-ot alternatív FB kliensnek.
RAM foglalása a gyári (FB féle) kliensnek a töredéke és se a Galaxy Ace-en, se a Huawei G700-on nem volt hajlamos fagyni. -
BassHead
tag
Sziasztok!
Először is Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Chrome böngészőben nem lehet valahogy beállítani azt, hogy ne mindig az utoljára megnyitott oldallal induljon el, hanem valami előre beállított kezdőoldallal, vagy pl. a könyvjelzők füllel?
-
petipetya
nagyúr
A Facebook összeomlott, a frissítés után nem indult el. Mikor máskor?
Nem használt az adatok törlése és az újratelepítés sem.
Kiléptem a beta tester fázisból, leszedtem és fekraktam a publikus verziót - ez működik.
-
fatal`
titán
válasz
gipsztigris #40100 üzenetére
Ez nettó ár, mert államonként eltér az ÁFA. És csak amerikai címre szállítanak, úgyhogy sokat nem ér a proxy/vpn.
-
Jarod1
veterán
válasz
LordRajZoL #40093 üzenetére
dombornyomott visa kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmgyűjtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged