- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Melyik alkalmazással jobb vonatjegyet venni? Lesz olyan, amikor elővétel lesz és lesz olyan, amikor az állomásra menet kell a leghamarabb induló vonatra jegy. Biztos kell majd pótjegy/helyjegy is. Indulás és érkezés Magyarországon.1: Van egy ilyen jegyvásárlás opció a K&H mobilbank alkalmazásban. Még nem használtam jegyvásárlásra.
2. Találtam egy MÁV alkalmazást a Google Play-ben.
Nem ismerem, de 2,9 pontra értékelték. -
Doner
aktív tag
válasz
kugli #156896 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok e de az a problémám hogy android stúdióban Windows 10 alatt létrehoztam egy virtuális telefont mivel family link alkalmazást szeretném használni sz.gépen. A baj az hogy be is tudok jelentkezni de a mélyebb beállítási menupontokban egyszerűen nem csinál semmit csak minden fehér és üres.
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Samsung saját billentyűzet-nél tablet módban,ha ékezetes betűt keresek,akkor a választáshoz nem kell a felugró lehetőségnél elhúzni a karaktert legalább az első lehetőségig. Telefon módban hol-hogy kell ezt beállítani? Kényelmesebb lenne sokkal a samsung bill-t használni így teón is. -
Somatom
veterán
Amiknek van fekvő nézetük, azokhoz nem kell app, befordulnak maguktól is. Azokkal van a probléma, amikből a fejlesztő kihagyta. Ezeket vagy sikerül fekvőbe kényszeríteni, vagy nem. Nem is értem az ilyen kóklereket. Mit gondolnak? Hogy majd forgatom a tévét, amire kiküldöm a teló, tablet képét? A kamionban maga a tablet is fixen le van rögzítve. Elég szar az álló módú appokat kezelni.
-
vacs
veterán
Auto Rotation Control Pro most 29 Ft!
Segítségével beállítható hogy pl a YouTube és a Galéria előfordulhat, de a böngésző nem!
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, ami a pulzust monitorozza folyamatosan, -pl futás közben futópadon- az adatot az óráról szedi (Samsung watch), de mindezt a telefon kijelzőjén jeleníti meg. Lényeg, hogy ne az órán kelljen nézni a pulzust -látássérültnek lenne, aki az órán nem látja az apró betűket, számokat edzés közben, ezért kellene kitenni a teló képernyőjére. -
PitLee
őstag
Nem értek igazán hozzá, még csak okos telom sincs, de guuglinál mintha láttam volna olyan lehetőséget hogy az adataid lementése.
Elvileg ilyen a G fotók menüjében is van.
Itt meg egy Gugli help
https://support.google.com/photos/answer/7652919?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid -
vacs
veterán
Szerintem telefonon sehogy!
Pont az a Google Fotók lényege, hogy ha a telefonod összetörik, ellopják stb a fotóid akkor is meglesznek a felhőben.
PC-n böngészővel tudod az összeset (esetleg kisebb részletekben) kijelölni és zip formátumban menteni, utána kicsomagolni és átmásolni a telefonra! -
-
vacs
veterán
válasz
w.miki #156880 üzenetére
Ami tényleg ér valamit az az SD maid pro, igen fizetős, kemény 450 Ft!
-
PitLee
őstag
válasz
conexke #156869 üzenetére
Nincs egyikkel sem tapasztalatom, de erre count picture dobott ilyeneket
pl a találatok között van ilyen is
Timber volume
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.progs.sedelnikoff.mblite
UI: közben nézem, hogy ez mennyiséget számol nem darabot ? -
w.miki
veterán
1Tap Cleaner-hez hasonló program, de amivel nem a cache-t törlöm, hanem több, kijelölt alkalmazást, milyen néven vannak fent? (Lehet, hogy ez is tudja, de nem találtam meg benne, melyik opcióval.)
-
vacs
veterán
válasz
draco31 #156866 üzenetére
Valamit nagyon megkevertél!
A miui topikban kérj segítséget. -
oba
addikt
Hogyan tudnám a Google fotók felhőben lévő képeket és videókat egyszerre lementeni a telefonra, hogy ott is meglegyenek? Egyesével megy a dolog, három pöttyös menü és letöltés, de ha több képet jelölök ki akkor ez az opció eltűnik. Van rá mód?
-
válasz
conexke #156869 üzenetére
CountThings from Photos
Mondjuk, ahogy a képen látható, úgy nem működik, csak ha szemben állsz a témával, szemből készíted a képet, amin számolni szeretnél. -
Sanyi.mTs
addikt
Egy kis érdekességet osztanék meg veletek a Google hitelesítővel.
Két eszközön is használom őket, ugyan azt a QR kódot mindkét mobillal beolvastam. Nézem a kódok lejárati idejét és az egyik kb 2-2,5mp-cel késik/siet. Mondom WTF. App-ban frissítem az időt és semmi. Egyszer csak jön az ötlet, az egyik mobilon manuálisra állítottam az időt és hozzáadtam 3 percet (hogy majd visszaállításkor lássam, hogy tényleg szinkronizált), majd vissza automatikus szinkronra. Siker, utána a két mobilon lévő hitelesítő kódok lejárati ideje kb 0,5mp-re csökkent. (ha ez nem sikerült volna, akkor a másik mobilon is állítottam volna időt)
Meglátásom szerint ez az elcsúszás nem az app hibája. -
bostone
addikt
Sziasztok!
Mobilváltás történt a napokban.
Hogyan lehetséges, hogy a Cib és a Curve alkalmazás nem ajánlja fel nekem az ujjlenyomatos hozzáférést. Minden más bankalkalmazás probléma nélkül felajánlotta a lehetőséget.
Sőt a készülék topikban megerősítették, hogy csak nálam jelentkezik a jelenség. -
Zototh64
őstag
válasz
Landsmann #156862 üzenetére
Akkor más más emailcim egyikből exportálni a másikba az összeset, aztán tetszés szerint törölhető, hozzá adható külön külön a telefonokon, sose fognak így össze veszni.
Vagy csak én nem értem a problémát.
Nekem is két telóm van, az egyik minden napi, a másik tartalék. Így nekem az a jó, ha mindkettőn ugyanaz van.
Másnak más. -
Landsmann
addikt
válasz
Zototh64 #156860 üzenetére
De itt az a probléma, hogy amikor a másik telefonnal megy fel a netre, hogyan lehetne megadni, hogy ne ennek az utóbbinak az adatai kerüljenek fel. Tehát ami itt nincs, nehogy az legyen, hogy a közös tárhelyről és a másik telefonról is letörölje. Azért mondom, hogy először mindenképpen mindkét telefonon ugyanaz fog megjelenni. Ha volt közös adat, akkor az duplán. Épp azért szinkoinizálás, hogy minden eszközön, tárhelyen szinkronban vannak az adatok. Ezt viszont csak összevonással tudom elképzelni, mert nem láttam külön paramétert, hogy mi töltsön fel és mit ne.
-
Landsmann
addikt
válasz
efi99 #156859 üzenetére
Szerintem első körön, hogy adatvesztés ne legyen, minden bejegyzés mindkét telefon ott lesz. kézi gyomlálás után már oké lesz. Én nem láttam arra való lehetőséget, hogy meg lehessen adni, hogy melyik adatbázis a jó és az legyen a másikon is. De ezzel sem szinkronizálódna, mert még mindig nem ugyanazok az adatok lennének mindkét telefonon. Az meg tutira kivitelezhetetlen, hogy egyikről a másikra csak azok kerüljenek át ami ott nincs, majd a másikról az egyikre szintén csak azok, amik ott nem szerepeltek. A közös bejegyzésekkel meg nem történik semmi. Így mindegyiken egyformán lenne, de mindenből csak egy példány. Így biztos nem működik.
-
efi99
őstag
válasz
Landsmann #156858 üzenetére
Igen ám, de lehet, hogy B telefonon azért van 20, mert direkt töröltem 10-et és ilyenkor ugye az lenne a cél, hogy A telefonról is törlődjön. Na, ezt honnan tudja, hogy A-10 vagy B+10 kell itt? Illetve itt még csak-csak lehet azt mondani, hogy melyiken volt az utolsó változás (itt B-n a törlés) és akkor azt tekinti etalonnak, de olyan is előfordulhat, hogy mindkét telefonon meg lett bolygatva, aztán amikor esedékes egy szinkronizálás (ami lehet, hogy pl fél nap múlva lesz, mert éppen nincs net), akkor az van, hogy van 3 különböző adatbázis: A, B, meg a Google felhő. Melyik legyen a szinkronizálás alapja?
-
Landsmann
addikt
válasz
efi99 #156856 üzenetére
Ez jó kérdés. Nekem is két telefon van a Google fiókba bejelentkezve. Először a MI fiókba szinkronizált, de az nem volt megoldható, hogy mindkét telefon mindkét helyen azonos tartalommal legyen. Így inkább a Google mellett döntöttem. MIvel a telefonkönyvben már voltak adatok a korábbi szinkronizálás miatt, bizony voltak amik duplán jelentek meg. Kézzel gyomláltam ki. Mikor sikerült, az öröm és boldogság volt. Most ha megváltoztatok egy partner adatot, (újat veszek fel, módosítom a nevet vagy a számot, esetleg törlök) az a másik készüléken is megjelenik pár percen belül. Mindegy melyiken végzem el a módosítást. Ez nagyon jó, hiszen mindkét telefonon ugyanazok a partneradatok lesznek. Meg persze a böngészőben elmentett kedvencek is.
Én úgy gondolom, hogy a következőképpen működik. Tegyük fel, az egyik készüléken van 10 partner, a másikon 20. A 30 bejegyzésből mondjuk van 5, ami mindkét készüléken megtalálható. MIkor szinkronizálásra kerül a sor, akkor mindegyiken 30 partner lesz. Az az 5, ami mindkét helyen megvolt, arra rákérdez, hogy összevonja-e az egyezőket. Ilyen esetben ennél az 5 partnernél kétszer szerepel ugyanaz a telefonszám. Nyilván ilyenkor egy kis kézimunkára van szükség. Ha nem vonja össze azt az 5 kontaktot, akkor duplán szerepelnek. AZ egyiket mindegyikből ki kell törölni. Amikor már szinkronban van minden, utána a változást követi le a másik telefon. -
efi99
őstag
Ha az ember 2 telefonra van bejelentkezve, akkor honnan tudja a Google, hogy szinkronizáláskor melyikhez kéne alkalmazkodni, tehát hogy melyik adattartama lesz duplikálva?
-
draco31
veterán
Hello!
Most költöztem egy Samsung telefonról Xiaomi-ra.
WiFi jelszavakat meg lehet oldani valami appal root és minden egyéb nélkül, hogy vagy kiírja a régi készülék, vagy pedig lementse egy fájlba, amit utána tud értelmezni a másik, vagy ilyesmi? -
gjoco1
addikt
+
Köszi , megnézem . . . . Bár tegnap néztem az AnySoftKeyboard - ot , de akkor elsiklottam felette , mert nem láttam [hasonlót] . Ez a gyári Samu billentyűzet , aminél így lehet beállítani . Jól jönne az ékezet . A Könnyű magyar billentyűzet 2 megtalálható az Áruházban ? Elég sokat használom a Tab. - ot álló módban .
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Létezik Magyar ékezetes osztott billentyűzet ? Tábla géphez.
Köszönöm! -
PitLee
őstag
válasz
Mcrazy #156838 üzenetére
OFF
A kérdés jó !
A választ lehet nem én tudom megadni.
A gyártónak és a forgalmazónak jó leginkább, mert kap egy csomó adatot a felhasználásról.Alapból működik mindkettő a smart funkciók nélkül is, de max teljesítményen.
Van pár hasznos dolog is a funkciók között, de többnyire inkább csak érdekesség, de aki szeret adatokat vizslatni az kiélheti magát.
Aksinál pl:
hányszor volt feltöltve, kisütve, a teljes működési idő
hőmérséklet, töltési és kisütési áramerősség, %-os kapacitás, az időfüggvényében grafikonon
vannak üzemmódok, performance, balance, eco, expert
expert üzemmódban, tudod állítani a kimeneti min feszültséget és a max áramerősséget
A töltő:
távolról is leállítható a töltés
töltési módok, performance, balance, eco, expert, 60%
expert töltési módban, tudod állítani a töltési áramerősséget, de csak a 0 és a max megengedett között ez az aksitól függ
hőmérséklet, becsült töltési idő, %, pillanatnyi töltési feszültség és áram, 60%-os tárolási kapacitásra töltés,Hogy a location rész, hogyan működik nem tudom, lehet jelez ha lopnák nem tudom, de pl küld üzit ha feltöltött, ...ect.
A nagy 8Ah aksi elvileg 100Ampert és 2,5V-ig engedi magát terhelni, ha a felhasználónak esetleg az üzemidőfontos, de nem terheli ennyire az aksit, akkor beállíthat neki egy magasabb lekapcsolási feszültséget, így nem meríti annyira le az aksit, a töltőn egy alacsonyabb áramerősséget (bár van rajta ECO gomb) és így elvileg kíméli az aksit hosszabb életű lesz.
A kérdésedre visszatérve, alapból nem sok haszna van az egésznek, mert egy láncfűrésznek kell a kraft ott nincs mit állítgatni, míg egy kis fúrócsavarozó meg nem fogja 100A-re leterhelni az aksit.
A töltőn adott az ECO gomb ha van idő tölteni, bár az tényleg ECO mert pl egy 4Ah aksit gyorsba 42perc alatt, míg ECO-ban 240perc azaz 4óra alatt tölt fel. -
fjudors
aktív tag
válasz
Mcrazy #156838 üzenetére
semmi..lehet figyelni az akku állapotát,a töltést...
de csak ennek van 8Ah akkuja, amit ez a töltő tud tölteni. és terepen néha kevés a két 4Ah...ahogy vannak eszközök,ami meg sem mozdul a 2Ah-ra.én ütvefúróba használom, egy beton koszorúba kell a szufla.a 2Ah elég bentre,a kicsibe
a töltő párosítása tényleg agyrém.. -
PitLee
őstag
Köszi.
A töltő csak 2,4GHz tud és a tablet és a router is.
Sajna, ez az egy androidos masina van otthon.
A töltő papírjait bújtam, de nem írtak minimum android verziót, ezért gondoltam lehet én nem találok valami beállítást a tableten, hogy nem látom a hotspotokat.
Amikor eljutok ide és rányomok a "Go to connect" kék gombra, akkor átdob a . . .EZ CSODÁS, már vagy 3 napja vergődők ezzel "vacakkal".
Erre most, hogy csinálok pár screenshotot valami app-al, - mert ez a csoda masina még arra sem volt hajlandó - és össze van dugva most a PC-vel, hogy a képeket átöltsem,
de mondom még a WLAN menüről meg a LidlHome-ról (LH) csinálok még képet,
és visszaszeretnék lépni a LH app-ban, akkor mintha összeakadt volna SmartLife app-al, (ami nem volt elindítva) mert annak az ikonjai jöttek be a net kapcsolatnál, a wifi jelszót megadva mintha megfagyott volna, mondom visszalépek, de ekkor feldobott egy kis ablakot ahol szinten a wifi jelszót kérve, de ekkor már nem fagyott meg és a hotspotra sem kellett csatlakozni, csak simán felismerte a töltőt, rögtön besz@rok.
Kezdek megörülni és hinni a távgyógyászatban -
-
crok
Topikgazda
válasz
PitLee #156831 üzenetére
A routered most tökmindegy mi. A tab pl. nem tud 5GHz-et, nem tudom (mert nyilván 0 dokumentáció van) hogy szór-e 5-n vagy csak 2.4-en, szóval egy rendesebb (dual 2.4GHz + 5GHz) telefonnal látod ilyenkor azt a hot-spot WLAN SSID-t? A videóban levő arc is sokat cseszekedik vele mire egyáltalán elkezdi a töltő szórni azt az SSID-t (legalábbis hogy elkezd látszani is a listában..).
-
user26
senior tag
válasz
user26 #156826 üzenetére
A Norton App Lock -t próbáltam ki, mert benne van opció jelszó, minta beállításra.
Jól működik, azt leszámítva, hogy lezárt kijelzőn, ha étesítés jön, pl:. email ott ha megnézem (lehúzom) olvasható az üzenet egy része.
Szóval az app nem teljesen jó, vagy valamit még az álltalános beállításán felül be kell állítani ? -
PitLee
őstag
Tiszteletem!
Vettem egy Parkside smart gyors töltőt, de a valamiért nem tudom,
a tabletemre feltelepített LidlHome alkalmazással összepárosítani.
https://youtu.be/BzRSB7w02Is?t=408A tablet egy Lenovo YT3-850M és Android 6.0.1 fut rajta,
a router meg egy TP-LINK TL-WR1043ND
Ott akad el a dolog, hogy amikor a LidlHome-xxxx vagy SmartLife-xxxx hotspotnak kéne megjelelnie a WiFI kapcsolatok fülön ott csak az én Wifi ssid-em van és semmi más. -
Wolfskin
őstag
Heló,
mobilon hogyan lehet elérni, hogy egy böngésző ne váltson vissza automatikusan mobil nézetre, pontosabban a mobil oldalra?• Átváltom asztali nézetre,
• bírom, hogy facebook.com
• és automatikusan a m.facebook.com oldalt tölti be (mobil verzió)ezt le lehet tiltani valamivel?
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Ehhez az Alkalmazászár apphoz hasonlót, vagy (jobbat?) tud valaki ajánlani ?
Alternatív megoldás is érdekel. AOSP romhoz.
Köszi. -
Landsmann
addikt
Azt mondjátok meg, ez a Google Smart Lock hogy is működik? Elolvastam a Google oldalán, hogy mi ez és hogy működik. A probléma ott kezdődik, hogy az ott leírt elérési útvonal nincs is. Tulajdonképpen magát a Smart Lock-ot sem találom mint applikációt. TRevékenység Launcher nevű programmal megtalálom, de érdemben az égvilágon semmit nem lehet vele kezdeni. Az érdekes az, hogy néha működik, úgy évente 2 alkalommal. Teljesen véletlenszerű ez is. Elvileg hozzá lehetne adni megbízható helyeket, de ha egyszer magát az appot nem találja az ember, akkor nehéz bármit is beállítani.
-
RexpecT
addikt
A Google Pay működik minden NFC-s Androidos telefonon?
Vagy vannak gyártók amiknél nincs engedélyezve? -
válasz
szita.erno #156811 üzenetére
Nem lehet. Ha szerencséd van, van egy hasonló a másik telefonra is.
-
crok
Topikgazda
válasz
Landsmann #156805 üzenetére
A GSM és az az éra amikor te még ezt így tudtad csinálni még teljesen más volt.. én Motorolával meg Ericsson-al csináltam de azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán. Mindenesetre ha van root akkor Network Signal Guru, de csak az aktív SIM hálózat celláiról tud info-t adni ez is.
-
Landsmann
addikt
válasz
efi99 #156810 üzenetére
Mindent elkövettem vele. Nem csinált semmit azon kívül, hogy azt az egy cellát mutatta amin éppen csücsült a SIm kártya jóvoltából. Térképet sem mutatott. Csak a widget, ezen kívül a beállításokba lehetett bemenni, de nagyon sok mindent nem lehetett állítani. Többek között azt sem, hogy hozzáférjen a helyadatokhoz. Magának az appnak külön megadtam az Alkalmazáskezelőn keresztül, de ugyanaz.
-
szita.erno
aktív tag
válasz
Viktor0610 #156809 üzenetére
Nem tudom hogy fel lehet e tenni, azért kérdeztem!
-
válasz
szita.erno #156808 üzenetére
Miből gondolod, hogy fel lehet tenni egyik teló témáját a másikra?
Szerintem max. (ha szerencséd van) megtalálod a másik készülékre is. -
-
Landsmann
addikt
válasz
svgyula #156804 üzenetére
Egy pár appot kipróbáltam, de valóba csak a SIM-nek megfelelő hálózat adatait kapom meg. De azt sem mindet. Emlékszek az 5110-es Nokia korszakból, a Netmonitort aktiválva az általa látott összes cellát kilistázta az adataival együtt. De ott nem csak a SIM honos hálózatát lehetett látni. Elékerestem egy ezer éves füzetet, amibe annak idején felírtam. Telenorból látott 11 csastornát, ch, timing advance, bsic, cid, lac adatokkal együtt. Telekomból 8, Vodafoneból 7 csatornát látott. Akkor még nem volt 3G, csak GSM. Mivel az akkori Pannonnak volt cellainfója, nagyon szépen be lehetett azonosítani, hogy az egyes csatornák mely településről jöttek.
-
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Huami Amazfit T-Rex óra Zepp alkalmazást használ.Ha belépek a Zepp alkalmazásban az Amazfit T-Rex-be az “Alkalmazásértesítések” mellett írja “Bekapcsolva”.
Belépve be van kapcsolva az “Alkalmazásértesítések”, alatta kisbetűvel “Az óra rezegni fog, ha leküldéses értesítés érkezik egy alkalmazástól”. Szintén bekapcsolva a “Csak akkor értesítsen, ha a telefon képernyője kikapcsol”.
Lejjebb van a menüben egy lista, a neve “Kiválasztott alkalmazások riasztásokkal”. Ebben a listában van az AccuBattery meg egyebek (pl Blitzortunk Lighting Monitor). Ez a lista annyiból érdekes (nekem), hogy ha bemegyek az “Alkalmazások kezelése” almenübe akkor ott a telefonon lévő összes app, itt lehet kiválasztani melyik legyen a “Kiválasztott alkalmazások riasztásokkal” listába téve és hát a Zepp nincs kipipálva, így nincs a kiválasztottak között. Nem tudom ez megoldja a problémám, de most betettem a kiválasztott listába.
Vajon megoldottam, vagy rossz helyen keresem a megoldást? 8 alkalmazás van a “Kiválasztott alkalmazások riasztásokkal” listán és csak ez az AccuBattery áraszt el értesítésekkel. Most végig pörgettem az órán, rengeteg értesítés és mind az AccuBattery-től jött. 12:16-kor 3x elküldte az akkumulátor állapotát, éppen hány mA a fogyasztás, hány óra maradt, hány % bekapcsolt kijelzővel, kikapcsolt kijelzővel stb stb. Nem látok rendszert mikor küldi. Van, amikor 1 órán belül csak 2x. -
Landsmann
addikt
Tudtok olyan appot, ami szolgáltatótól függetlenül kilistázza, hogy milyen mobilhálózatok érhetők el? SZolgáltató neve, a bázisállomás adatai (csatornaszám, jelerősség, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest