Hirdetés
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoyoxy
tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
ProtonVPN ingyenesben is tudja, ha elég a három ország. De azt hiszem fordítva kell megadni, tehát azt, hogy mi ne menjen rajta keresztül, vagyis el fog tartani egy darabig, amíg végzel. Biztos, hogy mindent ki akarsz zárni?
-
DrKapocs
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ingyeneset nem tudok, fizetős esetében kb. az összes tud ilyet.
-
csipuka
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Asszem anno tasker-ral csinaltam ilyet, ha elindul x app akkor inditsa az openvpn-t.
Talan valami kamera app volt, es local IP-vel dolgozott, igy nem is mukodott amig fel nem epult a kapcsolat.
Ha olyan appod van ami vpn nelkul is mukodik, akkor viszont szivaroni fog az adat amig a vpn fel nem epul. -
HoTaZo
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Segítenél, hogy melyik ez a OneUI launcher? [kép]
-
Somatom
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Most egy darabig nem frissítem, aztán majd meglátom.
-
crok
Topikgazda
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Cca. 10 hsz [link], linkekkel egyutt olvasd vegig.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Szerintem az orvosi vérnyomás mérők túl vannak kalibrálva egy kicsit ...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
A pulzust. A háziorvosoknál lévő kínai szar szerinted pontosabb? Nem. És mire is kéne hogy pontos legyen? Mire nem jó a +/-1 pulzus pontosság?
És eleve, az akkor pontos vagy nem? -
mizoli
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Na, akkor még egyszer, hátha...
Vérnyomásmérésre felkaros vérnyomásmérőt kell használni. Pulzusmérés:
vagy vérnyomásmérő,
vagy az arteria radialis tapintása +másodperces óra,
vagy folyamatos monitorozásra dedikált pulzusmérő, pulse oximeter,
vagy EKG.Befejeztem, úgyis off.
-
crok
Topikgazda
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Es korbe is ertunk. Lehetne nem folytatni?..
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
A Google Fitbe eleve be van építve. Samsung rendszerbe 10 éve be volt (ma nem tudom). Hogy többet tanuljál

-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nem hinném hogy sok orvos tudja, hogy működik.. inkább műszaki embrek vannak itt. Akik viszont tudják
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Bezzeg egy leddel a kórházban. Azzal lehet. Ha nem értesz valamit inkább olvass utána
-
mizoli
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ha komolyan nem érted, olvass vissza.
Ha csak trollkodsz, akkor nincs válasz. -
crok
Topikgazda
válasz
Veiled Bride
üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz
Veiled Bride
üzenetére
A pulzusmérés nem vérnyomásmérés.
-
mizoli
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nálam az írt vérnyomásmérő és pulse oximeter-hez képest vagy ugyanannyi, vagy ± 2-3.
Helyes pozícióban kell odatenni az ujjadat, és ahogy írtam, a "vaku" nem lehet túl távol a lencsétől.
Erős rányomás, vagy nagyon laza tartás hibás méréshez vezet.
Ki tudod kísérletezni.
Ha esetleg aritmiád van, az szépen látszik egy hosszabb (1-2) perces méréssel. Ha éppen elkapod...
Az értékeket el lehet tárolni.
Nekem ez az app jött be.
De ez nem orvosi pontosságú mérés, arra vannak dedikált eszközök.Egyébként, hogy mondjuk a nyugalmi pulzusod 73 vagy 70, esetleg 75, kb. mindegy.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Pontos. Mivel mér
-
mizoli
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Lehet pulzust mérni kamerával.
Feltétel, hogy a "vaku" elég közel legyen a lencséhez, és az ujjunk megfelelően legyen rajtuk. Az elve le van írva minden erre alkalmas programban.
Vérnyomásmérővel, pulzusmérővel, és kamerával egyidejű méréssel bárki kipróbálhatja.
A kamerás mérés elhanyagolható mértékben tér el a dedikált eszközöktől (amik egyébként teljesen egyformán mérnek). -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Hogy ne lenne jó

-
attamb
tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ok, nemjó.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Huhh, már nem tudom, évek óta nem kapcsoltam be asztali gépet, sry.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Asztali gépre kell egy Chrome kiegészítő: [link]
Jelentkezz be, utána a telefonon a böngészőben kapcsold be a szinkronizálást a Samsung cloud-al. -
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Azt nem kerestem más rendszeren, csak androidon használtam. A Rufust használtam mindhárom rendszeren.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Megy mindenen.
-
consono
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Másik gépet, vagy a gépen másik USB portot már próbáltál?
-
kidnou
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nem tudom a telefon típusod esetében is kell e a megfelelő adb driver a gépre, de nálam csak a telepítése után ismerte fel a telót és tudtam fájlokat másolni
-
svgyula
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Szia! A build számra tapizol 10x-szer utána a rendszerben megjelenik a fejlesztői menü. Ott be tudod kapcsolni az USB hibakeresést. Utána lesz felugró menü.........
-
csipuka
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ertesitest en sem kapok, de ha lehuzom a notification bart akkor ott van, hogy eppen charge-ol, es valthatok. Ha radugod a kabelt a telora es tolt, akkor ennek is meg kene jelennie, ha a kabel jo. Ha nem is tolt, akkor a kabel a ludas.
-
csipuka
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Alapbol charging allapotban van a telo az USB radugasa utan, es a telon kell kivalasztani, hogy adat kapcsolat legyen.
Ha par dolgot kell masolni, akkor en csak feltolom a GDrive-ra es PC-n onnan leszedem, ha nem tul nagyok a file-ok. -
mizoli
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nem tudom milyen telefon, lehet hogy alapból van rajta FTP képes fájlkezelő. Ha nincs, akkor pl. ez teljesen jó.
A PC-n gondolom van Total Commander.
Telefonon el kell indítani az ftp szervert, arra a TC-rel kapcsolódni, és mehet az adatátvitel.De többfajta mód is van rá 🙂
-
poirot
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nézd meg a MyPhoneExplorert, van hozzá Mobil kliens, a play áruházban, azt a mobilra kell telepíteni, és a wifi-t elindítani, majd jól beállítva a klienst, legutoljára a windowsos programját.
[link]Magyarul is tud, eleinte kér támogatást, de idővel abbahagyja. Teljes értékű szoftver.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo