Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Oldman2 #158168 üzenetére
De a Reminder nem ugyanaz, mint a Tasks, nem? Szerintem ebből a menüből egyszerűen hiányzik a Tasks lehetőség megjelenítése:
Számítógépen, böngészőből nézve meg ott van, kapcsolgatható. Csak gondoltam kitalálták már ezt normálisan így 2022-re, mert emiatt mindent eseménynek veszek fel.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
Hali!
Van egy Samsung A52-m Android 11-gyel. A Naptár nevű widget nagyon jó, de nem jövök rá, hogy tudom beállítani, hogy mutassa a Google-os eseményeken kívül a teendőket és emlékeztetőket is. Külön fel van telepítve a Tasks is, de annak is van külön widgetje. Én nem akarom elhinni, hogy ezeken nem lehet egy widgetben összevonva látni, mint számítógépen. Vagy mégse lehet?
Előre is köszi!
-
addikt
Köszi az infót, már majdnem földhöz b***m a telefont.
Ck.: egy rohadt emailt nem tudtam megnyitni én sem. Nem értem, ilyen miért nem bukik ki egy teszteléskor. Ami egyébként elromolhat, az el is romlik, ez nem egy prémium (fizetős) céges szolgáltatás. Ugyanakkor tényleg tájékoztathatnának, hogy "te marha, ne kezdd el gyomlálni a telefont, a hiba nem nálad van" vagy valami.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Sziasztok!
Tud valaki egy jó internet rádió alkalmazást, ami szabadon megadott stream-et le tud játszani? Próbáltam már párat, de nem jöttem rá, hogy a "beépített" állomások mellett hogyan lehet megadni egy stream-et. A VLC meg mintha nem tudná, csak a desktop verziója. A rádió saját lejátszója (Rocker Rádió) meg nincs a helyzet magaslatán.
Köszi,
ZDark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest