Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
kesztió
üzenetére
Szia! Én nem találtam rá megoldást. A honor 20 két éve kezdte el amikor 10-es droid lett aztán ez a "coddateló" már soha nem kapcsolódott automatikusan
Mindegy mit csinálok. Be kell lépnem a telefon bluetooht részébe és frissíteni. Másképpen hiába van bekapcsolva és minden engedély megadva. Nagyjából sz@rik kapcsolódni.... -
kesztió
aktív tag
Az autóm Androidos fejegysége néha elfelejt kapcsolódni bluetoooth-on a telefonhoz (XPERIA 5, Android 11). Tipikusan akkor, ha megszakad a kapcsolat (kiszállok a kocsiból, pl. tankolni), úgy indítom be az autót, hogy a telefon még nincs nálam stb.
Kellene egy olyan alkalmazás, ami orvosolja a problémát.
Két utat képzelek el.1. A kellemesebb verzió egy alkalmazás a fejegységen, ami teszem azt, akár másodpercenként erőltetné a kapcsolódást a telefonnal, ha azt látja, hogy nem aktív a bluetooth-kapcsolat. (Az emiatti többletfogyasztás természetesen meg se fog kottyanni a kocsi akkumulátorának).) Én viszont attól félek, hogy ez interferálni fog a meglévő telefon-alkalmazással, márpedig arról nem szívesen mondanék le, mert jó lenne továbbra is a kormánygombokról felvenni a hívást.
2. A biztosabb megoldás, hogy a telefon próbáljon teszem azt, 10 mp-enként kapcsolódni a fejegységhez. de ez kényelmetlenebb: 10 mp elég hosszú idő, és még ez is érezhetően enni fogja az aksit. Ráadásul ez brutális pazarlás, mert a telefont ugye általában kocsi nélkül használom, de fordítva már nem igaz.
Van valakinek valamilyen ötlete?
-
svgyula
addikt
válasz
poirot
üzenetére
Szia! Mint előttem is írták kell a telefonra létrehozni a gyökérbe három könyvtárat az értesítésnek egy notifikation, a csengőhangoknak egy ringtones, ha kell az ébresztés hangoknak pedig egy alarm nevű könyvtárat ide kell bepakolni a kívánt hangot/zenét a megfelelőt a megfelelő helyre. Másképpen az SD kártyán lévő ilyen tartalmat simán lecseréli egy újraindításkor. Ez azért van mert induláskor az SD tartalmat már akkor adja hozzá mikor a rendszer már elindult. Ezért nem találja azon az útvonalon a megadott hang file-t így nem tölti be és nem lesz hang, vagy visszaáll az alapértelmezett hangra.
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Este a szomszéd házát figyelem kamerákkal. Bekameráztuk odabent, mert feltörték. Hangjelzést tettem rá az XMEye app-ra, kelt ha mozgás van. Namost, szomszéd nem lakik ott, reggel 4:30-5:00 között jön etetni a jószágait, tehát felkeltene ha addigra nem némítanám le a telefont, mert kb 7-kor kelek. Eddig ezt az IFTTT végezte számomra, 4:15-kor szépen Mute-olta a telóm (a csengő jel, nem a hold). Na ez 2 napja nem megy, bármit is csinálok vele. Szépen csörög nekem itt hajnalban, újratettem az appot, beállítottam megint, de semmi. Tudtok ajánlani appot ami Mute-ol adott időpontban?
Köszönöm szépen előre is!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
tomy86
üzenetére
Hát a Digi-nél nem működik. Ellenben a TV24-nél jó a Dokumentum kategória, csak oda ugye egyenként kellett beraknom a Digi-s adásokat, de így jó. A TVProfil-nál arra gondoltam, hogy esetleg a "paid" verzióban nem rövidítené les a szinopszist, de nem úgy tűnik nekem, szerintem ez "ilyen", kedve szerint rakja hol a full-ost, hol csak a nyúlfarknyira fogva. A TV24 legalább, ahol tudja, ott full kirakja, ahol meg nem ott semmit nem rak ki. Ez meg a TV24 "problémája", nem minden adásra tudja behozni.
-
tomy86
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nálam működik a dokumentumok kategória is (Telekomos szolgáltatást használok). A szinopszist nem tudom, hogy mi a alapján rövidíti le egyes műsoroknál. Engem nem zavar.
-
-
crok
Topikgazda
Szintén a jegyzőkönyv kedvéért.. ha már előjött a Trichrome library..
A Trichrome library frissítése elég rosszul van (még mindig) implementálva.. Chrome és WebView frissítéskor a Play húzza magával automatikusan a Trichrome library aktuális verzióját is - csak nem törli a régi verziót.. ami szépen fel tud gyűlni.. van rá egy Magisk Modul ami minden boot-kor megkeresi az összes verziót és törli az összes régit (meghagyja a legfrissebbet) de a modul leírásában szerepel hogy hogy lehet akár ADB-vel is törölni:
adb shellsh -c "$(curl -sLf https://raw.githubusercontent.com/entr0pia/trichromelibrary-squoosh/master/service.sh)"
vagy egybenadb shell sh -c "$(curl -sLf https://raw.githubusercontent.com/entr0pia/trichromelibrary-squoosh/master/service.sh)"Ha nem kell minden boot-kor a törlés csak időnként feltakarítanád akkor root mellett terminálban:
sush -c "$(curl -sLf https://raw.githubusercontent.com/entr0pia/trichromelibrary-squoosh/master/service.sh)"
vagy egybensu -c sh -c "$(curl -sLf https://raw.githubusercontent.com/entr0pia/trichromelibrary-squoosh/master/service.sh)"Több tíztől több száz MB-okat lehet vele nyerni.. nem tudom mikor akarják ezt javítani amúgy.
-
crok
Topikgazda
válasz
Winnie The P
üzenetére
Az az akciós újság egy un. webview ablakban nyílik meg ami Android 10 felett már nem a Chrome-al jelenül meg hanem az un. Trichrome library-vel amit WebView-nak hív. A Trichrome library gyak. félig-meddig Chrome vagyis a Chrome kódja az alapja és így spórolnak a hellyel..
A menüben jobb fent a "megjelenítés Chrome-ban" nekem is a Firefox-ot indítja ha a Firefox-ot állítom be alapértelmezettnek - talán nálad vagy egy spec. URL vagy egy megjelenítési mód mégis a Chrome-hoz maradt rendelve (ami specifikusabb, mint a sima https:// protokoll megjelölés - így oda lesz irányítva).
Én megpróbálnám az alkalmazások listájában (Settings -> Alkalmazások -> Alkalmazáskezelés) megkeresni a Chrome-ot és a Firefox-ot is, mindkettőnek a beállításainál legalul van egy olyan hogy alapértelmezések törlése - én törölném mindkettőnek az összes alapértelmezés szerinti beállítását (ne akarjon megnyitni magától semmit.. nem adattörlés, nem hókuszpókusz más egyéb, csak az alapértemezések törlése, utolsó menüpont) majd elindítanám a Firefox-ot, az meg fogja kérdezni akarod-e alapértelmezettnek jelölni (gondolom akarod) és utána indítsd el a Lidl Plus-t és nézd meg miben nyílik meg ha a jobb felső sarokban a "megjelenítés Chrome-ban" opciót választod (az alkalmazáson belül a WebView nyitja meg egyébként ami -ahogy írtam- a Trichrome library).
-
crok
Topikgazda
A jegyzőkönyv kedvéért (ha a keresőt használja valaki): az SD Maid mai frissítésének changelog-ja alapján az SD Maid mostantól alkalmas split APK-k telepítésére amennyiben a split-ek megfelelően vannak elnevezve.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Érdekes.
És ha más appban nyitsz meg linket (pl. Facebook app), akkor mit tapasztalsz?
Nálam akkor is a Firefox nyílik meg. -
Winnie The P
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ismered az "Akciók" alkalmazást ebben az összes bolt újsagja megtalálható. Söt ertesit is ha jön új.
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nem tiltottad le esetleg az Android System WebView appot?
Mert nálad alapból a Chrome-ot nyitja meg, nem appon belül, mint nálam. 🤔 -
Winnie The P
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Lidl Plus
A Firefoxon belül állítottam be alapértelmezett böngészőnek. Ez nem tudom, számít-e. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Most a TV24-et próbálom. A kezelése, kijelzésea TVProfil-nak jobb, de ez sem annyira rossz. Viszont a TV24-nél most, hogy beraktam az összes "kedvenc csatornát" a listára (mert ez ugye nem tudja a szolgáltató alapján, pedig magyar fejlesztés) a listában van 1-2 csatorna aminél nem tudja kijelezni a műsort, hanem csak "karikázik". Hét igen, úgy látszik tökéletes nincsen.
-
Winnie The P
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Az egy rakás ratyi! Nálam is a Digi van beállítva, tegnap a listából két csatorna is eltűnt (Film Cafe, Paramount). Nem találtam még normálisan működő és használható appot.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez a Lidl Plus? Vagy a sima Lidl applikáció?
Mert én a Plust használom, ott ha meg szeretném nézni az akciós újságot akkor hiába van a Firefox kiválasztva alapértelmezett böngészőnek csak a Chrome-ot akarja indítani. -
crok
Topikgazda
válasz
Mr Dini
üzenetére
Szerinem ezek azért nincsenek benne mert a többi ami a listában volt mind valamilyen hosted online jelszókezelő a KeePass.* meg gyak. file-t vagy file-okat használ - ezt persze lehet szinkronizált, felhőben / NAS-on tartani, etc, de mégse olyan mint a többi, a listában szereplő megoldás mert azok inkább online password vault-ok + ugye a listában ott volt a papírceruza
Nekem a SafeInCloud volt inkább olyan amit hiányoltam ahogy Bozek is.@Bozek: igen, az automatikus kitöltéshez böngészőkieg. kell, de van webes felülete is (web vault) meg van desktop alkalmazása is kb mindenre is, Win portable-től Chocolatey-n át a Mac App Store-on keresztül Linux AppImage-ig széles a skála, szerintem mindenki megtalálja a számára megfelelő klienst.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
tomy86
üzenetére
Visszatérve ezekre a TV műsor app-okra, a TVProfil-t kipróbáltam, Magyarország és a DIGI van beállítva benne. Saját profil-t még nem csináltam, nem tudom azokkal meg lehetne e oldani a következőket, merte két bajom is van vele:
Ha megnyitok egy műsort alistáról, mondjuk egy filmet ott a szinapszkisokat nem mindig írja ki végig, van hogy csak a feléig és utána félbemarad (...-al a végén) és utána már csak a tök felesleges "Ajánlások" látszanak.
A "Dokumentum" műsor kategória pedig nem működik. Ha rábökök csak azt írja ki "Nincsenek a mai napon ilyen műkorok".
Ezekre beállítást nem találtam az app-on belül. Ez ilyen, nem is lehet változtatni rajta?
Köszi!
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Már írtam a telefonom topicjába is, de az nem nagyon pörög, hátha itt szerencsém lesz. Poco X3 NFC
1-2 hete azt tapasztalom, hogy a megérkezett SMS-ektől nem kapok hang jelzést. Csak akkor veszem észre, mikor feloldom a telefont. Minden értesítés be van kapcsolva, vagy 8 üzenetküldőt kipróbáltam, van amelyiknél tesztelni is lehet, ott müködik a beállított jelző hang. Próbáltam már akkukimélő módban, normál módban, de nem működik. Talán csak akkor van hang, mikor a pénztárnál fizetek és ugye akkor használom a telefont. Szóval nem tudom miért ment el. Minden tippet örömmel fogadok. -
válasz
Winnie The P
üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ez engem is erdekelne
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Tegnap letöltöttem a playből a Lidl Plus appot. Ezen belül van az akciós újság, amire ha rányomok akkor a telefonon (Redmi Note 9 Pro) a Chrome-ot indítja el. Nálam alapértelmezett böngésző a Firefox. Hogy lehet megoldani, hogy az újság a foxban induljon? Köszönöm. -
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Azért érdekes szavazás az, ahol se a SafeInCloud, se a KeePass nincs a listán... Persze kommentbe le lehet írni, de ahhoz regisztrálni kell.
De ha már Bitwarden. Ott is kell telepíteni valamit a böngésző kiegészítőhöz? Mert céges gépen se ártana, ha lenne jelszókezelő, a SafeInCloud viszont kiesik így.
-
crok
Topikgazda
A Mobile Doc Scanner (MDScan) + OCR most ingyenes.
-
-
Somatom
veterán
Hétvégén volt egy szavazás az Androidpolice -on, hogy ki, milyen jelszókezelőt használ. Nagy aránnyal a Bitwarden nyert. Szerintetek át tudnám vinni az adataimat a LastPass -ról (mármint nem manuálisan, egyesével)?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Mcrazy
üzenetére
Nekem is ez a gyanúm, de itt mást írnak: [link]
tap on the three parallel lines on top-left or swipe from left portion of screen to right, select settings, then select search language, select the language you needed. Also, check search region, it will be set current region by default. set it to your desired region.
No most nálam totál hiányzik a felső három kis vonalka és ha jobbra görgetem maximálisan a képet, akkor sem jön elő semmi beállítás. Egyedül csak a celsius és farenheit között tudod váltogatni, ha lenyitom a jobb felső "Google fiók" ikonomat.Azokat, amiket legalul írnak a weboldalon még nem próbáltam, tehát a Google-appból teljes Cache és Adat törlés, vagy a ha ez sem segít, akkor az app-nak a frissítéseinek a törlése. Szerintetek érdemes (vagy inkább "veszélyes")?
És a belinkelt képen is látszik hogy az pl. Kínai nyelvű. Ettől még lehet magyar nincsen, csak ez így furcsa... Akkor lehet semmit nem ért ez a sok nyűglődés, mert magyar nyelv nélkül kuka lesz. -
válasz
SunMount3r
üzenetére
Sajnos nem lehet nyelvet váltani.
-
Sziasztok,
Tudtok olyan app-ot ajánlani timelaps-re, ami tudja kezelni a nagylátószögű kamerát a telefonban?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Mcrazy
üzenetére
Igen, közben meg tudtam csinálni és még azon a Widget-en az időjárás kijelzésre kellet hosszan nyomni. Eddig OK, megvan az app, de sajnos full angol és nem látok benne lehetőséget, hogy magyarra lehessen állítani. Ez anyukámnak nyilván nem lesz így jó. A google fiókban gondoltam hátha van valami, amit ha beállítok, akkor magyar lesz ez is, de ez már sokkal mélyvizesebb. Valakinek erre ötlete?
-
denko
senior tag
Sziasztok,
Törzsvárásló kártyák dgitalizációra mién alkalmazást ajánlatok?
Pl heavy tools, libri, etc..
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Szóval, ha meg tudnátok gyorsan nézni: ez a lehetőség másnál is hiányzik, vagy csak nállam?
-
Faby
senior tag
Telefonról telefonra keresek távirányítási lehetőséget.
Próbáltam Team viewert, Anydesket, de mindkettőnél csak nézni tudom, tevékenyen irányítani, pl kattintani, lapozni nem.
Mit rontok el? Elvileg a teljes hozzáférést állítottam be a fogadó telefonon, de mégsem működik.
Édesanyám készülékét szeretném távolról menedzselni, amikor szükséges. Sajátom Note 9 pro xiaoni.eu rommal, anyámé gyári Mi 10 Lite, ha számít. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
p.t.r
üzenetére
Gyárilag telepített Widget-en mit értesz? Az Oppo-jét?
Amúgy próbálnám előcsalni ezt a Google féle időjárása app-ot a net-es leírások szerint, de sehogy se megy.
Állítólag itt, a Google app-ban, az időjárás kijlezés sávjában kellene lennie a jobb felső sarokban "három kis pöttynek", amire rápattintva ki lehetne rakni az app-ját (kvázi installálni), de nekem sehol semmi.
Mit kellene ehhez még megpróbálnom? (Eléggé bejön a Google féle app ránézésre, ezért is kérdem). Állítólag a PlayStore-ban nincs is fent külön, csak a Google app-ból lehet ilyen trükkösen telepíteni. De tudja valaki hogyan? -
p.t.r
aktív tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Dehogyis, csak pl. ez [link] de van ebből több is, csak most hirtelen ezt találtam. Ez csak egy ikonszerüség, nem applikáció. De a gyári beépített widget is ott van ennek indítására.
-
crok
Topikgazda
Kis Revanced hír megint akit érdekel: a tool-ok már szinte teljes biztonsággal működnek, közben született egy nem hivatalos Magisk modul is (vagyis inkább egy proof of concept modul) amivel meg lehet patkoltatni a letöltött modul nevében levő verziójú Youtube app-et.
+ nemrég frissült a NewPipe (4 napja) és a NewPipeX is (pár órája). -
crok
Topikgazda
válasz
kaciokos
üzenetére
Elég régóta, úgy egy éve [link] & [link] mert ugye az app-től a runtime permission-t akár a készülék is elveheti (ha elég sokáig nincs használva pl., Android 10 vagy 11 feature, már nem emlékszem melyik SDK) így az van hogy lett ez a Data safety dolog.. ha a fejlesztő kitölti a Play konzolon akkor ez fog megjelenni, de gyanítom kötelező lett azóta.
-
kaciokos
őstag
A Play Store-ban mióta nem lehet megnézni, hogy egy app mihez kér jogot? Helyette csak ezt a Data Safety dolgot látom, ami nekem nem annyira tűnik hasznosnak.
-
Cs1csó
titán
Telepítettem a Weawow appot van több időjárás szolgáltató közül lehet választani alapértelmezetten METnorway. Van amelyik ajanlttabb lehet? Ezek vannak: worldweatheronline, openweathermap, weathwrbit, darkkcity, aeriseeather
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Sokszor nézek eurosportplayert és sajnos abban az appban nem lehet állítani a közvetítés minőségét és nekem a mobilnetem az korlátolt. Ezért eddig azt csináltam, ha spórolni akartam vele akkor a telefont levettem 3G-re -> kisebb volt a közvetítés minősége. Kevesebb netet kajált.
Viszont hamarosan (vagy már ki is vezették ?) kivezetésre kerül a 3G így felmerült bennem a kérdés, hogy valaki tud olyan appot amivel lehet korlátozni az internet sebességet (akár globálisan / akár egy appnak), hogy mondjuk csak xy mb/s-et használjon ? (ROOT NÉLKÜLI kéne főleg!) -
Fall-N
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Most az alpesi táj van beállítva. [kép]
-
mizoli
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Reklámblokkolót próbáltál?
Én már régen vettem meg, akkor volt benne lehetőség a vásárlásra.
De vásárlás előtt sem láttam reklámot, az AdAway megoldotta. -
Fall-N
veterán
Próbáld ki a YoWindow-t, az teljesen testre szabható, van élő háttérkép is benne. Material You kompatibilis a widgetje (Android 12+). Pontos, van több szolgáltató. Alkalmazáson belül is az összes élő háttérkép müködik! A többi mellette elbújhat. Forecával használom. [link]
Megvettem többet is régebben (WeaWow, Today Weather, AccuWeather Platinum stb.), de ez tetszik a legjobban.
-
7Sony7
addikt
Srácok, Android 11 alatt a viber ikonon nincs számláló. Ez 11 feature, vagy cak nalam nem működik?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha nem, nem...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
Igen ez később meglett, de még nekem így se tetszik annyira. Főleg, hogy alulra nem lehet beállítani, hogy az óránkénti előrejelzést mutassa és úgy lehessen oldalra görgetéssel végignézni. Pl. a Weawow-ban oda lehet szépen rakni mindent egymás alá, ahogy csak tetszik (és alapból nuku reklám) De egyszerűségében és a nagyszerűségében még mindig ez tetszik a legjobban (csak a reklámok nem
). -
zeon.hu
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
Per Me
tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ez ezt tudja. De van sok időjárás címszó alatt a play-en, hátha valamelyik megfelel. ;)
-
Per Me
tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Bal felsö sarok három vonal, Beállítások, Téma, Sötét a Fény helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Mindegy mit csinálok. Be kell lépnem a telefon bluetooht részébe és frissíteni. Másképpen hiába van bekapcsolva és minden engedély megadva. Nagyjából sz@rik kapcsolódni....
Nekem a SafeInCloud volt inkább olyan amit hiányoltam ahogy Bozek is.

Ha nem elég akkor meg kell kérdezni a szomszéd Józsi bácsit Ő biztosan megmondja...... A kamionba meg felnézel és látod
A kor sose zarul be
mobilizmo