- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Peterhappy #171443 üzenetére
Szerintem levált LTE-ről GSM/EDGE-re hívás közben mert nincs VoLTE.
Ha lenne engedélyezve a VoLTE és még működne is akkor nem kellene leváltania.
Ha régi a SIM akkor eleve érdemes lenne cserélni plusz VoLTE topik erre.
Amúgy Android szakmai. -
BigManus
addikt
válasz
Peterhappy #171443 üzenetére
Szia!
Próbáld meg így: dns.adguard-dns.com
-
Dolphine
addikt
válasz
Peterhappy #168768 üzenetére
Nagyon szívesen!
Egyébként egy 19. századi gondolkodótól származik az idézet. Vita van róla, hogy Edmund Burke, vagy John Stuart Mill -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Peterhappy #168470 üzenetére
Nálam ugyanez van, 3 alkalmazásból 2 eredetileg is playről lett telepítve.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Peterhappy #168185 üzenetére
Ha nem jön be a Swíftkey próbáld ki a Yandex Keyboardot! [link] Sajnos a Yandexnek is az a legnagyobb hibája mint a Swiftkeynek. Hosszú nyomásnál nem az ékezetes betű az alap felugró hanem a szimbólum. Ettől függetlenül szerintem jobb. Persze ez csak az én véleményem. Én is állandóan keresem a Gboard alterntíváit . Ha valamelyik megoldja az említett problémámat arra át is állok.
-
ggeleven
őstag
válasz
Peterhappy #168185 üzenetére
Első körben csak próbálj rá. Ha másik is csinálja, akkor valami más okozza a röccenéseket. Egyébként lehet egy Gboard reset avagy újratelepítés is segíthet.
Nálam még rendszeresen nem jelzi a Messenger üziket, pedig ki van véve akkuoptimalizálás alól... -
ggeleven
őstag
válasz
Peterhappy #168170 üzenetére
Pont ilyet használok most én is pár hete, de SwiftKey-jel nem futottam még ilyenbe. Én teszt miatt pár napra kipróbálnék más billentyűzetet ha nekem ilyet produkálna.
-
ggeleven
őstag
válasz
Peterhappy #167672 üzenetére
Rosszul időzítettél akkor.
kép
-
Aurig@
őstag
válasz
2018 és 19 karácsonyán 129 Ft.
-
Foose
addikt
válasz
Vissza kerestem az emailt. Én 2012 szeptemberben vettem 55 ft-ért
-
vacs
veterán
válasz
-
ggeleven
őstag
válasz
Peterhappy #167002 üzenetére
Tölts le egy másikat, hátha annak nincsenek limitációi. Fizetőst esetleg próbáltál már?
-
BitRider
senior tag
válasz
Peterhappy #165897 üzenetére
És ingyenesen is elég sokat tud. De 1800 Ft valóban nem sok a Full-ért.
-
zsoltip
őstag
válasz
Peterhappy #165709 üzenetére
Igen, éppenséggel Mi 10 Pro xiaomi.eu stabil 14 ROM-mal.
-
zoyoxy
tag
válasz
Peterhappy #165599 üzenetére
Jó a Signal és a Telegram is, bár szerintem utóbbi valamivel jobb. Mi a családdal a Signal-t használjuk, mert amikor választani kellett a Telegram még nem beszélt magyarul. Az asztali Signal csak a telepítése utáni beszélgetéseket mutatja.
-
Dolphine
addikt
válasz
Peterhappy #165599 üzenetére
Elon Musk egyik híres twittere: Use Signal
link
-
zelos
aktív tag
válasz
Peterhappy #164896 üzenetére
Ha már samsung akkor néz rá a samsung email alkalmazására, jobb mint a gmail..
-
tonnni7
tag
válasz
Peterhappy #164067 üzenetére
Köszönöm, az angolom az sajnos full nulla.
-
Cs1csó
titán
válasz
Peterhappy #163218 üzenetére
kb. 20 perce jött meg egy üzenet amit 4 órája küldtek nekem -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Peterhappy #163220 üzenetére
A topikokra is van kereső.
-
crok
Topikgazda
válasz
Peterhappy #163218 üzenetére
"Ha jól látom, nincs külön MIUI totyik." -- bahh akkor nem is kerested.. [MKUI topik]
És a Messenger alkalmazásod verziójától függően megjavul, ez spec. nem MIUI hiba. Pl. messenger-394-0-0-15-72-release-el még ment, utána nem.. majd elvileg volt valami javítás, utána megint ment.
-
efi99
őstag
válasz
Peterhappy #161859 üzenetére
Beállítasz egyszer 8 ébresztőt 2 órás eltéréssel, aztán azok még akkor is riasztani fognak, ha még a telefon sincs bekapcsolva, minek ehhez csili-vili alkalmazás.
Nem mintha megérteném valaha, hogy a víziváshoz minek emlékeztető. Iszom, ha szomjas vagyok, aztán kész. -
BitRider
senior tag
válasz
Peterhappy #161552 üzenetére
Közben amúgy frissült az app, hátha javították - persze, Google módra nem írnak róla semmit.
-
BitRider
senior tag
válasz
Peterhappy #161550 üzenetére
Ez nem ide tartozik, de amúgy ez volt nálam is az 5G változatnál. Uninstallálni kell a Play-ből (ilyenkor csak a frissítéseket szedi le), és megjavul. Én utána visszapakoltam rá az update-et, és még mindig jó, igaz, nem sokat teszteltem új névjegyekkel.
-
efi99
őstag
válasz
Peterhappy #160541 üzenetére
Persze.
Az egyik megoldás, hogy Ne zavarjanak módba teszed és ott beállítod kivételnek azt az appot. A másik, hogy telepítesz egy hangprofilkészítő/kezelő appot, abban kipolírozod a néma módot kedvedre és azt használod. -
Dr.NX
addikt
válasz
Peterhappy #160541 üzenetére
Ha az órádat hagyod el, miért segítség, ha a telefon ad hangot?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Peterhappy #160167 üzenetére
Telefon beállítások-Zárolt képernyő, widgetek. Zene off.
-
válasz
Peterhappy #152173 üzenetére
Nem engedi családtagként felvenni.
Azt írja, nem egyezik az ország. -
crok
Topikgazda
válasz
Peterhappy #151759 üzenetére
Nagyon kihalt pl. az Android szakmai?..
Ugyanúgy tudod adb-vel törölni / tiltani az appokat parancssorból, de ha más nem Windows-ra ott van GUI-nak az AppControl is. A gyári fényképezőnél jobbat majd ajánlanak a nálam hozzábbértők, nekem a Footej meg a Snap Camera is elég jó, vagy a Better Camera, de én hülye vagyok a fényképezéshez.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Peterhappy #150067 üzenetére
És amit nem árt tudni, nemrég került frissítésre a magyar honosítása!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Peterhappy #150067 üzenetére
Én is az ingyenes verziót kezdtem el használni, de amikor akciós volt a PRO, megvettem 890 Ft-ért.
-
darvinya
titán
válasz
Peterhappy #149899 üzenetére
Megpróbálom, köszönöm.
-
crok
Topikgazda
válasz
Peterhappy #149876 üzenetére
Ahogy előttem írták AppSales, van weboldala is,
én bookmarkból tömbösítve esténként szoktam ezeket átnézni:
https://www.playstoresales.com/apps/sales/games/
https://www.playstoresales.com/apps/sales/apps/
https://www.androidpolice.com/tags/app-sales/
https://www.app-sales.net/nowfree/
https://www.app-sales.net/activesales/
https://android.giveawayoftheday.com/
https://www.reddit.com/r/googleplaydeals/new
Egy ideig írtam a Program Promók topikba de jött a hurrogás hogy Win-Only meg nem is tudom mi volt még, azóta nem írogatok oda -
kovacs65
őstag
válasz
Peterhappy #149876 üzenetére
AppSales a play áruházban
-
Jakuu
őstag
válasz
Peterhappy #149226 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
Peterhappy #149226 üzenetére
Állítsd át másik hangra, van rá lehetőség.
Rendszer szinten tudja a felhő névjegy kezelést.
App, csak akkor tud ilyet, ha fejlesztő engedélyt, stb. megkéri. -
darvinya
titán
válasz
Peterhappy #149220 üzenetére
GMail app-ot használok Exchange-hez, mert dedikált app nem tud többet, így felesleges +1 app.
Névjegyek, stb. van, ez a fontos. -
viewdetails
addikt
válasz
Peterhappy #149218 üzenetére
AD-ból szerintem mobileszközkezelés nélkül nem fogsz semmit látni. Azt meg manapság Android for Enterprise-al szokás megoldani, vállalati IT-t nem kérdezted?
-
viewdetails
addikt
válasz
Peterhappy #148998 üzenetére
Szerintem ha Google névjegyzékbe szinkronizálsz, nem fog értesíteni. (Én is oda szinkonizáltatok.) Úgy rémlik, ha a Xiaomi/Samsung saját felhőjébe kerülnek fel a kontaktok, a Xiaomi/Samsung naptár jelez.
-
viewdetails
addikt
válasz
Peterhappy #148994 üzenetére
Ezt nézted már?
Vagy megjelenik a kontakt születésnap, csak nem értesít? -
Somatom
veterán
válasz
Peterhappy #148994 üzenetére
Ezt nem értem. Adott napon felveszek egy új eseményt, vagy emlékeztetőt, beírom, hogy X,Y szülinap, beállítom éves ismétlésre és ennyi.
-
Somatom
veterán
válasz
Peterhappy #148895 üzenetére
Egyet fizet, kettőt kap. Nem rossz. Nálunk is hasonló akciók szoktak lenni, csak annyi a különbség, hogy mindkét kapott 8 napon túl gyógyuló.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Peterhappy #148895 üzenetére
Ez tetszik! Tiszta isztambuli bazár.
-
M3oH
addikt
válasz
Peterhappy #148577 üzenetére
Sajna, olyan andriod böngésző nincs, ami google fiók szinkront csinál. Ha jól tudom ezt maga a Google nem engedi. Épp ez miatt használok én is chromet, mert a szinkron nekem is fontos. De ha valaki tényleg tud jó alternatívát, ne tartsa magában.
-
kmarci25
veterán
válasz
Peterhappy #148577 üzenetére
-
válasz
Peterhappy #119937 üzenetére
Szia!
Ezt a felvétést inkább PC oldalról érdemes megközelíteni, ugyanis a kliensre (Android) csupán egy lejátszó szükséges hozzá (pl.: MX Player, VLC Mobile etc). A PC-s VLC pont tud közvetítést (fájl tallózásnál a Lejátszás gomb legördülő listájában kell a közvetítést választani, ami ugyan wifi-n, de képes a feladatra. Viszont annak idején, amikor teszteltem pár HD .mkv fájjlal, akkor valószínűleg a transzkódolás MP3-ba, a stream és a kliens bufferje miatt sajnos késett a streamelt hang, ezért kicsit élvezhetetlenné vált a hang.
@Somatom
Amennyiben a Kodi Linuxon fut, illetve az Alsa kimenet aktív, úgy elkülldhető a hang az ffmpeg-nek, ami esetelegesen transzkódolja a hangot, majd elküldi shout/ezstream segítségével egy icecast2 webrádiónak, ahonnan már játszhatják is a kliensek MP3-ban a hangot. A probléma csak az, hogy ez a művelet ténylegesen Linuxos Kodi-ra korlátozott, illetve szükséges hozzá, hogy az adott eszköz processzora tudjon transzkódolni. Illetve egy icecast szerver is szükséges hozzá. Más megoldásról nem tudok... Esetleg ha van virtuális hangkártya célszoftver a PC-re, akkor megoldható, de az is sok erőforrás, illetve a késés itt is jelentős lehet.
A Kodi egyébként sajnos zártabb (egyébként Ő is ffmpeg library-vel dolgozik), pláne Androidra. Nem működnek a bináris (C-ben/C++-ban írt) kiegészítők egy érthető, ámbár ebben az esetben szomorú Google lépés miatt. A Droid ugyanis noexec-cel csatlja fel a felhasználói tárhelyet/data partíción az app mappáját/SD kártyát, s a Kodi root nélkül csak ide tudná elhelyezni a binárisokat. A noexec miatt viszont nem lehet futtatni semmit sem, így többek között icecastot sem vagyunk képesek közvetlenül az eszközön futtatni root nélkül. Az egyetlen megoldás jelenleg erre, hogy a fejlesztő közvetlenül az APK-ba helyezi el a binárisokat (sok alkalmazás él ezzel, pl Servers Ultimate Pro). De ez a Kodi esetében nem megoldás, ahol ezernyi addon telepítése közül lehet választani...
-
Somatom
veterán
válasz
Peterhappy #119937 üzenetére
Nem tudok róla, de engem is érdekelne. Kb. egy éve felvetettem ezt a Kodi kiegészítők topikban (nem BT., hanem wifis átvitellel). A válasz az volt, hogy külön a hangsáv nem streamelhető. Jóban vagyok az egyik fejlesztővel. Priviben beszélgettünk erről, és szerinte megoldható lenne, és jó ötletnek tartotta. Nem tudom, hogy azóta történt-e valami az ügyben.
-
Jakuu
őstag
válasz
Peterhappy #116487 üzenetére
Ezt a telefon topikjaban kellene, amugy megkerdezned, nem itt. Amugy pedig Beallitasok-Akkumulator-Alkalmazasok akkumulatorhasznalatanak kezelese-app kivalasztasa es a nincs korlatozas kivalasztasa.
-
forintuser
őstag
válasz
Peterhappy #116487 üzenetére
Lemerült az akksi, és húzza a szalagot.
-
kaciokos
őstag
válasz
Peterhappy #85644 üzenetére
Teló nem tudja az MHL kimenetet? Akkor kábellel sima liba, olcsóbb, mint a Chromecast.
-
csipuka
senior tag
válasz
Peterhappy #85629 üzenetére
Ha monitorod van az akkor a szamitogepre an kotve ha jol sejtem. A diginek nincs valami online oldala, amit browser-ben lehet nezni a geprol? Ez a legkezenfekvobb.
Ha mindenkeppen a mobil kepet akarod atjatszani, akkor egy chromecast mukodhet, ha a monitoron van HDMI bemenet. En eddig csak TV-n probaltam ugyanezt, ott ment, de a monitor az egykutya. -
drmotto
őstag
válasz
Peterhappy #82386 üzenetére
A sportesemény részre megoldást én is megköszönnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Facebook és Messenger
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest