- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
-
-
boborján2
senior tag
válasz
tylerddd #174040 üzenetére
Telefonos nfc fizetésnél sem kér a bolti terminál pinkódot. Pedig az egy kicsit melegebb pite.
Nyilván a google is úgy gondolja ,a telefon lezárása megfelelő védelem.Ugyanakkor kb. mindegyik telefonnak a saját szoftvere tartalmaz app zárat , ami a feloldott telefon esetében további védelmet biztosít az adott appnak.
-
gjoco1
addikt
válasz
tylerddd #173058 üzenetére
[Egy próbát megér] különös képpen a Freestyle funkciója . Rakhatod egymásra - egymás fölé/alá és közben tudod egyenként a kép(ek) méretét tetszés szerint állítgatni .
( nyomokban reklámokat tartalmaz ) -
viewdetails
addikt
válasz
tylerddd #171131 üzenetére
Itt azt írják, összeköthető, de "szeszélyes", mivel nem azonnal szinkronizál.
-
Cs1csó
titán
válasz
tylerddd #170516 üzenetére
Crock korábbi hozzászólásának a vége is fontos: tehát miután telepítetted a sript-et és a Facebook oldalt asztali nézetben nyitod meg megjelenik a FBP ikon jobb felül (asztali nézet ezért mozgatni kell az oldalt) beállítod amit akarsz elmented és utána kikapcsolhatod az asztali nézetet)
Ekkor nem lesz látható már az FBP ikon és ha újra szeretnél valamit állítani akkor megint kelleni fog az asztali nézet de innentől a háttérben dolgozik a sricpt és a nézet kb. hasonló mint ha az alkalmazást nyitod meg. A sötét mód is működik korábban még az sem ment böngészőből legalábbis nekem Firefox-on. -
-
kaciokos
őstag
válasz
tylerddd #166228 üzenetére
Szerintem a lejátszó telefonra kerüljön egy Kodi, a vezérlőre meg Yatse. Nálam így működik, bár a lejátszó az nem telefon, hanem egy Androidos TV box, de a rajta futó Kodi-t teljesen jól lehet irányítani Yatse-vel.
Szerk.:
#166229JozsBiker - ha valahova fel van telepítve, akkor pl. a Total Commander képes kimásolni a telepített alkalmazásból az apk-t.
-
5leteseN
senior tag
válasz
tylerddd #160724 üzenetére
Én is megelégedve használtam a 2 nappal ezelőtti frissítésig.
Azóta a korábban sejtett kis pontatlanságok helyett durván és biztosan hibás adatok jönnek.
Kár lenne érte, eddig egészen jó véleménnyel voltam a programról.
Hogyan lehet -legrosszabb esetben- visszatérni az előző verzióhoz?
-
-
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
tylerddd #159099 üzenetére
A kontaktok, sms-ek, a híváslista mentésére áttöltésére ott van a Szuper mentés...
Az offline cuccok (képek, zenék, egyebek) másolása pedig fájlkezelővel PC közbeiktatásával plusz app telepítése nélkül egyszerűen megoldható. De ha telefonról telefonra akarsz másolni akkor ott van az Airdroid és még ezer egyéb hasonló app. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
tylerddd #159092 üzenetére
Mindent? Appok adatait is? Google felhőből jó eséllyel települ az új telefonra. Ha appot akarsz használni, akkor ahhoz root kell. Egyébként jól végig kell ilyenkor nézni, hogy egyáltalán milyen appokat használsz tényleg (mire van szükséged) és ami nem kell azt nyugodt szívvel kukázni. A maradókból meg azokat kell beazonosítani amelyekhez kell az app adatainak mentése is. Ezeknél meg kell nézni a fejlesztő nem biztosít-e valamilyen felhő mentés lehetőséget, mert célszerű azt használni. A végére lehet kiderül nincs is szükséged a hagyományos "költöztetésre", hanem tiszta telepítéssel indíthatsz az új telefonon. Ez egyébként, ha rendszer verzió váltással is szembenézel (ami új telefonnál elég valószínű) a legjobb megoldás.
-
tomy86
addikt
válasz
tylerddd #155295 üzenetére
Nálam is, de ez valószínűleg amiatt van, hogy a csatorna képtelen egy rendes műsorújságot összehozni és a program is az ő oldalukról veszi az adatokat, ha jól tudom. Ha nem talál adatokat, akkor nem is jeleníti meg az adott csatornát. Az arena4 oldalán pedig most sem látható semmi műsorújság menüpont alatt. Gondolom ezért is hanyagolja több hasonló app az arena4-et. Az arena4 facebook csoportjában már kérdeztem, hogy valaha megoldják-e ezt a problémát vagy mindig a facebookon kell-e tájékozódni az aznapi műsorról, de választ azóta sem kaptam. De rákérdezhetsz a tvprofil fejlesztőinél is, ők készségesebben válaszolnak, mint az arena4.
-
Bozek
nagyúr
válasz
tylerddd #153740 üzenetére
Ha értesítés kell, akkor használhatod a Sofascore-t is. Sőt, akár van emlékezető is, ami előre szól, hogy meccs lesz (azt nem tudom, mennyivel előtte, talán fél óra, de nem emlékszem). Na meg ott egyénileg minden sportnál állítható, hogy miről értesítsen. Tenisznél először be volt kapcsolva a game, hát nem örültem neki.
A meccs adatlapján meg ott van, hogy melyik TV közvetíti.
-
Bozek
nagyúr
válasz
tylerddd #153721 üzenetére
Ha sporthoz kell, akkor ott a Meccsbox. Bár reklám van, de nem olyan, ahogy látom. Google Naptárhoz hozzá lehet adni, az értesítést nem néztem. Kedvenc csapatot és bajnokságot lehet beállítani.
Igazából én nem használok ilyeneket, mert a meccskezdésről értesít a Sofascore, a kedvenc a csapatom meg be van állítva PC-n EPG-ben, hogy indítson egy felvételt (akár azt is be tudnám állítani, hogy kapcsoljon a csatornára). Szóval nekem nem nagy szükségem van rá.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
tylerddd #153057 üzenetére
Nem adbanner van benne, hanem ajánlatok. Első telepítés után felajánlja a 3 hónapos ingyen próbát az Apple Musicra. Meg egyébként is Androidos telefonon kicsit "idegen" az Apple Musiccal default megnézni a felismert zenét. Egyébként tényleg jól működik csak kár, hogy Apple kézben van. Gondolnak egyet és beszánthatják az Androidos programot és integrálják a saját iOS-es ökoszisztémába. Nyilvánvalóan a Music szolgáltatás miatt tartják fent Androidon.
Hasonló történt a Dark Sky időjárás szolgáltatóval. Megvette az Apple és év végéig müködik az API utána semmilyen külső program nem használhatja tovább adatforrásként. Ami erre épült program Androidon mehet a levesbe vagy átáll másra.
-
sopruk
senior tag
válasz
tylerddd #152385 üzenetére
Én az Osmand-ot használom, szintén offline térképekkel. Letölthető szintvonal fólia is hozzá (igaz, az már fizetős...). Az Osmand+ most féláron van... Tud magyarul is...
Caynax Sports Tracker ha valami egyszerűbb kell. Ez viszont nem offline. Szintén tud magyarul...
-
lovi27
addikt
válasz
tylerddd #152200 üzenetére
Nem gyári app, de hátha ez: ImageMeter
-
crok
Topikgazda
válasz
tylerddd #151654 üzenetére
Az hogy ez egy spec. megjelölés, igazából ilyen filtert te is kreálhatnál ha akarnál (from:akit tiltani akarsz, egyből olvasott, egyből spam mappa és kb. kész is vagy) de így kapsz egy gombot rá amit ugyanígy fel is oldhatsz ha akarsz valamint - utánaolvasva - a simán spam-nek jelöléskor azt a mailt a tartalmával együtt "spam minta tanulásra" is használja hogy ha hasonlóak megjelennek más felhasználóknál is akkor másnál is spam-be mehessen ha eléri a spam score-t, a letiltásnál meg "csak neked nem kívánatos", ezt nem használja majd "tanulásra".
-
crok
Topikgazda
válasz
tylerddd #151645 üzenetére
Szerintem ez vagy nem GMail (csak nagyon hasonlít) vagy a GMail Mute ("Lezárás") funkcióját hívja "Letiltásnak" aki ezt mondta neked. Ez a funkció archiválja az adott mail chain-t és a továbbiakban erre érkező mail-ek ebben a chain-ben mindig egyből olvasottá válnak, nem lesz értesítés róluk sehol és nem lesznek láthatóak a Beérkező levelekben sem (csak a Minden levél nevű mappában - de nem lesznek áttéve a spam-be).
-
crok
Topikgazda
válasz
tylerddd #151634 üzenetére
Már úgy érted kéne neked egy szűrő, ami azt csinálja hogy ha xy emailről jön email akkor olvasottá teszi és mondjuk spam-be teszi vagy csak simán törli, olvasás és bármi nélkül? Én használok ilyet, remekül működik. Keress így rá, hátha találsz jobb leírást is.
-
-
-
kovisoft
őstag
válasz
tylerddd #145280 üzenetére
Én az EDS Lite-ot használom ilyen célra, de nem biztos, hogy mindenben megfelel az igényeidnek. Olyasmi, mint asztali gépen a TrueCrypt: létre tudsz hozni benne egy titkosított konténer fájlt, ebbe tudsz bemásolni fájlokat. Ezt a konténer fájlt felmásolhatod Google Drive-ba is, de sajnos minden változásnál a teljes konténert újra fel kell másolni.
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #138215 üzenetére
Közben kiderült, hogy ezek a beállítások az én személyes értesítéseimre vonatkoznak, nem a naptárt használókéra összességében. Nekik saját maguknak kell beállítani ezeket. Mondjuk azt nem tudom, hogy milyen jogosultság mellett működik így, mert minden meghívott teljes hozzáférést kapott létrehozásra, módosításra stb.
-
darvinya
titán
válasz
tylerddd #129511 üzenetére
Ezt tudom ajánlani MIUI számológép és váltó(net szükéges valuta váltóhoz friss adat miatt).
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
tylerddd #127655 üzenetére
Kérdésedben ott van a válasz. Bár nem tudom, melyikre gondolsz, de feltételezem, hogy felküldik a szerverükre a doksit, az megnyitja és átalakítja, majd visszaküldi. Tehát ezek az olvasók inkább kliensként működnek (nem olyan egyszerű egy doksit megnyitni a számtalan formázási lehetőségek, grafikonok, képek stb. miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged