- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan FMrádiós podcast alkalmazást, amelyik...
- magyar nyelvű,- hirdetések nélküli, egyszerű kezelőfelólettel rendelkezik,
- FM rádiót is lejátszik, a podcastok letölthetőek mobilra.
Köszi!
-
Üdv!
Nem vagyok egy nagy Android guru, boomerként elég basic problémával jöttem a topikba... szóval mostanság kaptam rá a podcastokra, fülessel BKVn is hallgatnám egyiket másikat, de azt vettem észre, hogy túl halk az adás, és a háttérzaj miatt nem tudom követni.
Igen, a készülék hangerejét a maxra tolom, de ez sem segít... sajnos a podcaston nem tudom, hol lehet állítani a hangerőt.
Létezik erre vmi megoldás? Esetleg olyan app, vagy lejátszó, amit pont erre találtak ki?
Böngészőnek Operat használok... -
Üdv!
Androidos Firefoxban hogyan tudok az alap képernyőre pineket kitűzni?
Könyvjelzőkkel nem akarok szórakozni, elég lenne ez, de sehogy sem tudok rájönni, hogyan kell? -
Köszi a tippeket, eldőlt: Galaxy A40 lesz!
-
Üdv!
Érdeklődnék, hogy létezik még olyan droid-os telefon/rendszer, amiben elérhető egyfajta "egyszerű" mód/képernyő, mint az EMUI-ban az a mappás elrendezés?
Lehetőség szerint gyári megoldást keresek, külön launcher nélkül.Új telefonban idősebb családtagomnak jól jönne, pl. egy P20 Lite-ban.
Lumia-ról jönne droidra. -
válasz
AxBattler #129939 üzenetére
Cikk alapján + böngészve ezeket találtam egyszerű rendszernek, szerintetek?
Evie Launcher
Microsoft Launcher
Pixel Launcher, illetve Lean LauncherAzt honnan látom, hogy az adott Launcher / App magyarítva van?
-
válasz
zsoltzsolt #129940 üzenetére
Köszi, de azért ennyire nem rossz a helyzet... akkor senior phone-t vettem volna.
-
Üdv!
Sima Android One-os készüléket vennék, de idősebb családtagomnak szánom, és tartok tőle, hogy túl bonyolult lenne neki a sok gesztusvezérléssel, meg miegymással (Lumia-ról jönne az illető)
Tudnátok ajánlani valami nagyon egyszerű struktúrájó, nagyon átlátható, kezelhető, max. 1-2 home oldallal rendelkező témát, vagy launcher-t, ami ilyen emberek számára is "feldolgozható"?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest