Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz AxBattler #171256 üzenetére
A leírtakon kívül egy "agybadugós" füles is sokat segít, mert picit belemegy a hallójáratba a szilikon dugó és ezzel elzárja a külső zajok nagy részét!
(^)(>.<)(^)
-
Syl
nagyúr
válasz AxBattler #158173 üzenetére
Ezt látod én is nagyon szeretném tudni! Eddig azt csináltam (még iPad-en is), hogy leszedtem-visszaraktam az adott oldalt, így változott a sorrend... Ebből a szempontból az Apple Safari sokkal jobb: ott meg lehet adni tetszőleges könyvjelzőmappát amit "kezdőlapként" jelenít meg a böngésző. A könyvjelzőmappában található linkek sorrendjét meg ugye szabadon variálhatjuk...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
Somatom
veterán
válasz AxBattler #130030 üzenetére
Közben megtaláltam, hogy korábban mutattam a homescreenemet. Akkor még Apex -szel, de pontosan ugyanígy néz ki most, Nova alatt is. Elég egyszerű?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
félisten
válasz AxBattler #129939 üzenetére
Cikk alapján + böngészve ezeket találtam egyszerű rendszernek, szerintetek?
Evie Launcher
Microsoft Launcher
Pixel Launcher, illetve Lean LauncherAzt honnan látom, hogy az adott Launcher / App magyarítva van?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Somatom
veterán
válasz AxBattler #129949 üzenetére
Évekig Apexet használtam, de mivel a mostani telómon gyakran fagyott, áttértem Nova -ra. De, mindent ugyanúgy be tudtam állítani, ugyanúgy néz ki és ugyanúgy működik, mint ahogy azt az évek alatt Apexen megszoktam. Két, "körbeforgó" főoldal (a második üres, csak tesztelésre használom), pár widget, gesztusok kikapcsolva. A lényeg az oldalra csúsztatható tálcaikonsoron van. Szvsz. ha Te beállítod neki úgy, hogy egyszerű legyen használni, akkor bármelyik itt ajánlott Launcher megfelel a célnak.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest