Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Samsung A52 telefonomnál kitöröltem a híváslistámat 5 napja, de szükségem volna telefonszámra, ami kitörlődött.
Android Data Recovery programmal próbálkoztam, de nem hoz ki találatot.
Tudnátok segíteni, tippeket adni, miként tudnám elővarázsolni?
-
válasz
mobilizmo
üzenetére
Az alkalmazások még OK, megoldja majd, ha mondom neki. De pl. el tudom képzelni, hogy a telefonszámokat a telóra mentette, nem a Google fiókba. Én ezzel se nagyon szórakoznék, hogy átteszem oda, aztán lehúzzuk. Offline zenéi is vannak, gondolom a képeket, videókat is áttenné az újra. Korábban pl. iOS-Android cserénél a Samsung Switch kábelesen remekül működött. Valami ilyen kellene.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
consono
üzenetére
Elvileg van lehetőség az appnak backup készítése, de a fejlesztőnek is kellene tennie érte... (Régebbi appoknál pl. eleve nincs is, azokat újra kellene írni/frissíteni).
Ez amúgy mindig is gyenge pontja volt az androidnak, apple icloud-nál nem igen van ezzel gond (csak legyen elég tárhelyed vásárolva
)@Fall-N de az opció s3e igen van meg a felhasználónak. Amit eddig láttam, az pár alkalmazás felkínálta a google drive-ra mentést, már ez is bőven jobb mint a semmi. Kár, hogy egyáltalán nem általános a lehetőség (az, hogy tetszőleges helyre lehessen mentést készíteni, még szebb lenne, nem mindenki akarja a google tárhelyére backupolni a cuccait)
-
-
válasz
tylerddd
üzenetére
Mindent? Appok adatait is? Google felhőből jó eséllyel települ az új telefonra. Ha appot akarsz használni, akkor ahhoz root kell. Egyébként jól végig kell ilyenkor nézni, hogy egyáltalán milyen appokat használsz tényleg (mire van szükséged) és ami nem kell azt nyugodt szívvel kukázni. A maradókból meg azokat kell beazonosítani amelyekhez kell az app adatainak mentése is. Ezeknél meg kell nézni a fejlesztő nem biztosít-e valamilyen felhő mentés lehetőséget, mert célszerű azt használni. A végére lehet kiderül nincs is szükséged a hagyományos "költöztetésre", hanem tiszta telepítéssel indíthatsz az új telefonon. Ez egyébként, ha rendszer verzió váltással is szembenézel (ami új telefonnál elég valószínű) a legjobb megoldás.
-
Üdv! Androidos Nokiáról szeretnék szintén androidos Nokiára költöztetni mindent. Van nekik valami app-juk erre vagy tudtok esetleg valami univerzális applikációt ajánlani? Köszönöm!
-
VZT
tag
tengermély tiszteletem mindenkinek.
Egy olyan jellegű kérdésem lenne, ami lehet csak nekem nem triviális, pár nap foglalkozás után se találtam rá érdemi megoldást.
Sony XZs andro.8.0 alatt google drive-n keresztül elért dokumentumokat voice type-l szeretném készíteni. Felmerült bennem az erre való csillapíthatatlan igény. De egyszerűen nem tudom kicsiholni belőle. Lehet régi az egész vas/droid kombináció, nem tudom. Felajánlja, hogy kapcsoljam be, de nem csinálja. Az más probléma, hogy a beállítás mellett nincs magyar nyelv, minden más igen (ez mondjuk kardinális bűn.) A Keep tudja rögzíteni, de csak nagyon rövid dolgokat. Én viszont szeretném diktálni a dokumentumot, mint a régi Gálvölgyi kabaréban.
Tisztában vagyok vele, hogy ez a lassan 5 éves cucc nem feltétlen a legideálisabb eszköz már erre. Tervben van készülék frissítés. És kicsit átcsúsztatnám a kérdést egy készülék irányába. Láttam a Pixel 6 nagyon erős a mesterséges intelligencia fordítás/kezelés témában. Az újabb droidok vagy konkrétan a pixel 6 tud-e ilyet? Vagy akár almás telefon, vagy megbízható app (fizetős is ofc). Minden tippet köszönök előre is! -
Mr Dini
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Ja hát én azon vagyok kiakadva, hogy történetesen hiába rakom fel alternatív forrásból direkt az apk-t (apkmirror), a signing key ugye az eredeti fejlesztöjé marad, a Play ezt felismeri és önkényesen elkezdi frissítgetni az appokat, akkor is, ha semmi köze nem lenne a dologhoz és le van tiltva az adott app mellé az auto update a Playben. Eddig a TeMeFi szerencsére elég hatékonyan letiltotta a frissítéseket, de még így is van, hogy az 500 alkalomból 1x sikerül frissülnie az adott appnak és rakhatom vissza a régit. Meg ugye folyamatosan fut valami extra háttérfolyamat csak ezért. Nem értem miért nincs rendes workaround.
Lehet áttérek microgre és Aurorára, csak ott meg a signature spoofing nem biztonságos.

-
válasz
szita.erno
üzenetére
-
aldebaran
addikt
válasz
szita.erno
üzenetére
no root firewall
-
szita.erno
aktív tag
Tud valaki segíteni! Reklám blokkolot keresek ami minden reklámot blokkol és meg bizható!
-
svgyula
addikt
válasz
Mr Dini
üzenetére
Szia! Nekem már volt pár próbálkozásom másik appletöltő-szolgáltató rendszerrel. Az eredmény ugyanaz annyi a különbség, hogy nem a kugli hanem az éppen aktuális szolgáltató csinálja ugyanezt. Ezek mind felépítenek egy saját rendszert ehhez módosítják!! az éppen aktuális alkalmazást és ugyanezt kapod! Egy jó példa ha áttérsz pl az aptoide storeba (stb) akkor elkezdi az összes teljesen friss alkalmazást is frissíteni. A Huawei store dettó ugyanez csak ott több a fizetős és magasabbak az árak. Én ezek után úgy döntöttem, hogy ami kell inkább egyéb forrásból szerzem be és azok nagy része működik is a play és társai nélkül, amennyiben nem akkor megy a levesbe......
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Miért van az, hogy néhány app csakazértis frissíti magát, amikor a Play Storeban szándékosan ki van nyomva az auto-update? Kezd az agyamra menni, hogy a YouTube, Snapchat és társait lelkesen frissíti a Play Store mindenképp és TeMeFi, meg hasonló ármányok kellenek, hogy ez mégse történjen meg... Az meg ugye plusz egy csak ezért futó háttérfolyamat.
Android 12, AOSP, júni security patch.
-
Somatom
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ez vmi mobilos megkülönböztetés. Tartok a telón, tabon egy 68.11.0 -ás Firefoxot. Ez az utolsó, ami még kompatibilis a régi addonokkal. Van köztük egy user agent switcher, amiben be tudom állítani, hogy minek hazudja magát a böngésző. Desktop Linux Firefox 83 -ra állítva így jelenik meg a Google kereső felülete. Lehet, hogy más böngésző is tud ilyet.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Ez viccnek jó, de másnak nem, sorry (magamnak).
Amúgy ha jól látom még olyat se lehet beállítani, mint a desktop-os Chrome-ban, hogy a képek "Tools" menüben lehessen legalább "Medium" méretű képekre szűkíteni a keresést.

Az Android-os Chrome képes menüjében csak mindenféle "más" van, aminek semmi köze ehhez. Pedig alapból gondolná az ember, hogy erre a telók képernyőmérete miatt itt sokkal több szükség lenne...Tényleg nincs erre alapból megoldás? -
g_g_g
őstag
Kis segítséget kérnék, hátha valakinek van rá megoldása.
MIUI13 Stabil ROM.
Telefon újraindítása után a widget-ek nem töltődnek be.
Érinti ez pl. a gyári naptár widget-et, de Play-ről letöltött időjárás alkalmazás widget-ét is.
Néhánynál segít, ha eltávolítom és újra kiteszem, de van amelyiknél ez sem.
Jogok, automatikus indítás, akkumulátor optimálizáció kikapcsolása megvolt, gyorsítótár törlést, újratelepítést is megcsináltam már.
(nem tudom van-e jelentősége, de Magisk van telepítve, illetve AdAway reklámblokkolót is használok).
Korábban jól működött minden, ROM frissítés nem volt.
Köszönöm. -
-
dokee78
félisten
Szép napot!Col Reminder Donate appot már nem találom az áruházban.Régen megvettem az alkalmazást,használtam is.Pár éve megtaláltam az eddig telepíttett appok között,de már nem találom.Megoldva.
Törölhető! -
Somatom
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
E-mail -ben átküldi neked a kép linkjét, Te letöltöd, átméretezed és visszaküldöd neki a képet. Számára ez a legkönnyebb.

-
Somatom
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Mi ezen a bonyolult? Sztem bármelyik képszerkesztő tud ilyet. Én az összefoglalóban levő Photo Editor -t használom. Abban is van átméretezés. Screenshot
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
Épp, hogy nem csatolni akarom, hanem a kép gyak. az e-mail üzenet "dekorációja" lenne. Mint egy képeslap esetén, pl. egy névnapi üdvözlet szövege alá egy kép virágokról, stb... Épp ezért kellene kisebbre is venni, mert amit kimásolok a Chrome képnézegetőjéből az gyakorta túl nagy ehhez.
-
Somatom
veterán
-
-
svgyula
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Erre az a megoldás, hogy nem másolás hanem mentés és csatolás! Az email felülete behatárolt. Nyilván egy FHD kép nem fér el rajta ezért ami nem fér oda az nincs.Bármilyen képszerkesztő mókolás 10x annyi időbe telik.
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az alábbi appoknak "*újra godolt új verzió" -juk van-e ? Amit szintén egyszerűen telepíthető, root, non root verzióba, semmi plusz felesleges kiegészítés nincs benne csak azt tudja amire kell.
1, Screenshot Tile [Root] (Vezérlő pulton, csempék közt kint van, rá bökök és készíti is a kép amiről szeretnék. )
2, Norton All Lock, pinkód opció van benne, ami a lényeg.*úgy értem, hogy ilyen hasonló appok, amik ezt tudják, semmi egyébb dolgot
-
SunMount3r
nagyúr
Hello megint!
Most a Gmail-el lenne gondom, hogy egyszerűen nem tudom, hogyan lehetne az e-mail üzenetbe beillesztett (tehát nem "csatolt") képek méretét átállítani (pl. kissebre venni).
Tehát pl. Chrome-ban tapp egy képre->"Másolás", majd a Gmail app-ban tapp a beviteli részbe és "Beillesztés". De így sokszor túl nagy így a kép, de akárhogy tappintgatom sehogy se jövök rá, hogyan lehetne kisebbre venni (összehúzni). Mi ennek a módja, ha van egyáltalán?THX!
-
atiro
csendes tag
Sziasztok,
Bárkinek van esetleg ötlete arra, hogy a 14 év alatti fiamnak (szeptemberben lesz 14) hogyan tudnék nfc fizetést lehetővé tenni a telefonjára? Revolut Junior kártyája van, de se a Google Pay, se a Simple nem engedi a korhatár miatt

-
tibike8
őstag
Igen, közben visszamentem a boltba és a srác felhívta a szervizest és mondták, hogy a gyári kapacitású ment bele...
Bár akkor a 3000-es akku kisebb mint a gyári 3100-es volt. Más kérdés, hogy a samu szerviz el sem vállalta az akku cserét mert pár nap alatt (a a hétvégére) felpuffadt a gyári akku és felnyomta az elejét és a hátulját is és hát a Samu csak újra tudja ezeket cserélni, még ha nincs is bajuk és csak vissza kellene ragasztani. Így maradt a sarki GSM. -
Fall-N
veterán
válasz
maglew
üzenetére
Ott valami hiba lehet. MIUI 13 Amdroid 12-n vagyok és semmi gond nem volt egyik Android és MIUI verzió alatt sem, még a másik telefonommal sem. Hoozám az X3 Pro MIUI 12.5-tel jött és Android 11-gyel, de akkor sem volt gondom. Gyári beállítások visszaállítása kell neked.
-
Sátán44
addikt
Huawei P30 Pro telefonom van. Töltő kábelen keresztül van lehetőség tükrözni a teló képét a monitorra? A munkahelyemen nincs internet, ezért szeretném így megoldani.
-
maglew
aktív tag
Sziasztok! A napokban frissült az Android/google/Miui (tököm tudja melyik) de a lényeg hogy weboldalt egyszerűen a megosztással nem enged megosztani, illetve gépeket az albumból nem tudok többet kijelölve "küldés" majd outlookon továbbküldeni mert nem engedi a rendszer. Mi a fene történt vele, hogy lehet visszaállítani a régebbi működőt?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Oldman2
üzenetére
Ingyenes: Moon+ Reader
Fizetős: Moon+ Reader Pro
Szokott akciós is lenni, talán féláron. -
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Ebook: Moon+ Reader
Podcast: Podcast Republic
-
efi99
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Az ASK-dal biztosan, én is azt használom.
-
SunMount3r
nagyúr
Félreérted, a karaktergombok elég nagyok pl. ennél, de rajta a betűk azok amik túl picik a gombokon belül. Ezen a képen nagyoknak látszanak, de a valóságban sokkal kisebbek/vékonyabbak a betűk rajta.
#159017 Tökimanó : Köszi, de ezekkel ki lehet rakni állandóra a magyar ékezetes betűket?
-
kovacs65
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Ebook: AllReader
-
crok
Topikgazda
válasz
svgyula
üzenetére
Az AdGuard-nak kétféle működése van, az egyik a fizetős mikoris az ő szervereikhez csatlakozol, áttekerik a forgalmad, kiléptetik ott ahol szeretnéd a világban, szűrik.. ahogy az összes többi hasonló szolgáltató + reklám- meg egyéb szűréssel.
A másik egy speciális, un. local VPN-en alapul amivel gyak. a készülék "saját magához csatlakozik", a nem white-list-es app-ek forgalmát áttekeri ezen a helyi VPN-en így a DNS kéréseket látja és meg tudja válaszolni -> így tudja kvázi szűrni a reklámszolgáltatók szervereit, etc. Ugyanezen az elven működik egy tucat másik ilyen alkalmazás is, pl. a Blokada, DNS66, DNSPipe, etc..* Sőt, pl. a PCAPDroid is így tud packet capture-t csinálni majdnem bármiről.
Nade. A hatékonyabb szűrés érdekében valahogy a HTTPS forgalomba is bele kellene néznie - amit ugye elvileg csak az app láthat mert ő indította. Erre úgy van lehetőség, hogy felteszel egy cert-et ugye és az AdGuard behúzza a forgalmat magára (helyben) majd fel tudja dolgozni hogy mehet-e tovább (forward) vagy nem (drop). AdGuard FAQ HTTPS szűrés ügyben, érdemes lehet az elején kezdened mert ez a link már csak a teljesen idevágó részre mutat.
Az AdAway is ugyanígy tud HTTPS-ben szűrni csak ott a root-al indított helyi http(s) kiszolgálónak a self-signed cert-jét teszed fel - a kis http(s) szerver meg bármit kérnek egy HTTP 200-al válaszol meg egy üres file-al.
Maga a hibaüzened meg hosszú évek óta van az AOSP forrásban ilyen szarul megfogalmazva, minden évben legalább kétszer elindítanak egy-egy szálat rá valahol hogy írják már át normálisan vagy lehessen kikapcsolni mert borzasztóan félrevezető a megfogalmazása. Ha egy céges telefonra céges VPN-t tesznek a cég saját cert-jével akkor is ugyanezt írja ki....... nonszensz.
* Ha érdekel a téma esetleg ezt olvasd át.
-
tibike8
őstag
válasz
p.t.r
üzenetére
Ez is fent van a telón meg az AIDA is. De azt nem tudom, hogy ezek a tényleges akku kapacitást írják, vagy ami a teló típusa szerint kellene benne lenni gyárilag? Most lett akku cserélve és szeretném megnézni hogy mit tettek bele? Illetve mekkorát?
S10e a teló amiben 3100 volt gyárilag, de most 3000-est ír az accubattery. Elvileg meg 3600-ost tettek bele.
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Ingyenes és reklámmentes alternatívát keresnek az alábbiakra:
-Podcast hallgató alkalmazás(jó lenne ha tudna statisztikát, pl mint a Spotify év végén)
-Ebook(mobi) olvasó alkalmazás, amely tud syncelni az eszközeim között. (Meg akartam venni a Readera-t csak sokallom az árat kicsit)
Előre is köszi.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tudtok ajánlani olyan alkalmazást, ami widgeten nagyjából valós időben mutatja a valuta árfolyamokat. Ha esetleg grafikont is tudna, az még jobb lenne.
-
svgyula
addikt
Azért szedtem le(persze ez fent maradt) mert pontosan ugyanúgy jöttek a reklámok meg minden oldalon a felugró ablakok mint előtte. Viszont nekem nem "helyi" VPN kapcsolatot jelzett, hanem folyamatosan azt írta ki, hogy az Adguard szerveréhez létesített kapcsolatot. Ez számomra nem "helyi szűrő". Abban a pillanatban, hogy ezt a kapcsolatot megszüntettem az alkalmazás leállt. Ja és fontos ha lekapcsoltam a wifi és mobilnet szolgáltatást ergo nem volt internet elérés akkor is elkezdett jelezni, hogy az adguard nem tud a szerverhez csatlakozni! Tehát ha helyi VPN kapcsolatot csinált amin keresztül működne a "szűrés" akkor ahhoz miért kell az a szerver kapcsolat? Viszont ha azon az oldalon keresztül szűri az én dolgaimat akkor köszönöm de nem kérek belőle!
-
Márton
nagyúr
üdv,
Cool Tool alternatívát keresek. Android 6 és 7-en ezzel irattam ki az értesítési sávba a cpu használatot, mobilnet fogyasztást, gps holdak számát, stb. Nagyon hasznos, bevált progi.
Sajnos Android 10-en már nem működik igazán jól és ahogy látom nem is fejlesztik.
CPU használat állandóan nulla, holdak száma hol megjelenik, hol üres lesz a mező, pedig biztos van vétel. Gondolom már nem megfelelően kéri le az infókat.
Van valami hasonló free progi? De akár fizetős is érdekel..
-
svgyula
addikt
Üdv mindenkinek! Ma ez a kép fogadott délután másodjára kaptam ilyen üzenetet. Megnéztem és csak az Adguard-nak volt telepített tanúsítványa. Tehát kérdés mennyire megbízható ez az alkalmazás? Mondjuk azt is furcsának találtam, hogy egy VPN szerverre kapcsolódott állandóan mert szerinte ez fontos! Másnál is van ilyen?
-
svgyula
addikt
válasz
VIC20
üzenetére
A telefonon nincs alapból személyes széf? Nálam van és amit oda berakok azt csak(?) én érem el ujjlenyomat olvasó, vagy jelszó használattal. Vagyis ha behúzod a play áruházat akkor semmit nem telepítenek a telefonra. Meg le kell tiltani a rendszerben a telepítés külső forrásból és a rendszert is behúzni a saját széfbe. Innentől csak akinek olyan az ujja vagy tudja a jelszódat fér ezekhez. Az android 10-ben Honor és itt is android 11-12 Realme bent van a beállításokban.
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Valamilyen biztonsági, felügyeleti alkalmazást keresek androidos telefonra. Tehát olyasmit, amivel nem kell valamilyen cégnél regisztrálni, azzal online kapcsolatot tartani, adatokat küldeni, hanem olyat, ami egyszerűen csak jelszóhoz/PIN-kódhoz/biometrikus azonosítóhoz köti a telefonra alkalmazások telepítését illetve futtatását.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
svgyula
addikt
válasz
F.E.K..
üzenetére
Szia! Mit csinál akkor, ha összepárosítod az eszközzel és utána arra hosszan nyomva engedélyezed a az összes lehetőséget(bluetooth). Ha jól emlékszem a régieknél automatán tudott mindent. Most meg lehet(kell) választani. Sajna simán nem dobja fel hosszan kell a kapcsolódott eszközre tapizni.
-
tibike8
őstag
Sziasztok, milyen alkalmazással lehet megnézni, hogy a telóban levő akku ténylegesen milyen kapacitású? Szóval nem a típus szerinti kapacitás, hanem, ha mondjuk utángyártott akku van benne, az ténylegesen mekkora kapacitású elvileg.
-
F.E.K..
senior tag
oké, feladom, hátha van valakinek ötlete...
Használok mireacast képernyőtükrözést az autómban, a hangot viszont bluetooth-on küldtem ki. Eddig ez szépen működött is, Lesser audioswitch volt ebben a megoldás.
Telefont cseréltem.
A eddig bevált lesser nem kompatibilis (android 11), de azt írja, ezt a rendszer natívan tudja már. Hát, az összes netes találat olyat ír erre, ami nálam nincs...
Szintén netes találtatok: ha nincs, kapcsoljam be a fejlesztői menüben, "Media resumption" néven van. Hát, nálam nincs :/
Szóval, hogy tudnám szerintetek rávenni a rendszert, hogy képes legyen az audiot képernyőtükrözés mellett is a bluetooth-ra terelni? Root most nincs, tasker és elszántság van
-
AtHoS
nagyúr
Skype-nak volt ilyen funkciója, ott is talán "csak" fel kellett tölteni az egyenleget, de gondolom van hasonló VoIP hívást kínáló egyéb szolgáltatás is.
Mondjuk a "semmilyen előfizetés sehol" elég tág fogalom, de elvileg sima feltöltős netes kártyával megoldható lehet, de ezt meg kiüti a SIM kártya nélküliségi feltétel

Felül buszra/villamosra/ingyenwifis helyre megy, hogy előfizetés és SIM nélkül legyen hozzá nethozzáférés? Vagy szomszéd/munkahely wifijén akar lógni?

szerk #159026 jahogy tesztelgetéshez kellene, akkor valamelyik VoIP szolgáltató, ehhez is biztos van topik a fórumon. Esetleg vezetékes telóról hívkodni vagy fordítva, a tesztelendő mobilról a vezetékest
-
user26
senior tag
Ja értelek, bocsi, hogy nem teljesen fogalmaztam.
1 kártyám van, két modell, és ahogy időm engedi google dialer módosításokat próbálgatnék ki, pl:. hívás rögzités, és naívan felraktam a cuccot, de vakaródtam eghy kicsit, hogy hogy próbáljam ki
Jelenleg egyedül vagyok otthon... gondoltam hátha akad valami alkalmazás e célra, nem gond igazán, megvárok valakit addig 
-
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, amivel/nek segítségével hívást lehet kezdeményezni, SIM kártya nélkül ? Nem kell hozzá semilyen előfietés sehol. Mármint pl:: mobil számot lehet hívni róla. -
-
Keresek egy olyan Overlay órát, ami a Waze futása közben a Waze felülete felett megjelenne (és Tasker compatible).
Rátaláltam az archívumban pl. az Overlays alkalmazásra, de ez esetben meg felvetődik a másik kérdés, létezik-e olyan Widget app, ami testreszabható (ne adj isten Taskerrel vezérelhető megjelenéssel bír)?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
GEPESZ66
veterán
Használjátok mobilon a Kaspersky-t, vagy a Bitdefender-t?
Elégedettek vagytok ezekkel? -
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha túl nagyra lesz állítva a billentyűzet, pláne ha külön sorban lesznek az ékezetes karakterek, akkor a kijelző 2/3-át elfoglalja majd és alig látszik valami a felületből, ahova épp ír.

-
tarcsihun
csendes tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madhava.keyboard.beginner
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Idősebb édesanyámnak a telójára keresnék valami neki is könnyen használható virtuális billentyűzetet. Ha jó nagy "gombokra" be lehet állítani a betűket az pl. segítene. Az is jó lenne, ha az ékezetes karaktereket is külön gombokra rakná az app, ez a "lenyomom és húzom" sem nagyon megy még neki. Van valami ilyesmi?
THX!
-
hepibáb
tag
Sziasztok! Van egy jóféle zenelejátszó app, ahol tudnám a lejátszási listában a sorrendet is variálni? Most realme gt master mobilom van, annak a gyárijában ezt nem tudom, azelőtt s8am volt, ott tetszett többek közt a zenelejátszó alkalmazása a samsung music. Köszi
-
mizoli
addikt
Ha valakit érdekel, féláron kapható a File Manager +
Most csak 3.99 €
Nagyon régóta használom, szerintem nagyon jó. Egyszerű, és kb. mindent tud, amit kell. -
Klon
aktív tag
Helló!
Most ismerkedek Lenovo M10 Full HD Plus tablettel. Eddig minden ok, egy dolgot nem értek, a facebook app-ban miért nem találok sötét módot?
A droid legújabbra frissítve, és a facebook app is a legújabb....
Ha tudtok, segítsetek!
Köszi -
Cs1csó
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
)
Gondoltam elindítok egy ilyet, aztán viszlát.

crok