- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zototh64 #156699 üzenetére
Van egy Sonoff konnektor évek óta, de az most ide nem jó, több szobába kéne a megoldás.
Nyilván idővel rendes wifis megoldás lesz belőle, de most csak a távirányítókat akarom kiváltani.Miért kell angol nyelvre állítani? A Sonoff miatt? Vagy a Google home kéri?
Mert van pár Google segéd rutinom, nyilván angolul kell szólni hozzá, de a telefon magyar nyelven maradt. -
Zototh64
őstag
válasz
zeon.hu #156698 üzenetére
Nekem is ez a "gondom" 2 nem régi buta led lámpával, és amit írt Fall-N fórum társ is, én abból a Sonoff mini irányba tartok.
Nem nagy befektetés, gugli home kezeli, mindenki tudja itthon vezérelni. Rutinokat is tudsz adni, annyi, hogy ehhez angol nyelvűnek kell lenni a telefonnak, csak akkor vannak rutinok, de ez neked nem okoz úgysem gondot. Hosszú távon én ezt látom jó megoldásnak. Persze nem biztos, hogy jól. -
zeon.hu
nagyúr
Mennyezeti lámpá(k)hoz kéne IR távirányító alkalmazás.
Tanítható lenne a legjobb, mert típust nem tudok.
Ötletek? -
mirci18
addikt
Sziasztok.
Android autora van esetleg youtube alkalmazás ami működik.
Eddig egyet láttam cartube néven. -
Somatom
veterán
Van vkinek egy utolsó előtti TVGO -ja? Tegnap frissítettem, erre kiírta, hogy a kép a képben mód tableten nem támogatott.
Érdekes, eddig tökéletesen működött. Sz@rjon sünt a Telekom!
-
TODI1111
veterán
válasz
Mcrazy #156681 üzenetére
Ha ilyen egyszerű lenne akkor az XDA már tele lenne ezzel az apk-val.
Nem lehet kinyerni semmilyen módon. Telepíteni kell egy olyan romot amiben gyárilag benne van. Én S21 ultrán használom [ITT] le is írtam. A felsorolt készülékeken kívül már jelezték, hogy Note 9-en is megcsinálták illetve volt egy S20 FE készülékem és azon is működött. -
Tökimanó
senior tag
válasz
poirot #156680 üzenetére
Nálam nem marad ott. Javaslom ha valamit jegyzetelsz vagy felraksz azt címkézd és mindjárt archiváld is. Így bekerül a címkéhez a jegyzetek közül pedig eltűnik. Így amikor törölsz egy címkét mással nem kell foglalkozni. Az más kérdés hogy sajnos az archívumban mindenképp ott marad címke nélkül. De engem ez már nem zavar. Ami kell az úgyis ott van a címkézettek közt. Amit töröltem az meg nem számít,elfér az archívumban. Azt úgysem használom semmire. Mellesleg még akár hasznos is lehet ez. Ha törölsz valamit mert úgy gondolod hogy nincs már rá szükség , aztán valamikor mégis kellene az archívumban megtalálod.
-
poirot
őstag
válasz
Tökimanó #156654 üzenetére
Vissza térve a keep-hez; Töröltem, ahogy mondtad és valóban ahogy a felugró ablakban írja, csak a cimkét/csoportot törli és a beírásokat nem, azokat a címkenélküli jegyzetekben hagyja és onnan kell ugyanúgy egyesével törölni. Nem is értem, hogy erre nincs egy külön opció.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
this is life #156678 üzenetére
"Family link nincs és nem is volt telepítve, beállítva."
-
-
Sanyi.mTs
addikt
Gyerek tabletén play áruházban régebben beállítottam szülői felügyeletet. Most le akartam tölteni a netflixet, de nem engedi, "Szülői felügyelet szerinti korlátozás miatt".
Kikapcsoltam a szülői felügyeletet, de még mindig aktív a korlátozás, nem lehet letölteni.
Születési dátumnak 2000-es évek egyik napja van megadva (már regisztráció óta, ami pár éve történt)
Family link nincs és nem is volt telepítve, beállítva.Mi lehet a gondja és hogyan tudnám feloldani?
-
w751230
tag
Sziasztok!
Egy mp3 cutter program kellene.
Amiket eddig találtam, vagy "túl" sokat tud, vagy nagyon rontja a minőséget, de legtöbbje lehetőleg nem is ott vág ahol ki lett jelölve. Vagy pár tizeddel előtte, vagy utána...Szóval egy egyszerű, fapados, lehet fizetős is, programot keresek ami semmit nem tud, csak ami a neve... Vágjon pontosan, és jól
Köszönöm előre is.
-
zeon.hu
nagyúr
ACR Phone:
Xiaomi-n tökéletesen rögzíti a hívásokat, mindkét fél jól hallható.
Viszont Samun csak a saját hangom hallatszik visszajátszáskor.
Ötletek esetleg? -
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
az MX Playernél hol lehet beállítani, hogy egy fájl lejátszása után ne ugorjon automatikusan a következőre? Vagy játssza le újra, vagy ugorjon az elejére (pause), vagy lépjen ki. Így minden egy mappában található video fájlt automatikusan lejátszási listának tekint.
Ezt a beépített lejátszó alapértelmezésben is tudja, de az MX-ben semmi opciót nem találok rá... -
Yager01
senior tag
-
P4lom5
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg valóban jól működő virtuális bluetooth billentyűzet alkalmazást ajánlani, amivel vezérelhetném mobilról az android tévét? (Távirányító funkció nem lényeg, csak írni lehessen vele normálisan.)
-
crok
Topikgazda
válasz
kutga #156656 üzenetére
APKMirror-ról egy nagyon régit leszedsz.. ami mellett még az van írva hogy elmegy rajta.. vagy alternatív kliensekkel lehet próbálkozni.
-
válasz
kutga #156656 üzenetére
Az [apkmirror.com] -on nézz körül , ott fent vannak az ősi youtube app-ok is , persze a működés kétséges ,mert x verzió tájékán codec váltás volt . Ha valami 2-4 magos cortex a9 soc-os eszközről van szó , a friss youtube app-ot ne erőltesd , mert sok a hw-nek .
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Android 4.4.4 Samsung tabletre hogyan tudnék működő Youtube alkalmazást telepíteni? A Play Áruház szerint ez az eszköz már nem támogatott.
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #156643 üzenetére
Ha már Google Keep. Régóta használom és tényleg jó. Pláne hogy bárhol ,bármin elérhető. Egy dolog van csak ami engem idegesít. Marhára kell figyelni mikor belépsz. Nem bánnám ha lenne olyan lehetőség benne amivel a véletlen módosítás elkerülhető lenne. Például dupla kopp után lehetne szerkeszteni,vagy valami hasonló. Így sajnos előfordulhat hogy véletlen kitörölsz egy betűt vagy számot,esetleg szóközt raksz be oda ahová nem kellene. Elég sok adatom van benne aminek nem tenne jót az ilyen akaratlan hiba.
-
Nekton
aktív tag
válasz
kiraly.andra #156623 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Ezeket elolvastam még telepítés előtt. Minden be van állítva, ahogy kell, de nem lehet engedély nélkül kapcsolódni.
Azóta letöltöttem a TeamWiever Host-ot. Az minden beállítás nélkül simán megy, úgyhogy problem solved.
-
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Viktor0610 #156629 üzenetére
A Google Keep Almán is jól működik...
-
kmarci25
veterán
válasz
Somatom #156633 üzenetére
Nekem is van pár tuya cuccom (3 kamera, pár wifi-s konnektor), de nem tudom a Smartthings alá betenni. Megtalálja a smartthings az accountot, de az eszközöket nem, csak a parancsokat veszi át. Gateway-em nincs, ennek köze lehet hozzá? Neked hogyan sikerült egyes eszközöket megjeleníteni a Smarrthings-ben?
-
user26
senior tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani ami egyszerű, letisztult időjárás appot ?
Weather Underground néztem ki, de elég lassan indul el, és nem iazán tetszik.
Illetve Galéri app is érdekelne, nagyon szuper a Google fotók app, de mellette megpróbálnék mást is.Valamint egy Biztonság app érdekelne, ami volt a MIUI -ba, és tartalmazta: Tisztó, Biztonsági vizsgálat, sebesség gyorsítás, optimalizálás, vírus keresés.
Köszi. -
Yager01
senior tag
válasz
Somatom #156633 üzenetére
Tehát veszek egy Taskert majd sharp tools ahol szintén veszek egy beépülőt amit így már tudok taskerrel vezérelni? Ha bizonyos feltételek teljesülnek indítja a tasker a sharpot ami vezérli a tuyat? Jól értem?
De mi van ha ez nem egy rutin? Azaz nem mindig akarom nyitni a garázst, mert pl megállok előtte? Jobb az egyszerű érintés a kocsiban vhová és már nyílik is... Sztem.
-
Somatom
veterán
válasz
Yager01 #156630 üzenetére
Van egy okoskonnektorom, amit lát a Tuya. A Tuya kapcsolást sikerült betennem Samsung Smatthinks alá (nem csak Samura telepíthető). A Samsung Smartthinkset pedig tudja vezérelni a Sharp tools, ami cirka egy ezresért Tasker beépülő. Innentől pedig szabad a pálya, bármilyen eseményre, amit az automatizáló tud kezelni, indítható a Tuya kapcsolás. Azért pár órát elvoltam, mire összehangoltam az accountokat.
-
user26
senior tag
válasz
Viktor0610 #156629 üzenetére
Nem, csak más lesz a Custom
-
Yager01
senior tag
Szerintetek hogyan tudom megoldani azt, hogy NFC tag segítségével nyissam a garázskapumat? TuyaSmart -ot használok és macerás mindig nyomkodni mikor jövök haza. Egyszerűbb lenne a telefont a matricához érinteni az autóban és nyitná a garázst. De egyelőre csak azt tudom megoldani, hogy a program induljon
-
-
user26
senior tag
válasz
spiderpig820 #156627 üzenetére
Köszönöm szépen!
Miui rendszerről váltok hamarossan, és ott az alap jegyzet app számomra megfelelő volt. Mivel sajnos azt nem tudom "magammal vinni", egy ilyennel pótólnám.
Köszi szépen, akkor megpróbálom bele mentegetni a meglévő jegyzeteimet. -
user26
senior tag
Sziasztok!
A Google Keep – jegyzetek és listák, alklamzást valaki használja, mennyire stabil, megbizható ? Egy megbizható jegyzet appra lenne szükségem.
Köszi. -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Nekton #156607 üzenetére
Én nem használom felügyelet nélkül, de elvileg van erre lehetőség. Ezt olvasd át!
-
válasz
zeon.hu #156621 üzenetére
Köszi , azt már végig jártam amit írtál (régebbi verzió ) . A friss verzió bejentkezés után egyszer elindul , utána bezáródik a microG és a vanced app dara (összes) után engedni fog bejelentkezni , de utána elő jön a fenti gond(fc) . Pedig jól jönne a vanced, mert kiakasztó , hogy egy-egy 40 percre mese ,videó alatt 3-4 politikai plusz hasonló számú egyéb reklámot is a gyerek arca elé tolnak .Miközben korhatár alapján alapból csak szűrt tartalom kerülhet a szeme elé. A family link használata elött nem volt ilyen gond , mármint a vanced nyűgje. Gondolom google csavart egyet a dolgokon , ami miatt ez a probléma fenn áll .
Esetleg rá próbálok majd a magisk root , majd pedig utána telepíteni a vancedet , hátha akkor más lesz a történet vége.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
this is life #156620 üzenetére
Igen, de egy korábbi verzió müködik, tedd vissza valamelyiket. Nálunk simán csak kilépett az alkalmazásból mindig az új.
Mi bejelentkezni se tudunk:
Email cím, jelszó, utána az én jelszavam, saját telón engedélyezem neki, de mégsincs bejelentkezve. -
válasz
zeon.hu #156603 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék . Valamiért a microG és a family link nem képes együtt működni . A sima youtube-ot használja a gyerek emiatt , korhatár 13-ra beállítva , a kids mellé, pontosabban helyett van telepítve az official yt app . Ha létrejön a microG login akkor a vanced egy idő után összeomlik és nem müködik valamiért , pedig a müködj varázsigét is elmormoltam már 😂
-
crok
Topikgazda
válasz
GEPESZ66 #156618 üzenetére
Régebben K-9 de már egy jóideje FairEmail vagy MailDroid,
több info itt a mail app-ekről, jól működő IMAP beállításról GMail-hez ..
vagy mégtöbb info itt hogy mit használok még. -
GEPESZ66
veterán
Azt hogyan tudom beállítani, hogy a leveleimet ne a gmail app szinkronizálja?
Másik appot használnék erre.Megtaláltam!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zoger #156614 üzenetére
Igen, de kell hozzá a Macrodroid, együttműködik vele a segéd
Abban kell egy makrót készíteni a megfelelő intent-el, majd a Google segédben a "go to work" utasításhoz ezt a makrót beállítani.
Van itt Macrodroid topik, ott tudnak segíteni.(Persze a segéd meg tudja nyitni a Waze-t is, de azt nem tudom, hogy lehet rávenni a "go to work"-re)
-
zoger
tag
Sziasztok!
Azt meg lehet oldani valahogy, ha a segédnek bemondom, hogy "go to work" akkor a waze-t nyitsa meg a telefon az utitervvel s ne a térképek alkalmazást?
-
Kékes525
félisten
Ezt használja valaki? [BillKiller]
-
M@nH.
aktív tag
Sziasztok. Android alkalmazás fejlesztéssel kapcsolatban semmilyen tapasztalatom nincs, de a következő lenne a kérdésem. Van egy bluetooth-os eszközöm (persely) amitől egy androidos alkalmazás lekéri a változókat (perselyben lévő összeg, érmék száma). Van arra bármilyen mód, hogy az alkalmazásból kinyerjem a lekérdező üzeneteket, amire válaszul az eszköz elküldi ezeket a változó adatokat? (ha egyáltalán így működik ez a történet) Sajnos az apk már nem elérhető az áruházban, de nekem még megvan. Illetve lehet még vele kommunikálni TTL szinten, de ez már egy másik történet
-
mizoli
addikt
Ha van rendes reklámblokkoló, akkor nincsenek böngészőben felugró hirdetések sem 🙂
-
-
válasz
Viktor0610 #156606 üzenetére
MIUI-s telód van tudtommal, abban alapból van Vírusirtó.
-
Nekton
aktív tag
Sziasztok!
Szüleimnek szeretnék beállítani két Samsung A52s-t úgy, hogy Anydesk-ről tudjam őket vezérelni távolról. Lehetséges beállítani, hogy nekik ne kelljen a kapcsolódáshoz rámenni az Anydesk-re és elfogadni a kapcsolatot?
Akkukímélőből kilőttem, lakatot tettem rá és engedélyeztem, hogy kapcsolódás kérés mindig fogadható legyen. Most az van, hogy kapcsolódnék. Az én telefonoom vár a kapcsolat felépülésére, a másik pedig nem mutat semmit. Ekkor rá kell menni az Anydesk-re és ott rányomni az engedély-re. Úgy szeretném, hogy bármikor elérjem a telefonjukat úgy, mint az otthoni gépüket TeamWVieweren keresztül.
Segítsetek légyszi!
Üdv.
-
-
Ryder62
őstag
Sziasztok!
Az Android 11-nek mennyire megbízható a vírus védelme?
Érdemes valami kergetőt rátenni? -
zeon.hu
nagyúr
Ismét megkérdezem, hátha:
Gyerek telefonja Family Link-es, mivel még nincs 13 éves.
Vanced-be hogyan tudna így bejelentkezni?
(Nála ugye hivatalosan csak a YT kid's játszik)
Vanced van most is használatban, csak a login nem akar menni. -
vacs
veterán
válasz
GEPESZ66 #156601 üzenetére
news.google.com
Bejelentkezés után személyre szabható. -
GEPESZ66
veterán
Ha megnyitom a Chrome androidos verziót, akkor megjelenik a "Discover", a különböző hírek oldala.
Ezeket a híreket meg tudom-e valahogy az Edge-ben is jeleníteni valami módon?
Van hozzá valami weboldal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest