Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
a waze ugye nem mutatj a tenger szint feltti magasságot, erre keresek valamilyen megoldást. Van olyan kiegészítés ami beépül a waze-ba, vagy valami ami kitehető képernyő feletti megjelenítéssel, ami fixen ott marad?
Köszi
free your mind
-
DrBubo77
veterán
válasz Panthera #158197 üzenetére
Hamburger menü > beállítások > Fiók > Viber biztonsági mentés
Itt be lehet állítani, hogy a fotókat, videókat is mentse-e. Plusz be lehet állítani automatikus biztonsági mentést napi/heti/havi rendszerességgel.
Én is a napokban költöztem így át.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #158193 üzenetére
Minden rendes, Magyar vezetéknevet, amiben c van, cz -vel írnak. Tehát Biczigli.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
tknof1871
őstag
Üdv! MÁV alkalmazás, kerékpár. Belföldi jegy.
Kerékpárt is szeretnék vinni. Ráklikkelek az Utasok és kedvezmények-re, utána az Utasok hozzáadása gombra, Utastípus Kiválasztás..., Kerékpár, és akkor meg kell adni a Megnevezés mezőben valamit. De mit nevezzek meg? Ide a karékpár valami jellemző tulajdonságát kell beírni, mint a színét, vagy mindegy mit írok be?
Ha a kerék méretét kérnék, azt még megérteném, mert ahogy valahol írják:
Ha a kerékpár kereke 20"-nál nagyobb, csak kerékpár-viteldíj megfizetése mellett, a kerékpárokra vonatkozó egyéb szabályok betartásával szállíthatóWindows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Talala
senior tag
-
Syl
nagyúr
-
Pancsermeste
őstag
válasz poirot #158181 üzenetére
Igen, NFC->Simple az alapértelmezett.
Nem adtam minden jogosultságot neki, de úgy is próbáltam, hogy mindent engedélyeztem + MIUI lakatolás + automata indítás + aksikímélő kikapcs, de így sem megy.
No, közben újratettem az appot. Kaptam megint 10 tokent, amit szépen "ellődöztem" 0 db tokenig. Most annyiból jobb a helyzet, hogy 0 db után, ha a kártyára bökök ismét, akkor most megint letölti a tokeneket. Szóval, legalább manuálisan tudok ismét letölteni, de csak miután az összes elfogyott.
Hát, a semminél ez is jobb.-= Pancsermeste® =-
-
Talala
senior tag
Sziasztok.
Nova launcherben található alsó dokk elérhető valamilyen appal, ha maradnék az one ui-nál? Pár napja használom a novát, de első az akku használatban (20+%). One ui-ra nem is emlékszem a listában, de a napokban tesztelem azt is ezen a téren. Ha ez nem normális, akkor tanácsot is elfogadok Nova beállítására. -
Syl
nagyúr
Yettel topikban már futottam egy (eredménytelen) kört, de azért ide is beírnám:
"Régen fel volt véve a Google Accountba a Telenor mobilfizetés, így a mobilszámla terhére tudtam vásárolni a Play áruházban. Utána jött pár év iPhone használat, ahol ugyanígy ment a vásárlás. Most visszatértem Androidra, de a Google felületén szürke a Yettel vásárlási lehetőség - vagyis nem megy. Töröltem és megpróbáltam újra felvenni, de csak bankkártyát enged. Holott a FAQ-ban (Accepted payment methods on Google Play) ott van (Mobile phone billing), igaz még Telenor néven.
Van valakinek ötlete, hogy tudnám felvenni?"Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
poirot
őstag
válasz Pancsermeste #158180 üzenetére
Jut eszembe, a Simple-nek minden jogosultságot megadtál? A Beállításoknál az NFC-nél a Simple van alapértelmezetté téve? A Simple-nél az aksikimélő módot kikapcsoltam, például.
-
poirot
őstag
válasz Pancsermeste #158178 üzenetére
Frissítéskor nem kell újra regisztrálni, szerintem. Ha esetleg leszednéd a telefonról és ismét telepitenéd?
-
Pancsermeste
őstag
válasz poirot #158177 üzenetére
Igen, frissítettem. Akkor újra is kellett regisztrálni a kártyát.
Előtte viszont azt csinálta, hogy az utolsó 3 vagy 4 token nem működött, de amikor ellőttem őket, töltött le újakat. (azzal a módszerrel is el tudtam "lőni" az utolsó nem működő tokeneket, ahogy írod, kártyára bökéssel)
Most az újra regisztrálás óta már mind a 10 token működött, de elfogytak, és kártyára bökéssel sem ad újakat.-= Pancsermeste® =-
-
poirot
őstag
válasz Pancsermeste #158176 üzenetére
Hát nekem is volt ilyen, hogy akkor töltötte le, mikor fizetnem kellett volna. Ilyenkor elszoktam indítani a Simplet és "rányomok" a bank kártyára, akkor magához tér. De mondom, vagy kétszer-háromszor volt ilyen, abból is az egyik valami karbantartás miatt volt. Frissítetted a Simple-t?
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Simple nem tölt le tokeneket. Most elfogyott a 10 token, vagyis 0 db-ot ír ki (ha kikapcsolom a netet). Ám hiába van internet kapcsolatom (elvileg állandóan van netem), nem tölti le a token csomagot.
Mitől lehet ez? Van jogosultsága. Minden más netes funkciója működik.
Manuálisan lehet tokent kérni? - bár ez elég gagyi, ha csak így sikerülne....-= Pancsermeste® =-
-
Syl
nagyúr
válasz AxBattler #158173 üzenetére
Ezt látod én is nagyon szeretném tudni! Eddig azt csináltam (még iPad-en is), hogy leszedtem-visszaraktam az adott oldalt, így változott a sorrend... Ebből a szempontból az Apple Safari sokkal jobb: ott meg lehet adni tetszőleges könyvjelzőmappát amit "kezdőlapként" jelenít meg a böngésző. A könyvjelzőmappában található linkek sorrendjét meg ugye szabadon variálhatjuk...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
addikt
válasz Oldman2 #158168 üzenetére
De a Reminder nem ugyanaz, mint a Tasks, nem? Szerintem ebből a menüből egyszerűen hiányzik a Tasks lehetőség megjelenítése:
Számítógépen, böngészőből nézve meg ott van, kapcsolgatható. Csak gondoltam kitalálták már ezt normálisan így 2022-re, mert emiatt mindent eseménynek veszek fel.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
félisten
Nem tudom, eddig hogyan mentem el emellett...
És hogyan tudom tetszőleges sorba állítani a kitűzött oldalakat?
Kezdőoldal rendezése nem kínál ilyen lehetőséget.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
félisten
Üdv!
Androidos Firefoxban hogyan tudok az alap képernyőre pineket kitűzni?
Könyvjelzőkkel nem akarok szórakozni, elég lenne ez, de sehogy sem tudok rájönni, hogyan kell?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Oldman2
veterán
válasz Dark Archon #158166 üzenetére
-
poirot
őstag
válasz poirot #158158 üzenetére
Sikerült megoldanom. Mediaretriever-t kellett bekapcsolnom a beállításokban az egyik Galléria app-nál, valószinű az eredetinél, mert másikaknál nem volt. (A MediaStore API-hagyatás helyett manuálisan keresse meg a tárolót a médián. Ez segíthet, ha hiányzik pár kép.) Így mindegyik Gallériában látja a képeket.
-
addikt
Hali!
Van egy Samsung A52-m Android 11-gyel. A Naptár nevű widget nagyon jó, de nem jövök rá, hogy tudom beállítani, hogy mutassa a Google-os eseményeken kívül a teendőket és emlékeztetőket is. Külön fel van telepítve a Tasks is, de annak is van külön widgetje. Én nem akarom elhinni, hogy ezeken nem lehet egy widgetben összevonva látni, mint számítógépen. Vagy mégse lehet?
Előre is köszi!
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
w.miki
veterán
válasz Luissimo #158164 üzenetére
Köszi!
Erre gondolsz, igaz? Smart Recorder – High-quality voice recorderOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
M3oH
addikt
-
w.miki
veterán
Hangrögzítő alkalmazás közül melyik ajánlott, ami hangra kapcsol be, ha nincs hang, akkor nem vesz fel? Esetleg gyorsítva is vissza tudja játszani a felvételt?
Éjjeli horkolást kellene felvenni Nem akarok 8 órát visszahallgatni, csak az erősebb hangokat.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
consono
nagyúr
válasz wr6vhwxeq #158159 üzenetére
Pedig a YT premium, főleg a családi verzió megéri azt a 2.6k Ft-ot. Már csak a reklámok blokkolja a miatt is, mert így tényleg nincs reklám (Persze a videókba ágyazott szponzori tartalmát ez sem tudja eltűntetni). Mellette még ott a YT Music is, ami mára teljesen vállalható zene streamelő szolgáltatás lett.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
wr6vhwxeq
kezdő
Nice.
Mondom, én csak olvasom a véleményeket a store-ban és a legtöbben ezt írják. De nyilván nem fizetnék elő ilyen hülyeségekre, ha egyszer simán letöltöttem egy blokkolót, ami minden oldalon tiltja a reklámokat és vagy három éve nem látok egyet sem.
Plusz az már rég bukott téma, ha valamiért fizetni kellene, ami eddig 100%-ban ingyenes volt. -
poirot
őstag
Sziasztok!
Most futottam bele egy olyan érdekességbe, amit egyszerűen nem értek. Használok vagy 3-4 galléria app-ot, és most a telómra átmásoltam pár háttérképet, amit a számítógépen néztem meg és ott is töltöttem le. Másoláskor gondoltam, hogy minek készítsek egy külön mappát, van több kép mappa, amit az appok látnak. Bele is másoltam az egyikbe, ott is vannak, csak a galléria appok közül egyik sem látja, frissíteni sem lehet a kép mappákat. Vagyis ha a telóval készítek képeket, azt minden további nélkül látja, viszont ha csak úgy belemásolok a mappákba, egyik sem érzékeli. Nem akarom elhinni, hogy ennek így kellene müködnie.
Köszönöm a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
válasz Viktor0610 #158152 üzenetére
Youtube prémiumra elvi okokból nem fizetek elő. Még akkor se tenném, ha lenne sponsorblock. Ekkora anarchista vagyok!
-
MODERÁTOR
-
FattyDove
őstag
A Vanced-nek milyen olyan alternatívája van, amivel be lehet jelentkezni a google fiókba és még esetleg sponsorblock-ot is tartalmaz?
-
Somatom
veterán
válasz headhunter #158149 üzenetére
Halvány gőzöm sincs. Egyáltalán nem használom a Guglis felületét. Sem kliensben, sem weben. Egyszer létrehoztam egy public mappát, "bárki a link birtokában" jogosultsággal. Fájlkezelővel feltölöm a megosztandód a mappába és MiXplorerből kimásolom a publikus linket (sajnos, TC -ből még nem sikerült jó linket kinyernem).
-
wr6vhwxeq
kezdő
válasz Somatom #158146 üzenetére
A drive 239 MB. Amúgy nem értem ezt az alkalmazást. Megnyitom a dolgokat chrome-ban, de nem én döntöm el, hogy használja-e az alkalmazást. A YouTube-ot már töröltem (elvileg!), mégis rajta van még mindig.
Most töröltem pár dolgot, de a többit nem akarom, mert használom őket. (Alap dolgok és nincs telepakolva játékokkal, meg ilyesmivel, de csak 0.3 GB-ot dobott rajta a törlés). Ezt egy héten belül visszahozza a telefon és megint 45 GB fölött lesz a foglalt tárhely...[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz wr6vhwxeq #158145 üzenetére
A Gdrive tényleg tud hízni, de sztem nyugodtan törölhető, mert tök fölösleges. Három fiókon kezelem a Gdrive -okat, de a kliensalkalmaást nem használom. Bármelyik normális fájlkezelő, szinkronizáló tudja kezelni a Gdrive -ot. A TC pedig elhanyagolható méretű.
-
wr6vhwxeq
kezdő
Ok, de csak törölni lehet. Most a drive-ot, névjegyzéket, meg ilyesmit hogy töröljem, ha kellenek? Egyszerűen csak nem akarom, hogy minden hely odalegyen, amit elvettek ezek a szarok, de nem törölhetem azokat a dolgokat, amikre szükségem lenne. Egy forintot nem ér az egész android találmány, hogy így "oldották meg" az egészet.
Most ha jön valami "újdonság" a névjegyzékre, vagy üzenetekre, vagy alap programokra, amikról azt se tudja az ember, hogy micsoda, nem is feltételezné az ember, hogy szépen megszívják magukat tárhellyel, mert alap cuccok és egy naiv ember nem tudja, hogy a semmire megy el 64 GB konkrétan. O.o
Legalább tisztítás lenne vagy valami, nem törlés...[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Talán így ok a link [Files by Google] [SD Maid Pro - Feloldó]
szerk. Egy helyköz bennmaradhatott a linkek végén, mert nálam hozzáfűzte a %20 karaktereket
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
GEPESZ66
veterán
válasz Viktor0610 #158136 üzenetére
Me a fene a Google inteligens zárolas?
Ha az adatokat a Facabook-nál törlöm,s megnyitom a Facebook-ot,ezt írja ki. -
vacs
veterán
válasz wr6vhwxeq #158137 üzenetére
Tisztítóból ami tényleg hasznos az az SD maid pro, igen fizetős, 450 Ft, esetleg a Files by Google.
(^)(>.<)(^)
-
Cs1csó
félisten
válasz wr6vhwxeq #158137 üzenetére
Azért ez nem így van teljesen, persze jön egy új verzió akkor annak a telepítője ott lehet egy ideig stb. de van sok telón mindenféle "mély" stb. tisztító amivel az ilyesmit is meg lehet találni sőt fel is ajánlja a régen használt alkalmazások törlését stb.
Néha nem árt ezeket lefuttatni átnézni, hogy mit találnak és ami ténylegesen nem kell azt törölni. Hébe-hóba nem árt a telefont újraindítani. Egy PC-nél ez is be szokott válni, akár itt segíthet. -
MODERÁTOR
-
GEPESZ66
veterán
Nálatok jo a Facebook?
2 napja volt egy frissítes,s azóta van,hogy bejön az oldal,maskor meg kiírja,higy a magyar nyelven történő megjelenítéssel gind van.
Lehet,hogy le kellene törölnöm,s újra feltelepíteni? -
S e t h
nagyúr
Korábban olvastam itt tőletek, hogy a gboard képes szövegjavítás során pirossal aláhúzni az általa helytelennek ítélt szavakat és utána ezeket mi szótárba rakhatjuk.
Egy furcsa, akarom mondani kettő anomáliával találkoztam és értetlenül állok előttük.
A gboard alkalmazásban a helyesírás-ellenőrzés menüpont minden nap spontán állítja vissza magát gboardról samsungra, aminek az okát nem értem.
Másrészt a javítás funkció sem működik mindenhol, mert pl WhatsAppban kiválóan teszi a dolgát, de Messenger appban, vagy itt a fórumon nem működik, ennek mi lehet az oka?
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
[link] Ez tényleg működik a gyakorlatban? Diablo Immortal miatt kérdezem, mert ha tolhatnám tv-n PS4 kontrollerrel, az valami fenomenális lenne! P30 Pro-ról ki lehet tolni TV-re? Vagy inkább az Mi BOX S-t kellene használnom? Vagy mi igaz abból, hogy Windows 11-ben már natívan lehet Androidos alkalmazásokat futtatni? Mert ha ez utóbbi működik, akkor az lenne a legegyszerűbb. Nem akartam 11-esre frissíteni, mert imádom a 10-est. Viszont ha ez működik, akkor megteszem.
-
Probert75
addikt
válasz w751230 #158127 üzenetére
Google Fordító nálam hibátlanul teszi a dolgát.
-
zsoltzsolt
addikt
-
w751230
tag
Szia mindenkinek.
Google Lens helyett keresnék valamit. Nincs vele bajom, csak épp nem működik egyik telefonomon sem, több mint egy éve
Képen levő szöveg fordítása lenne a lényeg.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
válasz mizoli #158124 üzenetére
Ugyanezt írtam...
De van az ingyenes is és az is bőven elég szerintem.[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Joker88
őstag
Ti melyik - lehetőleg magyar nyelvű- időjárás appot ajánlanátok? Ami rendelkezik lehetőleg szép widgettel is. Az hogy fizetős vagy se,mindegy.
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Némelyik romban találkoztam olyan opcióval hogy a telefon automatikus ki illetve be kapcsolásának idejét be lehetett állítani. Meg lehet ezt oldani "külső" programmal? -
svgyula
addikt
válasz Curtain #158107 üzenetére
Szia! A build számra tapizol 10x-szer utána a rendszerben megjelenik a fejlesztői menü. Ott be tudod kapcsolni az USB hibakeresést. Utána lesz felugró menü.........
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
-
MODERÁTOR
-
Tökimanó
senior tag
Már kezd herótom lenni az alkalmazás frissítésektől. Pontosabban a Google appok frissítéseiből. Nincs automatikus frissítésre állítva a Play de néha frissítem őket. Ha tízet frissítek tuti hogy 2 napon belül újra frissíthetők. Ilyen sűrűn csinálnak velük valamit, vagy mi az oka? Általában változást nem veszek észre frissítés után.
-
Curtain
senior tag
válasz csipuka #158102 üzenetére
Tudom de nem jelenik meg az értesítés arról hogy csak tölteni vagy fájlt másolni akarok. A fejlesztői beállításokban is bekapcsoltam külön hogy a fájlátvitel legyen az alapértelmezett usb mód. Az előző mobilommal simán ment. (op 8t) Sőt eddig mindegyiknél. A mostani egy samsung s22+.
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
-
mizoli
addikt
válasz Curtain #158099 üzenetére
Nem tudom milyen telefon, lehet hogy alapból van rajta FTP képes fájlkezelő. Ha nincs, akkor pl. ez teljesen jó.
A PC-n gondolom van Total Commander.
Telefonon el kell indítani az ftp szervert, arra a TC-rel kapcsolódni, és mehet az adatátvitel.De többfajta mód is van rá 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asszociációs játék. :)
- Apple notebookok
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok