-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Érdeklődnék, hogy létezik-e olyan navigációs app, ami a tanyákat be tudja lőni. Köszönöm!
Esetleg bármi más ötlet, hogy ezeknek a helyét hogy lehetne betájolni? KSH-s munkához kellene majd ismerősnek kimenni idegen település tanyáira.
-
-
Sziasztok.
Lennétek szívesek kipróbálni, hogy a replaio rádió nálatok működik-e mobilneten?
Nekem csak wifin megy, pedig a beállításokban engedélyezve van a mobil adat forgalom! -
zsoltip
őstag
Üdv ismét Fórumtársak!
Exchange fiókok beállítását kipróbáltam 3 appal: Gmail, Outlook, Bluemail.
A Gmail a leginkább hozzám közelálló, ám itt nem jelennek meg a folderek, csak ha szépen megyek mappáról almaopára, almappáról al-almappára...Tehát maga a struktúra sem látszik, míg ez simán megvan a másik 2 appban.
Gmail-ben van valamilyen általam esetleg nem ismert beállítás, ami mutatja a mappastruktúrát az előbb említett lépegetős módszer nélkül is?Köszi, zsoltip
-
Somatom
veterán
válasz
Per Me #159990 üzenetére
Az eszköz elavult, de igen, ez már egy jó megoldás lehet modern alapokon (pl. telóról, wifin utasítani az eszközt, vagyis kb. az általad mutatott, két eszköz egyvelege
). Viszont biztos nem lenne olcsó. Legalábbis egy passzív HUB -hoz, egy kártyaolvasóhoz, meg egy Y kábelhez képest. A powerbankot nem számolom, mert sztem az van neki, ha már említette.
Nem ismerem az OFF helyi ökölszabályait. Ha én bírálnék, akkor a témához nem szorosan kapcsolódó, de informatív offolásokat símán hagynám futni. -
Per Me
tag
válasz
Somatom #159989 üzenetére
Volt olyanom is, amiben vinyó volt, és rá lehetett dugni dolgokat. Ott közvetlenül másolt az eszköz. De ez itt már nagyon OFF, ezeken a vonalakon elindulhat a kolléga.
-
Per Me
tag
válasz
Rodzser Mór #159978 üzenetére
Szia! Én ilyet használok pár éve. Nem asebességéért szeretem, de megcsinálja, amit kell néhány egyéb hasznos funkcióval együtt.
-
Somatom
veterán
válasz
Rodzser Mór #159982 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
Rodzser Mór #159980 üzenetére
Ezt nem tudod megtápolni, mert 12V a közvetlen bemenete. De, akkor javaslok mást. Passzív HUB. Először bedugod a kártyát és csatlakoztatod a telóhoz. Ettől OTG módba kapcsol a teló és a kártyát el fogja bírni. A HDD hez veszel egy ilyen Y kábelt. Először a dupla kábelest bedugod a HDD -be, aztán a tápot a powerbankba, majd a harmadikat a HUB -ba. Használom, működik.
-
Somatom
veterán
válasz
Rodzser Mór #159978 üzenetére
Elvileg igen. Az áramellátás a probléma. A teló nem biztos, hogy el tudja látni elegendő árammal a két meghajtót. Ajánlott az aktív HUB használata. Nekem egy TP-Link UH720 -am van. Az sem mindegy, hogy milyen fájlrendszer van a meghajtókon. Pl. EXT nem fog menni.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
MicroSD kártyáról mobiltelefon által lehet hordozható HDD-re másolni adatot, képeket?
Az pláne jó lenne, ha nem kéne a telefonba betenni a memóriakártyát, hanem kártyaolvasó csatlakoztatásával lehetne végrehajtani.
Létezik ilyen megoldás?
-
efi99
őstag
Egyes alkalmazásoknál van (volt?) rá lehetőség, hogy az értesítési ikonját (állapotsorban) a (bal) szélen tartsa. Létezik valami olyan önálló app, amivel lehet azt menedzselni, hogy az így nem szabályozható ikonok hol legyenek a sorban, vagy legalább, hogy melyik legyen a bal szélen, és ne mindig a legújabb?
-
w.miki
veterán
Huawei P30-ről Samsung S21 FE-re hogyan tudnánk átvinni adatokat?
Gmail fiók hozzáadásával sok átment, de pl. a Jegyzetek a Huaweiről nem.
WhatsApp régi üzenetek sem jöttek át.
Hogyan tudnánk azokat is átvinni? -
Flinter
tag
Szervusztok, egy kis segítségre lenne szükségem.
A múltkorijában kotorásztam a Google fiókomban és valahol valahogy megjelent egy olyan (~Európa) térkép, amin piros pöttyökkel jelezte ki, hogy hol készítettem eddig fotókat a telefonnal? Nem volt időm vele foglalkozni, de gáz, hogy azóta se találom ez a funkciót.
Az alapvető problémám az, hogy szeretném térkép alapján tudni, hogy hol készítettem fotót, ami a Google Fotókban tárolva van? Településnév, esetleg utcanév "részletesség" legtöbbször nem elég - a fotók többsége 'noname' külterületen, a természetben készült, ezért is lenne hasznos egy olyan "grafikus kereső", ami a térképen mutatja meg, hogy az adott kiválasztott helyen mikor, milyen fotókat készítettem?
(Off topic: Ugyanez a problémám Windows felületen is.)
Kösz a válaszokat. -
poirot
őstag
Sziasztok!
Nagyjából 2-3 naponta ránézek az alkalmazásokra, hogy jött-e frissítés, azért általában szokott lenni, nem is ez a lényeg. Már a második ikon packot ajánlotta fel törlésre a telóm, mert hogy virust tartalmazhat a frissítése. Persze töröltem, de mindegyik ikon packot a play áruházból szereztem be, és onnan is frissít, ha így folytatódik, akkor nagyon le fog csökkeni az ikon packok száma. Szerintetek legközelebb is töröljem a packot, vagy hagyjam figyelmen kivül a figyelmeztetést ?
Köszi a válaszokat. -
szita.erno
aktív tag
válasz
Viktor0610 #159967 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
-
válasz
szita.erno #159966 üzenetére
Többen panaszkodtak a Playen hasonlóra, remélhetőleg javítják hamar.
-
szita.erno
aktív tag
válasz
Viktor0610 #159965 üzenetére
Ki van törölje a blokada de nem lett jobb
-
válasz
szita.erno #159963 üzenetére
Kapcsold ki a Blokadat. Hátha az a baja.
A családban van pár raiffeisenes, senki nem panaszkodik.
-
Cheif
tag
válasz
szita.erno #159963 üzenetére
Én használom, gond nélkül.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Mi lehetne az Igo alternatívája, ha át szeretném menteni a poi-kat, és szeretnék keresni is köztük? (A Maps.me nem találja a poikat, erre nem jó)
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #159960 üzenetére
Szia!
Köszi, ez kb. jó is lesz nekem! Egyedi listát nem lehet létrehozni vele, de sebaj! -
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Ismertek arra lehetőséget, hogy időszakosan blokkoljam bejövő hívásokat egy lista alapján?
Például időintervallumban (22.00-tól 07.00-ig) csak a megadott néhány telefonszámról kaphassan telefonhívást.
Köszönöm, előre is!Üdv,
Teo -
Bozek
nagyúr
válasz
gyemipapa #159948 üzenetére
Már azt se értettem, hogy ha valaki Androidra keres ilyent, miért ajánl neki bárki is Windowsos programot...
A probléma csak annyi, hogy nem ide való. Ha minden topikban össze-vissza lenne szó mindenről, akkor lehetne egy nagy közös üzenőfal is akár.
Amúgy meg ha annyira érdekel, írj PM-et annak, aki ajánlotta, akkor nem a topik van teleszemetelve.
-
HellDudge
újonc
Sziasztok! Viberen hogyan lehet úgy lementeni a beszélgetéseket, hogy utána az visszanézhető is legyen? Csináltam biztonsági mentést, felrakta drivera, de ott rejtett adatként szerepel és nem tudom megnyitni.
-
Üdv! Instagram videók letöltésére van-e már valami megoldás? A korábban használt app-ek már egy ideje használhatatlanok. Köszi!
-
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Exchange fiókok beállítását kipróbáltam 3 appal: Gmail, Outlook, Bluemail.
A Gmail a leginkább hozzám közelálló, ám itt nem jelennek meg a folderek, csak ha szépen megyek mappáról almaopára, almappáról al-almappára...
Tehát maga a struktúra sem látszik, míg ez simán megvan a másik 2 appban.
Gmail-ben van valamilyen általam esetleg nem ismert beállítás, ami mutatja a mappastruktúrát az előbb említett lépegetős módszer nélkül is?Köszi, zsoltip
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #159895 üzenetére
Na, megvolt a próba, naponta egyszer feloldottam kóddal, és így nem kéri 72 óránként.
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás, hogy egy bizonyos kontakt összes tevékenysége rejtve maradjon, ne jelezzen ha hív vagy ír, de ellenőrizhető legyen? (telefon, viber, whatsap használatánál) -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Winnie The P #159920 üzenetére
az autónál a phone résznél van egy "ne zavarj" beállítás, ilyenkor minden hívás foglaltra megy, ezt kell kikapcsolni (vagy be, most nem tudom pontosan)
-
Cs1csó
titán
válasz
®abstract® #159933 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
®abstract® #159931 üzenetére
MSI Afterburner (mindent - is - tud, tehát hőmérsékletet szoftveresen mért fogyasztást Wattban pl. VGA esetén de akár a procinak A VGA-ról minden infót stb.)
Vagy a legegyszerűbb FRAPS program. (ha jól tudom a neve is erre utal: Frame Per Second)
-
®abstract®
őstag
sziasztok!
tud valaki olyan működő fps kijelző appot ami játékokban az egyik oldalon kijelzi a valós értéket? 🤔 -
Tökimanó
senior tag
válasz
MikeWazowski #159917 üzenetére
-
ZsoZso126
tag
Úgy gondoltam hogy bevaltom megveszem az alkalmazást letöltöm és utánna lépek ki.Ausztria a kártya régiója és a play store is Ausztrián van. valamint a tablet mindig is ott volt itthon nem is volt használva.Csak külföldi internethez volt csatlakoztatva.Nem használok.De megpróbáltam már azt is hogy VPN el Ausztriából lépek be hátha de az se segített:/
-
ZsoZso126
tag
De ott az a régió van és volt is ahonnan az ajándék kártya van.Egyedül a telefonszámom ami más országba mutat.
Az úgy működhet hogy belépek egy másik Google fiókkal(egyik ismerőse) ott beváltom a kódot letöltöm ami kell majd kitörlöm a fiókot a tabletről?Vagy ez így nem megoldható? -
crok
Topikgazda
válasz
ZsoZso126 #159923 üzenetére
A keszuleken a Google Play-ben a neked megfelelo fiokot valaszd ki jobb felul majd Settings - General - Account and device preferences - Country and profiles - itt kellene jo orszagnak lennie (ha most allitgattad akkor eltelhet 48 ora is mire atall) meg ez meg ami idevag [link] a benne levo Google Help oldallal.
-
ZsoZso126
tag
Ja plusz az ajándék kártya is külföldön vásárolt az lemaradt
-
ZsoZso126
tag
Sziasztok!Olyan gondom lenne hogy van egy ajándék utalványom Play Áruházba.Külföldön élek de a tableten amin be akarom váltani külföldi régió is van beállítva a play fiókhoz, viszont így se engedi beváltani azt írja nem vagyok megfelelő régióban.Minden arra a régióra van állítva amire kell az egyedül a Google fióknak Magyar telefonszám van megadva.Okozhatja ez a gondot?Esetleg van ra valami megoldási tippetek?
Előre is köszönöm !
-
válasz
Winnie The P #159920 üzenetére
Semmit nem kellene állítani, én a Suzuki Vitaraban csak párosítottam a telefont az autóval és működik! A képek alapján jól van beállítva.
Van olasz autó topik, ott is kérdezz rá, illetve Fiat face csoportokban is. -
Winnie The P
őstag
-
sisi22
aktív tag
válasz
hotkar #159913 üzenetére
Dehogynem, irtam egy hozzaszolast, majd elkezdtem androidos logout-os cikkeket olvasni uj ablakot nyitva, es onnan valtottam vissza.
Amikor befejeztem az olvasast es a logout-os ablakot bezartam es forumok kozott kattintgattam, ahova korabban bejelentkeztem, akkor jott a meglepetes. -
AtHoS
nagyúr
válasz
MikeWazowski #159917 üzenetére
Használj olyan böngészőt, amiben van olvasási lista pl. Vivaldi-ban van, bár ez szerintem nem ment le semmit, mondjuk ez nem tudom mennyire fontos számodra
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, ki melyik read it later appot használja? Eddig a pocketet használtam de az a képeket nem menti le, videókat se, csak a nyers szöveget. Továbbá ha ramegyek hogy nyissa meg a linket a weboldalon akkor csak az appon belül nyitja meg, nem mondjuk a samu böngészőbe. Így keresek másik appot ami ezeket tudja esetleg. Fizetős is lehet. Köszönöm előre is!
-
sisi22
aktív tag
Ha van meg itt valaki, aki tudna segiteni, hogyan lehet a kugli alkalmazasoktol megszabadulni es kisebb meretu es kisebb forgalmat generalo bongeszot es mast telepiteni, felporgethetjuk ujra ezt a forumot.
-
punky10
addikt
válasz
Somatom #159902 üzenetére
Nekem oldalt van az olvasó.Be van állítva a bal bemutató és a gyűrűs,ha kézben tartva használom,és a jobb mutató és bemutató ujjam,ha asztalon,vagy tartóban használom.A bal bemutató a leggyakrabban használt(mármint a telefon feloldására...
)ezért azt 2x vettem fel,szinte az egész ujjperc be van olvastatva.
-
gyemipapa
senior tag
-
pube111
senior tag
Egy ideje nem működik a "what is this song" hangutasítás. Több készüléken is próbáltam.
Tudok erről valamit? Megszűnt? -
gyemipapa
senior tag
válasz
Dinomano #159904 üzenetére
Millió lehetőség van, sok ingyenes is, hogy testre szabhasd, mit nézhet és mit nem.
De ha valamire kiváncsi, meg fogja nézni az osztálytársa, barátnője telefonján.
parental – Android-alkalmazások a Google Playen -
Dinomano
őstag
Sziasztok! Nem tudom, jó helyen járok-e a kérésemmel. Nagyobbik lányom mostanság kap saját telefont (11 éves), és nagyon időszerű, hogy valamilyen módon korlátozzuk, hogy milyen tartalmakat lásson a neten. Tiktok-videókat szokott nézni, valamint youtube videókat. Google play-ben szokott még letölteni/nézni játékokat, programokat.
Egy Huawei Y8 2018 telefont kap. A google fiók beállításai között van szülői felügyelet menü, ezt majd beállítom neki.
Ezen felül szükséges külön a tiktok/youtube esetén is beállítanom valami szűrést? Létezik esetleg külön valamilyen tartalom blokkoló program? Laikus vagyok a témához, bármilyen segítséget szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest