- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wr6vhwxeq
kezdő
Nice.
Mondom, én csak olvasom a véleményeket a store-ban és a legtöbben ezt írják. De nyilván nem fizetnék elő ilyen hülyeségekre, ha egyszer simán letöltöttem egy blokkolót, ami minden oldalon tiltja a reklámokat és vagy három éve nem látok egyet sem.
Plusz az már rég bukott téma, ha valamiért fizetni kellene, ami eddig 100%-ban ingyenes volt. -
wr6vhwxeq
kezdő
válasz
Somatom #158146 üzenetére
A drive 239 MB. Amúgy nem értem ezt az alkalmazást. Megnyitom a dolgokat chrome-ban, de nem én döntöm el, hogy használja-e az alkalmazást. A YouTube-ot már töröltem (elvileg!), mégis rajta van még mindig.
Most töröltem pár dolgot, de a többit nem akarom, mert használom őket. (Alap dolgok és nincs telepakolva játékokkal, meg ilyesmivel, de csak 0.3 GB-ot dobott rajta a törlés). Ezt egy héten belül visszahozza a telefon és megint 45 GB fölött lesz a foglalt tárhely... -
wr6vhwxeq
kezdő
Ok, de csak törölni lehet. Most a drive-ot, névjegyzéket, meg ilyesmit hogy töröljem, ha kellenek? Egyszerűen csak nem akarom, hogy minden hely odalegyen, amit elvettek ezek a szarok, de nem törölhetem azokat a dolgokat, amikre szükségem lenne. Egy forintot nem ér az egész android találmány, hogy így "oldották meg" az egészet.
Most ha jön valami "újdonság" a névjegyzékre, vagy üzenetekre, vagy alap programokra, amikról azt se tudja az ember, hogy micsoda, nem is feltételezné az ember, hogy szépen megszívják magukat tárhellyel, mert alap cuccok és egy naiv ember nem tudja, hogy a semmire megy el 64 GB konkrétan. O.o
Legalább tisztítás lenne vagy valami, nem törlés... -
wr6vhwxeq
kezdő
Sziasztok.
Van egy problémám. Észrevettem, hogy ha frissítem az alap/letöltött alkalmazásaimat, akkor mindig hozzáadódik egy kis plusz tárhelyfogyasztás a frissített apphoz. Pl egy alap progira jön frissítés, és írja, hogy mondjuk 5 MB a frissítés, ami eddig nem tudtam, hogy folyamatosan összegyűlik minden frissítésnél, és a végén egy 50 MB-os alkalmazásból lesz 7-8 GB...
A telefon lenullázásán kívül lehet valamit csinálni vele?
Nem szeretném, ha nem muszáj, mert a Polygon appról minden elveszne. :( Csak most alig van valami a telefonomon és 45GB foglalt a 64-ből.Köszi.
(Xiaomi Redmi Note 8)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest