- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Pubszon #147919 üzenetére
A Google sync csak akkor oldotta volna meg ha az új készüléken úgy lépsz be a Google fiókba hogy a régi telefont adod meg mint "onnan költöznék" forrást. Utólag nem lehet ilyet trigger-elni.
Viszont mivel mindkét készülék Xiaomi szerencséd lehet ha MIUI-t használsz rajtuk:
A saját Mi Backup-jával (talán Beállítások - Telefonról - Helyi mentés lesz nálad) csinálsz egy mentést a Wifi beállításokról és azt viszont simán vissza lehet állítani majd a másik készüléken. Mi account belépés kell mindkét eszközön ha a felhőből csinálnád.. de én nem szórakoznék szerintem ezzel, hanem lokális mentéssel csinálnék egy backup-ot csak a Wifi beállításokról aztán az egészet könyvtárastól áttenném és visszaállítanám. Ezt alapértelmezetten a [Belső tár] / MIUI / Backup / AllBackup / [dátum_idő] könyvtárba teszi, ezt a könyvtárat kell majd a megfelelő helyre az új készülékre áttenni és a helyi mentésből visszaállítani.(Egyébként egy kutyaegyszerű adb mentést csinál a wifi beállításokról, annyira egyszerű, hogy a mentés könyvtárban levő Wi-Fisettings(com.android.settings).bak file-t ha megnyitod egy sima text editorral ott van benne minden SSID és jelszó clear text-ben ahogy kell, 1:1 benne van a wpa_supplicant.conf tartalma.. tulajdonképp így is csinálhatod.. de mivel mindkettő MIUI (gondolom) így szerintem neked egyszerűbb amit fentebb írtam).
-
beg
veterán
-
hatpersze
tag
válasz
Pubszon #103271 üzenetére
Üdv
Nekem (nex 6, 6.0.1) normálisan egyedül a sleepless in app működik, de ez is néha elfelejt elindulni. Ebben bármelyik programnak adhatsz folyamatos háttérvilágítást. Root jogot nem kért.
-
törölt tag
válasz
Pubszon #103286 üzenetére
Akkor fussunk neki még egyszer! A böngészővel azért zár le, mert a rendszer alapbeállításai érvényesülnek. Ajánlottam egy böngészőt, ami felül tudja írni ezeket a beállításokat. Erre azt írtad, hogy nem böngésző kell, hanem kliensalkalmazás. Ajánlottam egy ilyet. Erre mégis webes felületet szeretnél. Jó, akkor ajánlottam egy automatizálót, amivel a böngésződ fókuszba kerülésének eseményére Te magad is megváltoztathatod az alapértelmezett timeoutot, amit azután a program minden alkalommal, automatikusan végrehajt. De, Neked ez sem jó. Csodálod, ha ezek után nem értem, hogy mit is szeretnél tulképp?
-
törölt tag
válasz
Pubszon #103280 üzenetére
Ilyen Remote System Monitor -ra gondolsz?
-
törölt tag
válasz
Pubszon #63547 üzenetére
Az egyik a futó folyamatszálak számát korlátozza alkalmazástól függetlenül, a másik pedig nem engedi, hogy egy konkrét alkalmazásnak futó folyamatszálja legyen (mivel nem engedi elindulni). Erőforrás szempontból nem mindegy, hogy valamit leállítok, vagy nem engedem elindulni. Az erőforrás használaton kívül, a folyamatszál korlátozás azért sem előnyös, mert egy alkalmazás erőszakos, "kill" paranccsal történő kilövése nem ugyanaz, mint a futási ciklusaiba iktatott visszahívási pontjainál történő leállítás.
-
LonGleY
veterán
válasz
Pubszon #63320 üzenetére
A Clean Master minek van fönt? Tök fölösleges, hogy fusson a gépen (sajnos hajlamos rá a kocsog). Klasszikus bloatware lett belőle. Tessék CCleaner-t használni! :] Az SD Maid-et azért nem tudom jelenleg teljes válszélességgel ajánlani, mert a tegnap véglegesre frissült új verziónak van 1-2 bakija, amiről már levelezek a készítővel (Apex újraindulás - bár lehet, hogy ez elkerülhetetlen az adatbázis-tömörítés miatti kilövés miatt). Egyébként az az alaposabb, a CCleaner pedig a felhasználóbarátabb. A Clean Master ellenben már hónapokkal ezelőtt kikerült a köztudatból így, hogy bevezették a lelőhetetlen baromságaikat (ráadásul Windows-on is trollkodnak azóta).
-
Baku
aktív tag
válasz
Pubszon #63018 üzenetére
Nekem EZ jött be. Letisztult, egyszerű, semmi fölösleges csicsa...
Ha pedig egyedileg kiválasztott zenék lejátszása, aztán ebből saját playlista, akkor még mindig a TC lejátszója, mert egyszerű és nagyszerű...
(Persze csak annak akinek nem kell lemezborító, poszter, discografia, dalszöveg, sztárpletykák, anyja neve 6 példányban, fényorgona, naplemente késleltető stb. stb... egy nóta meghallgatásához...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest