- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
Troy. #175286 üzenetére
A chatgpt ezt mondta, hogy itt lehet:
A VLC Media Playerben a gyors előretekerés és visszatekerés lépésközét a következőképpen állíthatja be:
Nyissa meg a VLC-t. Kattintson az "Eszközök" menüre, majd válassza a "Beállítások" opciót. Az ablak bal alsó sarkában kattintson az "Összes" rádiógombra az "Egyszerű" beállítások megjelenítéséhez. A bal oldali menüben válassza a "Felhasználói felület" > "Interfész modulok" > "Hotkey" menüpontot. Itt láthatja a "Tekerés előre" és "Tekerés hátra" beállításokat, ahol megadhatja a kívánt másodperc értékét.
Ezután kattintson az "Mentés" gombra a módosítások alkalmazásához. -
aldebaran
addikt
Azt meg lehet android 15 -ön csinálni, hogy ne feketedjen el a képernyő? Lezárási képernyőnek látszódjon a háttér és a dinamikus óra? (Pixel6pro)
-
aldebaran
addikt
Letöltöttem a xoxo pdf olvasó/szerkesztőt. Hogyan tudom alapértelmezetté tenni, hogy ezzel nyíljanak meg a pdf file-ok a file-kezelőből?
Hosszan rányomva nem csinál mást, csak kijelölődik. Ha kijelöltem, felül a 3 pötty, majd megnyitás és alul ott van a xoxo, de nincs olyan, hogy állandóan ezzel nyissa meg, csak a többi pdf nyitó alkalmazás.
Pixel6pro / Android 15 -
aldebaran
addikt
Van egy NASom a local hálózatban. A telóval wifin rajta vagyok a hálózatomon, de nfs-sel valamiért nem érem el, de pc- n és médialejátszóval elérhető. Milyen fájlkezelőt, vagy lejátszó tudtok ajánlani? A vlc-t próbáltam, de az se akarja elérni, hálózati hibára panaszkodik...
-
aldebaran
addikt
válasz
D1L1ZS #159193 üzenetére
Időjárás és Radar
-
aldebaran
addikt
válasz
szita.erno #159083 üzenetére
no root firewall
-
aldebaran
addikt
A fiamnak telepítenék a telójára egy progit (vanced) az SD kártya egy almappájából, de nem sikerül. Annyit ír, hogy "A művelet nem engedélyezett". A további információra bökve pedig a Family Link Manager (Eszközadminisztrátor) jön fel. (Samsung A32 5G)
Ezzel mit tudok csinálni? Nem is állítottam be semmi hasonlót. -
aldebaran
addikt
válasz
Dolphine #158345 üzenetére
Én az üzemanyag és költség-et használom. Emailben elküldi a mentést, ha módosítottál valamit, pl tankoltál, feltölti a felhőbe is a mentéseket... ingyenes. Én szeretem és nagyon régóta ezt használom.
-
aldebaran
addikt
válasz
mizoli #158124 üzenetére
Ugyanezt írtam...
De van az ingyenes is és az is bőven elég szerintem. -
aldebaran
addikt
válasz
Mcrazy #157746 üzenetére
Én az időjárás és radart használom widgetként. Tökéletesen jó.
-
aldebaran
addikt
Van arra app, vagy valamilyen mód, hogy a google fotók -ból egyik account-ból áttegyem az összes képet egy másikba?
Tudom, hogy le lehet tölteni zip-el, majd kicsomagolni és visszatölteni, de esetleg egy közvetlen megoldás? -
aldebaran
addikt
válasz
Tökimanó #157472 üzenetére
Ja, azt elfelejtettem.
Pixel 6 Pro.Luissimo
Kipróbáltam mindkét battery widget-et, amire szerintem gondoltál, amiknek 98% és 99% van az ikonján, de azoknál nem lehet kitenni widget-be a BT-t és a GPS-t, csak az akuval kapcsolatos dolgokat, a többihez rá kell kattintani az ikonra. -
aldebaran
addikt
Android 12, Nova Launcher
Olyan widgetet keresek, amiben ki-be tudom kapcsolgatni a bluetooth-t, a gps-t.
Tudom, hogy a felső menüben lehet kapcsolgatni, de kényelmi szempontból örülnék egy widget-nek... -
aldebaran
addikt
válasz
#20584850 #154602 üzenetére
Hát, a telekom épp mostanában mondta, hogy lekapcsolja a 3G-t, szóval, valszeg az összes többi is ezt fogja hamarosan tenni, szóval nem tudom, mennyi értelme van ennek a kapcsolgatásnak, ha egyáltalán lehetséges...
-
aldebaran
addikt
válasz
kovisoft #154565 üzenetére
Hát, többször fényképezek, de néha, mikor videóznék, akkor elég idióta rendszer, hogy fényképező, átváltani kamerára, majd elindítani a felvételt. Tegnapelőtt hirtelen kellett volna, hogy videózzak, de helyette egy béna fényképet sikerült csinálni, mert nem a videón volt.
Szóval, ezért kellene olyan app, ami egyből a videofelvételt indítaná.
-
aldebaran
addikt
Olyan alkalmazást keresek, mint a fényképező, csak videó felvevőben. Most ugye rákattintok a fényképező ikonra és utána lehet a videófelvételt kiválasztani. Olyat szeretnék, hogy csak rákattintok az ikonra és már egyből a videófelvevő jöjjön be. (Samsung Galaxy A7 (2018))
-
aldebaran
addikt
Samsung A7 Oreo-nál automatikusan ki és be lehet valahogy kapcsolni a telót ütemezve? Vagy van erre valamilyen app?
-
aldebaran
addikt
Nemrég lettem tulaja egy Samsung A7-nek, Android 8.0-val, telecom-os rommal. Egy Doogee X5pro-ról váltottam.
A régi telefont ha összedugtam a win10-es gépemmel, akkor látta a PC az SD kártyámat is, most viszont csak a teló belső tárhelyét látja. Mit tudok tenni, hogy az SD kártyát is lássa a PC?
(van a családban egy A5 is, annak a pc látja az SD kártyáját is, 8.0 androidnál)
-
aldebaran
addikt
Lehet úgy fogadni hívást, hogyha csörög a mobil, akkor csak hangosan mondani akár magyarul akár angolul valamit és tudok beszélni a hívóval a bt kihangosítón?
Vagy hogyan kereshetek erre megoldást?
Android 5.1
-
aldebaran
addikt
Amikor feltelepítem ezt az EBookDroid - PDF & DJVU Readert, se az ikon nem olyan, mint a képen, se pedig az a menü nincs meg, hogy local network.
Valaki használja közületek ezt a readert? Neki hogy néz ki?
Van másik olyan pdf reader ami local network-öt tud? Sajna eddig nem találtam, csak ezt, de valamiért nincs a progiban ez benne.
Vagy az lehet a probléma, hogy régebbi az androidom?
-
aldebaran
addikt
válasz
Probert75 #54435 üzenetére
tehát: azokat a pdf fájlokat megnyitja bármelyik programból a pdf olvasó, amik magán a tableten vannak, pl az sd kártyán, de amit lokális hálózaton keresztül olvasnék vele, azt nem tudom megnyitni.
szerk: most így ezt átgondolva, lehet olyan pdf olvasó kell, ami tud hálózaton keresztül működni?
-
aldebaran
addikt
Ismertek olyan fájlkezelőt, hogy belső hálózaton ha egy NAS-ról megnyitnék egy pdf-et, akkor ne akarja lokálisan a tabletre menteni a fájlt, hanem megnyissa?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest