Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moralespg
tag
Sziasztok,a gyárban van a fönököknek gyári telójuk tehát gyáron belüli hálozat. Olyan progi létezik amivel le lehet halgatni vagy csatlakozni lehet a hálózathoz?
Samsung Galaxy s8 +Samsung gear s3
-
dokee78
félisten
Twitterre ki mit használ?
Vagy jó a gyári is? -
[P]laci
senior tag
válasz dokee78 #43082 üzenetére
Hali feliratkereső appot használ vagy tud valaki?
Sorozatokhoz kellene értesítés,amint érkezik magyar felirat.
Ha ennek az oldalnak lenne rss-e az már jó lenne.Bár tudom nem nagy segítség, de mivel én is innen szerzem be a feliratokat rss-feed hiányában én az adott sorozat fordítóját követem twitteren és így ráadásul első kézből kapok infót a fordítás állásáról.
Amíg nincs rss-feed az oldalon, én jobbat nem tudtam kitalálni...(#43095) dokee78: én Falcon Pro-t használok nagyon régóta és meg vagyok elégedve vele maximálisan.
[ Szerkesztve ]
-
FZsolt15
aktív tag
Tessek itt van: Scribd_3.2.1.apk
-
Deck
titán
Valaki kitudna segíteni a legújabb scribd.apk-val? Hálás lennék!
PS5
-
LonGleY
veterán
válasz dokee78 #43088 üzenetére
Nekem valahogy úgy rémlik, hogy teljesen kikapcsolt képernyő mellett nem működött a számléptetés, csak a lockscreen-en vagy beljebb. De lehet, hogy azóta javították, vagy pedig készülékfüggő is. Szerencsére a PlayerPro teljes funkcionalitású trial, míg nem veszed meg, így kipróbálható.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Follow us on Twitter @PowerampApp, we might be giving away some free Google Play Cards in the coming weeks. Just your fair warning.
-
LonGleY
veterán
válasz dokee78 #43082 üzenetére
Ahhoz kifejezetten ezt az oldalt kellene támogatnia az appnak. Vagy a másik értelmes feliratos oldalt. Ha nem találtál ilyet, akkor nincs.
Olyan megoldást tudnék a feliratok.info-ra, hogy a kívánt sorozat címére kattintasz, megnézed a linket, azt berakod egy weboldalfigyelő programba, és az majd szól, ha változik (a jobbfélékben paraméterezhető az is, hogy a HTML mely kódrészletei között nézze a változást). Droidon talán van használható, egyszer már próbálkoztam velük. De PC-n biztosan van jó: WebMon
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hamti2 #43079 üzenetére
Egyébként az FM transmittert nem javaslom. Több ilyenem is van. Az adóteljesítmény szabványban korlátozott és harmat gyenge. Ahogy egy erősebb adó közelébe érsz, az elnyomja. A Dension -nak van olyan tartója, ami bluetooth -t fogad és a szivargyujtó csatlakozón küldi a jelet. Nekem nincs ilyenem, de akiknek van, azok szerint használható. Sőt, NFC -s verzió is van belőle. De egy aux -in -es rádió olcsóbb.
-
dokee78
félisten
Hali feliratkereső appot használ vagy tud valaki?
Sorozatokhoz kellene értesítés,amint érkezik magyar felirat.
Ha ennek az oldalnak lenne rss-e az már jó lenne.Másik kérdés:
A MindidTV appal tudom nézni a kódolatlan RTL2-t?[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz hamti2 #43077 üzenetére
Látom, nem esett le a kérdés.
Most mondtad, hogy nincs benne FM transmitter.
Egy app nem csinál hardveres változásokat...Jack-jack dugó, már ha van ilyen input az autórádión.
Ha az sincs, akkor marad a készülékfejlesztés. Külön
FM transmitter, kishangszóró, headset, telócsere stb.[ Szerkesztve ]
-
hamti2
csendes tag
válasz #79335424 #43076 üzenetére
Hát igen .
Ez a bajom ,a telo csak Bluetooth-ot tud ,fm transzmitter nincs benne .
A rádió sem mai darab , se USB ,se Blu nincs benne .
1 olyan App-ra gondoltam ,ami úgy működik ,mint egy rádióadó ,valami üres frekin.
És akkor a rádiót arra a frekire beállítva fel tudom erősíteni a navigálás hangját .
1 külön fm transzmitter lesz talán a megoldás ,App nélkül ?Köszi a türelmet
-
hamti2
csendes tag
Sziasztok
Olyan Androidos alkalmazást keresek , ami az autó rádiójára adja át az Igo hangját navigálás közben .
Létezik ilyen ?
A telon sajna nincs FM transzmitter , a rádió nem Bluetooth-os
Előre is kösz -
Male
nagyúr
Nah, csak be kellett írnom, és megtaláltam: Hacker's Keyboard... tökéletes magyar kiosztás
-
canniball
nagyúr
válasz rootkiller #43070 üzenetére
Én a Tiny Flashlight zseblámpát használtam korábban, ha tényleg csak lámpázni kell akkor kapcsoló-wigdetként ki lehet tenni az asztalra, egyszerű és nagyszerű.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Male
nagyúr
válasz madkiller #43071 üzenetére
Kösz, ez van fent nálam is, csak másabb elrendezéssel használom (itt a p mellett van az ő ú, az l mellett az é á ű...szóval eddig jó, csak nincs számsor felül és így persze az ö ü ó sincs ott, hanem ezt letetették az m mellé)
Engem az ilyesmi nagyon zavar gépelésnél, így olyan kéne, ahol már minden betű a helyén van. (10"-os tab, simán elférne minden a helyén) -
rootkiller
őstag
Szevasztok!
Jelenleg Astro File Managert használok de nem tartom design ügyében elég letisztultnak, szerintem csúnya. Szeretnék helyette mást aminek szép a gui-ja valamint nincs benne reklám, hajlandó vagyok érte fizetni is akár.
Másik dolog a zseblámpa, ebből is szeretnék valami olyat aminek nincs gagyi ingyen program kinézete és tényleg a lényegre koncentrál, nem kellenek a sallangok.
Még egy dolog érdekel, mégpedig hogy a telefonban lévő nfc-t hogy tudnám paypass bankkártyának használni?
Artengo TR 990 Pro
-
Male
nagyúr
Sziasztok!
Korábban már felmerült itt, de nem volt (vagy nem találtam meg) a megoldást, így megkérdezném én is:
Van olyan magyar billentyűzet, ami teljes és "normális" kiosztású? A normálisat úgy értem, hogy az összes magyar karakter pontosan ott van, ahol a valódi billentyűzeten. (Most az AnySoftot használom, ez áll a legközelebb hozzá, csak a felső sor kéne még a számokkal és az ö ü ó betűkkel, mert ezeket leteszi az m mellé)
-
LonGleY
veterán
válasz Predator2 #43064 üzenetére
Az pont egy speciális eset, mert simán lehet, hogy a térképekre elő kell fizetned (nem a Play-en, hanem a hivatalos oldalon keresztül). Meg van jópár program, ahol találkozhatsz még előfizetéssel, akár a sima jegyzetelők közt is. Olyankor az alapprogram általában ingyenes, csak lehet, hogy a plusz funkciókat nem kapod meg.
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Köszönöm. Így akkor lehet beruházok egy navigációs app-ra playen
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
válasz Predator2 #42986 üzenetére
Nah még1x
Helló
Ha valamit megvásárol az ember google playen akkor " örök frissítést" is vásárol mellé vagy van ennek is valami idő korlátja? Vagy hogyan működik ez pontosan?THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
petipetya
nagyúr
"nincs rá lezsóidő"
-
laabom
tag
Sziasztok. Tudtok olyan alkalmazás amivel 4.3 ban ki tudok tenni a zárolt képernyőre óra widgetet? Időjárás progit találtam már de valami normális óra kéne az alap helyett.
Köszönöm előre is. -
cashback
őstag
válasz petipetya #43046 üzenetére
Kikapcsoltam a biztonsági funkciókat.
Nekem nem ajánlotta fel, hogy telepítsem... így ezt a lépést kihagytam.
Viszont asztali gépen letöltve majd adatkábelen telepítve meglehetne ezt oldani. (szerintem) - Elméletileg letölthető: [link]
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
arkone
aktív tag
Sziasztok!
Olyan zenelejátszót keresek, ami tud olyat, hogy kikapcsolt képernyő mellett ha megnyomom a hangerő le, vagy fel-t, akkor a zenéket előre, illetve hátra lépteti azokkal. Tehát pl zsebemben van és csak a hangerő fel/le-vel váltok számokat (hosszú megnyomással, mert ugye ha egyszer nyomom meg, akkor hangerőt állítana)
-
petipetya
nagyúr
válasz cashback #43043 üzenetére
Az a lényeg.
Nem tudom, hogy melyik verziónál volt a "törés", de a súgó azt írja, hogy ICS és regebbi modellek esetén telepíteni kell a Google Hitelesítő nevű alkalmazást. Ez rendben is van, na de egy format után - ahogy az nálad történt - nem tudod feltelepíteni addig, amíg meg nem adod a telefonnak a Gmail nevedet és jelszavadat. Azt pedig nem tudod megadni a kétlépcsős azonosítás miatt.
Nálad ennek a funkciónak a kikapcsolása jelentette a megoldást?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
handrash
őstag
Frissítettem a rendszerem kit-kattra. Azt tapasztalom, hogy több program nem képes írni az sd kártyára. Úgy tudom ez az új biztonsági házirend miatt van. Jól sejtem, hogy a probléma megoldása az apk írókra vár?
[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Szmoki
senior tag
Sziasztok! Olyan hangtarcsazo programot keresek amihez nem kell net és olyasmi lenne a lényeg, mint az őstelefonokon, ha rámondom hogy Béla akkor hívja fel Bélát.
Köszi előre is"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
galaxys80
veterán
Nálatok frissül rendesen az idöképben a térkép?
Nálam szököévente. -
beci
őstag
Sziasztok.
Gondolkodok ennek a megvételén.
[Nova Launcher Prime]
Tud a program magyarul?[ Szerkesztve ]
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Crytek
nagyúr
Valaki írna pár olyan program nevet amik azt teszik lehetővé, hogy pl a youtubot ha hallgatom de közbe böngészni akarok akkor ne álljon le a lejátszás?
Next PC Upgrade: 2022
-
dokee78
félisten
Miért va, hogy a Powerampban a telepített skint nem tudom beállítani?
Ott van,de inaktív és azt írja frissítés szükséges.
Legfrissebb a Poweramp és a Skin is. -
[lAyCsI]
addikt
tudna valaki segiteni abban, ha a gyari bongeszo alol FB-ban nezem az uzeneteket es valaszolni szeretnek a klaviatura amikor felugrik kitakarja az ablakot amiben megjelenik a szoveg es nem latom mit irtam be...
-= No way back from Here =-
-
vadászcsiga
félisten
-
Laca1212
őstag
válasz vadászcsiga #42944 üzenetére
Telepítsd még ezt az app lock mellé.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne van olyan alkalmazás ami tudja láttatni a skypot mikor valaki hív mert ha sötét a telefon hiába vagyok belépve a skyba nem jelez hogy hívnak.
-
800.henrik
senior tag
válasz Illusion1010 #43010 üzenetére
Megcsináltam, az eszközkezelőben volt, felraktam az adb drivert, az uninstall.sh-t át kellett másolni ide: system/bin/sh
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
7Sony7
addikt
Köszönöm! MI van akkor, ha a wifi ikonom nem kék, hanem szürke, és a play áruházon kívül minden megy?
Az még adatkapcsolattal sem megy.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Illusion1010
senior tag
válasz 800.henrik #43008 üzenetére
Ennyit találtam:
1. boot into jb recovery mode
2. run "adb devices" - to make sure the phone drivers are ok (should output a long hex string and "device")
3. run "adb shell" from command prompt
4. in shell prompt "sh system/lib"
5. still in shell "sh /cf3d_uninstall.sh"
phone will reboot and you have working jb systemEhhez kellene az Android SDK a gépedre, ha jól gondolom. Abban sejnos nem tudok segíteni, mert még én sem használtam.
(#43009) dokee78
appsales a kód
Nem jelzi megvásároltként a play, de uninstall után újra fel raktam és már nincs benne az enter activation code lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
800.henrik
senior tag
válasz Illusion1010 #43007 üzenetére
File manager-el /system/lib-ben ezt találtam: cf3d_uninstall.sh hogyan lehet elindítani?
-
Illusion1010
senior tag
válasz 800.henrik #43002 üzenetére
nincs ötletem sajnos
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Pont most megy a play áruház nektek?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
bododani
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Sony Xperia P.
Az akkumlátor nagyon rosszul van beállítva/kalibrálva. Gyorsan merül, töltőről lehúzva egyből lemegy 1%-t, újraindítás után sok százalékot levisz, vagy van amikor felvisz a teló. Sok mindent próbáltam már, de egyszerűen egy dolog sem segítette helyretenni az akkut.
Tudtok valami appot vagy megoldást az akku kalibrálásához hogy jól mutassa az értéket?" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
800.henrik
senior tag
válasz Illusion1010 #43000 üzenetére
Nem tudom letölteni a ROM-ot, mobilnetem van...
-
Fandango
veterán
válasz dokee78 #42998 üzenetére
Go Launcher EX ingyenes, a Prime csak tegnap es ma ingyenes ha beirod az aktivalo kodot (appsales), egyebkent fizetos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest