Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
-
freddirty
senior tag
válasz cimbi186 #81134 üzenetére
Jah én is szoktam olvasni egy egész jó mesegyűjtemény appból a lányomnak esténként, múlt héten elfeledtem lekapcsolni a netet mielőtt elindítottam az appot és jöttek az offenzív reklámok. No pénteken meg is rootoltam a note4-et. Néhány hónapig még elvoltam az ideiglenes root-al, de most telt be a pohár...
fred
-
freddirty
senior tag
válasz TheProb #81009 üzenetére
A szolgáltató független mobil payment még a jövő zenéje, a HCE mint technológia lehetővé teszi majd, de a bankoknak be kell ruházni ebbe a technológiába. Ami ugye a magyarországi bankokat sújtó állami lenyúlás miatt a közeljövőben nem fog megtörténni. (mindegyik bank behúzta a féket a fejlesztések szempontjából)
A jelenlegi technológia zsákutca, mivel túl sok a szereplő benne (meg más miatt is). Szépen mutatja ezt az hogy pl. a telenor már ki is szállt. Ezt lehetett tudni már a mobiltárca megalakulásakor, de vszleg senki nem akart kimaradni egy akkor még ismeretlen üzleti lehetőségből.
Legyen cless kártyád és vegyél egy bankkártyatartós hátlapot. Onnantól nem kell appokkal tökölni, pinkódok garmadáján átverekedni magadfred
-
freddirty
senior tag
válasz #79335424 #80899 üzenetére
Nem értettem félre, látom hogy így működik. De azt is látom, hogy a zzs kontaktomat sem találja meg a kereső csak az első Z leütésére (másik 30-al együtt), se a második z se a harmadik után nem jön fel.
Tehát a keresés logikájával van prolémám, konkrétan ugye nem karakter alapú hanem betű alapú. Ami szerintem bug és nem feature. De ez nézőpont kérdése
Egyébként érdekes, hogy mintha ez csak a név mezőre lenne igaz, akinek a nickname-ben van valami rövidítés kettős betűkkel ott már karakterenkénti a keresés, és szépen megtalálja. Szóval egyre inkább bugnak látom.fred
-
freddirty
senior tag
omg... azért ez gáz. Kettős betűs contactban nem tudok keresni? Pl ha egy monogram van elmentve mondjuk ZZs néven akkor az első betű után már hiába írom ki a többit akkor sem találja meg. Ehh én ezt inkább bugnak látom mint feature-nek.
Mindegy, köszönöm a felvilágosítást!fred
-
freddirty
senior tag
Sziasztok, olyannal találkoztatok már, hogy a keresés nem működik jól az address bookban telefonon? Pl van egy contactom mondjuk city taxi. A keresőbe beírom, hogy ci akkor highlightolja a megfelelő betűket és felhozza a találatot, de ha eggyel továbbírom (cit) akkor már nincs találat. =:-o
A google címtárban megy a keresés gond nélkül (pc-n). Mindegy milyen address book app, a gyári is és pl a dw is (mivel az csak frontend) hozza reprodukálhatóan.
4.4 note 2, de note 4 is ugyanezt produkálja. Régi probléma, annyira nem zavar, csak gondoltam most utánakérdezek hátha látott már más is ilyet.[ Szerkesztve ]
fred
-
freddirty
senior tag
Attól függ merre laksz de én még az időképnél nem találtam pontosabb időjárási appot. Budapesten a helyedtől függően mondja meg hogy éppen melyik mérőponthoz vagy közelebb és ott mit mér. Az előrejelzés is szuper.
Szóval itt a nagyfaluban ez a nyerő mivel elég nagy kbségek lehetnek a külső-belső kerületek között. A többi időjárásapp nem rendelkezik ilyen sok mérőponttal. accu vagy google weathert használtam forrásként ilyen-olyan appokban míg nem volt időkép de nagyon messze vannak pontosságban.fred
-
freddirty
senior tag
Nem tudjátok ki lehet kapcsolni a chrome-ban a címsor autoelrejtését? Amióta csak megjelent idegesít. lehet hogy egy mobilon jól jön az a kis hely is, de 10 colos tableten több fül használatával marhára idegesítő, hogy folyton le kell húzkodni a képernyőt, hogy megjelenjen és válthassak fülek között, vagy bezárjak egyeseket. /és nem a jobbra-balra simi sem kényelmes nagy képernyőn/
fred
-
freddirty
senior tag
Nem százasan ontopic, de gondoltam megosztom az ekönyvolvasás + android
tapasztalataimat, hátha valakinek hasznos lesz. Pár hozzászólással korábban
volt egy ebook/calibre beszélgetés.
Szeretek OLED képernyőn főleg este olvasni, ezért androidos megoldástválasztottam már pár éve erre a célra.
/ps1.: A képernyőméret nekem nem gond, bár lassan egy éve Note II-t használok,az azért nem kicsi/
/ps2.: A fekete alapon zöld színű olvasás oleden nagyon kényelmes a szememnekezt ugye nem tudja a kindle ill. eink./
Az app amit használok az fbreader. Tulajdonképpen azért mert már régen azandroid 1.x időkben ez volt csak jóformán és megtetszett. Időközben kibővült
egy fontos funkcióval ami nagyon kényelmessé teszi az ebook menedzsment folymatát.
Aki Calibre-t használ a könyvei rendszerbe szervezésére annak ajánlom a calibre szerver funkcióját. Ez weben és OPDS formában is elérhetővé teszi a teljes könyvtárad. Amennyiben ezt a szervert kirakod egy saját kis nas-ra vagy szerverre és kinyitod a tcp portját a net felé, akkor onnantól bárhonnan a világból egy browserrel illetve egy OPDS tudású ebook olvasóval hozzáférsz a könyvtáradhoz.
Az OPDS egy xml alapú kicsit rss-hez hasonló protokol. Pl. az fbreader ismeri és ha betöltök egy könyvet a katalógusomba akkor onnantól kezdve bármilyen eszközön hozzáférhetek a könyvhöz.Nincs wifin/kábelen keresztüli filemásolgatás szinkronizálás. Fbreaderben behoz az OPDS könyvtár, könyv kiválaszt, letölt, olvas. Mindent egy appon belül.
Igazából a korrekt oldalszinkronizálás felhőne funkció ami hiányzik(ami van az 3rd party megoldás és vacak) és a akkor a crossplatform olvasás is kipipálható. (bár erre nekem épp nincs szükségem)
Linkek:fred
-
freddirty
senior tag
Hangouts/talk kérdés:
Nemrég lecseréltem feleségem telefonját és ezzel sajnos eljött az idő amikor már gyárilag a ROM-ban hangouts van a talk helyett. Csak chat-elésre használta és a túlsó fél státuszállapota immáron elveszett az új hangoutsban (össze lehet nézni a hangouts és egy PC-s talk vagy egy másik android talk contactlistáját - ég és föld a kettő).
Mivel ez egy IM applikációtól elfogadhatatlan, ezért vissza kellene váltani talk-ra. Ámde root nincs és knox miatt nem is nagyon lehet a telefonon.
Milyen megoldás van még?fred
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest